Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältömarkkinointipalvelut: Sisältö- ja hakukoneoptimointistrategia menestykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältömarkkinointipalvelut: Sisältö- ja hakukoneoptimointistrategia menestykseen

The Sisältömarkkinointiinstituutti määrittelee sisältömarkkinoinnin “strategiseksi markkinoinnin lähestymistavaksi, joka keskittyy arvokkaan, relevantin ja johdonmukaisen sisällön luomiseen ja jakamiseen selkeästi määritellyn yleisön houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi – ja viime kädessä kannattavan asiakastoiminnan edistämiseksi.”

Tietenkin avainsana tässä määritelmässä mille tahansa yritykselle on “kannattava”. Yhdelläkään yrityksellä ei ole varaa käyttää markkinointibudjettiaan sisältömarkkinointipalveluihin, jotka eivät tuota tuloksia ja lisäävät tulosta.

Mutta siinä Rock-sisältö tulee esiin.

Olemme johtava sisältömarkkinapaikka, jolla on kokemusta, järjestelmiä, työkaluja ja hämmästyttävä tiimi (jos sanomme niin itse) tarjotaksemme ammattimaisen sisältömarkkinointipalvelun, joka voi auttaa sinua luomaan ja jakamaan laadukasta sisältöä, jotta voit saavuttaa tavoitteesi. markkinointitavoitteita ja tuottaa voittoa.

Voimme auttaa sinua kaikessa sisältöstrategiasi suunnittelusta sallimiseen helppoa yhteistyötä markkinointitiimisi kesken normaaliin sisällön luomiseen ja muotoiluun interaktiivisia sisältökokemuksia.

Tai jos haluat olla täysin vapaa, voit nauttia meidän hallittujen palveluiden vaihtoehtojossa ammattimainen, omistautunut tilivastaava huolehtii kaikesta kirjoittajien ja aiheideoiden valinnasta laadun tarkistamiseen ja sisällön julkaisemiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä ovat sisältömarkkinointipalvelut?

Yllä näet pienen näytteen joistakin sisältömarkkinointipalveluista. Sisältömarkkinointi kattaa erilaisia ​​strategioita ja taktiikoita, jotka kaikki toimivat yhdessä saadakseen yrityksellesi huomiota, rakentamaan brändiäsi, lisäämään luottamusta ja houkuttelemaan ihanteellisia asiakkaitasi.

Menisimme niin pitkälle, että sanoisimme, ettei sinulla ole siihen varaa sisältömarkkinointia markkinointistrategiasi keskiössä nykyään.

Ammattitaitoisen sisältömarkkinointipalvelun avulla yrityksesi voi joko tehostaa omaa sisältömarkkinointiasi tai antaa kaiken ammattilaisten käsiin huippulaadukkaiden tulosten ja näkyvän sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.

Esimerkkejä sisältömarkkinointipalveluista

Mainitsimme yllä sisältömarkkinointistrategiasi luomisen, ja siitä kaikki alkaa.

Sisältömarkkinointisi ei ole yhtä tehokasta ilman selkeää sisältömarkkinointistrategiaa, mukaan lukien ostajapersoonien luominen ja markkinointitavoitteiden asettaminen kuluvalle vuodelle.

Tarvitset myös sisältökalenterin, jonka avulla voit suunnitella, mitä uutta sisältöä haluat lisätä ja milloin haluat sisällyttää vanhempaa sisältöä, jonka olet päivittänyt ja päivittänyt. Sisältökalenterin tulee sisältää sisältötyyppejä, kuten videoita, infografioita, interaktiivista sisältöä, kuten kyselyjä ja tietokilpailuja, ja paljon muuta.

Haluat myös lisätä sosiaalisen median markkinointi- ja sähköpostikampanjasi. Kaikki on suunniteltava ja toimittava sujuvasti yhdessä rakentaaksesi liiketoimintaasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa arkaluonteinen sisältö Twitterissä

Iso osa sisältömarkkinointia on lyijyn sukupolvi.

Selkeällä sisältösuunnitelmalla sinulla on oikea sisältö potentiaalisten asiakkaiden saatavilla myyntisuppilon jokaisessa vaiheessa. Palvelujasi ja apuasi käsittelevistä esittelyblogeista erittäin yksityiskohtaisiin tuote- ja palvelukuvauksiin, joiden avulla voit ohjata vieraita vieraita, jotka ovat juuri löytäneet yrityksesi, erittäin pätevien liidien luo.

