Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältömarkkinoinnin opas aloittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältömarkkinoinnin opas aloittelijoille

Haluatko houkutella lisää asiakkaita, lisätä myyntiä ja vahvistaa mainettasi toimialallasi? Toki olet – ja sisältömarkkinointi voi auttaa sinua siinä.

Liity meihin jakaamme sisältömarkkinointia aloittelijoille. Kerromme sinulle, miksi sisältömarkkinointi on muotia, mitä sillä voi olla yrityksellesi ja miten pääset alkuun.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on sisältömarkkinointi?

Sisältömarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin strategia, joka pyörii (arvasit sen) sisällön käytön.

Sisältö on mitä tahansa digitaalista mediaa, jota yrityksesi käyttää houkutellakseen, sitouttaakseen tai pitääkseen asiakkaita.

Se voi sisältää mitä tahansa blogikirjoituksista ja artikkeleista e-kirjoihin, sosiaalisen median viesteihin, webinaareihin, videoihin, infografioihin ja muihin.

Takana ovat ajat, jolloin sinun piti poistaa mainostaulu- ja sanomalehtimainokset saadaksesi sanaa yrityksestäsi.

Sisältömarkkinointi ei ole vain paljon edullisempaa kuin perinteinen markkinointi, vaan sen avulla voit myös kohdistaa viestisi tietyille yleisöille.

Muita digitaalisen markkinoinnin etuja ovat mm kyky tavoittaa suurempi yleisö, mitata tuloksiasi ja olla yhteydessä asiakkaisiin henkilökohtaisemmalla tasolla.

Mitä taitoja tarvitset sisältömarkkinoinnissa?

Onnistunut sisältömarkkinoinnin suunnittelu sisältää paljon muutakin kuin vain muutaman älykkään blogikirjoituksen tekemisen ja niiden julkaisemisen verkkosivustollesi. Nykyään verkossa on enemmän kilpailua kuin koskaan ennen.

Jotkut aloittelijoille suunnatun sisältömarkkinoinnin tärkeimmistä avaimista ovat sen tietäminen, mikä tekee sisällöstä hienon, miten saat sen kohdeyleisösi eteen ja miten tuloksia mitataan.

Tärkein asia, joka sinun on päätettävä, on tarkalleen, mitä haluat kunkin sisällön saavuttavan.

Jos yrityksesi on aivan uusi, tavoitteesi voi olla tietoisuuden lisääminen ja uusien asiakkaiden houkutteleminen.

Jos olet ollut olemassa jonkin aikaa, voit keskittyä asioihin, kuten useiden liidien muuntamiseen maksaviksi asiakkaiksi tai yhteydenpitoon nykyisten asiakkaiden kanssa brändiuskollisuuden edistämiseksi.

Mitkä ovat sisältömarkkinoinnin neljä pilaria?

Sisältömarkkinoinnin neljä pilaria eivät itse asiassa ole kiveen hakattu, ja ne voivat vaihdella sen mukaan, keneltä kysyt.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyn työllisyysmaiseman muuttaminen – AlmaBetter Data Science LER -ohjelma

Mutta erittelemme aloittelijoille suunnatun sisältömarkkinoinnin tärkeimmät osat seuraaviin olennaisiin asioihin:

On vaikea esittää vakuuttavaa argumenttia, ellet ymmärrä tarkalleen, kenelle puhut. Ymmärtääksesi sinun kohdeyleisö on olennainen osa sen selvittämisessä, miten heihin voidaan parhaiten suhtautua.

 • Ymmärrä ostajasi ongelmat

Ihmiset ostavat tavaroita kahdesta pääasiallisesta syystä: ratkaistakseen ongelman tai parantaakseen elämäänsä. Mitä ongelmia tuotteesi tai palvelusi ratkaisee ja miten se voi auttaa parantamaan ostajasi elämää?

 • Perustele, miksi sinulla on vastaus

Nyt kun tiedät ostajasi ongelmat, on aika selittää, miksi sinulla ei ole vain loistava ratkaisu, vaan aina. Mitä sinä tarjoat, mitä kilpailijasi eivät tarjoa?

