Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sivun ulkopuolinen SEO: mikä se on & Kuinka sivuston ulkopuolinen optimointi toimii

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sivun ulkopuolinen SEO: mikä se on & Kuinka sivuston ulkopuolinen optimointi toimii

Tämä opas vastaa kysymykseen “mikä on sivun ulkopuolinen SEO?”

Mutta käymme läpi enemmän kuin vain sivun ulkopuolisen optimoinnin määritelmän. Selitämme myös, miten sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi toimii, miksi se on tärkeää, ja tarkastellaan useita sivuston ulkopuolisia optimointiesimerkkejä, tyyppejä ja taktiikoita, joiden avulla voit rakentaa paremman SEO-strategian verkkosivustollesi.

Tämän artikkelin loppuun mennessä sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä on sivun ulkopuolinen optimointi hakukoneoptimoinnissa ja elementit, joita tarvitaan oikeaan linkkien rakentamiseen ja verkkotunnuksesi auktoriteetin ja luottamuksen lisäämiseen.

Mikä on sivun ulkopuolinen SEO?

Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi on käytäntö, jossa ryhdytään toimiin verkkosivustosi ulkopuolella hakukoneen näkyvyyden ja liikenteen parantamiseksi. Hyvä sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi lisää sisältösi arvovaltaa ja luottamusta luomalla enemmän käänteisiä linkkejä, sosiaalisia jakoja, viittauksia, viittauksia ja brändimainoksia.

Jos viemme tätä sivun ulkopuolista SEO-määritelmää hieman pidemmälle, saamme:

Sivun ulkopuolinen SEO on prosessi, jossa optimoidaan sivuston ulkopuolisten sijoitustekijöiden perusteella verkkosivuston suosion, asiantuntemuksen, auktoriteetin, luottamuksen ja osuvuuden parantamiseksi. Hyvä sivun ulkopuolinen optimointi saavutetaan käyttämällä muita hyvämaineisia verkkolähteitä, jotka linkittävät verkkosivustoosi tai mainostavat sitä ja takaavat sisältösi laadun.

Nyt kun tiedät ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin perusajatuksen, tarkastelemme nyt tämän hakukoneoptimointistrategian merkitystä ja sitä, miten se parantaa sivustosi sijoitusta ja liikennettä.

Miksi sivun ulkopuolinen SEO on tärkeää?

Sivun ulkopuolinen SEO on tärkeä, koska se auttaa hakukoneita, kuten Googlea, määrittämään, mitä muut ihmiset ja organisaatiot ajattelevat verkkosivustostasi, tuotteistasi ja palveluistasi. Sivun ulkopuolinen SEO on positiivinen sijoitustekijä, koska se kertoo hakukoneille, että verkkosivustosi on tärkeä muille verkossa.

Miten sivun ulkopuolinen optimointi toimii?

Sivun ulkopuolinen optimointi toimii luomalla linkkejä SEO:lle ja lisäämällä verkkosivuston brändimainintojen määrää. Sivuston ulkopuolinen hakukoneoptimointi parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja liikennettä, koska Google ottaa sivuston ulkopuoliset tiedot huomioon määrittäessään verkkosivuja.

Googlen How Search Works -dokumentaatiossa sanotaan:

“Järjestelmämme on suunniteltu tunnistamaan signaaleja, jotka voivat auttaa määrittämään, mitkä sivut osoittavat asiantuntemusta, arvovaltaa ja luotettavuutta tietystä aiheesta. Etsimme sivustoja, joita monet käyttäjät näyttävät arvostavan samankaltaisille kyselyille. Esimerkiksi, jos muut näkyvät verkkosivustot linkittävät sivulle (niin kutsutaan PageRank), se on osoittautunut hyväksi merkiksi siitä, että tietoihin luotetaan.”

Kun Google indeksoi verkkoa, se skannaa jokaiselta verkkosivulta sivun ulkopuolisia hakukoneoptimointityyppejä, kuten lähteviä linkkejä ja tuotemerkin mainintoja. Kun tämä työ on valmis, Google määrittää löytämänsä tiedot kullekin yksittäiselle verkkosivustolle. Jos verkkosivusto saa paljon linkkejä ja brändimaininnoita luotettavista lähteistä, sen SEO-pistemäärä nousee. (Lisätietoja on kohdassa käänteiset linkit vs. viittaavat verkkotunnukset.)

