Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Social Snap Review 2023: Tehokas sosiaalisen median työkalupakki WordPressille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Social Snap Review 2023: Tehokas sosiaalisen median työkalupakki WordPressille

Ei sitä kiellä. Kun sosiaalinen media toimii, se voi muuttaa liiketoimintaasi.

Tarvitset vain yhden postauksen osuaksesi tuohon suloiseen kohtaan. Ja ennen kuin huomaatkaan, liikenne räjähtää yössä.

Viruksen leviäminen verkossa saattaa olla kaikkien unelma. Mutta sosiaalisen median todellinen voima on suhteissa, joita muodostat ajan myötä.

Todellinen yleisösi tulee esiin huolehtimalla huolellisesta tekemisestäsi kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

Miten sitten kehität sosiaalista läsnäoloasi luonnollisella ja autenttisella tavalla?

Internet on täynnä esimerkkejä, jotka kertovat, mitä tehdä. Mutta uskon vakaasti oman tiesi löytämiseen, ja teen sen muutamien työkalujen avulla.

Mitäpä jos katsoisimme WordPress-laajennusta, joka tekee sosiaalisen median voiman hyödyntämisestä helpompaa?

Puhun Social Snapista. Voisiko tämä olla paras WordPressin sosiaalisen median laajennus? Otetaan se selvää Social Snap -arvostelustani.

Mikä on Social Snap?

Social Snap on WordPressin sosiaalisen median laajennus, joka auttaa sinua hyödyntämään sosiaalisen median tehoa antamalla sinun hallita, miten vierailijat jakavat ja katselevat sisältöäsi.

Se on erittäin nopea, latautuu silmänräpäyksessä ja sitä on helppo käyttää. Pääset toimimaan muutamassa minuutissa.

Valittavana on yli 30 sosiaalista verkostoa ja sovellusta ja mahdollisuus sijoittaa jakopainikkeita lähes mihin tahansa sivustosi kohtaan, joten se on kattava laajennus, joka tekee juuri sen, mitä tarvitset.

Social Snapilla on sekä ilmainen että premium-versio laajennuksestaan. Mutta tämä arvostelu keskittyy premium-versioon, koska ilmainen vaihtoehto on erittäin rajoitettu ja haluan näyttää sinulle täyden valikoiman käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Social Snapin käyttö

Social Snapin käytön aloittaminen on luultavasti helpompaa kuin monet muut vaihtoehtoiset sosiaalisen median laajennukset.

Lataa vain laajennus, asenna se WordPress-sivustollesi ja paina Aktivoi.

Nyt olet valmis nauttimaan tämän laajennuksen täydestä paketista. Joten mitä jos katsoisimme ydinominaisuuksia ja tutkimme, miten ne määritetään.

Sosiaalisten verkostojen hallinta

Ensimmäinen vaihtoehto, jonka näet, kun siirryt Social Snap -hallintapaneeliin, on asetusluettelo. Näistä tärkein on sosiaalinen jakamisvaihtoehto. Klikkaus Sosiaalinen jakaminen ja uusia vaihtoehtoja paljastetaan.

Tällä alueella on kyse siitä, mitä sosiaalisia verkostoja käytät ja missä haluat niiden näkyvän verkkosivustollasi.

Klikkaus Hallitse verkkoja paljastaaksesi vaihtoehtosi.

Vaihtoehtoihisi kuuluu lisätä haluamasi sosiaaliset verkostot, päivittää jakomäärät ja valita Facebookin ja Twitterin jakomäärän tarjoajat.

Lisäosakkeiden lukumäärän tarjoajan vaihtoehdot ovat käytettävissä, jos haluat käyttää kolmatta osapuolta Twitterin tai virallisten Facebook-osuuksien seuraamiseen Facebookissa.

🔥 Empfohlen:  11 keskeistä tapaa parantaa raha-ajatteluasi

Lisää sosiaaliset verkostosi napsauttamalla Lisää verkkoja.

Kuten näet, sinulle on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka perustuvat eniten käyttämiisi verkkoihin ja mihin yleisösi kokoontuu verkossa.

Valitse verkkosi ja napsauta Tallenna muutokset.

Jaa-painikkeen sijoitus

Nyt on aika valita, missä sosiaaliset painikkeet näytetään verkkosivustollasi. Social Snap -painikkeiden sijainnit sisältävät:

 • Kelluva sivupalkki
 • Upotetut painikkeet
 • Mediasi painikkeet
 • Osakekeskus
 • Ja tahmea baari

Tarkastellaan jokaista vaihtoehtoa tarkemmin.

Kelluva sivupalkki

Kun napsautat Kelluva sivupalkkisaat esikatselun siitä, miltä se näyttää live-verkkosivustollasi.

Voit muuttaa sivupalkin sijaintia ja muuttaa sen ulkoasua syöttämällä pikseleiden määrän.

Painikkeen muodon voi myös muuttaa pyöristetyksi, ympyräksi tai suorakaiteen muotoiseksi sekä mahdollisuus suurentaa tai pienentää kokoa.

