Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sivun ulkopuolisten SEO-tekijöiden luettelo: 15 tärkeintä elementtiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sivun ulkopuolisten SEO-tekijöiden luettelo: 15 tärkeintä elementtiä

Tämä opas sisältää luettelon tärkeimmistä sivun ulkopuolisista SEO-tekijöistä.

Alta löydät tiedot sivun ulkopuolisista hakukoneoptimointitoimista, joihin sinun on puututtava parantaaksesi näkyvyyttäsi hakutuloksissa, ohjataksesi lisää liikennettä verkkosivustollesi ja lisätäksesi tuotemerkkisi tunnettuutta ja mainetta.

Löydät myös osion, jossa on linkkejä muihin resursseihin, jotka voivat auttaa laajentamaan tietämystäsi sivun ulkopuolisista SEO-elementeistä ja niiden soveltamisesta verkkosivustollesi linkinrakennuskampanjan aikana.

Sivun ulkopuolisten SEO-tekijöiden luettelo

1. Viittaavien verkkotunnusten lukumäärä

Tärkein sivun ulkopuolinen SEO-tekijä tässä luettelossa on verkkosivulle osoittavien viittaavien verkkotunnusten määrä. Termi “viittaavat verkkotunnukset” viittaa yksittäisiin verkkosivustoihin, jotka sisältävät käänteisen linkin sivuston kohde-URL-osoitteeseen.

Jos esimerkiksi verkkosivulla on vain yksi kolmannen osapuolen verkkosivusto, joka linkittää siihen, sivulla on vain yksi viittaava verkkotunnus. Mutta jos verkkosivulla on viisi ulkoista sivustoa, jotka linkittävät takaisin URL-osoitteeseen, sillä olisi viisi viittaavaa verkkotunnusta.

Kaikista tämän sivun ulkopuolisen SEO-oppaan osista URL-osoitteen vastaanottamien viittaavien verkkotunnusten määrä on tehokkain mittari sijoituksen parantamiseen ja orgaanisen näkyvyyden lisäämiseen hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Mitä enemmän korkealaatuisia viittaavia verkkotunnuksia, jotka linkittävät verkkosivulle, sitä todennäköisemmin hakukoneet, kuten Google, Yahoo ja Bing, pitävät sisältöä arvovaltaisena ja osuvana kohdeavainsanojen kannalta.

2. Käänteisiä linkkejä yhteensä

Toinen tärkeä sivun ulkopuolinen SEO-komponentti on Web-sivulle osoittavien käänteisten linkkien kokonaismäärä. URL-osoitteen saamien käänteisten linkkien määrä otetaan huomioon sijoitusalgoritmeissa, koska se ilmaisee sisällön suosion.

Mitä enemmän käänteisiä linkkejä verkkosivu saa korkealaatuisilta verkkosivustoilta, sitä korkeammalle URL-osoite sijoittuu SERP:issä. Tämä sisältää useamman kuin yhden käänteisen linkin vastaanottamisen samasta viittaavasta verkkotunnuksesta. Käänteisten linkkien määrä on arvokas sivun ulkopuoliselle hakukoneoptimoijalle, koska se edustaa “luottamusääntä” sivustolta toiselle. Siksi mitä useammin verkkotunnus linkittää kohdeverkkosivulle, sitä enemmän ääniä se antaa kyseiselle sisällölle.

Esimerkiksi verkkosivulla voi olla vain yksi viittaava verkkotunnus, mutta siinä voi olla yhteensä 10 tai enemmän käänteisiä linkkejä. Tämä johtuu siitä, että verkkotunnus linkittää samaan URL-osoitteeseen sivuston useilta eri sivuilta.

Hyvä käytäntö sivun ulkopuolisessa hakukoneoptimoinnissa on hankkia mahdollisimman paljon käänteisiä linkkejä sivustolta, jolla on korkeat verkkotunnukset. Älä rajoita linkinrakennuskampanjaasi vain yhden linkin saamiseen jokaisesta verkkotunnuksesta. Hyödynnä käänteisten linkkien määräelementtiä, joka on osa sijoitusalgoritmijärjestelmiä.