Verrattuaan verkkosivustosi sivun ulkopuolisia hakukoneoptimointipisteitä ja sivulla olevia SEO-mittareita muihin hakemistonsa sivuihin, algoritmi voi määrittää sivujesi merkityksen tietyille kyselyille ja missä asemassa niiden tulisi sijoittua SERP:issä. Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi auttaa parantamaan sivustosi sijoitusta yrityksesi kannalta tärkeimpien avainsanojen perusteella.

Ohjelmistoyhtiö Moz on kehittänyt sivuston ulkopuolisia mittareita nimeltä “Domain Authority” (DA) ja “Page Authority” (PA) auttaakseen verkkosivustojen omistajia ja alan ammattilaisia ​​analysoimaan Googlen huomioimia hakukoneoptimoinnin tyyppejä ja signaaleja. . DA ilmaisee koko verkkotunnuksen suosion ja luottamuksen, kun taas PA mittaa yksittäisiä sivuston sivuja.

Seuraavaksi tarkastellaan joitain sivun ulkopuolisia SEO-esimerkkejä.

Sivun ulkopuoliset SEO-esimerkit ja -tyypit

Linkin rakentaminen

Linkkien rakentaminen on käytäntöä saada muut verkkosivustot linkittämään sisältöösi, mikä voi parantaa sivustosi auktoriteettia ja osuvuutta kohdeavainsanojen kannalta.

Tämä esimerkki sivun ulkopuolisesta hakukoneoptimoinnista koostuu yhteydenotosta muihin verkkosivustojen omistajiin ja pyytämiseen heitä linkittämään Web-sivuillesi heidän sivustonsa asiaankuuluvilta sivuilta. Suosittuja strategioita ovat vieraiden lähettäminen, linkkien lisääminen ja rikkinäisten linkkien luominen; jotka kaikki selitetään tarkemmin alla.

Muita tämän tyyppisen ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin taktiikoita ovat:

 • Analysoi kilpailijoiden käänteisiä linkkiprofiileja ja etsi mahdollisuuksia saada linkkejä samoista tai samankaltaisista lähteistä.
 • Tarjoaa tuotearvioita ja arvosteluja vastineeksi käänteislinkistä.
 • Resurssisivujen löytäminen muilta verkkosivustoilta, joissa luetellaan omaan markkinarakoon liittyviä hyödyllisiä linkkejä tai verkkosivustoja, ja pyytää omistajia lisäämään sivustosi tai sisältösi luetteloonsa.
 • Isännöi tapahtumia, kilpailuja ja lahjoituksia herättääksesi kuhinaa yrityksesi ja sen tuotteiden ja palveluiden ympärille ja luodaksesi orgaanisia käänteisiä linkkejä ja tuotemerkin mainitsemista mittakaavassa.

Merkkimaininnat

Sparktoron mukaan brändimaininnat korvaavat lopulta Googlen linkkikaavion sivuston ulkopuolisille optimointisignaaleille.

Artikkelissa sanotaan:

“On olemassa hyviä todisteita siitä, että pitkällä aikavälillä linkit eivät ole niin ratkaisevia Googlen sijoituksissa, ja ne korvataan leksikaalisilla viittauksilla, jotka yhdistävät aiheet ja avainsanat brändiin, verkkosivustoon tai sivuun – mitä kutsun “pääteltyksi”. linkkejä.”

Tämä tarkoittaa, että brändin nimen tai tietyn verkkosivun mainitseminen (eli ilman linkkiä) tekstissä toisella verkkosivustolla voi olla tehokas sivun ulkopuolinen SEO-tyyppinen strategia.

🔥 Empfohlen:  Parhaat Facebook-kumppanimarkkinointiryhmät

Brändin mainitseminen on hyvä esimerkki sivun ulkopuolisesta hakukoneoptimoinnista, koska ne ovat paljon luotettavampia. Ilman linkkiä brändiin tai verkkosivulle kohdeomistajalla ei ole mitään hyötyä. Siksi isäntäsivusto antaa enemmän kuin todennäköisesti rehellisen suosituksen brändille.

Tämä on hyvin järkevää, koska verkossa tapahtuu paljon linkkisuunnitelmia, joissa ihmiset ostavat tai myyvät linkkejä verkkosivuston PageRank-arvon parantamiseksi. Google on entistä aggressiivisempi tämän sivuston ulkopuolisen SEO-käytännön suhteen julkaisemalla toisen linkkien roskapostialgoritmipäivityksen, joka tunnistaa ja mitätöi linkkien roskapostin.

