Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Spur Corporation: Jatkuva ravintolafranchising parhaimmillaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Spur Corporation: Jatkuva ravintolafranchising parhaimmillaan

Ravintola-ala on kovaa kilpailua, ja monet yritykset kilpailevat asiakkaiden huomiosta ja uskollisuudesta. Yksi yritys, joka on tehnyt nimensä tässä ruuhkaisessa tilassa, on Spur Corporation. Spur Corporation on eteläafrikkalainen yritys, joka operoi useita ravintolaketjuja, mukaan lukien Spur Steak Ranches, Panarottis Pizza Pasta, John Dory’s Fish Grill Sushi ja RocoMamas.

Spur Steak Ranches, joka on yksi heidän tunnetuimmista ketjuistaan, tarjoaa valikoiman aterioita, jotka sisältävät liha-aterioita, tuoreita salaatteja ja erilaisia ​​jälkiruokia. Lisäksi se tunnetaan miellyttävästä, perheille sopivasta tunnelmastaan ​​ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan.

Spur Oyj:n strategian lähtökohtana on johdonmukaisuus, joka antaa yritykselle luotettavan kokemuksen toimittamasta ruuasta, ravintoloiden ilmapiiristä ja erinomaisesta taloudellisesta menestyksestä.

Alan kilpailun kiihtyessä sen tahdin ylläpitäminen on kuitenkin haastavaa. Yritys tietää, että oikeiden kohteiden löytäminen ja kuljetusten hoitaminen on tärkeää, mutta ihanteellisen makuprofiilin luominen houkuttelemaan uusia asiakkaita on myös ratkaisevan tärkeää yrityksen kokonaiskehityksen onnistumiselle.

Tässä artikkelissa tutkimme Spur Corporationin tarinaa, mukaan lukien sen alkua, sen liiketoiminta- ja tulomallia ja paljon muuta.

Spur Corporation – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Spur Corporation
Päämaja Kapkaupunki, Western Cape, Etelä-Afrikka
Ala Ravintolat
Perustaja Allen Ambor
Perustettu 1967
Verkkosivusto spurcorporation.com

Spur Corporation – Tietoja
Spur Corporation – Teollisuus
Spur Corporation – perustaja ja tiimi
Spur Corporation – Startup Story
Spur Corporation – nimi, logo ja tunnuslause
Spur Corporation – Missio ja visio
Spur Corporation – Tuotteet tai palvelut
Spur Corporation – Liiketoimintamalli
Spur Corporation – Tulomalli
Spur Corporation – Rahoitus
Spur Corporation – Yritysostot
Spur Corporation – Kilpailijat
Spur Corporation – Tulevaisuuden suunnitelmat

Spur Corporation – Tietoja

Spur Corporation, joka on merkittävä usean tuotemerkin ravintolafranchising-toimittaja, omistaa useita Etelä-Afrikan tunnetuimmista ravintoloista, ja sen pääkonttori sijaitsee Kapkaupungissa. Sillä käydään kauppaa Johannesburgin pörssin matkailu- ja vapaa-ajan markkinoilla. Se toimii seuraavien tytäryhtiöiden kautta:

 • Spur Group (Pty) Ltd
 • Spur Group Properties (Pty) Ltd
 • Share Buy-Back (Pty) Ltd

Spur Corporationin kahdeksalla tuotemerkillä (Spur Steak Ranches, Spur Grill & Go, Panarottis Pizza Pasta, John Dory’s Fish Grill Sushi, RocoMamas, The Hussar Grill, Casa Bella ja Nikos Coalgrill Greek) on ainutlaatuinen ympäristö ja sijoitusstrategia, jotka tarjoavat korkean tason. -laadukkaita aterioita kohtuuhintaan ja antaa kuluttajille lämpimän, perheystävällisen ruokailukokemuksen.

🔥 Empfohlen:  Parhaat tavat rakentaa verkostoa Covid-aikoina

Yli 600 Spur Groupin franchising-yritysten toimipistettä löytyy kaikkialta Etelä-Afrikasta, Mauritiuksesta, Australiasta ja Lähi-idästä. Lisäksi konserni omistaa ja operoi suoraan 5 “vähittäismyynti”-ravintolaa Etelä-Afrikassa. Lisäksi Spur Corporation hallitsee eteläafrikkalaisten franchising-myymälöiden keskitettyä hankintaa ja ylläpitää kastikkeiden tuotantolaitosta.