3. Linkkisivun auktoriteetti

Seuraavaksi tässä sivun ulkopuolisessa SEO-luettelossa on linkin verkkosivun sivuviranomainen. Google käyttää PageRank-algoritmia auttaakseen määrittämään kunkin URL-osoitteen sijoituksen SERP:issä asiaankuuluvien hakukyselyjen yhteydessä. PageRank on sivun ulkopuolinen SEO-tekijä, joka mittaa verkkosivujen tärkeyttä URL-osoitteen saamien saapuvien linkkien laadun ja määrän perusteella.

Vielä tärkeämpää on, että osa alkuperäisen URL-osoitteen PageRank-arvosta siirretään ulkoisille verkkosivuille käänteisten linkkien kautta, jos linkit on asetettu dofollow-tilaan. Tämä linkkipääoman välitysprosessi auttaa Googlen algoritmia ymmärtämään, mitkä Internetin sivut ovat arvokkaita hakukoneiden käyttäjille.

Nyt kenelläkään meistä ei ole pääsyä Googlen PageRank-algoritmijärjestelmään. SEO-työkalujen tarjoajat, kuten Moz, ovat kuitenkin kehittäneet Page Authority (PA) -pisteen, joka auttaa arvioimaan kunkin Internet-sivun PageRank-arvon käyttämällä omaa tekijäjoukkoa, joka korreloi hyvin Googlen järjestelmän kanssa.

Siksi tavoitteesi sivun ulkopuoliselle hakukoneoptimoinnille on saada Web-sivut, joilla on korkeat Page Authority -tiedot, linkittämään sisältöösi käänteisen linkin muodossa. Mitä enemmän korkeita PA-linkkejä verkkosivusi saa, sitä korkeammalle se voi sijoittua kohdeavainsanojensa SERP:issä.

4. Linkin ankkuriteksti

URL-osoitteeseen saapuvien linkkien linkkien ankkuriteksti on toinen sivun ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin tärkein parametri. Itse asiassa Googlen viranomaiset ovat julkisesti todenneet, että linkkien ankkuriteksti on yksi tärkeimmistä sivun ulkopuolisista SEO-toiminnoista, jotka määrittävät kohdesivun osuvuuden sen aiotuille avainsanoille.

Ankkuriteksti on näkyvä, napsautettava teksti hyperlinkissä, jota käytetään linkittämään sivu toiselle. Ankkuritekstissä käytetyt sanat auttavat Googlea ja muita hakukoneita, kuten Yahoo ja Bing, ymmärtämään, mistä aiheista linkitetyllä sivulla on kyse.

Jos esimerkiksi monet verkkosivustot linkittävät sivulle, jonka ankkuriteksti on “parhaat avainsanatutkimustyökalut”, Google päättelee, että linkitettävä sivu on relevantti avainsanatutkimustyökalujen kannalta ja saattaa sijoittua sen korkeammalle hakukoneiden hakutuloksissa aiheeseen liittyvissä kyselyitä.

Vertaa tämä sivuun, joka saa käänteisiä linkkejä useilta verkkosivustoilta, joissa on ankkuriteksti, kuten “klikkaa tästä”, joka ei anna Googlen hakukonealgoritmille mitään kontekstia kohde-URL-osoitteen suhteen.

Tämä tiivistyy siihen, että käänteisten linkkien ankkuriteksti on vahva sivun ulkopuolinen SEO-sijoitustekijä. Ja paras yhdistelmä sivuston ulkopuoliseen optimointiin on saada linkkejä muista verkkosivustojen URL-osoitteista, joilla on korkea sivun auktoriteetti ja jotka koostuvat tarkasta vastaavuudesta tai osittaisen haun ankkuritekstistä kohdeavainsanoille, joiden haluat sivun sijoittuvan SERP:issä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat online-työpaikat kotiäideille ja kotiäideille

5. Linkin osuvuus

Linkin ankkuritekstin jälkeen seuraavaksi tärkein sivun ulkopuolisen SEO:n elementti on linkin osuvuus kohdesivulle.

