Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältömarkkinointi yliopistoille: Uusien opiskelijoiden houkutteleminen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältömarkkinointi yliopistoille: Uusien opiskelijoiden houkutteleminen vuonna 2023

Nuoret, joilla on koko elämä edessään, etsivät muutakin kuin vain todistusluetteloa arvioidessaan yliopistovaihtoehtojaan.

Korkeakoulutus on kokonainen kokemusjoten parhaiden opiskelijoiden houkuttelemiseen tosissaan pyrkivän yliopiston on pystyttävä maalaamaan elävä kuva siitä, millaista siellä opiskelu olisi.

Siellä sisältömarkkinointi tulee esiin.

Dynaaminen ja mukaansatempaava sisältömarkkinointi yliopistoille auttaa vastaamaan tulevien opiskelijoiden tärkeisiin kysymyksiin tulevaisuuden opiskeluistaan. Ja se voi näyttää opiskelijalle, millaista yliopistoelämä voisi olla, jos hän valitsee koulun vaihtoehtojen sijaan. Tässä on mitä sinun on tiedettävä saadaksesi sen oikein.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Sisältömarkkinoinnin rooli opiskelijoiden päätöksentekoprosessissa

Päätös, minne mennä yliopistoon, on yksi tärkeimmistä nuoren elämän valinnoista, joten useimmat sijoittavat valintaprosessiin paljon aikaa ja energiaa. He arvioivat eri vaihtoehtoja vertaillessaan parhaita kouluja keskenään ja tekevät sen verkossa.

Vahvaan sisältömarkkinointistrategiaan sijoittaminen varmistaa, että koulusi näkyy innokkaan opiskelijan tutkassa (ja pysyy siellä). Tässä on lähempi katsaus yliopistojen sisältömarkkinoinnin suurimmista eduista.

Sisältömarkkinointi parantaa SERP-sijoituksiasi

Loppujen lopuksi ei ole väliä kuinka mahtavia sosiaalinen kulttuuri tai stipendiohjelmat koulussasi ovat, jos mahdolliset opiskelijat eivät edes tiedä, että olet siellä. Nuoret luottavat Internetiin saadakseen suurimman osan vastauksistaan, ja Google on ensimmäinen paikka, jonne he alkavat tutkia korkeakouluja.

Se sanoi, yli 25 prosenttia hakukoneen käyttäjistä napsauttaa hakukoneen tulossivun ensimmäistä tulosta. Ja napsautussuhteet laskevat dramaattisesti, kun rullaat luetteloa alaspäin mitä korkeammalla sivustosi sijoittuu, sitä parempi.

Sisältömarkkinointi auttaa saavuttamaan ansaitsemasi SERP-sijoituksen.

Sisältömarkkinointi asettaa koulusi auktoriteetiksi

Vaikka korkeakoulun valinta voi olla aidosti jännittävää nuorelle, se on myös stressaava prosessi. Huomisen yliopisto-opiskelijoilla on paljon polttavia kysymyksiä, jotka kaipaavat vastauksia , ja sisältömarkkinointi voi auttaa varmistamaan, että he etsivät sinulta haluamaansa tietoa.

🔥 Empfohlen:  Sendfox: Edullinen ja helppokäyttöinen sähköpostiautomaatiotyökalu

Sisältömarkkinointi tukee positiivista brändikuvaa

Yliopisto on enemmän kuin paikka, jossa ihmiset voivat jatkaa koulutustaan ​​ja parantaa tulevaisuuttaan. Se on myös brändi, jolla on imagoa, ääntä ja mainetta vaalia. Ja mitä tutumpi brändi on tietylle henkilölle, sitä todennäköisemmin hän valitsee kyseisen brändin, kun hän on valmis tekemään päätöksen.

Yliopistojen sisältömarkkinointi tukee opiskelijoiden ja heidän perheidensä parempaa brändin tunnettuutta. Ihmiset näkevät brändit myös positiivisemmin, kun ne tarjoavat hyödyllistä tietoa kysynnän mukaan.

Sisältömarkkinointistrategian kehittäminen opiskelijoiden houkuttelemiseksi

Joten miten yliopiston pitäisi oikein toimia tehokkaan sisältömarkkinointistrategian kehittämisessä? Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun oikeaan suuntaan.

Tunne yleisösi

Tehokas sisältö on materiaalia, joka vastaa menestyksekkäästi kohdeyleisön tarpeisiin. Millainen on ihanteellinen opiskelijasi? Kuinka vanhoja he ovat, missä he asuvat ja mitä he yleensä etsivät yliopistosta?