Spur Corporation – Teollisuus

Talouden ravintola-alalla valmistetaan ruokia ja juomia, jotka tarjotaan asiakkaille suoraan tai noutopalvelun kautta, catering- tai juhlatilaisuuksien kautta. Se viittaa talouden alaan, joka keskittyy ruokapalveluiden tarjoamiseen laitoksissa, kuten baareissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Jos yritys sallii kuluttajien kävellä sisään, tehdä tilauksen ja ruokailla siellä, se kuuluu ravintola-alaan.

Squaren mukaan 58 prosenttia ravintoloiden omistajista on tällä hetkellä huolissaan liiketoimintansa tulevaisuudesta, kun se edellisenä vuonna oli hämmästyttävä 92 prosenttia. National Restaurant Associationin mukaan 40 prosenttia omistajista uskoo, että alan toipuminen kestää yli vuoden. Toiset 17 % ravintoloiden omistajista väittää, että COVID-epidemian jälkeen heidän ravintoloidensa liiketoimintaolosuhteet eivät ehkä koskaan palaa normaaliksi. Hyvä uutinen on, että ravintolat hyödyntävät uutta teknologiaa ja pandemian oivalluksia vastatakseen kuluttajien tarpeisiin.Spur Corporation – perustaja ja tiimi

Spur Corporationin perusti Allen Ambor vuonna 1967.

Allen Ambor

Allen Ambor on tunnettu yrittäjä Etelä-Afrikasta. Hän on Spur Corporationin perustaja, joka on kasvanut yhdeksi maan menestyneimmistä ja tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Ambor tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan ​​ravintolajohtamiseen ja sitoutumisestaan ​​korkealaatuiseen ruokaan ja erinomaiseen asiakaspalveluun.

Hallitus koostuu:

 • Val Nichas – Toimitusjohtaja
 • Cristina Teixeira – talousjohtaja
 • Kevin Robertson – operatiivinen johtaja
 • Mike Bosman – riippumaton hallituksen puheenjohtaja
 • Tohtori Shirley Zinn – ei-pääjohtaja
 • Cora Fernandez – johtava riippumaton johtaja
 • Andre Parker – ei-pääjohtaja
 • Jesmane Boggenpoel – ei-pääjohtaja
 • Lerato Molebatsi – ei-pääjohtaja

Spur Corporation – Startup Story

Allen Ambor, Golden Spurin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja, käynnisti laitoksen Dean Streetillä Newlandsissa, Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa, vuonna 1967. R2 000 omalla rahallaan, 4 000 rupiaa isältään ja 5 000 rupiaa Myöhemmin ulos ostettu yhteistyökumppani Ambor sijoitti yhteensä 11 000 ruplaa ensimmäiseen ravintolaan. Ravintola avasi ovensa ensimmäisen kerran 24. lokakuuta 1967. Alkuperäinen ravintola muutti 2000-luvulla uuteen paikkaan lähellä Deanin ja Main Roadin risteystä, ennen kuin se suljettiin vuonna 2020.

Pian vuoden 1967 debyytin jälkeen toinen Spur – Seven Spur – avattiin Sea Pointissa, Kapkaupungissa. Toisen Spurin menestyksen jälkeen Ambor aikoi käyttää franchising-järjestelmää auttaakseen ravintoloiden leviämistä koko maassa. Spur International, Spur Steak Ranches, Panarottis Pizza Pasta, Captain Dorego’s, The Hussar Grill, RocoMamas, Spur Grill & Go, Nikos Coalgrill Greek ja Casa Bella ovat kaikki osa Spur Groupia. Sillä on tällä hetkellä 569 paikkaa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien ravintolat Afrikan, Mauritiuksen, Lähi-idän ja Australian eri alueilla. Spur Corporation myi Captain Doregon maaliskuussa 2018.