Yritä siis saada enemmän brändimainoksia sivun ulkopuolisena SEO-strategiana suojataksesi sivustoasi tulevaisuutta varten.

Vieraspostitus

Vieraslähetys on suosittu sivun ulkopuolinen SEO-käytäntö linkkien rakentamiseen. Voit ottaa yhteyttä muihin oman markkinaraon sivustoihin ja pyytää kirjoittamaan artikkelin, joka esitellään heidän blogissaan. Vastineeksi voit lisätä käänteisen linkin sivustoosi tekstin sisältöön tai kirjoittajan bioan artikkelin lopussa.

On olemassa muutamia Google-hakuoperaattoreita, joiden avulla voit etsiä vieraileville kirjoittajille avoimia verkkosivustoja, mukaan lukien:

 • Avainsana + “kirjoita meille”
 • Avainsana + “kirjoita minulle”
 • Avainsana + “vierasviesti”
 • Avainsana + “vierasblogi”
 • Avainsana + “vaikuttaa”
 • Avainsana + “Ryhdy avustajaksi”
 • Avainsana + “blogiohjeet”

Linkin lisäykset

Linkin lisäys on käytäntö, jossa verkkosivustosi linkki lisätään toisen verkkosivuston olemassa olevaan sisältöön lukijakokemuksen parantamiseksi.

Tämä sivun ulkopuolinen SEO-elementti sisältää kaksi vaihetta:

 1. Löytää alaltasi artikkeleita, jotka liittyvät kohdeverkkosivuusi.
 2. Ota yhteyttä sivuston omistajiin nähdäksesi, lisäävätkö he artikkeliinsa viittauksen verkkosivullesi.

Paikalliset listaukset

Paikalliset listaukset ovat tärkeä off-site-optimointitekniikka paikallisille yrityksille.

Oikein tehtynä yrityksesi lähettäminen paikallisiin hakemistoihin voi parantaa brändin sijoitusta ja mainetta lokalisoiduissa hakutuloksissa.

Hyvä paikallishaun optimointistrategia sisältää optimoinnin Google Local Packille, joka on hakutulosten osio, joka näyttää kolme kyselyösi liittyvää paikallista yritystä, ja lokalisoidut orgaaniset tulokset, jotka näkyvät Googlen hakukonetulossivuilla (SERP). .

Vaikuttajayhteistyö

Influencer outreach on hyvä sivun ulkopuolinen SEO esimerkki vaihtoehto perinteiselle mainonnalle.

Ottamalla yhteyttä oman markkinaraon vaikuttajiin tai niihin, joilla on paljon kohdeyleisöäsi vastaavaa seuraajaa, voit nopeasti kehittää verkkosivustosi ja brändisi uskottavuutta ja tunnettuutta.

Vaikuttajan pyytäminen kommentoimaan, arvostelemaan tai antamaan palautetta tuotteistasi tai palveluistasi ja samalla lisäämällä käänteisen linkin sivustollesi tarjoaa usein nopeamman ja paremman sijoitetun pääoman tuoton kuin tavallinen maksettu mainonta.

Rikkinäisen linkin rakentaminen

Rikkinäisten linkkien rakentaminen on yleinen sivun ulkopuolinen SEO-tyyppi, jolla saadaan käänteisiä linkkejä korkean tason sivustoilta.

Rikkoutuneiden linkkien rakentamisprosessi on löytää rikkinäiset linkit verkkosivustoilta ja ottaa sitten yhteyttä omistajaan ja kertoa heille, että linkitetty resurssi puuttuu. Mutta sen sijaan, että omistaja vain poistaisi linkin, ilmoitat tälle henkilölle, että sinulla on verkkosivu, joka voisi olla hyvä vaihtoehto.

Voit käyttää rikkinäisen linkin rakentamiseen useita työkaluja:

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on toinen tehokas sivun ulkopuolinen SEO esimerkki linkkien rakentamisesta ja brändin mainitsemisesta.

Luomalla ja jakamalla arvokasta ja johdonmukaista sisältöä verkossa voit houkutella lisää linkkejä ja kasvattaa yleisöäsi. Sisältömarkkinointi voi olla blogikirjoituksia, videoita, kuvia ja äänisisältöä, jota ihmiset voivat helposti jakaa verkossa.

