Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältöaukon analyysin määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältöaukon analyysin määritelmä & Merkitys

Mikä on sisältövajeanalyysi?

Sisältöaukon analyysi on prosessi, jossa verrataan verkkosivustoa sen kilpailijoihin ja tunnistetaan sisällön välillä olevat aukot. Sisältövajeanalyysiä voidaan soveltaa sekä koko sivuston tasolla että sivutasolla arvioimaan, mitkä aiheet tai elementit puuttuvat kohdesivustolta.

Sisältöaukkoanalyysi on tärkeä hakukoneoptimoinnissa (SEO) ja digitaalisessa markkinoinnissa, koska se auttaa verkkosivustojen omistajia löytämään aukkoja (tai reikiä) olemassa olevaan sisältöstrategiaansa.

Hyvä sisältövaje-analyysi voi auttaa tunnistamaan puuttuvat sisältötyypit, joita kilpailijasivustot käyttävät kohdistaakseen ostajan matkan eri vaiheisiin (esim. suppilon yläosaan, kanavan keskelle ja suppilon alaosaan) ja arvioida, mitkä elementit ovat puuttuu olemassa olevasta sisällöstä sen parantamiseksi hakukonesijoituksia ja tuloksia varten.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Lisää tuotemääritteitä ohjelmallisesti Magento 2:n lähetyssähköpostimalliin