Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisällön luominen B2C:lle: Helpoimmat vaiheet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisällön luominen B2C:lle: Helpoimmat vaiheet

Koska verkko täyttää nykyään valtavat tietomäärät, asiakkaiden tavoittaminen on vieläkin haastavampaa.

Näiden B2C-brändien kohdeyleisö voi olla missä tahansa, ja sisältömarkkinointistrategiasi ohjaavat heidät lopulta sinun ja tuotteidesi tai palveluidesi luo.

Silti, jos sinulla ei ole laadukasta sisältöä, joka pitää heidät kiinnostuneena, on vähän mahdollisuuksia, että he pysyvät mukana tai tekevät ostoksen. Auttaaksesi tässä, harkitse seuraavia tärkeitä vinkkejä B2C-sisällön luomiseen.

Tässä blogissa opit kuinka:

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Ymmärrä ero B2C- ja B2B-sisältömarkkinoinnin välillä

Sisältömarkkinointiin kuuluu sisällön suunnittelu, kehittäminen ja jakaminen kuluttajien huomion kiinnittämiseksi. Se auttaa houkuttelemaan niitä, jotka haluavat tai tarvitsevat sitä, mitä brändi tarjoaa.

Sellaisenaan sisältömarkkinointitoimillasi pyritään rakentamaan bränditietoisuutta, luomaan viittauksia, ohjaamaan liikennettä verkkosivustolle, lisäämään vuorovaikutusta ja sitoutumista sekä lisäämään tuloksia.

Se, miten räätälöit sisältömarkkinointistrategian, riippuu siitä, oletko yritys tai tuotemerkki yritysten ja kuluttajien välisenä (B2C) vai yritysten välisenä (B2B). Suurin ero näiden kahden välillä on kohdeyleisö.

B2C myy kuluttajille, kun taas B2B myy muille yrityksille.

B2C-yrityksenä tulet tekemään niin sinun on luotava ja jaettava relevanttia sisältöä, joka on kohdistettu ihanteellisiin asiakkaisiisi. Tämä sisältö pyrkii ratkaisemaan ongelman, vastaamaan kysymykseen tai tarjoamaan ratkaisun.

Sen sisällä, puhut suoraan kuluttajalleja juuri tämä kuluttaja päättää ostaako sinulta vai ei.

B2B-sisältömarkkinointi puolestaan ​​kohdistuu yritysryhmiin ja yksilöihin yrityksensä päätöksentekoketjussa. Nämä eivät välttämättä ole lopullisia päättäjiä, vaan niitä, jotka tarjoavat vaihtoehtoja lopullisille päättäjille.

Tunnista B2C-sisältösi luomisen kohdeyleisö

On tärkeää tunnistaa ja ymmärtää kohdeyleisösi aina. Vietä aikaa oppiaksesi keitä he ovat, mitä kipupisteitä he kokevat ja mikä heitä motivoi.

Näiden tietojen avulla voit luoda B2C-ostajapersoonia, jotka ohjaavat sinua erityisesti heidän tavoittamiseensa tarkoitetun korkealaatuisen sisällön suunnittelussa ja luomisessa.

Ennen kuin viimeistelet sisältömarkkinointistrategiasi, tutustu kohdeyleisösi mieltymyksiin ja käyttäytymiseen. Nämä auttavat sinua hienosäätämään strategiaasi entisestään.

Kun tiedät kaiken kohdeyleisöstäsi ja ihanteellisesta asiakkaastasi, sinun pitäisi pystyä käyttämään asiakkaiden segmentointikäytäntöjä tehdäksesi sisällöstäsi entistä osuvampaa ja arvokkaampaa.

Kehitä B2C-sisältöstrategia

Ennen kuin aloitat sisällön luomisen, sinun on suunniteltava ja kehitettävä a B2C-sisältöstrategia.

Näin toimimalla sinulla on yhtenäisempi rakenne, jota voit seurata ja sulauttaa verkkosivustosi, blogisi, sosiaalisen median viestit ja sähköpostit sujuvaksi suunnitelmaksi, joka tuottaa tuloksia.