 • Kerro heille, mitä tehdä asialle

Kun olet selittänyt, kuinka voit parantaa asiakkaasi elämää, kerro heille, mitä haluat heidän tekevän seuraavaksi. Pyydä toimintakehotus (CTA) lukijaa tilaamaan uutiskirjettäsi tai klikkaa myyntilinkkiä, tee siitä erittäin selkeä ja helppo toteuttaa.

Mitkä ovat sisältömarkkinoinnin kolme vaihetta?

Vaikka sisällön luominen on hienoa, siitä ei ole paljon hyötyä, jos et osaa käyttää sitä osana yleistä sisältömarkkinointistrategiaa.

Tässä on laaja yleiskatsaus sisältömarkkinoinnin prosessiin aloittelijoille:

Suunnitteluvaihe

Tämä vaihe sisältää monia edellä käsitellyistä osista, kuten kohdeyleisösi tunnistamisen ja sen ymmärtämisen, mitä haluat sisällölläsi saavuttavan.

Mutta se sisältää myös asioita, kuten:

 • Suunnittele, minkä tyyppistä sisältöä haluat luoda (blogitekstejä, artikkeleita, videoita jne.)
 • Päättää, kenet palkata luomaan ne (jos et suunnittele itse)
 • Päättää, missä ne julkaistaan ​​(verkkosivustosi, sosiaalisen median sivu jne.)
 • Kartoita, milloin julkaiset kunkin sisällön luomalla sisällön julkaisuaikataulun

Optimointivaihe

Ennen kuin lähetät sisältöäsi maailmalle, on tärkeää antaa sille parhaat mahdollisuudet tavoittaa mahdollisimman monet ihmiset.

Tässä ovat työkalut, kuten hakukoneoptimointi (SEO).

SEO voi auttaa varmistamaan, että kun käyttäjät tekevät Google-haun, joka liittyy toimialaasi, sivusi näkyy tuloksissa.

🔥 Empfohlen:  Kats: Metan python-työkalun opas tehokkaaseen aikasarjaanalyysiin

Google määrittää, mitkä sivut päätyvät sen suosituimmille hakukonetulossivuille (SERP) useiden tekijöiden perusteella:

 • Sisällön laatu ja auktoriteetti
 • Tiettyjen kyselyä vastaavien avainsanojen käyttö
 • Käänteisiä linkkejä
 • Sivuston latausnopeus
 • Merkityksellisyys

SEO:sta on tullut taide itsessään, ja sen hallitseminen voi olla hieman hankalaa. Tämä on yksi alue, jolla sinun ei pitäisi epäröidä palkata ammattiapua.

Tulosten vaihe

Digimarkkinoinnin hieno asia on, että ei tarvitse purkaa sisältöä ja toivoa parasta.

Kun sisällönluontistrategiasi kehittyy, haluat varmasti seurata edistymistäsi.

Voit tehdä tämän perehtymällä sisältömarkkinoinnin mittareihin, jotka ovat vertailuarvoja, joiden avulla voit mitata, kuinka hyvin sisältösi toimii. Mitä mittareita käytät, riippuu tavoitteestasi.

Mutta kaiken kaikkiaan seurantamittaukset voivat olla loistava tapa havaita, mikä toimii, sekä mahdolliset puutteet, joita voitaisiin täyttää.

Nyt on paljon työkaluja, joiden avulla voit seurata mittareitasi, mukaan lukien:

Tarvitsetko apua aloittamiseen?

Sisältömarkkinoinnin oppiminen aloittelijoille voi olla ylivoimaista, kunnes ymmärrät sen. Voit kuitenkin olla varma, että sinun ei tarvitse odottaa, kunnes olet asiantuntija viedäksesi sisältösi uudelle tasolle.

Kun rekisteröidyt a ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu RockContentin avulla pääset tutustumaan alan parhaisiin kirjoittajiin, toimittajiin ja sisältöstrategeihin. Sinulla on myös mahdollisuus oppia edetessäsi on-demand-videotuntien avulla, jotka kattavat sisältömarkkinointiprosessin kaikki vaiheet.