Blogin kommentointi

Blogien kommentointi ei ole tehokkain saatavilla oleva sivun ulkopuolinen SEO-tyyppi, mutta se on olemassa.

Useimmat näistä linkeistä eivät seuraa, mikä tarkoittaa, että ne eivät siirrä sivustollesi PageRank-valtuuksia. Oikein tehtynä voit kuitenkin saada lisäliikennettä sivustollesi vierailijoilta, jotka käyttävät aikaa lukeakseen kommenttisi blogikirjoitukseen.

Joten on parasta lähestyä blogikommentointia bränditietoisuuden lisäämisstrategiana ja helppona lähteenä ei-seuraa-linkille.

Foorumin lähettäminen

Osallistumalla yritykseesi liittyviin foorumeihin voi tehdä kolme asiaa ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin kannalta:

 1. Lisää bränditietoisuutta.
 2. Luo yhteys muihin yhteisösi jäseniin
 3. Anna sinulle mahdollisuus lähettää linkkejä takaisin verkkosivustollesi.

Älä vain mene foorumeille ja aloita linkkien lähettäminen. Muuten sinut bannataan nopeasti. Ole sen sijaan aktiivinen yhteisön jäsen ja auta ihmisiä heidän ongelmissaan. Tällä tavalla sinusta tulee foorumin luotettava resurssi ja ihmiset arvostavat linkkejäsi.

Toinen hyvä vinkki tässä on yrittää osallistua foorumeille, jotka tarjoavat do-follow-linkkejä, jotka välittävät PageRank-valtuudet sivustollesi.

Kysymys- ja vastaussivustot

Helppo off-page SEO-tekniikka, jonka kuka tahansa voi ottaa heti käyttöön, on liittyä Quoran kaltaisiin sivustoihin ja alkaa vastata toimialaasi liittyviin kysymyksiin.

Valitsemalla kysymyksiin vastaukset tavalla, joka tuo lisäarvoa alustalle, voit yleensä lisätä vastaukseen linkin takaisin sivustollesi ilman punaisia ​​lippuja.

Toinen hyvä strategia tässä on kopioida ja liittää sisältö aiemmin kirjoittamastasi aiheesta, joka vastaa henkilön kysymykseen. Viestin sisään voit lisätä käänteisen linkin alkuperäiseen lähteeseen, jotta ihmiset voivat vierailla sivulla, jos he haluavat. Tämän sivuston ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin taktiikan avulla voit kasvattaa tuotemerkkitietoisuutta, saada lisää liikennettä verkkosivuillesi ja siepata arvovaltaisia ​​linkkejä sivustollesi.

Tutustu tähän oppaaseen Quora-käänteisten linkkien luomisesta saadaksesi lisätietoja näistä linkkien rakentamisstrategioista SEO:lle.

Haastattelut

Haastatteluun pääseminen on toinen yksinkertainen tapa rakentaa sivun ulkopuolisia SEO-linkkejä ja saada brändimainoksia. Ihmiset, jotka kuuntelevat haastattelua ääni- tai videomuodossa, tulevat tutustumaan yritykseesi, ja tämä voi auttaa herättämään huomiota.

🔥 Empfohlen:  Mikä on hyvä avainsanahakumäärä? Lopullinen opas

Lisäksi useimmat haastatteluisännät lisäävät tuotemerkkisi nimen ja linkin takaisin verkkosivustollesi esitysmuistiinpanoihin, mikä on hyvä sekä lyhyt- että pitkäkestoisille sivuston ulkopuolisille optimointituloksille.

Sosiaalinen julkaisu

Vaikka Google ei ole saanut suoraa vastausta, että se käyttää sosiaalisen median linkkejä arvioidakseen verkkosivuston auktoriteettia ja luotettavuutta, hyvä strategia sisältää silti tämän tyyppisen sivun ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin.

SEO vs SMM -oppaassani selitän, kuinka linkkien ja avainsanojen lisääminen sosiaalisiin viesteihin voi lähettää SEO-sijoitussignaaleja sivuille, joille ne linkittävät. Ja jos Google ottaa nämä sivun ulkopuoliset SEO-elementit huomioon, se hyödyttää vain sivujasi.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Siksi on hyvä käytäntö optimoida ja jakaa kaikki sisältösi sosiaalisen median verkostoissa, kuten Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa, Pinterestissä jne., jotta voidaan rakentaa ajankohtaista relevanssia avainsanoille, joilla haluat sisällön sijoittuvan.