🔥 Empfohlen:  YouTuben algoritmi vuonna 2023: mikä muuttuu eteenpäin?

Vaiheet B2C-yritysten sisältöstrategian kehittämiseksi ovat:

Asettaa tavoitteita

Ennen kuin perehdyt sisältöstrategiasi yksityiskohtiin, aseta ensin tarkat tavoitteet, jotka haluat saavuttaa. Selvitä ne tarkastelemalla yleisiä liiketoimintatavoitteitasi ja katsomalla, miten niitä voidaan soveltaa markkinointitoimiisi.

Tavoitteesi voivat olla houkutella uusia asiakkaita, lisätä brändiuskollisuutta tai lisätä bränditietoisuuttaesimerkiksi.

Keskeisten suorituskykyindikaattoreiden (KPI) määrittäminen

Key Performance Indikaattori (KPI) on mittari, joka auttaa sisällöntuottajia mittaamaan työtään ja määrittämään sen menestystä liiketoiminta- ja markkinointistrategian tavoitteiden saavuttamisessa.

Yleisiä KPI:itä tai mittareita ovat:

 • Verkkosivuston liikenne
 • Sisällön tavoittavuus
 • Napsautussuhteet
 • Muuntokurssit
 • Sosiaalisen median sitoutuminen

Sinun KPI-mittaukset kertovat, kuinka sisältösi toimii ja jos sinun on tehtävä muutoksia.

Sisältötyyppien valinta

Kun tiedät kohdeyleisösi ja heidän mieltymyksensä, nyt on aika määrittää, mihin sisältötyyppeihin he reagoivat eniten ja mikä edustaa riittävästi brändiäsi. Päätä, mikä näistä hyödyttää eniten yleisöäsi:

 • verkkosivut
 • Aloitussivut
 • Blogikirjoituksia
 • Videot
 • Animaatiot
 • Valokuvia ja muita kuvia
 • Infografiikka
 • Informatiiviset oppaat

Tutkiminen ja luominen

Kun nämä kolme ensimmäistä vaihetta on suoritettu, on aika luoda. Aloita tutkimalla ja kehittämällä aiheita. Tee avainsanatutkimusta.

Yritä myös pysyä luomisessa ikivihreä sisältö, joka säilyy arvokkaana ja merkityksellisenä pidempään. Tämäntyyppinen sisältö vastaa edelleen kuluttajien kysymyksiin ja ohjaa liikennettä verkkosivustollesi.

Luo aikatauluja, toimituksellisia kalentereita, brändioppaita ja mitä tahansa muuta sisällönhallintadokumentaatiota, jota tarvitset pitääksesi strategiasi keskittyneenä ja arvokkaana asiakkaillesi.

Lopuksi katsomaan, miten muut B2C markkinoijat luovat ja jakavat sisältöä saadakseen käsityksen trendeistä ja vertailuarvoista.

Hyödynnä käyttäjien luomaa sisältöä

Löydä tapoja hyödyntää käyttäjien luomaa sisältöä (UGC) luodaksesi kiinnostavaa ja aitoa sisältöä B2C-yrityksellesi. UGC on alkuperäistä sisältöä, jonka asiakkaat ovat luoneet, yleensä ilman kehotustasi tai tietämättäsi.

Toisin sanoen asiakkaat puhuvat ja mainostavat puolestasi. Se voi koostua arvosteluista, suositteluista, videoista tai kuvista, jotka kaikki mainitsevat sinut tai tuotteesi jollain positiivisella tavalla.

Voit myös pyytää asiakkaitasi julkaisemaan kuvia tai videoita, joissa esitellään brändisi tuotteita tai muita ratkaisuja saadaksesi entistä enemmän UGC-sisältöä käytettäväksi.

