Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisällön merkitys SEO:ssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisällön merkitys SEO:ssa

Sivut, jotka saavat parhaat sijoitukset hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t), ovat markkinoijien tuottamia, jotka ymmärtävät, että hyvä sisältö on tärkeä osa hakukoneoptimointia sinänsä.

Liity kanssamme ja tutustu SEO-olettaviin tekijöihin ja siihen, miksi kiinteä sisältö on niin tärkeää.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi sivuston sisältö on tärkeää?

Olemme kaikki olleet siellä. Otat riskin alemman sijoituksen linkistä, koska sen otsikossa tai katkelmassa näyttää olevan tiedot, joita etsit.

Mutta kun saavut sivulle, löydät sisällön täynnä kaikkia mahdollisia avainsanamuunnelmia. Yrittäessään saada lisää napsautuksia kirjoittaja on uhrannut luettavuuden ja kieliopin kaltaiset näkökohdat heidän arvokkuutensa rinnalla.

Useimmat käyttäjät eivät voi sulkea sivua tarpeeksi nopeasti kohdatessaan tällaisia ​​Internet-julmuuksia. Tämä on vain yksi monista syistä, miksi avainsanojen täyttäminen ei toimi.

Suuret hakukoneet, kuten Google, eivät ole vain tietoisia siitä, että jotkut markkinoijat yrittävät tehdä tällaisia ​​temppuja, mutta he ovat myös ryhtyneet toimiin estääkseen heidän menestyksensä. Avainsana täyte ei vain vahingoittaa tulosten sijoitustamutta se on myös loistava tapa menettää potentiaalisen asiakkaan luottamus lopullisesti.

Vaikka hakukoneoptimoinnin avainsanojen ja lauseiden oikea käyttö on tärkeä osa digitaalista markkinointia, se ei koskaan poista laadukkaan ja käyttäjäystävällisen sisällön tarvetta. Jos sinulla on onni saada käyttäjä napsauttamaan sivuasi, varmista, etteivät he katu sitä.

Miksi sisältö on tärkeää SEO:ssa?

Vaikka sijoituksen parantaminen SERP:issä voi tuntua pelottavalta, Google on ensimmäinen, joka korostaa sisällön merkitystä hakukoneoptimoinnissa.

Maailman suosikkihakukone osoittaa 5 avainkomponenttia hakukoneoptimoinnin onnistumiseen:

 • Merkitys
 • Merkityksellisyys
 • Laatu
 • Käytettävyys
 • Konteksti

Vaikka tiettyjen avainsanojen käyttö mainitaan “relevanssi” -osiossa, on tärkeää tarkastella tätä taktiikkaa kontekstissa.

Esimerkiksi kun Google yrittää määrittää kyselyn “merkityksen”, se käyttää myös kehittynyttä synonyymijärjestelmää.

🔥 Empfohlen:  BigID: Kuinka se hallitsee ja suojaa yritystietoja?

Tämä järjestelmä on suunniteltu löytämään osuvin vastaus käyttäjän kysymykseen, vaikka avainsanat eivät täsmääkään.

“Laatu”-komponentissa on kyse luotettavimpien ja arvovaltaisimpien osumien löytämisestä, kun taas “käytettävyys” etsii sivuja, jotka tarjoavat parhaan käyttökokemuksen.

“Konteksti” ottaa huomioon kaiken käyttäjän hakuhistoriasta sijaintiin.

Tärkeintä on, että SEO-algoritmit on suunniteltu tarjoamaan parhaat saatavilla olevat sisältövastaavuudet käyttäjän haulle.

Toisaalta sen varmistaminen, että sisältösi sopii laskuun, on olennainen osa hakukoneoptimointia.

Miten sisältö ja hakukoneoptimointi toimivat yhdessä?

Nyt kun ymmärrät sisällön merkityksen hakukoneoptimoinnissa, on aika nollata, miten sisältö ja hakukoneoptimointi toimivat yhdessä auttaakseen liiketoimintaasi kasvamaan.

