Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SpotDraftin teknologiajohtaja Madhav Bhagat käsittelee sopimusten elinkaariautomaation takana olevaa tekniikkaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SpotDraftin teknologiajohtaja Madhav Bhagat käsittelee sopimusten elinkaariautomaation takana olevaa tekniikkaa

Yksi riskialttiimmista tuomioista, joissa ihmiset ovat tunnettuja “ei” tekemisestä, on oikeudellisten asiakirjojen lukeminen ennen niiden allekirjoittamista tai hyväksymistä. SpotDraft, Bangaloressa toimiva start-up, hyödyntää tekoälyä automatisoidakseen ja virtaviivaistaakseen tämän pitkän sopimuksen elinkaaren. SpotDraftin perustivat asianajaja Shashank Bijapur ja kaksi insinööriä, Madhav Bhagat ja Rohith Salim. Start-up palvelee eri taustoista tulevien henkilöiden juridisia tarpeita; myynti-, laki- ja liiketoimintatiimejä, jotka auttavat heitä henkilökohtaisella tavalla. Analytics India Magazine otti yhteyttä Madhav Bhagatiin, perustajaan ja teknologiajohtajaan saadakseen lisätietoja yrityksen ainutlaatuisista tarjouksista.

TAVOITE: Miten SpotDraft ratkaisee pitkien oikeudellisten asiakirjojen ongelman?

Madhav: SpotDraftissa on useita ominaisuuksia, jotka poimivat keskeiset tiedot sopimuksesta, jotta käyttäjien ei tarvitse lukea koko asiakirjaa aina, kun he haluavat tietää jotain erityistä. Sopimusyhteenvetonäkymässämme käyttäjä näkee osapuolen, vastapuolen ja allekirjoittajan tiedot edessä ja keskellä. Tällaisten perustietojen lisäksi käytämme tekoälyä myös poimimaan tietylle sopimustyypille ja kunkin organisaation tarpeisiin perustuvia avainviitteitä. Poimimme esimerkiksi työsopimusten korvaukset, liittymispäivät, koeajan jne..

Älykkäiden malliemme avulla yritysryhmät voivat luoda sopimuksia, jotka lakimies on etukäteen hyväksynyt ilman riskiä harhaanjohtavista muokkauksista ja vanhentuneista versioista. Sisäänrakennettu tarkistuskulku varmistaa, että vastapuolelta tulevat muokatut versiot on aina merkitty älykkäällä mustalla viivalla, joten asianajajat tietävät tarkalleen, mitä tarkistaa, eikä heidän tarvitse lukea koko asiakirjaa läpi. Vastaavasti voimme näyttää hyväksyjälle, mitä asiakirjoja tarvitsee hyväksyä. Nämä ominaisuudet varmistavat, että jopa pitkillä asiakirjoilla, joissa on useita edestakaisin, koko tarkastus- ja versiohistoria on tallennettu yhteen paikkaan.

Lisäksi, vähentääksemme lakimiesten arkipäiväistä työtä, havaitsemme asiakirjassa myös määritelmiä ja virheitä. Pystymme tuomaan esiin kaikki asiakirjassa mainitut määritelmät, joissa siihen viitataan. Näin asianajajat voivat tietää, mitä määritelty termi tarkoittaa ilman, että heidän tarvitsee selata asiakirjaa taaksepäin. Virhepalvelu vie tämän askeleen pidemmälle ja tunnistaa määrittelemättömät isoilla kirjaimilla kirjoitetut tai huonosti viitatut termit.

🔥 Empfohlen:  Uusin iOS 16 beta käsittelee viestien muokkaamisen lisääntyviä turvallisuusongelmia

TAVOITE: Selitä tekoälyalustasi takana oleva tekniikkapino.

Käytämme Pythonia ja TypeScriptiä laajasti SpotDraftissa – päätausta ja käyttöliittymä on kirjoitettu vastaavasti näillä kielillä. Tekoälyominaisuudet perustuvat lukemattomiin teknologioihin ja kieliin. Käytämme Javaa PDF-tiedostojen jäsentämiseen, muokkaamiseen ja merkitsemiseen. Meillä on .net-palvelu, joka tekee saman DOCX-tiedostoille. Kun saamme teksti- ja sijaintitiedot tiedostoista näiden kahden palvelun avulla, suoritamme Tensorflow-, PyTorch- ja JAX-kielillä kirjoitettuja malleja. Jotta pystyisimme käsittelemään 100 sivun pituisia asiakirjoja, käytämme Apache Beamia malliemme automaattiseen rinnakkaiskäyttöön ilman, että rinnakkaisuutta tarvitsee rakentaa manuaalisesti. Beamin ja GPU:iden hyödyntäminen on antanut meille 15-kertaisen nopeuden verrattuna suorittimeen ja mukautettuun koodiin.

TAVOITE: Laki-teknologinen yhteistyö on varsin ainutlaatuinen Intian markkinoilla. Miten SpotDraft laajentaa tätä markkinarakoa taloudessa?

Kaikki yritykset ovat sopimusyrityksiä – kaikki raha tulee ja menee ulos sopimuksen kautta. Prosessin tekeminen nopeammaksi, nopeammaksi, paremmaksi – aiemmin enimmäkseen yritykset välittivät siitä, mutta tällä hetkellä monet keskisuuret yritykset ja start-upit pyrkivät lyhentämään urakoiden läpimenoaikaa. Sopimus ei liity vain lakitiimiin; sitä vaativat monet joukkueet. SpotDraftilla pyrimme tekemään tuotteestamme helppokäyttöisen, mutta samalla vangitsemme yritysten monimutkaisuuden. Aiemmin on ollut muita CLM-työkaluja, joita yritykset ovat käyttäneet enimmäkseen sopimusten hallintaan. Tekoälyn ja erinomaisen käyttökokemuksen avulla pystymme toimittamaan yritystason ominaisuuksia jopa aloitteleville ja keskisuurille yrityksille. Laajennamme tätä markkinarakoa yrityksen tarpeesta kasvavaan lakiteknologiaan – johonkin, joka voi säästää aikaa ja rahaa kaikenkokoisille yrityksille.