Sosiaalinen kirjanmerkki

Sosiaalinen kirjanmerkki on viimeinen off-page SEO esimerkki harkittavaksi.

Se oli aiemmin hyvä off-page optimointimenetelmä web-sivujen luokitteluun. Se ei kuitenkaan ole enää tehokkain ratkaisu sivuston ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin.

Voit valita, käytätkö sitä vai et. Mutta jos teet niin, muista ympäröidä linkkisi avainsanoja sisältävillä kuvauksilla, jotka auttavat vahvistamaan termien ajankohtaista arvovaltaa.

Joitakin hyviä sosiaalisen kirjanmerkkisivustoja sivun ulkopuoliselle SEO:lle ovat Delicious, Digg, Reddit, Mix, Fark, Scoop.it, Medium, Instapaper ja Tumblr. Katso tästä liittyvästä oppaasta täydellinen luettelo ilmaisista sosiaalisten kirjanmerkkien sivustoista.

Sivun ulkopuolinen SEO-strategia ja -taktiikat

Sivun ulkopuolinen SEO-strategia sisältää toimia, jotka luovat käänteisiä linkkejä, lisäävät tuotemerkin mainitsemista ja lisäävät sisältösi jakamista sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat saavuttaa korkeamman sijoituksen verkkosivustolle, jossa on sivun ulkopuolinen optimointi, hyvä strategia sisältää sivulla ja sivun ulkopuoliset SEO-taktiikat:

 1. Arvioi nykyinen käänteinen profiilisi nähdäksesi kuinka vahva se on.
 2. Tarkista kilpailijoiden käänteislinkkiprofiilit löytääksesi helppoja mahdollisuuksia saada samanlaisia ​​linkkejä.
 3. Sisäisen linkityksen parantaminen avainsanarikkaalla ankkuritekstillä.
 4. Korjataan 404-virheet, jotta saapuva PageRank ei katoa.
 5. Optimoi sisältösi sivun hakukoneoptimointia varten, jotta se ei tarvitse niin paljon käänteisiä linkkejä sijoittumiseen.
 6. Arvioi linkkien rakentamisvaihtoehtosi ja valitse parhaat sivun ulkopuoliset SEO-tyypit.
 7. Sisällön mainostaminen sosiaalisessa mediassa.
 8. Käytä maksettuja mainoskampanjoita tietoisuuden lisäämiseen, jos budjettisi sallii.
 9. Tuottaa korkealaatuista sisältöä, joka saa luonnollisia linkkejä ja brändin näkyvyyttä.
 10. Tuplaa sivun ulkopuoliset SEO-taktiikat, jotka toimivat parhaiten yrityksellesi.

Katso oppaani käänteisten linkkien luomisesta ilmaiseksi täältä saadaksesi täydellisen luettelon linkkien rakentamisstrategioista sivuston ulkopuoliselle SEO:lle.

Sivun ulkopuolisen SEO:n edut

Lisää verkkosivustosi auktoriteettia

Auktoriteetti on mitta siitä, kuinka luotettava ja hyvämaineinen sivustosi ja sisältösi ovat tietyissä aiheissa. Hankimalla käänteisiä linkkejä muilta korkean auktoriteetin sivustoilta ja ulkoisilta verkkosivuilta voit parantaa sivustosi yleistä verkkotunnuksen auktoriteettia ja yksittäisiä sivun auktoriteettipisteitä.

Parantaa sivustosi orgaanista sijoitusta ja näkyvyyttä

Orgaaniset sijoitukset ja näkyvyys viittaavat siihen, kuinka hyvin sivustosi näkyy osuvien avainsanojen hakutuloksissa. Tekemällä tehokasta sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia voit ilmoittaa hakukoneen algoritmeille, että sivustosi ja sen sisältö ovat arvokkaita ja osuvia kohdeyleisöllesi. Tämä voi auttaa sitä sijoittumaan korkeammalle Googlessa, Yahoossa ja Bingissä ja tuottamaan enemmän orgaanista liikennettä.