Sinulla ei tietenkään voi olla sisältömarkkinointisuunnitelmaa ilman asiantuntevaa sisällöntuotantoa. Tarvitset sisältöä eri muodoissa ja useista olennaisista aiheista auttaaksesi ihmisiä tutustumaan yritykseesi ja siihen, mitä voit tarjota. Jokaisen sisällön tulee kouluttaa yleisöäsi ja rakentaa luottamusta.

Lisäksi sisällöntuotantoprosessisi on optimoitava SEO. Tarvitset kirjoittajia, jotka tietävät, mitä he tekevät, kun lisäät oikeita avainsanoja ja lauseita oikeisiin paikkoihin sisältöösi varmistaaksesi, että sisältösi nousee hakukoneiden tulossivuille ja saa näkyvyyttä.

Rock-sisältö voi auttaa sinua kaikissa näissä (ja muissa) palveluissa.

Sisältömarkkinointipalveluesimerkeistä käytävän keskustelumme jälkeen olemme lisänneet artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

Mikä on WriterAccess?

WriterAccess on Rock Contentin sisällöntuotantoalusta, jonka avulla asiakkaamme voivat joko laajentaa sisällöntuotantoaan tai luovuttaa sen kokonaan.

Meillä on yli 15 000 tarkastettua kirjoittajaa, ja toimittaja- ja kääntäjätiimien avulla Rock Content voi auttaa sinua saavuttamaan kohdeyleisö, jopa maissa, joissa ihmiset puhuvat eri kieltä.

Tekoälytyökalumme auttavat sinua löytämään laadukkaita kirjoittajia, joilla on sinulle sopiva kokemus, ja sitten voit luoda sisältöraportin ja odottaa, että sisältösi on kirjoitettu, ajettava Copyscapen läpi, tarkistettu laatu ja toimitettu.

Mitä etuja freelance-markkinapaikan käyttämisestä sisältömarkkinointistrategiassa on?

Ammattimaisen freelance-markkinapaikan avulla voit skaalata sisältömarkkinointisi tarpeisiisi yrityksesi kasvaessa.

Sen sijaan, että maksaisit työntekijöille palkkoja ja etuja, etsisit työpöytätilaa ja kouluttaisit heitä, voit helposti löytää erikoistuneita kirjoittajia tuottamaan sisältöäsi milloin tahansa.

Jos tarvitset enemmän sisältöä yhtenä kuukautena ja vähemmän seuraavana, voit saada sen toimimaan joustavasti. Eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että työntekijöille jää liian vähän työtä. Palkkaa tarvitsemasi freelance-kirjoittajat joka kuukausi ja nauti kirjoittajien laadukkaasta sisällöstä, jolla on tarvitsemasi kokemus.

🔥 Empfohlen:  Influencer-markkinointi on helppoa ja edullista Lets Influencen avulla

Tämä joustavuus ulottuu myös budjetointitarpeisiisi. Jos sinulla on suurempi budjetti yhtenä kuukautena ja pienempi budjetti seuraavana, voit muokata sisältötilauksiasi budjettisi mukaisiksi ja pitää sisällön virtaavana.

Voit hallita täysin, mitä sisältöä saat ja mistä aiheista, samalla kun tiedät, että hyödyt ammattikirjoittajista ja laadukkaasta sisällöstä.

Mitkä ovat WriterAccessin edut?

Yllä olevien etujen lisäksi WriterAccess voi viedä sisällön kirjoittamisen uudelle tasolle. Valitsemme kirjoittajamme huolellisesti ja ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, omansa sisältömarkkinoinnin tarpeisiin.

Tässä on vain joitain etuja, joita saat Writer Accessin kokeilemisesta sisällöntuotantotarpeisiisi:

Pääsy lahjakkaisiin ja erikoistuneisiin kirjoittajiin

Meillä on laaja valikoima kirjoittajia, jotka kattavat kaikki mahdolliset aiheet.

Monet ovat myös valitsemiensa alojen asiantuntijoita ja pitkälle erikoistuneita kirjoittajia. Jos esimerkiksi tarvitset erittäin teknistä tai monimutkaista sisältöä, saat valikoiman kirjoittajia, jotka voivat toimittaa sen.

Riippumatta markkinaraostasi ja aiheista, joita haluat käsitellä – kaikilla tasoilla, aloittelijasta asiantuntijaan – meillä on valikoima kirjoittajia tarpeisiisi.

