Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältömarkkinointi voittoa tavoittelemattomille: strategioiden räätälöinti brändin rakentamista ja tietoisuutta varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältömarkkinointi voittoa tavoittelemattomille: strategioiden räätälöinti brändin rakentamista ja tietoisuutta varten

Voittoa tavoittelemattomilla organisaatioilla on enemmän yhteistä tavallisten yritysten kanssa kuin uskotkaan. Kumman tahansa onnistuminen riippuu markkinointitiimin kyvystä lisätä tietoisuutta, saada yhteys kohdeyleisöön ja saada ihmiset toimimaan.

Muuten kukaan ei tiedä olevansa siellä tai ymmärrä, miksi heidän pitäisi valita yksi vaihtoehto toisen sijaan.

Sisältömarkkinointi on tärkeä osa mitä tahansa onnistunutta digiajan markkinointikampanjaa. Mutta voittoa tavoittelemattomille järjestöille tarkoitettu sisältömarkkinointi eroaa muista tyypeistä joillakin kriittisillä tavoilla. Tässä on mitä sinun tulee tietää, jotta voit lähestyä sitä onnistuneesti.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on sisältömarkkinointi järjestöille?

Voittoa tavoittelemattoman järjestön on saatava sanat julkisuuteen siitä, mitä se tekee, yhtä varmasti kuin yritystenkin, jos se aikoo houkutella tarvitsemiaan lahjoittajia ja vapaaehtoisia. Termi “sisältömarkkinointi järjestöille” viittaa kaikkiin pyrkimyksiin hyödyntää luotua sisältöä (kuten blogitekstejä, videoita, sähköposteja ja paljon muuta) tietyn voittoa tavoittelemattoman organisaation kohdeyleisön tavoittamiseksi.

Sisältömarkkinointi järjestöille on välttämätöntä, koska ilman sitä luotat onneen strategian sijaan, jotta pääset sinne, missä haluat. Siitä huolimatta tehokas markkinointistrategia voittoa tavoitteleville:

  • Varmistaa, että sisältösi tavoittaa kohdeyleisön ja tekee vaikutuksen sen sijaan, että istuisit siellä lukemattomana
  • Auttaa voittoa tavoittelematonta järjestöäsi rakentamaan tehokkaan ja houkuttelevan brändi-identiteetin
  • Lisää tietoisuutta tarjoamistasi palveluista ja eduista
  • Varmistaa resurssien tehokkaan ja tehokkaan käytön
  • Siirtää voittoa tavoittelemattoman järjestösi kohti pitkän aikavälin tavoitteita

Ymmärrä, miten voittoa tavoittelemattomat yritykset ovat erilaisia

Yritys tai yritys keskittyy kasvuun ja voiton tuottamiseen. Kuitenkin, voittoa tavoittelematon järjestö etsii , jolla voi olla monia muotoja. Tietysti rahalahjoitukset ovat osa kuvaa, mutta niin ovat myös ihmiset, jotka vapaaehtoisesti lahjoittavat aikaansa, vaikuttamistyötään ja työpanostaan ​​asiallesi.

Yrityksen markkinointisisällön täytyy kuitenkin vain innostaa henkilöä tekemään ostoksia. Voittoa tavoittelematon organisaatio tarvitsee kuitenkin saman henkilön tekemään paljon suuremman sitoutumisen, ja sen lähestymistavan sisällön luomiseen ja voittoa tavoittelemattomaan markkinointiin on heijastettava tätä eroa tavoitteissa.

Luo tehokas tehtävälausunto

Aivan kuten yritys tarvitsee vahvan brändiäänen ja identiteetin, joka näkyy kaikissa sen sisältömarkkinointipäätöksissä, voittoa tavoittelematon organisaatio vaatii vahvan mission. Tehtäväsi määrittelee voittoa tavoittelemattoman järjestösi tarkoituksen ja tarvitsee inspiroida yleisöäsi tulemaan osaksi sitä, mitä edustat.