Hyödynnä käyttäjien luomaa sisältöä jaa ja mainosta sitä uudelleen sosiaalisen median tileilläsi, sisällytä se markkinointikampanjoihisi, jaa arvosteluja, lisää suosituksia verkkosivustollesi (heidän luvalla tietysti) ja vastaa UGC:lle osoittaaksesi, että kuuntelet.

Käytä tarinankerrontatekniikoita

Käytä tarinankerrontatekniikoita luoda emotionaalisia yhteyksiä B2C-yleisöihin ja luoda vakuuttava brändikertomus.

Tarinankerronta on tapa saada yhteys ihmisiin tunnetasolla tarinoiden muodossa. Käytä tätä tekniikkaa B2C-sisällössäsi ja yrityksesi erottuu joukosta tulla mieleenpainuvammiksi asiakkaidesi mielissä.

🔥 Empfohlen:  Passiivisen tulovirran luominen verkossa

Tarinoiden kertomisen etuna on se, että se lisää brändiisi inhimillistä elementtiä ja empatiaa, mikä voi luoda siteen sinun ja asiakkaidesi välille.

Voit saavuttaa tämän personoimalla asiakkaan kipupisteen ratkaisun ja sisällyttämällä visuaalisia kuvia, jotka herättävät emotionaalisen vastauksen kohdeyleisösi.

Esimerkki tarinankerronnasta markkinoinnissa on Patagonia, joka jakaa tarinoita todellisista asiakkaistaan ​​ulkona. Toinen tarinankerrontatekniikoita nykyään hyödyntävä brändi on Dove.

Tarinankerronta on kuitenkin taidemuoto, ja jos olet hieman haastava tai huolissasi markkinointitiimisi taidoista tällä alalla, kokeneet kirjoittajat ovat valmiina auttamaan.

klo WriterAccesssinulla on pääsy useiden tarinankerrontataitojen omaavien kirjoittajien kanssa, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä asiakkaisiin henkilökohtaisemmalla ja empaattisemmalla tasolla.

Ota mukaan sosiaalinen media

Sosiaalisen median sisällyttäminen B2C-sisällöntuotantoon on välttämätöntä, varsinkin kun potentiaaliset asiakkaasi käyttävät sosiaalista mediaa jo päivittäin.

Aloita määrittämällä parhaat tavat, joilla voit sisällyttää sosiaalisen median viestit strategiaasi. Luo esimerkiksi viesti, jossa kerrot jokaisesta julkaisemastasi uudesta blogista.

Asiakkaasi ja seuraajasi todennäköisesti kommentoivat, pitävät tai jakavat, mikä lisää vuorovaikutusta brändisi kanssa.

Keskity myös luomaan kiinnostavia julkaisuja, joissa on videoita, kuvia tai UGC:tä, jotka seuraajat haluavat jakaa omien verkostojensa kanssa.

Haluat kuitenkin käyttää aikasi viisaasti sosiaalisen median suhteen. Sinun ei tarvitse olla kaikilla alustoilla menestyäksesi.

Tässä ovat tärkeimmät vinkkejä oikeiden sosiaalisen median alustojen valitsemiseen yrityksellesi.

 • Selvitä, missä asiakkaasi viettävät eniten aikaa. Onko se Instagramissa, Facebookissa vai YouTubessa? Missä tahansa he ovatkin, siellä brändisi haluaa ja sen pitää olla.
 • Tutki, mitä alustoja kilpailijasi käyttävät tällä hetkellä menestyksekkääseen vuorovaikutukseen kuluttajien kanssa.
 • Ymmärrä erot sosiaalisen median alustojen välillä. Tämä on tärkeää, koska saatat haluta jakaa korkealaatuisia kuvia osana markkinointistrategiaasi. Jos näin on, Instagram tai Pinterest voivat olla paras käyttöympäristö kohdeyleisösi väestörakenteen mukaan.

Kun tiedät, mitä alustoja sinun tulee käyttää, on aika olla yhteydessä seuraajiisi.