Voit päättää, mitkä sivut haluat näyttää sivupalkin, valitsemalla vain haluamasi. Haluan esimerkiksi näyttää vain kelluvan sivupalkin koti- ja viestisivuilla, joten olen valinnut vain nuo ruudut.

Muita vaihtoehtoja ovat:

 • Painikkeiden väli
 • Kaikki verkot, jolloin kävijät voivat valita kaikista saatavilla olevista verkoista
 • Verkkotunnisteen työkaluvinkit
 • Osakkeiden kokonaismäärä
 • Yksittäiset osakkeet lasketaan
 • Piilota matkapuhelimeen
 • Katselukertojen määrä
 • Minimiosakemäärä

Lisäksi voit valita animaatioita kelluvan sivupalkin sisäänkäynnille ja painikkeilla. Haluatko valita omat mukautetut värit? Voit myös tehdä sen.

Upotetut painikkeet

Upotetut painikkeet sisältävät kaikki samat vaihtoehdot kuin kelluvassa sivupalkissa. Nämä painikkeet sijaitsevat kuitenkin sisältösi ylä-, ala- tai yläpuolella.

Tämä on loistava tapa saada ihmiset jakamaan blogiteksti tai artikkeli. Voit jopa muokata “Jaa kautta” -tekstiä muuttamalla sen henkilökohtaisemmaksi viestiksi lukijoillesi.

Mediassa

On Media -painikkeet ovat erinomainen tapa saada vierailijasi jakamaan kuviasi ja videoitasi.

Ihmiset, joilla on suuri Pinterest-läsnäolo, rakastavat tätä, koska voit käyttää omia mukautettuja jaettuja kuviasi viestikohtaisesti. Voit myös halutessasi muuttaa painikkeiden näkyvyyttä näyttämään vain osoitinta.

Jaa keskus

Social Snap -jakokeskus on laajennettava painike, joka sijaitsee huomaamattomasti näytön alareunassa. Jaa-painikkeet tulevat näkyviin vasta, kun vierailija napsauttaa jakokeskuksen painiketta.

Kuten aiemmissa sijoitteluasetteluissa, kaikki sijoitteluvaihtoehdot ovat käytettävissäsi. Voit jopa muuttaa keskitinpainikkeen väriä, jotta se sopii verkkosivustosi tuotemerkkiin.

Tahmea baari

Tarrapalkin ominaisuus näyttää koko leveän nauhan sosiaalisia painikkeita joko sivustosi ala- tai yläosassa.

Jos et pidä venytetystä asettelusta, voit aina muuttaa painikkeet näyttämään upotetussa sisällössäsi.

Sosiaalisen seuraajan asetukset

Nyt kun olet hienosäätänyt, miltä asiat näyttävät, on aika määrittää, miltä seuraajapainikkeesi näyttävät sosiaalisen seurannan widgeteissäsi.

🔥 Empfohlen:  Median kattavuuden ansaitseminen

Klikkaus Sosiaaliset seuraajat ja valitse sitten Sosiaaliset verkostot.

Täällä voit määrittää ja järjestää uudelleen sosiaaliset verkostot, joita haluat käyttää lyhytkoodeissa ja widgeteissä. Vedä ja pudota verkot muuttaaksesi niiden järjestystä omien mieltymystesi mukaan.

Suuntaa takaisin kohteeseen Sosiaaliset seuraajat osio, napsauta Oletusasetukset ja edessäsi on näyttö, jossa voit säätää erilaisia ​​Social Follow -elementin asetuksia.

Voit ottaa täällä käyttöön kaikenlaisia ​​asioita painikkeen koosta ja välilyönnistä seuraajamäärän ja verkkotunnisteiden näyttämiseen.

Etkö pidä vaakasuuntaisesta asettelusta? Ota pystyasettelu käyttöön, ja jos sarakkeet ovat sinun juttusi, sinulla voi olla enintään viisi saraketta seurantapainikkeillesi.

Tweet-ominaisuudet napsauttamalla

Olen aina tykännyt hyvästä klikkaa twiittaamaan -vaihtoehdosta, ja Social Snap tekee twiittaamisen asiantuntevasti.

Kun määrität tämän vaihtoehdon, voit lisätä käyttäjänimesi, sivulinkin ja twiittiin liittyvät tilit. Lisäksi voit kirjoittaa kuvauksen siitä, miten kukin käyttäjä liittyy sinuun.

Luonnollisesti tämä vaihtoehto voidaan piilottaa mobiililaitteella, jotta asiat sujuvat paremmin. Mutta tietokoneen käyttäjille on jopa 6 tapaa näyttää twiittiosion napsauttamalla.

Style 5 on oltava suosikkimallini näistä kuudesta.

Sosiaalinen meta

Jos se on käytössä, Social Meta -osio lisää Twitter-kortit ja Open Graph -sisällönkuvauskentät tehokkaamman ja tehokkaamman sosiaalisen jakamisen, hakutulosten ja paremman hakukoneoptimoinnin saavuttamiseksi.