Tavoita laajemman ja monipuolisemman yleisön

Sivun ulkopuoliset SEO-käytännöt, kuten linkkien luominen, voivat auttaa paljastamaan sisältösi useammille ihmisille muilla heidän vierailemillaan sivustoilla. Tämä voi auttaa sinua tavoittamaan laajemman ja monipuolisemman yleisön, joka ei välttämättä löydä sivustoasi luonnollisesti hakukoneiden kautta. Voit myös houkutella lisää viittausliikennettä ja viittauksia näistä kolmannen osapuolen lähteistä.

Monipuolistaa liikenteen lähteitäsi

Toinen ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin etu on, että se voi auttaa monipuolistamaan liikenteen lähteitäsi ja vähentämään riippuvuuttasi yhdestä kanavasta, kuten Google-hausta. Hankimalla liikennettä eri lähteistä, kuten käänteisistä linkeistä, sosiaalisen median jaoista, viittauksista jne., voit vähentää riskiä menettää huomattava määrä liikennettä algoritmimuutosten tai muiden tekijöiden vuoksi, joita et voi hallita. Hyvin hajautetut liikennekanavat lisäävät verkkosivustosi liikenteen vakautta ja johdonmukaisuutta.

Rakentaa parempia suhteita ja kumppanuuksia

Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi tarkoittaa, että otat yhteyttä muihin verkkosivustosi omistajiin, vaikuttajiin ja toimittajiin omalla markkina-alueellasi ja pyydät heitä linkittämään sisältöösi tai mainostamaan sitä. Tämä voi auttaa sinua rakentamaan parempia suhteita ja kumppanuuksia alallasi tärkeimpien ihmisten kanssa. Tämän seurauksena sivuston ulkopuoliset SEO-käytännöt voivat hyödyttää sivustoasi pitkällä aikavälillä. Voit myös hyödyntää näiden uusien kumppanuuksien auktoriteettia ja yleisöä vahvistaaksesi omaasi.

Parantaa bränditietoisuuttasi ja mainettasi

Sivuston ulkopuolinen hakukoneoptimointi on myös tärkeää positiivisten mainintojen ja arvostelujen saamiseksi muilta sivustoilta, mikä voi parantaa brändisi tunnettuutta ja mainetta verkossa. Kun ihmiset näkevät muiden luotettavien lähteiden suosittelevan sivustoasi, he todennäköisemmin luottavat sinuun ja käyvät sivustossasi tutustumassa tuotteisiisi ja palveluihisi.

Luo enemmän sosiaalisia signaaleja ja sitoutumista

Sosiaaliset signaalit ovat vuorovaikutuksia, joita käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa sosiaalisessa mediassa, kuten tykkäyksiä, jakoja, kommentteja jne. Nämä signaalit voivat epäsuorasti parantaa sivustosi ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin tehokkuutta lisäämällä sosiaalista läsnäoloasi ja tavoittavuuttasi kohdeyleisösi ihmisten keskuudessa. haluat ehkä linkittää sisältöösi. Hyvä esimerkki tästä on, kun luot ja jaat korkealaatuisen resurssin (esim. tarkistuslistan, mallin tai työkalun), joka saa luonnollisesti paljon sosiaalisia jakoja ja sitoutumisia, mikä puolestaan ​​voi johtaa orgaanisiin käänteisiin muilta verkkosivustoilta. omistajat omalla markkinaraollasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada rahaa nopeasti: 18 ideaa 9–5:n ulkopuolella!

Suojaa sivustoasi negatiivisilta SEO-hyökkäyksiltä

Negatiiviset SEO-hyökkäykset ovat kilpailijoiden tai hakkereiden haitallisia yrityksiä vahingoittaa sivustosi sijoitusta ja mainetta luomalla roskasisältöä tai heikkolaatuisia käänteisiä linkkejä sivustollesi. Keskittymällä korkealaatuiseen sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin voit suojata sivustosi näiltä hyökkäyksiltä vahvan ja monipuolisen käänteisen linkin profiilin avulla, joka voi painaa negatiiviset vaikutukset.

