Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sosiaalisen median edut opiskelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sosiaalisen median edut opiskelijoille

Sosiaalinen media 31. joulukuuta 2022846 katselukertaa

Nykyään puhutaan paljon siitä, kuinka sosiaalinen media on erittäin vaarallista, koska ainakin se pakottaa ihmiset jatkuvasti yrittämään seurata jonkun muun ihanneelämää, jota muut ihmiset näyttävät verkossa, mutta he eivät todellakaan ajattele mitä takana on. tuo kuva. On olemassa sellainen asia kuin Instagramin aiheuttama ahdistus, josta ei ole vielä tullut virallista diagnoosia, mutta jota käytetään psykoterapiassa ongelman syyn tunnistamiseen ja ihmisen suojelemiseen sen haitallisilta vaikutuksilta. Aiheesta sosiaalisten verkostojen haitoista tai ainakaan niissä pitkän ajan viettämisestä ei ole kirjoitettu yhtään artikkelia, mutta tänään haluamme puhua eri aiheesta, mitä hyötyä sosiaalisista verkostoista on opiskelijoille ja kuinka voit käyttää tätä kansainvälistä voimaa hyödyksesi.

Mitä hyötyä sosiaalisesta mediasta on opiskelijoille?

Ei ole mikään salaisuus, että sosiaalisesta mediasta on tullut olennainen osa elämäämme, etenkin opiskelijoille. Mutta miten se tarkalleen ottaen auttaa heitä opinnoissaan ja jokapäiväisessä elämässään? Alla tutkimme erilaisia ​​etuja, joita sosiaalinen media voi tuoda opiskelijoille ja miten he voivat hyödyntää sitä parantaakseen akateemisia suorituksiaan.

Olemme varmoja, että olet kuullut sellaista asiaa kuin verkostoituminen, eli ystävällisten, tulevaisuudessa ammatillisten suhteiden luominen eri alojen eri asiantuntijoiden kanssa, ihmisten tapaaminen, joiden kanssa opiskelet tulevaisuudessa yhdessä tai perustat yritystä ja jotka voivat suositella sinua heidän liiketoiminta-alueellaan tai ostaa sinulta tavaroita tai palveluita. Aikaisemmin verkostoituminen rajoittui ammattitapaamisiin, enimmäkseen offline-tilassa, mutta nyt verkot ovat muuttuneet globaaliksi verkostoitumisjärjestelmäksi, jossa olet samanaikaisesti verkossa useiden miljoonien ihmisten kanssa ja tiedät heistä tarpeeksi ja he tuntevat sinut tarpeeksi hyvin suositellakseen sinua johonkin työhön. , oppivat tuntemaan toisensa paremmin projektin aikana ja oppimaan tuntemaan sinut paremmin ihmisenä lähettämäsi sisällön ja jättämiesi kommenttien kautta. Jos olet melko ammatillisesti aktiivinen sosiaalisissa verkostoissa, on suuri todennäköisyys, että tämä on tärkein uusien tilausten ja työtarjousten lähde.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median vinkkejä verkkokauppaan [+27 Social Media Ecommerce Statistics]

Jos olet tarpeeksi hyvä verkostoitumaan, mutta todella tarvitset aikaa sosiaalisen median järjestämiseen asianmukaisesti, on olemassa tapa tehdä se hälinästä. Osoita ja maksa jollekin Write My Paper Hub -palvelusta, jos hän tarvitsee apua kirjoitustesi kirjoittamisessa, aivan kuten tuhannet muut opiskelijat tekevät verkossa, ja sinulla on ylimääräisiä tunteja, ellei päiviä omiin tehtäviisi. Palvelussa työskentelevät asiantuntijat auttavat akateemisissa esseissä, tutkimuspapereissa, lukukausikirjoissa, puheissa, esitelmissä ja muissa kirjoissa yli 60 tieteenalalla. Se on edullinen tapa saada paperit valmiiksi ajoissa, vaikka määräaika olisi liian lähellä.

  • Paikka järkevälle sosiaaliselle tottelemattomuudelle

Opiskelijat rakastavat protestoimista. Monissa maissa, jos katsot historiallisia tapahtumia, huomaat, että opiskelijat ovat usein yksi vallankumousten ja jonkinlaisen yhteiskunnallisen ja poliittisen mullistuksen liikkeellepanevista voimista. Tähän on monia syitä. Opiskelijat ovat maksimalisteja, useimmilla ei ole mitään menetettävää, sillä suurimmalla osalla opiskelijoista ei ole vielä perhettä eikä työpaikkaa. Sosiaalisista verkostoista on tullut suosittu sosiaalisen tottelemattomuuden foorumi, jossa voi ilmaista varsin radikaaleja ajatuksia, jos ne eivät loukkaa muiden ihmisten oikeuksia ja vaadi jonkinlaisia ​​sosiopoliittisia muutoksia, uusia oikeuksia ja vapauksia, vähemmistöjen etujen suojaamista. Sosiaaliset verkostot ovat erittäin tehokkaita, kun kyse on vakavammista yhteiskuntapoliittisista mullistuksista. Voit oppia tästä lisää, jos luet vallankumouksista Itä-Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa viimeisen 20 vuoden aikana.