Voit ladata oletuskuvaksi kuvan, joka edustaa verkkosivustoasi, kun se jaetaan sosiaalisessa mediassa. Twitter-korttien asetteluja voidaan muuttaa, ja voit lisätä Twitter-käyttäjänimesi ja Facebook-profiilisi URL-osoitteen.

Sosiaalinen identiteetti

Social Identity on suoraviivainen osio, johon voit lisätä Twitter-, Facebook- ja Pinterest-tietosi.

Näiden ominaisuuksien lisäksi voit käsitellä muita lisäasetuksia

 • Analyticsin seuranta
 • Osakemäärän palautus
 • Linkin lyhennys
 • Lisäosien siirto
 • Plugin Data
 • GDPR-yhteensopivuus

Lisäksi on mahdollisuus tuoda ja viedä asetuksia. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus ihmisille, joilla on useita verkkosivustoja.

Hyödyntämällä tilastoja

Viimeinen Social Snap -laajennuksen ominaisuus, josta haluan keskustella, on Tilastot.

Täältä saat todella hyvän yleiskuvan sosiaalisista mittareistasi, jotta voit seurata parhaiten menestyvää sisältöä ja tehdä parannuksia tarvittaessa.

Tilastojesi visuaalinen esitys on erinomainen ominaisuus niille meistä, jotka pitävät visuaalisista oppaista sen sijaan, että joutuisimme kohtaamaan kasan numeroita. Se tarjoaa pikakuvanäkymän, jonka voit tulkita välittömästi.

Seuraavaksi Social Snap -arvostelussani tutkimme saatavilla olevia lisäosia…

Social Snap -lisäosat

Laajentaen päälaajennuksensa toimintojen runsautta, Social Snap työskentelee säännöllisesti myös lisäosien parissa tarjotakseen käyttäjille paremman käyttökokemuksen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä vektorityylinen naisellinen sävellys

Social Loginin avulla vierailijat voivat kirjautua verkkosivustollesi suosikkisosiaalisten verkostojensa kautta. Sinun on määritettävä sovellukset jokaiselle käytössä olevalle verkolle.

Boost Old Posts -sovelluksella voit elvyttää vanhat viestisi jakamalla ne automaattisesti Twitterissä ja LinkedInissä.

Social Auto-Poster jakaa automaattisesti uudet viestisi Twitteriin ja LinkedIniin.

Lisäksi valmisteilla on kaksi uutta lisäosaa, Social Content Locker ja Facebook Messenger Chat. Näiden kahden tähti on Social Content Locker, joka pyytää vierailijoita jakamaan viestisi päästäkseen painikkeen takana olevaan sisältöön. Mikä loistava tapa saada ihmiset jakamaan sisältöäsi!

Social Snapin hinnoittelu

Social Snap on hinnoiteltu kolmessa jäsentasossa, joilla kaikilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Hinnat ovat:

 • Plus – 39 dollaria yhdelle sivustolle yhden vuoden tuella, mukaan lukien kaikki ominaisuudet, mutta ei lisäosia
 • Pro – 99 dollaria kolmelle sivustolle yhden vuoden tuella, mukaan lukien kaikki ominaisuudet plus lisäosat
 • Virasto – 299 dollaria 15 sivustolle yhden vuoden tuella, mukaan lukien kaikki ominaisuudet plus lisäosat

Tässä on myös huomattava, että jos käytät tavallisesti Social Warfarea, Social Snapiin siirtyminen mahdollistaa kaikkien kuvien tuomisen, mukaan lukien mukautetut Pinterest-kuvasi. Näin et menetä mitään mukautettuja asetuksiasi.

Social Snap Review: Viimeiset ajatukset

On vaikeaa kasvattaa sosiaalisia profiileja sitoutuneen yleisön kanssa maailmassa, jossa kaikki näyttävät huutavan katolta. On niin paljon melua ja niin vähän aikaa tehdä asioita.

Olen huomannut, että käyttämällä Social Snapia voit vähentää raskasta nostoa automatisoimalla suuren osan prosessista.

Jaa-painikkeen sijoittelun hyvä käyttö antaa vierailijoille mahdollisuuden jakaa helposti sisältöä, johon he resonoivat. Esimerkiksi median painikkeiden avulla Pinterestin käyttäjät voivat tallentaa kuvat nopeasti suosikkitauluilleen.

Click-to-tweet-toiminto saa vierailijasi aktiivisesti sitoutumaan sisältöösi ja se, että he voivat tuoda asetuksesi ja mukautetut kuvat muista laajennuksista, kuten Social Warfaresta, virtaviivaistaa kokemustasi entisestään.

Tärkeintä on, että Social Snap on täydellinen sosiaalisen median laajennus, joka saa ihmiset jakamaan sisältöäsi jatkuvasti yhteydessä olevaan maailmaan.