Sisällytä tehtäväsi ja keskeiset viestisi oikein sisältömarkkinointistrategiaasi myös:

  • Varmistaa johdonmukaisuuden sen suhteen, mitä sisällössäsi sanotaan, kaikessa sosiaalisen median sisällössäsi ja henkilökohtaisesti vapaaehtoisille tai lahjoittajille
  • Yksinkertaistaa sisällöntuotantoprosessia voittoa tavoittelemattomille järjestöille
  • Auttaa toimittamaan oikeaa tietoa kohdeyleisösi yksittäisille segmenteille
🔥 Empfohlen:  Admin-teeman luominen Magento 2:ssa

Käytä tarinankerrontaa sisällössäsi

Tarinankerronta on tehokas tapa viedä mikä tahansa markkinointikampanja uudelle tasolle. Hyvä tarina herättää ihmisen uteliaisuuden ja käytännössä vaatii, että hän lopettaa vierittämisen tarpeeksi kauan nähdäkseen, mistä on kyse. Se auttaa heitä myös muodostamaan yhteyden sisällön takana olevaan asiaan ja kuvittelemaan itsensä osaksi sitä.

Tehokkaita tapoja hyödyntää tarinankerrontaa markkinointisisällön tehostamiseksi ovat:

  • Kerro voittoa tavoittelemattoman järjestösi perustamisen taustalla oleva “miksi”.
  • Esittele henkilökohtaisia ​​tarinoita sen taustalla, miksi perustajasi, jäsenesi ja vapaaehtoisesi päättävät olla mukana tekemässäsi
  • Jaa esimerkkejä tavoista, joilla organisaatiosi on vaikuttanut paikkakunnallasi tai suurempaan hyvään

Kannustaa käyttäjien luomaa sisältöä

Suhteellisuus on ratkaisevan tärkeää voittoa tavoittelemattomille järjestöille, sillä ihmisten on tunnettava olevansa yhteydessä johonkin tarkoitukseen tai organisaatioon, ennen kuin he lahjoittavat vapaaehtoisesti arvokasta aikaansa tai kovalla työllä ansaittua rahaa. Käyttäjien luoman sisällön hyödyntäminen markkinointikampanjoissasi voi auttaa tässä valtavasti:

  • Anna lahjoittajillesi ja vapaaehtoisille mahdollisuus jakaa tukensa muiden kanssa mielekkäällä tavalla
  • Näytä tuleville lahjoittajille ja kannattajille, kuinka hienolta voi tuntua tukea organisaatiotasi
  • Käytä sosiaalisia todisteita viestisi levittämiseen ja uusien ihmisten kannustamiseen liittymään asiaan

Ymmärrä lahjoittajan matka

Jokainen markkinointitiimin kohdeyleisön jäsen käy läpi prosessin, kun hän päättää, miten käyttää rahansa tai aikansa. Voittoa tavoittelemattoman järjestön mahdollisille kannattajille tätä prosessia kutsutaan lahjoittajan matkaksi. Luovuttajan matkan eri vaiheet ovat:

  • Tietoisuus: Kun joku löytää voittoa tavoittelemattoman järjestön ensimmäistä kertaa, oppii, mistä siinä on kyse, ja muodostaa yhteyden ensimmäistä kertaa.
  • Sitoumus: Vaihe, jonka aikana mahdollinen lahjoittaja oppii lisää voittoa tavoittelemattomasta organisaatiosta, mukaan lukien osallistumisen edut, jatkuvan sitoutumisen kautta.
  • Lahjoitus: Viimeinen vaihe, jossa löydetään mahdollinen avunantaja, joka on valmis toimimaan ja osallistumaan.

Onnistunut sisältömarkkinointi järjestöille sisältää huolellisesti räätälöityä materiaalia, joka on suunniteltu tavoittamaan ihmiset kaikissa näissä eri vaiheissa.