Monipuolinen sisältömarkkinointistrategia koskettaa asiakkaita markkinointisuppilon jokaisessa vaiheessa, usein eri tavoin. Tämä on yksi syy siihen, että monet brändit päättävät hyödyntää monenlaista sisältöä.

Esimerkiksi yhden yrityksen kampanja voi sisältää sisältöä, kuten:

 • Blogikirjoituksia
 • Tuotteen kopio
 • UKK
 • Videot
 • Kuvat
 • Suositukset
 • Sosiaalisen median viestit
 • Uutiskirjeen tilaukset
 • Tapaustutkimuksia
 • Interaktiiviset tietokilpailut

Nämä ovat vain muutamia monista yleisesti käytetyistä digitaalisen sisällön tyypeistä, mutta saat kuvan. Monipuolinen lähestymistapa hakukoneoptimointiin ei vain voi varmistaa, että brändisi saavuttaa enemmän SERP-arvoja, vaan se voi myös auttaa ohjaamaan tiettyjä käyttäjiä haluamaasi paikkaan.

Jos asiakas on tietoisuusvaiheessa, oikea avainsanayhdistelmä saattaa esittää hänelle SEM-linkkisi tai maksetun mainoksesi. Blogiviestisi poksahtaminen vastauksena liidin kysymykseen on loistava tapa lisätä luottamusta ja arvovaltaa harkintavaiheessa.

Jos potentiaalinen asiakas leijuu konversion partaalla, hakukoneoptimoija voi myös auttaa varmistamaan, että hän löytää nopeasti ja helposti vastaukset mahdollisiin kysymyksiinsä.

Pohjimmiltaan hakukoneoptimointi auttaa varmistamaan, että kohdeyleisösi löytää sinut – hyvä sisältö saa heidät iloiseksi.

Onko enemmän sisältöä parempi SEO:lle?

Eräs yleinen SEO-perintö väittää, että pidemmällä sisällöllä on taipumus sijoittua korkeammalle SERP:issä. Mutta perustuuko tämä huhu tosiasiaan?

Eräänlainen. Mutta ei niistä syistä, joita saatat ajatella.

🔥 Empfohlen:  Noindex-tunnisteen määritelmä & Merkitys

Kun on todisteita Pitkän ja lyhyen sisällön tukemiseksi on tärkeää ymmärtää, että sanojen määrä ei välttämättä ole ohjaava tekijä. Totuus on, että Google ei välttämättä välitä siitä, kuinka pitkä sisältösi on, minkä vuoksi liiallinen pörröily ei ole vankka SEO-strategia.

Todellinen syy siihen, että pidempi sisältö on yleensä parempi sijoitus, on se, että siihen on enemmän tilaa sisällyttää hakukoneille tärkeitä SEO-komponentteja. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat asiat:

Muista – mikä on sisällön tavoite? Tarjoaa parhaan mahdollisen vastauksen käyttäjän kysymykseen tai ongelmaan.

Ennen kuin vapautat kaiken pituisen sisällön maailmaan, varmista, että kysyt itseltäsi, tarjoaako se lukijoillesi mahdollisimman paljon arvoa vai ei. Olipa kyseessä 500 tai 2 000 sanaa, upean sisällön pitäisi tarjota lukijoillesi ainutlaatuista, tarkkaa tietoa käyttäjäystävällisellä tavalla.

Yhteenveto: Tehosta hakukoneoptimointiasi parhaiden kirjoittajien sisällöllä

Kuten näet, sisältö ja SEO ovat digitaalisen markkinoinnin Batman ja Robin. Kun näitä kahta työkalua käytetään täydentämään toisiaan oikein, ne muodostavat todella dynaamisen kaksikon.

Vaikka pikanäppäimet, kuten avainsanojen täyttäminen ja pörröily, eivät välttämättä hyödytä kampanjaasi, on olemassa tapa tehostaa menestystäsi.

WriterAccess voi yhdistää sinut parhaisiin freelance-kirjoittajiin, tekstinkirjoittajiin ja monipuolisiin SEO-velhoihin. Ota se riskittömälle koeajolle ilmaisella 14 päivän WriterAccess-kokeilu.