Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sisältösiilon määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sisältösiilon määritelmä & Merkitys

Mikä on sisältösiilo?

Sisältösiilo on verkkosivuston arkkitehtuurirakenne, joka ryhmittelee sisällön avainsanapohjaisten teemojen ympärille ja eristää sen muista aiheista. Sisältösiiloon kuuluvat verkkosivut linkitetään vain toisiinsa, mikä vahvistaa avainsanapohjaisen teeman ajankohtaista merkitystä ja arvovaltaa.

Sisältösiilot tunnetaan hakukoneoptimoinnissa (SEO) myös sisältösiiloina ja SEO-siilorakenteena. Sisältösiilot voivat olla hyödyllisiä hakukoneoptimoijalle, koska ne auttavat hakukoneita tunnistamaan verkkotunnuksen osaamisalueen. Kun verkkosivusto osoittaa selkeästi osaamisensa tietystä aiheesta sisältösiilojen avulla, se voi auttaa lisäämään tämän tyyppisen tiedon auktoriteettia ja luottamusta. Tämä johtaa usein korkeampiin avainsanojen sijoittumiseen hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t) kaikilla sisältösiilossa olevilla verkkosivuilla.

Sisältösiilot koostuvat yhdestä pääpilarisivusta, joka kohdistaa lyhythäntäiseen avainsanailmaukseen ja kattaa yleistietoa aiheesta sekä rajattoman määrän tukisivuja, jotka kohdistavat pitkähäntäisiä avainsanailmauksia ja käsittelevät ala-aiheita. Sisältösiilon sivut linkitetään sitten toisiinsa käyttämällä avainsanojen sisältävää ankkuritekstiä.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Tapaustutkimus FirstCrystä – kuinka se havaitsi käyttämättömän mahdollisuuden