Työn ulkoistaminen kokeneille freelance-kirjoittajille luotettavalta sisällöntuotantoalustalta, kuten WriterAccess, on loistava tapa varmistaa kohdistetun sisällön tehokkuus. Voit jopa ilmoittautua a ilmainen kahden viikon kokeilu tutkia mahdollisuuksia ennen merkittävämmän investoinnin tekemistä.

Mainosta henkilökohtaisia ​​tapahtumia

Tapahtumat, kuten varainkeruutilaisuudet, mielenosoitukset ja muut ovat tärkeitä osia voittoa tavoittelemattoman järjestön tietoisuuden lisäämisessä, uusien lahjoittajien houkuttelemisessa ja yhteydenpidossa paikallisyhteisöön. Ihmiset eivät kuitenkaan voi tulla tapahtumaan, josta he eivät tiedä.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat brändin tai brändipersoonan elementit?

Sisältömarkkinointi järjestöille voi auttaa varmistamaan tapahtumiesi onnistumisen seuraavilla tavoilla:

  • Herättää kiinnostusta ja saada ihmiset innostumaan osallistumisesta sosiaalisen median, sähköpostin ja muiden kautta
  • Mahdollisuus yhdistää sinut sponsoreihin ja mahdollisuus tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa
  • Oven avaaminen jatkuvalle sitoutumiselle ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen

Luo sisältökalenteri

Onnistunut sisältömarkkinointi on muutakin kuin itse sisältö. Kyse on myös johdonmukaisuudesta, sillä yleisö odottaa mielenkiinnolla sisältöä heille tärkeiltä brändeiltä ja organisaatioilta. Sisältökalenterin asettaminen ja siihen pitäminen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi seuraavilla tavoilla:

  • Varmistaa, että yleisösi pysyy jatkuvasti sitoutuneina kaikissa tavoittamiskanavillasi, mukaan lukien sosiaalinen media ja organisaatiosi blogi
  • Sisältövaihtoehtojen ajantasaisuuden takaaminen, kuten uutiskirjeitä ja sähköpostijaksot
  • Tehosta SEO-ponnisteluja ja SERP-sijoituksia johdonmukaisen korkealaatuisen ja osuvan sisällön avulla
  • Sisällöntuotantotiimisi, myös kirjoittajien ja toimittajien, ponnistelujen koordinointi

Käytä hakukoneoptimointia tukemaan löydettävyyttä

Löydettävyys on yksi sisältömarkkinointikampanjoiden ensisijaisista tavoitteista, ja hakukoneoptimointi (SEO) on keskeinen osa sitä. Loppujen lopuksi edes maailman parhaalla, jännittävimmällä sisällöllä ei ole paljon hyötyä organisaatiollesi, jos kukaan ei löydä sitä.

Perusteellinen SEO-kampanja antaa sisällöllesi parhaan mahdollisuuden vaikuttaa yleisöösi varmistamalla, että sitä etsivät löytävät sen ensiksi.

  • Tee säännöllisesti uusia avainsanatutkimuksia varmistaaksesi, että sisältösi vastaa yleisösi hakuja.
  • Käytä parhaita SEO-käytäntöjä optimoidaksesi koko verkkosivustosi, mukaan lukien erilliset sivut, URL-osoitteet, kuvat ja yksittäiset blogiviestit.
  • Ole johdonmukainen uuden sisällön julkaisemisessa ja nykyisen sisällön päivittämisessä, jotta se pysyy ajan tasalla.
  • Tarkista sivustosi säännöllisesti etsiäksesi ongelmia ja korjataksesi ne, ennen kuin ne voivat vaikuttaa kovalla työllä saavutettuun SERP-sijoitukseen.

Seuraa ja analysoi ponnistelujasi

Seuraa huolellisesti tiimisi sisältömarkkinointiponnisteluja kampanjoidesi ajan, jotta sinulla on tiedot, joita tarvitset niiden tehokkuuden määrittämiseen niiden valmistuttua.