TAVOITE: Miten SpotDraftin palvelut verrataan ihmislakimiesten palveluihin?

SpotDraft pystyy ottamaan toistuvat ja arkipäiväiset tehtävät pois ihmislakijoilta, jotta he voivat keskittyä strategisempaan ja korkeamman tason tehtäviin. Ennen kuin SpotDraft otettiin käyttöön Fintech-asiakkaassa, asianajajan oli luotava manuaalisesti jokainen allekirjoitettu NDA- ja palvelusopimus. SpotDraftin mallipohjan avulla pystyimme luomaan malleja NDA-sopimuksille ja palvelusopimuksille, jotta myyntitiimi voi luoda ne ilman laillisia toimia. Nämä mallit toimivat kolmessa entiteetissä Yhdysvalloissa, Intiassa ja Isossa-Britanniassa, ja ne tulostavat vain ennalta hyväksytyn kielen kullekin maantieteelliselle alueelle ja lainkäyttöalueelle. Tämä lyhensi ensimmäisen luonnoksen kestoa keskimäärin 2–3 päivästä muutamaan sekuntiin. Tämä ei ainoastaan ​​vapauttanut aikaa lakimiehille, vaan myös vähensi virheiden mahdollisuutta ja eliminoi manuaalisen kopiointi-liitätyön.

🔥 Empfohlen:  Sivun ulkopuolinen SEO vaihe vaiheelta (6 tekniikkaa)

TAVOITE: Miten SpotDraft toimii synkronoituna Intian lakisektorin kanssa?

Jokainen yritykseen saapuva tai sieltä lähtevä rupia johtuu yrityksen allekirjoittamasta paperista. Lakiala ja lakimiehet ovat niitä, jotka saavat tämän tapahtumaan. Kun arkkitehdeillä on AutoCAD ja suunnittelijoilla Photoshop, miksi lakimiehillä pitäisi olla vain Word eikä jotain erityisesti heille rakennettua? Siellä SpotDraft tulee voimaan ja tekee sopimusten allekirjoitus-, hallinta-, tarkistus-, hyväksymis- ja seurantaprosessista nopeamman ja paremman.

TAVOITE: Aiotko laajentaa palveluitasi ulkomaille; jos on, kuinka mukautat oikeudellisia ratkaisuja eri maihin?

Asumme jo Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Singaporessa ja muissa englanninkielisissä maissa ympäri maailmaa. SpotDraft voidaan konfiguroida asiakkaan käytäntöjen ja mallien mukaan, joten voimme sisällyttää eri lainkäyttöalueet ja maantieteelliset alueet vähällä työllä. Mallimme tukevat syöttöä ja tulostusta useilla kielillä ja tukevat tavanomaista päivämäärien, numeroiden ja valuuttaarvojen muotoilua. Meillä on jopa datakeskuksia suurilla alueilla, mikä varmistaa, että asiakastiedot tallennetaan heidän haluamansa maan tai maanosan rajojen sisällä.

TAVOITE: Kerro meille, kuinka SpotDraft-työtila/tiimi heijastelee myös sitä dynaamisuutta, joka johtuu siitä, että insinööri ja lakimies perustivat yrityksen.

Varhaisista ajoista lähtien, kun pelasimme Lawyers vs Engineers -pelejä Call of Dutyssa ja baarissa, olemme aina yrittäneet omaksua erilaiset taustat ja saada ihmiset oppimaan toisiltaan.

Nyt SpotDraft-lakimiehet pystyvät koodaamaan malleja Wordissa, joten kutsumme heitä hellästi lakimiehiksi. Ja insinööripuolella olemme nähneet, että monet tekoälytiimin jäsenet pystyvät paitsi ymmärtämään sopimuksia myös poimimaan heiltä oikeuksia ja velvollisuuksia, kun he ovat oppineet sopimusten jk läpikotaisin yrittäessään kouluttaa tekoälyä tekemään sama asia.

SpotDraftissa on myös ihmisiä, jotka ovat siirtyneet lakimiehistä tuotepäälliköiksi, koska he voivat tuoda käyttäjien tarpeisiin liittyvää asiantuntemusta luonnollisemmin.

TAVOITE: Millaisena näet Intian oikeustilan kehittyvän tekoälyn myötä tulevaisuudessa? Mitkä ovat SpotDraftin laajennussuunnitelmat tässä yhteydessä?

🔥 Empfohlen:  5 parasta markkinoiden saatavilla olevaa Magento 2 -osittaisen maksun laajennusta

Tekoälyn käyttöä on kokeiltu laillisella alueella. Tutkijat ovat soveltaneet sitä oikeusjärjestelmään, mikä on erityisen hyödyllistä Intian kontekstissa, koska tuomioistuimissamme on valtava tapausruuhka. Uskon, että voimme soveltaa tekoälyä lain demokratisoimiseksi; antaa kaikille oikeudenmukaisemmat välineet ja tiedot. Tällä hetkellä keskitymme ratkaisemaan tämän yritysten sopimuksiin liittyen, kuten analysoimaan sopimuksia heidän pelikirjan mukaan ja näyttämään heille hyvät, huonot ja rumat, mutta haluaisimme soveltaa samoja tekniikoita ja ratkaisuja yksityishenkilöihin ja voittoa tavoittelemattomiin yhteisöihin.