Projektinhallintatyökalut

Et vain pääse käyttämään lahjakkaita kirjoittajiamutta Writer Accessin jäsenyys sisältää myös pääsyn oikeisiin työkaluihin, jotka helpottavat sisällön luomisen hallintaa ja optimointia.

Käytämme tekoälypohjaista tekstianalyysiä löytääksemme sinut ihanteellisten kirjoittajien kanssa. Jäsentasostasi riippuen voit myös saada ideoita uudelle sisällölle ja löytää trendikkäitä aiheita BuzzSumolla, optimoida sisältöäsi Surfer SEO:lla ja seurata tuloksiasi hakukoneissa SpyFun avulla.

Nämä työkalut antavat sinulle kaikki edut kilpailijoihisi nähden, kun luot ja optimoit sisältöä.

Meillä on myös erilaisia ​​kursseja ja koulutusta, joiden avulla voit oppia lisää kaikista sisällöntuotannon ja markkinoinnin näkökohdista.

Sisällön tarkistus

Jokainen kirjoittajiemme tuottama artikkeli ajetaan Copyscapen kautta alkuperäisyyden varmistamiseksi.

Käytämme myös Grammarlya kirjoituskojelaudassamme laadun ja tarkkuuden parantamiseksi. Myös sisältösi tarkastetaan ja tarkistetaan sen varmistamiseksi, että se virtaa hyvin ja täyttää tehtävät.

Markkinapaikka

Kirjoittajien lisäksi meillä on myös suunnittelijoita, toimittajia, strategeja ja kääntäjiä kattamaan kaikki sisältömarkkinointisi osa-alueet.

Voit lisätä sisältöpyyntösi Crowd-luetteloon, jotta kaikki kirjoittajat voivat poimia tai käyttää Love List -ominaisuutta kuratoidaksesi luettelon kirjoittajista, joiden kanssa et malta odottaa pääseväsi taas työskentelemään. Voit sitten lähettää tilauksesi vain rakkauslistallesi tai valita tietyn kirjoittajan yksintyötä varten.

🔥 Empfohlen:  Spring Awakening: ilmainen arkistovalokuvasarja

Meillä on myös Casting Calls -alue, jossa voit lähettää sisältöpyyntöjä ja saada useita kirjoittajia kertomaan, miksi he ovat paras henkilö työhön.

Vaikka haluatkin hallita sisältöäsi, voit tehdä sen WriterAccessissa.

Miten saada kaikki irti WriterAccess-palveluista

Writer Accessilla voit tehdä niin paljon, että saatat tarvita apua jalkojen löytämisessä ja sisältömarkkinointipalvelun hyödyntämisessä.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti alustasta:

Määrittele selkeät tavoitteet

Katso sisältömarkkinointistrategiaasi tai luo sellainen, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Ennen kuin aloitat, on tärkeää tietää, mitä haluat saada irti sisältömarkkinoinnistasi ja sisällöntuotannostasi.

Saat parempia tuloksia ja pystyt mittaamaan, kuinka paljon lähempänä tavoitteidesi saavuttamista olet, jos päätät, mitä haluat saavuttaa ennen sisällön tilaamisen aloittamista.

Valitse oikeat kirjoittajat

Tekoälymme auttaa sinua löytämään kirjoittajia, joilla on oikea kokemustaso haluamillesi aiheille. Lue heidän biostaan ​​ja katso heidän näytteitään varmistaaksesi, että he voivat kirjoittaa yrityksellesi haluamallasi tyylillä ja äänensävyllä.

Tiedämme, että kaikki kirjoittajamme ovat lahjakkaita, mutta sinun on tehtävä lopullinen päätös tietosi yrityksestäsi, markkinointisuunnitelmastasi ja tarpeistasi.

Hyödynnä työkaluja

Tarjoamme valikoiman työkaluja, joiden avulla voit optimoida sisältösi, löytää ideoita ja nähdä, miten pärjäät hakukoneiden tuloksissa. Hyödynnä kaikki edut jäsenyytesi mukana olevilla työkaluilla. Haluamme, että saat niistä kaiken irti.

Rock Content ja Writer Access tarjoavat laadukkaan sisältömarkkinointipalvelun, joka kattaa kaiken tarvitsemasi. Käytä alustamme ja palveluitamme ja seuraa sisältömarkkinointituloksesi kasvavan yhä korkeammalle.

Miksi ei kokeile ilmaista kahden viikon kokeiluamme ja pääset tarkastettuihin sisältömarkkinoinnin ammattilaisiin strategiasi vahvistamiseksi?