Edesmennyt Bill Slawski, joka oli maailmankuulu SEO-asiantuntija Googlen patenttien analysoinnissa, löysi mielenkiintoisen viittauksen merkintätekstiin Googlen ankkuritekstin indeksointipatentista.

Tässä Go Fish Digital -blogiviestissä Bill sanoo: “Yksi huomattavista asioista, joka on uutta tämän jatkopatentin vaatimuksissa, on huomautustekstin maininta tietyn etäisyyden päässä linkin ankkuritekstistä, mikä voi vaikuttaa siihen, mitä sivu, johon linkitetään ehkä aiheesta.”

SEO-teoria tässä ankkuritekstin optimoinnissa on, että käänteisen linkin avainsana ei ole ainoa signaali, jonka sijoitusalgoritmijärjestelmä ottaa huomioon siirtäessään PageRankia verkkosivulle. Näyttää siltä, ​​että myös tietyllä etäisyydellä ankkuritekstistä olevat sanat indeksoidaan, jotta linkitetyn sivun merkitys ymmärrettäisiin paremmin.

Tämän löydön perusteella et halua saada käänteisiä linkkejä linkittävän sisällön satunnaisesta kappaleesta. Sen sijaan haluat varmistaa, että linkkiä ympäröivä teksti sisältää myös ankkuritekstiin liittyviä osuvia lauseita ja termejä, koska ympäröivä huomautusteksti voidaan tallentaa sen mukana Googlen hakemistoon.

Ilmeisesti huomautusteksti ja linkin osuvuus eivät aina ole sinun hallinnassasi, kun sisältösi saa luonnollisia käänteisiä linkkejä, mutta jos voit ottaa yhteyttä linkittävän sivuston omistajaan ja pyytää häntä siirtämään linkin tai lisäämään avainsanoilla optimoidun kontekstin linkin ympärille, kannattaa yrittää parantaa sivun ulkopuolisia SEO-signaaleja.

6. Sisäiset linkit sivulle

Tämä on toinen sivun ulkopuolinen SEO-elementti, joka voi auttaa parantamaan sisältösi vastaanottamien saapuvien linkkien laatua ja viime kädessä sijoituksia hakukoneissa.

Google on selkeästi todennut, että mitä enemmän sisäisiä linkkejä verkkosivu saa, sitä tärkeämpää on viestiä siitä, että sisältö on käyttäjillesi. Tästä syystä orposivujen käyttäminen sivustossasi, jossa ei ole sisäisiä linkkejä, voi vaikuttaa näiden sivujen sijoitukseen SERP:issä.

Lisäksi sisäiset linkit auttavat myös jakamaan sivun auktoriteettia ja sijoitustehoa koko verkkosivustollesi. Tästä aiheesta on tehty monia SEO-tapaustutkimuksia, ja johtopäätökset ovat lähes aina samat: URL-osoitteet, jotka saavat eniten sisäisiä linkkejä muilta korkean PA-sivuilta, sijoittuvat usein korkeammalle SERP-kohdissa niiden SEO-avainsanojen perusteella.

Tämä tekijä tarkoittaa sivun ulkopuoliselle hakukoneoptimoijalle sitä, että haluat, että sivulla, joka linkittää verkkosivustoosi, on hyvä määrä sisäisiä linkkejä, jotka osoittavat sen sijoituksen tehokkuuden parantamiseksi. Et halua käänteisiä linkkejä kolmansien osapuolien sivustojen orposivuilta.

7. Linkin sijoitus

Seuraavaksi tämän sivun ulkopuolisten SEO-elementtien luettelossa on linkkien sijoittelu saapuville linkeille, mikä vaikuttaa kohde-URL-osoitteen sijoitukseen SERP:issä.

Googlen PageRank-algoritmi suunniteltiin alun perin Random Surfer Modelin idean ympärille. Tämä malli sijoitti verkkosivut paremmuusjärjestykseen sen todennäköisyyden perusteella, että satunnaisia ​​linkkejä seuraava kävijä saattaa päätyä tietylle sivulle.

Vuonna 2016 Google korvasi Random Surfer Model -mallin Reasonable Surfer -mallilla, joka määrittää todennäköisyyden, että käyttäjä napsauttaa tiettyjä linkkejä niiden ominaisuuksien, kuten sijoittelun sivulla, värin, koon, fontin tyylin ja ankkuritekstin perusteella. Pohjimmiltaan Reasonable Surfer -malli heijastaa sitä, että kaikkia hyperlinkkejä ei ole yhtä todennäköistä seurata, ja välitettävän PageRank-arvon määrä perustuu todennäköisyyteen, että käyttäjä todella napsauttaa linkkiä vieraillakseen kohdesivulla.

Tämä tarkoittaa sivun ulkopuolisille hakukoneoptimoijille linkinrakennuskampanjan aikana, että haluat saapuvien linkkien, joita todennäköisemmin napsautetaan, lähettämään PageRank-arvoa hakukoneoptimoijalle. Ihannetapauksessa tämä sisältäisi kontekstin käänteiset linkit tekstin yläosassa, jossa vierailijat enimmäkseen haluavat katsella linkkiä ja olla linkin kanssa. ei käänteisiä linkkejä, jotka on sijoitettu alatunnisteeseen, sivupalkkiin tai verkkosivun alaosaan, jolloin käyttäjät jättävät ne huomiotta.

8. Viittausliikenne

Toinen tärkeä sivun ulkopuolinen SEO-komponentti on käänteisen linkin kautta tulevan viittausliikenteen määrä. Vaikka se ei ole Googlen virkamiesten vahvistama sijoitustekijä, on olemassa vahva korrelaatio, jonka mukaan käänteiset linkit URL-osoitteesta, joka lähettää suuren määrän viittausliikennettä, ovat vahvempi linkki kuin linkki, joka ei lähetä liikennettä ollenkaan.

Tämä konsepti on linjassa aiemmin mainitun Reasonable Surfer -malliin perustuvan sivun ulkopuolisen linkkien sijoittelun optimointitekijän kanssa: käänteiset linkit, joita napsautetaan todennäköisemmin, lähettävät enemmän viittausliikennettä, jonka pitäisi puolestaan ​​välittää enemmän PageRank-arvoa SEO:lle.

9. Link Decay

Linkkien rappeutuminen on yksi tärkeimmistä sivun ulkopuolisista SEO-tekijöistä, joka voi vaikuttaa kohdeverkkosivun sijoituksiin pitkällä aikavälillä. Linkkien rappeutuminen on termi, jota käytetään kuvaamaan, mitä tapahtuu, kun URL-osoitteen vastaanottamat käänteiset linkit katoavat hitaasti ajan myötä.

🔥 Empfohlen:  9 parasta sanapeliä, joista maksetaan oikeaa rahaa

Linkkien rappeutuminen on haitallista sivun ulkopuoliselle hakukoneoptimoijalle, koska se johtaa viittaavien verkkotunnusten ja URL-osoitteeseen osoittavien käänteisten linkkien kokonaismäärän vähenemiseen, jotka ovat kaksi tärkeimmistä tekijöistä, joista olet oppinut aiemmin tässä sivun ulkopuolisessa SEO-luettelossa.

Kun käänteiset linkit rappeutuvat, se voi viestiä hakukoneille, että sisältösi ei ole enää arvokasta tai relevanttia, mikä voi johtaa verkkosivustosi sijoituksen laskuun SERP:issä. Siksi haluat seurata tärkeimpien verkkosivujesi käänteislinkkiprofiilia ja varmistaa, että kyseiset URL-osoitteet saavat tasaisesti uusia käänteisiä linkkejä nykyisten sijoitusten säilyttämiseksi.

10. Paikalliset sivun ulkopuoliset SEO tekijät

Jos sinulla on yritys, joka palvelee paikallisia asiakkaita, keskittyminen paikallisiin sivun ulkopuolisiin SEO-sijoitustekijöihin on ratkaisevan tärkeää menestyksesi kannalta. Tähän sisältyy paikallisten yritysprofiilien määrittäminen ja optimointi Google Businessissa, Bing Placesissa, Apple Mapsissa ja vastaavissa sivustoissa, jotta verkkosivustosi voi sijoittua paikallisiin hakutuloksiin.

Ilman optimoitua yritysprofiilia näillä parhailla alustoilla yrityksesi ei ole oikeutettu näytettäväksi Local Packissa, joka näkyy orgaanisten hakutulosten yläosassa, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät paikallisia palveluita.

Kuten paikallishaun optimointioppaassamme selitetään, hyvässä paikallishakustrategiassa on kolme peruspilaria:

  • Läheisyys: kuinka lähellä yrityksesi on hakijan sijaintia.
  • Näkyvyys: kuinka näkyvästi osuvat avainsanat ovat yritysprofiilin tiedoissa.
  • Relevanssi: Kuinka osuva koko liiketoiminta on hakukyselyyn perustuen ajankohtaisiin auktoriteettiin ja lokalisoituun sisältöön, joka voidaan indeksoida verkkosivustolla.

Saadaksesi parempia sijoituksia yritykselle sivun ulkopuolisella hakukoneoptimoinnilla paikallista markkinointia varten, voit myös lukea täydellisen oppaamme avainsanoja lisäämisestä Google Businessiin, joita voidaan käyttää muissa alustoissa, kuten Bing Placesissa ja Apple Mapsissa, parantamaan paikallista sijoitustasi. tuloksia.

11. Lainaukset

Lainaus on online-viittaus yrityksen nimestä, osoitteesta ja puhelinnumerosta (jota kutsutaan yleisesti NAP:ksi), joka näytetään kolmannen osapuolen verkkosivustolla. Lainaukset sisältävät myös yrityksen etusivun URL-osoitteen.

Lainaukset ovat tärkeitä paikallisen hakukoneoptimoinnin kannalta, koska lainaukset lähettävät hakukonealgoritmeille signaaleja siitä, että yritys todella on olemassa. Sitaatit vahvistavat myös yrityksen NAP-tiedot, jotka on tallennettu Google Knowledge Graphiin, tietokantaan, joka sisältää miljardeja faktoja ihmisistä, paikoista ja asioista.

Siksi sinun tulee aktiivisesti rakentaa lainauksia verkkosivustoille, kuten Yelp, YellowPages, Foursquare, Local.com, MerchantCircle, Hotfrog, Manta ja MapQuest parantaaksesi yrityksen ulkopuolisia SEO-signaaleja.

12. Sosiaaliset osuudet

Vaikka sosiaalisen median osakkeiden sivun ulkopuolisten SEO-sijoitusten voimasta keskustellaan edelleen (jotkut sanovat, että se nostaa sijoitusta, kun taas toisten mielestä sillä ei ole vaikutusta), sinun tulee silti tehdä tästä tärkeä osa linkkien rakentamisstrategiaasi.

Tosiasia on, että sosiaalisen median jakaminen voi lisätä sisältösi näkyvyyttä, mikä voi johtaa orgaanisempiin käänteisiin ajan myötä. Jos ihmiset jakavat sisältöäsi säännöllisesti ja ovat yhteydessä siihen sosiaalisessa mediassa, se on merkki siitä, että he pitävät sitä arvokkaana ja lukemisen arvoisena, mikä on keskeisiä merkkejä sen linkittävyydestä.

Yleensä laadukas sisältö pärjää hyvin sekä sosiaalisessa mediassa että hakukoneissa, joten jos sisältösi saa paljon tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja sosiaalisilla alustoilla, kuten Twitter, Facebook, Reddit ja Pinterest, sen todennäköisyys on hyvä. houkutella lisää käänteisiä linkkejä ja nousta hakutulosten kärkeen.