Käytä vastauksia tällaisiin kysymyksiin luodaksesi kohdepersoonia ja muokkaa sisältöäsi heidän tarpeitaan ja kiinnostuksen kohteitaan vastaavaksi.

Aloita blogi

Hakukoneet, kuten Google, suosivat usein päivitettyjä verkkosivustoja, jotka ovat täynnä lihavaa ja hyödyllistä sisältöä. Blogin lisääminen on yksi tehokkaimmista tavoista varmistaa, että sivustosi sopii.

Kehitä blogillesi sisällöntuotantoaikataulu ja pysy siinä. Koordinoi se sosiaalisen median julkaisuaikataulusi kanssa saadaksesi parhaat tulokset. Käyttää avainsanatutkimus oppiaksesi, mitä mahdolliset opiskelijasi etsivät, ja luodaksesi viestejä, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ainutlaatuisella, omaperäisellä tavalla.

Sisällytä tarinankerronta strategiaasi

Ihmiset eivät rakasta muuta kuin hyvää tarinaa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Tarinat auttavat yleisöä tuntemaan olonsa osallisiksi ja panostamaan nauttimaansa sisältöön, ja menestyneet brändit osaavat kertoa heille hyvin.

Muista, että opiskelija etsii muutakin kuin vain hyvää koulutusta valitsemastaan ​​yliopistosta. He haluavat tietää, millaista yliopistossasi opiskelu on, ja tehokas tarinankerronta voi auttaa heitä hahmottamaan sen.

🔥 Empfohlen:  11 LinkedIn-mainosesimerkkiä seuraavan kampanjasi inspiroimiseksi

Yksi tapa saavuttaa tämä on hyödyntää jo olemassa olevien opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​tarinoita.

Järjestääkö koulusi legendaarisia kampuksella tapahtumia tai tarjoaako upeita mahdollisuuksia tietyn pääaineen opiskelijoille? Ehkä sinulla on uskomaton etäopetusohjelma, jota ihmisten tulisi harkita. Esittele sisältöä, joka sisältää kommentteja opiskelijoilta, jotka jo hyötyvät näistä vaihtoehdoista.

Sisällytä erilaisia ​​sisältötyyppejä

Yliopistojen hyvä sisältömarkkinointi ei saisi alkaa ja loppua perinteisestä kirjoitetusta sisällöstä. Pidä asiat jännittävänä ja monipuolisena lisäämällä myös videoita, infografioita, oppaita, podcasteja ja paljon muuta.

Eri ihmiset suosivat erilaisia ​​sisältötyyppejä ja tarinankerrontatyylejä, joten asioiden sekoittaminen auttaa houkuttelemaan monenlaisia ​​viittauksia.

Mittaa ja analysoi suorituskykyä

On välttämätöntä tallentaa, mitata ja analysoida yliopistosi sisältömarkkinointikampanjaan liittyvää dataa. Näin tiedät, mitkä julkaisustrategiat, sisältötyypit ja aiheet resonoivat parhaiten kohdeyleisösi kanssa. Keskeisiä seurattavia mittareita ovat:

  • Kokonaisliikenne
  • Poistumisprosentti
  • Viipymäaika
  • Vierailtujen sivujen kokonaismäärä

Yliopistosi sisällöntuotannon skaalaaminen

Kun olet oppinut yliopistojen sisältömarkkinoinnin perusteet, on aika skaalata sisältötuotantoasi. On kuitenkin tärkeää tehdä tämä tavalla, joka ei uhraa laatua tai brändi-identiteettiä.

Harkitse ammattimaisista freelance-kirjoittajista ja sisällöntuottajista koostuvan tiimin kokoamista, jotta voit tuottaa niin paljon laadukasta sisältöä, että pääset eteenpäin ja pysyt siellä.

Luotettu sisältöalusta, kuten WriterAccess yksinkertaistaa oikeiden ihmisten löytämistä ja tuloksia tuottavan strategian laatimista.

Johtopäätös

Päivän päätteeksi upeita yliopistosisältöjä ja paljon sitä menestyäkseen digiaikana.

Ota arvailu pois ihanteellisen strategiasi luomisesta ilmoittautua a ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään. Ota yhteyttä alan parhaisiin kirjoittajiin ja skaalaa strategiaasi sisällöllä, joka todella kääntää päätä.

Table of Contents