Tulevaisuuden kannalta sivustosi SEO-strategia

Sivuston ulkopuolinen SEO voi auttaa sinua varmistamaan sivustosi hakukoneoptimointistrategian tulevaisuuden kannalta noudattamalla parhaita käytäntöjä ja ohjeita viranomaisen ja luottamuksen rakentamisesta. Suorittamalla sivun ulkopuolista SEO:ta eettisesti ja luonnollisesti voit välttää rangaistukset ja sijoituksen pudotukset, jotka voivat johtua mustan hatun tai vanhentuneiden tekniikoiden käytöstä. Hyvä sivun ulkopuolinen SEO auttaa myös suojaamaan sivustosi orgaanista näkyvyyttä SERP:issä, kun hakukoneet, kuten Google, säätävät sijoittelualgoritmejaan. Sivustot, joilla on korkealaatuisia sivuston ulkopuolisia SEO-signaaleja, eivät yleensä koe kohdeavainsanojensa villejä vaihteluita vakiintuneen auktoriteetin ja luottamuksen vuoksi.

Ero sivun ulkopuolisen ja sivun hakukoneoptimoinnin välillä

Sivun ulkopuolisen SEO:n vastakohta on on-page SEO, joka on joukko hakukoneoptimointitekniikoita, jotka parantavat paikan päällä olevia signaaleja, joita sijoitusalgoritmit ottavat huomioon tilaaessaan avainsanasijoituksia SERP:issä.

Alla oleva luettelo antaa yleiskatsauksen näiden kahden optimointistrategian eroista. Voit myös lukea koko sivun ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin vs. sivulla olevan SEO-oppaan saadaksesi paremman käsityksen siitä, miten ne verrataan toisiinsa.

 • Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi viittaa toimiin, joita teet sivustosi ulkopuolella, kuten käänteisten linkkien luomista, markkinointia sosiaalisessa mediassa, vieraiden lähettämistä, vaikuttajien tavoittamista ja online-arvosteluja.
 • Sivun hakukoneoptimointi viittaa toimiin, joita teet omalla sivustollasi, kuten sisällön optimointia, avainsanoja, otsikkotunnisteita, metakuvauksia, otsikoita, kuvia, sisäisiä linkkejä ja sivuston nopeutta.
 • Sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi on riippuvainen ulkoisista verkkosivuston tekijöistä, ja sitä on vaikeampi seurata kuin sivun hakukoneoptimointia, mutta sillä on myös pitkäaikaisempia etuja ja se voi auttaa lisäämään sisältösi näkyvyyttä.
 • Sivun hakukoneoptimointi on enemmän sinun hallinnassasi, mutta se vaatii myös enemmän teknisiä taitoja.
 • Paras tapa tehdä sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia on luoda korkealaatuista sisältöä, joka houkuttelee luonnollisia linkkejä muilta sivustoilta, rakentaa suhteita muihin sivuston omistajiin ja vaikuttajiin omalla markkinaraollasi sekä mainostaa sisältöäsi sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla.
 • Paras tapa tehdä hakukoneoptimointia sivulla on noudattaa Googlen ja muiden hakukoneiden parhaita käytäntöjä ja ohjeita, suorittaa rutiininomaisia ​​sivustotarkastuksia ja testata uusia strategioita selvittääkseen, mitkä tekijät tuottavat parhaat tulokset sisällöllesi.
 • Sekä sivulla että sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi ovat tärkeitä sivustosi auktoriteetin, osuvuuden ja luotettavuuden parantamiseksi hakukoneiden ja käyttäjien silmissä.
 • Sivun hakukoneoptimointi ja sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi eivät sulje toisiaan pois. ne toimivat yhdessä täydentääkseen toisiaan ja parantaakseen sivustosi yleistä sijoituspotentiaalia hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Sivun ulkopuolinen SEO-optimoinnin yhteenveto

Toivomme, että pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, mikä on sivun ulkopuolinen SEO.

Kuten olet huomannut, sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi on käytäntö, jossa ryhdytään toimiin verkkosivustosi ulkopuolella hakukoneen näkyvyyden ja liikenteen parantamiseksi. Ja hyvä sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi lisää sisältösi auktoriteettia ja luottamusta luomalla enemmän käänteisiä linkkejä, sosiaalisia jakoja, viittauksia, viittauksia ja brändimainoksia.

Nyt kun tiedät, mitä sivuston ulkopuolinen optimointi on, kuinka sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi toimii ja kuinka tärkeä tämä toiminta on, voit keskittyä parhaiden käytäntöjen ja sivun ulkopuolisten hakukoneoptimointityyppien käyttöönottoon sivustossasi lisätäksesi sen orgaanista sijoitusta ja liikennettä. hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing.