Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Skillshare-menestystarina – Kuinka verkko-oppimisalustasta tuli luovan koulutuksen globaali markkinapaikka

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Skillshare-menestystarina – Kuinka verkko-oppimisalustasta tuli luovan koulutuksen globaali markkinapaikka

Elääkseen tässä kovassa kilpailussa vallitsevana aikakautena on oltava myös korkeasti koulutettuja. Tiedon hankkiminen ja taitojen kehittämisen nälkä ovat keskeisessä asemassa modernissa sivilisaatiossa.

Nykyään verkko-oppimisesta on tullut erittäin kätevää, koska Internet ja teknologia ovat helposti käsissämme. Toisin sanoen ed-tech tai koulutusteknologia on tärkeä asia juuri nyt. Ohjelmistojen ja koulutusteorioiden yhdistäminen Internetin avulla on antanut ihmisille uuden tavan kuluttaa tietoa paljon mutkattomalla tavalla.

Skillshare on amerikkalainen verkko-oppimisyhteisö, jonka verkkosivusto otettiin käyttöön vuonna 2011. Se on yksi johtavista verkkokoulutuksen alustoista, jolla on yli 12 miljoonaa rekisteröityä jäsentä. Verkko-oppimisalusta on käytettävissä useimmissa maissa, ja se tarjoaa laajan valikoiman luovia taitoja ja kursseja.

Tutustutaan Skillsharen menestystarinan yksityiskohtiin tässä artikkelissa, jossa opit sen liiketoiminta- ja tulomallista, rahoituksen yksityiskohdista, kasvusta ja paljon muuta.

Skillshare – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Skillshare
Päämaja New York, USA
sektori E-learning, Ed-tech
Perustaja Michael Karnjanaprakorn, Malcolm Ong
Perustettu 2010
Verkkosivusto skillhare.com

Skillshare – Tietoja
Skillshare – Teollisuus
Skillshare – perustajat ja tiimi
Skillshare – Startup Story
Skillshare – Missio ja Visio
Skillshare – nimi, tunnuslause ja logo
Skillshare – liiketoiminta- ja tulomalli
Skillshare – Rahoitus ja sijoittajat
Skillshare – Kasvu
Skillshare – Kilpailijat
Skillshare – tulevaisuuden suunnitelmat

Skillshare – Tietoja

Skillshare on yhdysvaltalainen verkko-oppimisyhteisöalusta ihmisille, jotka haluavat oppia opetusvideoista. Se tarjoaa tuhansia kursseja, jotka edistävät henkilön luovaa matkaa. Suurin osa kursseista korostaa vuorovaikutusta luennoinnin sijaan, ja ensisijaisena tavoitteena on oppiminen projektin loppuun saattamisen kautta. Kuka tahansa voi osallistua tai tarjota verkkotunteja Skillshare-alustalla.

Organisaatiot, kuten Staples, Mailchimp, Evernote ja Disney, käyttävät Skillsharea työntekijöidensä ammatilliseen kehittämiseen miljoonien yksittäisten oppilaiden lisäksi alustalla.

Luovat taiteet, muotoilu ja kuvitus, video, yrittäjyys, elämäntapa ja teknologia ovat joitakin pääkurssikategorioita.

Skillshare – Teollisuus

Skillsharea pidetään nykyään yhtenä ed-tech-alan johtavista toimijoista.

Globaalikoulutussegmentin arvon arvioidaan olevan US$7,08 miljardia vuonna 2022. Segmentin ennustetaan kasvavan 6,95 % vuodessa vuosina 2022–2027, mikä johtaa 10,50 miljardin Yhdysvaltain dollarin markkinoiden volyymiin vuoteen 2027 mennessä.

Skillshare – perustajat ja tiimi

SkillSharen perustivat Michael Karnjanaprakorn ja Malcolm Ong New Yorkissa vuonna 2010.

Michael Karnjanaprakorn

Michael Karnjanaprakorn on yrittäjä, sijoittaja ja luoja. Hän on opiskellut Virginian yliopistossa. Skillsharen ohella Michael perusti vuonna 2018 myös Otiksen, joka on sijoitusalusta. Public osti Otiksen vuonna 2022. Ennen Skillsharen perustamista Micheal on ollut yhteydessä yrityksiin, kuten Behance (Adobe osti) ja Hot Potato (Facebook osti). Michael on sijoittanut yrityksiin, kuten Street FC, Notion, 88Rising ja Polkadot.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistua vikasietotilasta Windows 10 -tietokoneessa [The Easy Way]

Malcolm Ong

Malcolm Ong valmistui Carnegie Mellon -yliopistosta tietojenkäsittelytieteen BS-tutkinnolla, kaksinkertaisena pääaineenaan liiketalous ja sivuaineena verkkokauppa. Hän oli South China Morning Post SCMP:n tuotejohtaja neljä vuotta. Malcolm on työskennellyt useissa organisaatioissa, kuten IBM, Lyft, Razorfish, 500 Global ja OMGPOP. Malcolm on myös yksi Sandstormin perustajista ja toimi sen toimitusjohtajana vuonna 2014 vuoden ajan.

Matt Cooper

Matt Cooper on kokenut yrittäjä ja yritysjohtaja, joka toimii tällä hetkellä Skillsharen toimitusjohtajana. Ennen Skillsharea hän toimi johtotehtävissä useissa yrityksissä, mukaan lukien Visually ja Upwork. Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon taloustieteessä, keskittyen matematiikkaan, Vanderbiltin yliopistosta ja Business Administrationin (MBA) tutkinnon kaksinkertaisella keskittymällä rahoitukseen ja laskentatoimeen Vanderbiltin yliopiston Owen Graduate School of Managementista.

Skillshare – Startup Story

Skillsharen matka alkoi, kun sen sivusto otettiin käyttöön vuonna 2011, melkein vuoden kuluttua siitä, kun Michael Karnjanaprakorn ja Malcolm Ong perustivat Skillsharen New Yorkiin marraskuussa 2010. Skillshare julkaisi elokuussa 2012 15 omatoimista verkkokurssia, joissa opiskelijat tekivät yhteistyötä saadakseen valmiiksi projektin. . Se isännöi yli 250 kurssia marraskuuhun 2013 mennessä ja käynnisti School of Design. Lopulta Skillshare aloitti yhteistyössä Levi’sin kanssa School of MakeOurMarkin, joka keskittyi yksilölliseen luovuuteen valokuvaus-, tatuointi- ja erilaisten kuvituskurssien avulla.

Yli 27 000 premium-luokkaa ja yli 2 000 ilmaista kurssia oli saatavilla Skillsharessa maaliskuussa 2019. Alustan uuden “Ryhmät”-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä muiden sisällöntuottajien kanssa, jakaa työtään ja kehittää taitojaan kannustavien keskustelujen ja haasteiden kautta. Skillshare kuitenkin lopetti ilmaisten kurssien tarjoamisen syyskuussa 2021 ja alkoi velvoittaa käyttäjiä rekisteröitymään joko maksulliseen jäsenyyteen tai ilmaiseen kokeilujaksoon päästäkseen kaikille kursseille (mukaan lukien luokat, jotka olivat aiemmin saatavilla ilmaiseksi).Skillshare – Missio ja Visio

Skillsharen tavoitteena on vahvistaa opettajia ja demokratisoida oppimista. Se haluaa luoda yhteiskunnan, jossa kuka tahansa voi opettaa mitä tahansa, jota tukee loputon tiedon ja kiinnostuksen kohteiden jakaminen. Alusta haluaa muuttaa jokaisen kaupunginosan kampukseksi, jokaisen osoitteen luokkahuoneeksi ja jokaisesta asukkaasta oppijaksi ja opettajaksi. Skillshare edustaa nykyaikaista koulutusmaisemaa, koska se on enemmänkin tekijöille kuin tutkijoille tai teoreetiikoille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa nurmikonhoitoyritys 133 000 dollaria kuukaudessa

Nimi “Skillshare” on saanut inspiraationsa “taitojen jakamisen” käsitteestä, jossa ihmiset kokoontuvat jakamaan taitojaan ja tietojaan. Nimi kuvastaa yrityksen missiota tehdä koulutuksesta helpompaa ja kiinnostavampaa yhteistyöalustalla.

Skillshare tunnetaan useiden kurssien tarjoamisesta, jotka keskittyvät pääasiassa ihmisten luovuuteen ja kehittävät heidän taitojaan. Siten Skillsharen tunnuslause on “Inspiroiva löytö luovuuden kautta.”

Skillshare – liiketoiminta- ja tulomalli

Koska skillhare on verkkopohjainen oppimisalusta, jonka avulla kuka tahansa voi joko opettaa tai oppia eri luovilla aloilla, se toimii markkinapaikan liiketoimintamallilla. Se tarjoaa myös stipendejä korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille. Kuten aiemmin mainittiin, Skillshare tarjosi kursseja ilmaiseksi, mutta se lopetti ilmaisen palvelunsa ja teki siitä maksullisen alustan samalla tavalla kuin Netflix tai Amazon Prime.

Kuukausi-, vuosi- ja yritystilaukset muodostavat suurimman osan sen tuloista. Lisäksi Skillshare saa palkkioita liittyvistä tuotteista, joita se näyttää vuodeksi tilaaville asiakkaille.

Skillsharen voidaan sanoa olevan kaksi osaa, joiden kautta se harjoittaa liiketoimintaansa ja ansaitsee rahaa:

Tilausmaksu

Tilausmaksujen kautta opiskelijat pääsevät rajoittamattomasti tuhansille kursseille käytännössä kaikilla aihealueilla. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua ryhmäprojekteihin. Aluksi alusta mahdollistaa ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen käyttäjien on maksettava tiettyjä maksuja. Sen jälkeen se on saatavilla 32 dollarin kuukausimaksulla ja 168 dollarin vuosittaisella Premium-jäsenmaksulla (noin 14 dollaria kuukaudessa).

Nämä kuukausittaiset ja vuosittaiset tilaukset muodostavat suurimman osan Skillsharen tuloista, ja 30 % tuloista menee opettajien rojaltipooliin, joka palkitsee ohjaajia kiinnostavien kurssien luomisesta tekijöiden, kuten katseltujen minuuttien ja ilmoittautuneiden uusien opiskelijoiden määrän perusteella. .

Suositusmaksu

Toinen tapa Skillshare harjoittaa liiketoimintaa on viittausten kautta. Se ansaitsee rahaa suositusmaksuista muiden tuotteiden mainostamisesta tilaustulojen lisäksi.

Skillshare – Rahoitus ja sijoittajat

Skillshare on kerännyt yhteensä 136,8 miljoonan dollarin rahoituksen yli 11 kierroksella. Sen rahoitustiedot ovat seuraavat:

Päivämäärä
Rahoituskierros
Määrä
Sijoittajat
2. marraskuuta 2020 Private Equity -kierros
5. lokakuuta 2020 Sarja D
10. elokuuta 2020 Sarja D 66 miljoonaa dollaria OMERS Growth Equity
1. tammikuuta 2019 Velkarahoitus 20 miljoonaa dollaria
23. heinäkuuta 2018 Velkarahoitus 8 miljoonaa dollaria
23. heinäkuuta 2018 Sarja C 20 miljoonaa dollaria Union Square Ventures
26. toukokuuta 2016 Sarja B 12 miljoonaa dollaria Amasia, Omidyar Network
28. helmikuuta 2014 Venture kierros 6,1 miljoonaa dollaria Spark Capital, Union Square Ventures
31. tammikuuta 2013 Venture kierros 1 miljoona dollaria VTF Capital
16. elokuuta 2011 Sarja A 3,1 miljoonaa dollaria Spark Capital, Union Square Ventures
🔥 Empfohlen:  9 parasta pankkia New Hampshiressa vuonna 2023

Skillshare – Kasvu

Parantaakseen oppituntien määrää ja laatua sekä keskittyäkseen uudelleen vahvuuksiinsa Skillshare on jatkuvasti säätänyt ja päivittänyt sekä kronikkaansa että alustaansa. Liiketoiminta määrittelee luovuuden laajasti ja sisältää oppitunteja kaikista taiteen muodoista, mukaan lukien kirjoittaminen, suunnittelu, animaatio, elokuvanteko, valokuvaus ja sisällöntuotanto.

Skillshare siirsi suurimman osan huomiostaan ​​luoviin oppitunteihin brändin uudelleenjulkaisua varten vuonna 2020. Alusta kasvoi merkittävästi maaliskuun 2020 puolivälissä sosiaalisen etäisyyden ja Covid-19-ohjeiden ansiosta, jotka saivat monet ihmiset istumaan sisätiloissa.

Yhtiö väittää, että se on laajentumassa ja tulossa suosituksi Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolella. Se lisää myös, että Intia on Skillsharen nopeimmin kasvava markkina-alue ilman paikallisten opettajien tukea tai sijaintiin perustuvaa sisältöä.

Nykyään Skillsharella on yli 13 miljoonaa rekisteröityä jäsentä ja yli 11 000 opettajaa ja yli 34 000 luokkaa.

Skillshare – Kilpailijat

SkillSharen parhaat kilpailijat ovat:

Skillshare – tulevaisuuden suunnitelmat

Skillshare on maininnut, että se aikoo jatkossakin keskittyä englanninkieliseen sisältöön. Lisäksi yhtiö suunnittelee hyväksyvänsä maksuja eri valuutoissa ja tukemaan tekstityksiä eri kielillä edistääkseen maailmanlaajuista katsojaa.

Skillshare – UKK

Mikä on Skillshare?

Skillshare on yhdysvaltalainen verkko-oppimisyhteisö ihmisille, jotka haluavat oppia opetusvideoista. Se tarjoaa tuhansia kursseja, jotka edistävät henkilön luovaa matkaa.

Kuka on Skillsharen perustaja?

Michael Karnjanaprakorn ja Malcolm Ong ovat Skillsharen perustajia.

Kuka on Skillsharen toimitusjohtaja?

Matt Cooper on Skillsharen toimitusjohtaja.

Ketkä ovat Skillsharen suurimmat kilpailijat?

SkillSharen huippukilpailijoita ovat Udemy, Coursera, LinkedIn Learning, edX, Khan Academy, MasterClass ja CBT Nuggets.