Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisäisen linkin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisäisen linkin määritelmä & Merkitys

Mikä on sisäinen linkki?

Sisäinen linkki on hyperlinkki yhdeltä verkkosivulta toiselle saman verkkosivuston verkkosivulle.

Sisäiset linkit ovat hyviä hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja käyttökokemuksessa, jotka ovat tärkeitä hakukonealgoritmien sijoitustekijöitä. Sisäiset linkit auttavat hakukoneoptimointia levittämällä Google PageRankia (eli linkkipääomaa) koko verkkosivustolle, määrittelemällä sivustoarkkitehtuurin hakukoneiden indeksointiroboteille ja lähettämällä kävijöitä asiaankuuluville verkkosivuille saadakseen lisätietoja tietyistä aiheista.

Erityisesti Google on myös julkisesti todennut, että mitä enemmän sisäisiä linkkejä verkkosivu saa, sitä tärkeämpää on verkkosivuston omistaja kertoa hakukoneiden indeksoijille, että se on käyttäjille. Siksi verkkosivut, joilla on eniten sisäisiä linkkejä, saavat usein enemmän hakukonenäkyvyyttä asiaankuuluville avainsanoille kuin orposivut (eli URL-osoitteet, joissa ei ole sisäisiä linkkejä).

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Google-hankintojen historia [Infographic]