13. Online-arvostelut

On selvää, että on monia sivun ulkopuolisia SEO-parametreja, joihin et voi vaikuttaa, ja näin on varmasti verkkoarvosteluissa. Kun sijoitat yrityksesi tiedot sivustoille, kuten Google Business, Bing Places, Yelp ja lukuisiin muihin korkealaatuisiin profiilinluontisivustoihin, voit saada palautetta tuotteistasi ja palveluistasi.

Useat paikalliset SEO-tutkimukset ovat havainneet, että yritykset, jotka saavat vähintään 10 vahvistettua Google-arviota, saavuttavat paremman sijoituksen lokalisoiduissa hakutuloksissa. Lisäksi kaikki arvostelut, jotka yrityksesi saa yli tämän kynnyksen, saavat pienenevän tuoton. Tämä tarkoittaa, että yli 10 arvostelun hankkiminen ei lisää SEO-tehostetta.

Google-yritysprofiilin saamien myönteisten arvostelujen määrä ja se, vastaako yrityksen omistaja aktiivisesti asiakasarvosteluihin, korreloi myös positiivisesti SERP-sijoituksissa.

Siksi, jos paikallinen hakukoneoptimointi on tärkeää yrityksellesi, sinun tulee työskennellä näiden asiaankuuluvien sivun ulkopuolisten SEO-toimintojen parissa parantaaksesi orgaanista sijoitusta ja näkyvyyttä.

14. Brändin maininnat

Brändin maininta on juuri sitä, miltä se kuulostaa: maininta brändistäsi verkkosivulla, sosiaalisessa mediassa tai muun tyyppisessä verkkosisällössä.

Brändin maininnat eroavat käänteislinkeistä, koska mainintaan ei tarvitse sisältää hyperlinkkiä. Brändin maininta on yksinkertaisesti tekstiviittaus brändiisi kolmannen osapuolen sivustolla, eikä sitä lasketa mukaan linkkiprofiilin linkkien kokonaismäärään. Maininnat ovat kuitenkin hyödyllisiä, koska ne ovat todiste siitä, että ihmiset puhuvat brändistäsi verkossa.

🔥 Empfohlen:  Intian kansankieliset keskisuuret markkinat – ala, jolla on valtava potentiaali

Viime vuosina brändien maininnat ovat alkaneet saada enemmän vaikutusta hakukoneiden sijoituksiin, ja hyvämaineisesta lähteestä saatu positiivinen maininta auttaa hyödyntämään sivustosi ulkopuolisia SEO-signaaleja, jotka liittyvät asiantuntemukseen, arvovaltaisuuteen ja luottamukseen (EAT), joihin viitataan. Googlen hakulaadun arvioijien ohjeissa.

Sparktoron kaltaiset yritykset jopa ehdottavat, että päätellyt linkit (tai tuotemerkin maininnat) korvaavat Google Link Graphin kokonaan tulevaisuudessa, kuten tässä artikkelissa selitetään.

Vaikka tämä näyttää yhdeltä sivun ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin osista, jotka eivät ole täysin sinun hallinnassasi, se ei välttämättä pidä paikkaansa. Käyttämällä työkaluja, kuten Google Alerts ja sosiaalisen median kuuntelutyökaluja, kuten Reputation tai Sprout Social, on helppo seurata brändisi mainitsemista verkossa, jotta voit vastata niihin.

Jos brändisi mainitaan sosiaalisessa mediassa, se on ihanteellinen tilaisuus ottaa yhteyttä yleisöösi ja rakentaa suhteita seuraamalla vastausta ja/tai lähettämällä asiaankuuluva linkki takaisin verkkosivustollesi.

Jos linkittämätön brändimaininta tapahtuu verkkosivustolla, voit ottaa yhteyttä sivuston omistajaan ja kysyä, miten tuotemerkin maininta voidaan muuttaa käänteiseksi linkiksi.