  • Hyvä tapa löytää omat ihmiset

Noin sata vuotta sitten rajoittuimme perheeseemme ja kaupunkimme väestöön etsimään ihmisiä, joiden kanssa viihdymme. Se voi olla ystävyyssuhteita, romanttisia suhteita ja ihmisiä, joiden kanssa haluat avata jonkinlaisen yrityksen ja vain jutella. Sosiaaliset verkostot ovat antaneet meille mahdollisuuden löytää ihmisiä kaikkialta maailmasta riippumatta siitä, missä he asuvat ja mikä aikavyöhyke heillä on. Tietysti mitä useampia kieliä osaat, sitä laajempi haku voi olla, mutta jopa englanninkielisellä peruskielellä voit jo löytää mielenkiintoisimmat ihmiset, jotka asuvat hyvin kaukana syntymäpaikastasi. Kun tapaat henkilön luokassa, kahvilassa tai jossain muualla, tiedät hänestä hyvin vähän.

🔥 Empfohlen:  4 askelta, jotka auttavat sinua saavuttamaan uraunelmasi

Mutta jos luet hänen sivujaan Internetissä, hänen viestejään, voit ymmärtää, kuinka henkilö ilmaisee itseään, mitä hän pitää tärkeänä, kuinka kunnioittava hän on muita ihmisiä kohtaan. Tämän artikkelin kirjoittajalla on muutamia hyvin läheisiä tuttavia, joiden kanssa hän voi jakaa hyvin henkilökohtaisia ​​asioita, mutta he eivät ole koskaan tavanneet todellisessa maailmassa.

  • Se on paikka ilmaista itseäsi

Aivan kuten kun luet jonkun sivuja sosiaalisissa verkostoissa, kun yrität saada selville jotain henkilöstä, joku seuraa julkaisujasi sosiaalisissa verkostoissa sillä hetkellä. Toisin sanoen sosiaaliset verkostot ovat loistava paikka ilmaista ajatuksiasi, jos sinua hävettää tehdä se offline-tilassa tai sinulla ei ole tarpeeksi yleisöä mainostaaksesi ideoitasi tai pyytää apua tai vain blogata kuten julkinen päiväkirja. Sosiaaliset verkostot, kuten blogi, tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet. Kustantajat lähestyivät toistuvasti ihmisiä, jotka yksinkertaisesti pyörittivät sosiaalisia verkostoja ja kirjoittivat ammatistaan ​​tarjouksella kirjoittaa kirja.

Joten esimerkiksi skotlantilainen bestseller “The Bookseller’s Diary” julkaistiin. Aloittamalla sosiaaliset verkostot et saa heti tuhansia faneja ja tilaajia, mutta tämä on hyvä, koska ystävien ja tilaajien määrän kasvaessa blogitaitosi kasvavat ja olet valmis sosiaalisten verkostojen negatiivisiin puoliin, kuten vihaajat, roskapostihyökkäykset ja niin edelleen.

Sinusta saattaa tuntua, että sosiaalisten verkostojen asiantuntijoita on jo tarpeeksi, markkinat ovat kyllästyneet, eikä aloittelijalla ole täällä mitään tekemistä. Mutta itse asiassa sosiaalisen median kehittyessä tarvitaan yhä enemmän asiantuntijoita. Lisäksi jokainen ihminen on yksilöllinen ja ilmaisee ajatuksensa omalla tavallaan. Siksi mitä nopeammin yrität jopa yliopiston aikana, sitä helpompi sinun on todistaa itsesi, määrittää suuntasi ja jopa ansaita rahaa, mikä ei ole lainkaan tarpeetonta opiskelijoille.

Se, ovatko sosiaaliset verkostot sinulle hyviä vai huonoja, riippuu siitä, kuinka käytät niitä, kuinka paljon elämäsi riippuu niistä ja onko sinulla muita offline-mahdollisuuksia pitää yhteyttä ihmisiin ja löytää työtä ja niin edelleen. Käytä sosiaalista mediaa viisaasti, niin olet aina aallon huipulla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada puolisosi mukaan velan maksamiseen

Johtopäätös

Sosiaalisen median hyödyt opiskelijoille ovat lukuisia ja arvokkaita. Sosiaalinen media voi auttaa yhdistämään heidät tukijärjestelmään, antaa heille mahdollisuuden pitää yhteyttä ystäviin, löytää uusia mahdollisuuksia ja tarjota alustan luovuudelle. Huolimatta mahdollisesta väärinkäytöstä tai häiriötekijöistä, se voi viisaasti ja älykkäästi käytettynä olla erittäin hyödyllinen työkalu, joka rikastuttaa suuresti opiskelijakokemusta.