Suosittuja menetelmiä, resursseja ja työkaluja seurannan käsittelyyn ovat:

  • Verkkosivuston analytiikka
  • Keskeiset suorituskykyindikaattorit (KPI) -seurantatyökalut – kirjeenvaihdon avausprosentit, verkkoliikenne, luovuttajien säilyttäminen jne.
  • Palaute yleisöltä ja lahjoittajilta
  • Sosiaalisen median seuranta
  • Vierailijoiden käyttäytymisen analytiikka

Istu alas tiimisi kanssa ja analysoi tiedot kampanjan päätyttyä. Saavutitko tavoitteesi, ylititkö ne vai epäonnistuitko? Mikä meni hyvin ja mikä olisi voinut mennä paremmin? Kuinka voit soveltaa yleisöstäsi oppimaasi tehostaaksesi seuraavaa markkinointikampanjaasi?

🔥 Empfohlen:  Uusi ilme wpcultille

Sisältömarkkinointi voittoa tavoittelemattomille: virheet, joita kannattaa välttää

Kun on kyse sisältömarkkinoinnista järjestöille, on yhtä tärkeää tietää, mitä tehdä, jos haluat tosissasi auttaa organisaatiotasi menestymään.

Tässä on joitain yleisiä virheitä, joita kannattaa varoa.

Sisältöstrategian laatiminen ennen kuin tunnet yleisösi

Monet digitaalisen markkinoinnin uudet organisaatiot olettavat, että jos he luovat strategiansa ensin, heidän yleisönsä ilmestyy taianomaisesti myöhemmin. Todellisuudessa asia on toisin päin.

Selvitä, kuka on kohdeyleisösi. Opi, mistä he välittävät, missä he viettävät aikaa verkossa ja kuinka he haluavat käyttää sisältöään. Suunnittele sitten strategiasi sopivaksi.

Ei verkkosivuston rakentaminen

Vaikka sosiaalisen median sivut parhailla alustoilla, kuten Facebook, Twitter tai Instagram, ovat välttämättömiä voittoa tavoitteleville voittoa tavoitteleville järjestöille, ne korvaavat omat verkkosivustot.

Kaikki voittoa tavoittelemattomat organisaatiot tarvitsevat heille kuuluvan verkkosivuston, jota heillä on täysi määräysvalta. Sen on oltava ammattimaisesti suunniteltu, täysin toimiva ja sitä on päivitettävä jatkuvasti tuoreella, korkealaatuisella sisällöllä.

Yrittää tuottaa kaiken omaa sisältöään

Vaikka on hienoa, jos voittoa tavoittelemattomat perustajat tai kriittisen tiimin jäsenet haluavat osallistua henkilökohtaisesti sisältömarkkinointiin tehokkailla vaihtoehdoilla, kuten vuosiraportit tai satunnaisia ​​blogikirjoituksia, ei ole realistista käsitellä kaikkea sisältöäsi itse.

Yrityksesi blogisi, sosiaalisen median kanavien, uutiskirjeen sisällön, aloitussivusi kopion ja kaiken muun välissä katsot sisältöä. Päätä etukäteen, kuinka hoidat kaiken. Harkitse suurimman osan (ellei kaiken) ulkoistamista ammattikirjoittajille, jotka voivat lainata omaa asiantuntemustaan ​​projekteihisi.

Paketoida

Loppujen lopuksi sisältömarkkinointi järjestöille on samanlaista kuin perinteinen sisältömarkkinointi, mutta se on sama. Keskeisten erojen tunteminen etukäteen on ratkaisevan tärkeää. Samoin oikea apu nurkassasi.

Skaalaa sisällöntuotantosi onnistuneesti, kun luotat WriterAccessin kokeneiden freelance-sisällönkirjoittajien työhön. Rekisteröidy ilmaiseksi kahden viikon WriterAccess-kokeilu ja aloita tänään!