Voit myös harkita suhteiden luomista alasi vaikuttajiin lisätäksesi mahdollisuuksia saada positiivista brändimainintaa niiltä ihmisiltä, ​​jotka voivat johtaa brändihakuihin Googlen, Yahoon ja Bingin kaltaisilla alustoilla ja viime kädessä siihen, että verkkosivustollasi vierailee enemmän käyttäjiä ja /tai linkittämällä siihen omilta sivustoiltaan.

15. Linkin nopeus

Viimeinen tekijä sivun ulkopuolisessa SEO:ssa on linkin nopeus, joka viittaa nopeuteen, jolla verkkosivusi hankkii uusia käänteisiä linkkejä.

Yleensä suurempi linkin nopeus vastaa yleensä parempaa sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, koska sen algoritmit laskevat kunkin verkkosivun suosion ja osuvuuden laskemalla siihen muiden verkkosivujen määrän (eli viittaavat verkkotunnukset ja sivujen kokonaismäärä käänteiset linkit, joita on aiemmin käsitelty tässä sivun ulkopuolisessa SEO-luettelossa).

Vaikka linkin nopeus ei aina ole suora sijoitustekijä sinänsä, web-sivun vastaanottamien käänteisten linkkien nopeus voidaan ottaa huomioon lopullisissa sijoituspaikoissa. Ei ole harvinaista, että URL-osoite hyppää SERP:iden kärkeen, kun se hankkii suuren määrän käänteisiä linkkejä lyhyessä ajassa.

Klassinen esimerkki tästä sivun ulkopuolisesta SEO-komponentista, joka esiintyy reaaliajassa, on, kun suurella brändillä, tuotteella tai palvelulla on läpimurtohetki uutisissa tai muissa tiedotusvälineissä. Verkkotunnukseen tai tiettyyn URL-osoitteeseen luodaan suuri määrä käänteisiä linkkejä, jotka voivat parantaa dramaattisesti kyseisen sisällön sijoitusta hakukoneissa.

Kuten tässä toisessa oppaassa kerrotaan, kuinka kauan käänteisten linkkien toimiminen kestää, voit nopeuttaa käänteisten linkkien vaikutusta sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin lisäämällä linkin nopeutta. Jos saat suuren määrän käänteisiä linkkejä lyhyessä ajassa, näet yleensä nopeampia tuloksia, kun käänteiset linkit pyrkivät parantamaan sijoitustasi kilpailevien avainsanojen SERP:ssä. Lisäksi näet paljon suurempia vaikutuksia ajan myötä, kun näiden linkkien SEO-voima yhdistetään toisiinsa.

Lue lisää sivun ulkopuolisesta hakukoneoptimoinnista

Alla olevat linkit kertovat lisää sivun ulkopuolisesta hakukoneoptimoinnista ja sen tehokkaasta käytöstä verkkosivustossasi. Käytä näitä resursseja laajentaaksesi tietämystäsi aiheesta.

Sivun ulkopuolisten SEO-tekijöiden yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta sivun ulkopuolisiin SEO-tekijöihin.

Kuten huomasit, on monia tärkeitä sivun ulkopuolisia SEO-toimintoja, jotka on otettava huomioon, mukaan lukien viittaavien verkkotunnusten määrä, käänteisten linkkien kokonaismäärä, linkittävä sivun auktoriteetti, linkin ankkuriteksti, linkin osuvuus, sisäiset linkit sivulle, linkin sijoittelu, viittausliikenne, linkki rappeutuminen, paikalliset sivun ulkopuoliset hakukoneoptimointitekijät, lainaukset, sosiaaliset jaot, online-arvostelut, brändimaininnat ja linkin nopeus. Ottamalla huomioon kaikki nämä sivun ulkopuoliset SEO-sijoitustekijät varmistat, että verkkosivustosi menestyy korkeampien sijoitusten ja orgaanisemman hakuliikenteen ansiosta.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.