 • Pysy aktiivisena, jotta voit luoda vahvemman suhteen kohdeyleisösi kanssa.
 • Ole reagoiva ja jaa brändisi persoonallisuus näissä vastauksissa.
 • Lisää korkealaatuisia kuvia, jotka resonoivat seuraajiesi kanssa.
 • Pyydä seuraajia antamaan arvosteluja ja palautetta.
 • Sisällytä viestiisi selkeä toimintakehotus.
 • Jaa UGC ja ota tapana tunnistaa fanit.
 • Tee yhteistyötä vaikuttajien tai mikrovaikuttajien kanssa.

Sitouta yleisöjä interaktiivisella sisällöllä

Voit lisätä suoraa sitoutumista brändiisi lisäämällä interaktiivista sisältöä sisällöntuotantostrategiaasi.

🔥 Empfohlen:  Startup India Initiativen edut ja kuinka yritykset voivat hyötyä niistä?

Interaktiivisen sisällön avulla yleisösi voi olla yhteydessä sinuun aktiivisesti, ei vain passiivisesti, kun he lukevat tai kommentoivat. Se vaatii heidän panoksensa, mikä saa heidät mukaan. Tämän seurauksena heillä on yksilöllisempi ja mukaansatempaava kokemus, mikä tekee brändistäsi ikimuistoisen.

Interaktiivinen sisältö sisältää sisältöä, kuten tietokilpailuja, kyselyitä ja kyselyjä. Vaikka se on arvokasta yleisön houkuttelemiseksi, hyödyt lisäksi keräämällä arvokkaita oivalluksia, jotka voivat kertoa sinulle enemmän kuluttajien mieltymyksistä ja käyttäytymisestä.

Onneksi on nyt on helpompi kuin koskaan luoda interaktiivista sisältöä yleisöllesi.

Ion on käyttäjäystävällinen alusta, jonka avulla sinä tai tiimisi voit luoda omia tietokilpailuja, tutkimuksia, arviointeja, laskimia ja paljon muuta. Voit myös luoda interaktiivisia e-kirjoja ja infografioita.

Etsi tapoja käyttää tekoälyä

Tekoäly tarjoaa edelleen uusia mahdollisuuksia yrityksille. Markkinoinnin osalta tekoäly voi jo auttaa personoinnissa, analytiikan ja prosessien automatisoinnissa. Joukkueesi ei kuitenkaan vielä tarvitse hypätä täysillä. Sen sijaan voit löytää tapoja käyttää tekoälyä apuna.

Haluat ehkä yrittää käyttää tekoälykirjoittajaa auttamaan sinua suuren määrän tarpeellisessa sisällössä. Vaikka niistä voi olla hyötyä, ne ovat edelleen uusia ja niillä on vakavia rajoituksia.

Toinen vaihtoehto on yhdistä tekoäly taitaviin kirjoittajiin luodaksesi sisältöäsi. Tällä tavalla saat molempien maailmojen parhaat puolet ja olet varma, että sisältösi on oikea.

Yhteenveto: Luo oikea sisältö B2C-yleisöllesi

B2C-sisältömarkkinointistrategiasi tekee tai rikkoo menestystäsi kohdeyleisöjen tavoittamisessa, asiakaskunnan kasvattamisessa ja myynnin kasvattamisessa.

Yllä lueteltujen vaiheiden suorittaminen sisällön luomiseksi brändillesi voi vaikuttaa ratkaisevasti, mutta jos tarvitset apua, tiedämme, mistä löydät sen.

WriterAccess tarjoaa sinulle pääsyn taitaviin kirjoittajiin, jotka voivat luoda erityyppistä sisältöä, olipa kyseessä verkkosivustosi, blogisi tai sosiaalinen media.

Kun olet rekisteröitynyt a ilmainen 14 päivän kokeilusinä pystyt hanki kokemusta myös tekoälytyökaluistamme, mikä voi auttaa sinua löytämään täydellisen kirjoittajan sisältötarpeisiisi. Aloita tänään!