🔥 Empfohlen:  10 varmaa tapaa lisätä tuloksia

Spur Corporation – nimi, logo ja tunnuslause

Spur Corporationin tunnuslause sanoo,

Spur Corporation – Missio ja visio

Spurin tehtävänkuvaus sanoo,

Visiolausunto,

Spur Corporation – Tuotteet tai palvelut

 • Spur Corporation antaa franchising-ottajille työkalut jatkuvaan korkealaatuisten tuotteiden tuotantoon jokaisen brändilupauksen mukaisesti. Ryhmämarkkinointi, ammattimainen asiakastukikeskus ja koulutus ovat joitain näistä tarjouksista.
 • Toimitilajohtaminen, johto, henkilöstöresurssit, vienti, tietotekniikka, talous ja lakiasiat ovat osa sen keskitetyistä yrityspalveluista, jotka auttavat yritystä saavuttamaan tavoitteensa.

Spur Corporation – Liiketoimintamalli

Spur Corporationin käyttämä liiketoimintamalli on franchising-pohjainen, ja yksittäiset ravintolat omistavat ja ylläpitävät itsenäisiä, liikemielisiä franchise-yrityksiä.

Yritys kehittää vahvoja suhteita franchising-ravintoloihinsa vaihtamalla tietoa, asiantuntemusta, tukipalveluita ja infrastruktuuria.

Franchising-sopimusten ehtona on, että franchising-saaja maksaa uusien ravintoloiden kehityskustannukset sekä muutto- ja kunnostuskulut ennalta määrätyin aikavälein.

Spur Corporation – Tulomalli

Spur Oyj:n tulomallia voidaan ymmärtää seuraavilla näkökohdilla:

Franchising- ja vähittäismyyntipisteet

Suurin osa konsernin franchising-ravintoloista, jotka ovat jakautuneet koko brändiportfolioon ja sijaitsevat kaikki Etelä-Afrikassa, on riippumattomien, liiketoiminnallisten franchise-yritysten johtamia, jotka vastaavat ravintoloiden päivittäisestä toiminnan johtamisesta. Yritys tarjoaa franchising-ottajille jatkuvaa apua ammattitaitoisten brändi- ja aluekohtaisten toimintatiimien kautta. Rutiinikäynneillä Spur tarjoaa toiminnallista tukea franchising-ravintoloihin arvioimalla elintarviketurvallisuutta, tuote- ja palvelustandardeja sekä ryhmä- ja säädösvaatimuksia.

Lisäksi yhtiö tarjoaa ravintolakehitystä uusien franchising-sopimusten, muuttojen ja remonttien sitoutuneen hallinnoinnin kautta. Toimipaikan valinta, projektinhallinta ja myymälöiden avaaminen kuuluvat tähän luokkaan. Spur Corporation on kiinteästi mukana yhden RocoMaman ja neljän The Hussar Grill -toimipaikan päivittäisessä toiminnassa Etelä-Afrikassa.

Osto, tuotanto ja jakelu

Spur Corporation ylläpitää kestäviä toimitusketjuyhteyksiä yhtiön sopimuslogistiikkatoimittajan, tavarantoimittajien ja franchising-yhtiöiden kanssa. Ulkoistetun jakeluverkoston kautta siirrettävien hyödykkeiden määrästä riippuvaa hankintamaksua vastaan ​​hankintatoimintomme takaa elintarviketurvallisuuden, laadun ja keskitetysti hankittujen tavaroiden yhtenäisen toimituksen. Lisäksi yrityksellä on laitos, joka valmistaa kastikkeita, joiden avulla se jakelee joitain omia kastikkeitaan franchising-haltijoille. Suuret eteläafrikkalaiset kauppiaat myyvät erilaisia ​​tuotteita suoraan asiakkaille, mukaan lukien kastikkeet, kylkiluut ja hampurilaiset, jotka valmistetaan muualla lisenssillä.

Spur Corporation – Rahoitus

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittaja

24. maaliskuuta 2015 Listautumisannin jälkeinen osake

Spur Corporation – Yritysostot

Hankinnan nimi Tietoja Hankintapäivämäärästä

RocoMamas RocoMamas omistaa ja ylläpitää pikaruokaravintolaa. RocoMamasin kotipaikka on Johannesburgissa Etelä-Afrikassa. 31. maaliskuuta 2015
Hussar Grill Yli 49 vuoden historialla ja kokemuksella useita palkittuja Hussar Grills -grillit ilmentävät Grillroomin hienoimpia ominaisuuksia. 13. joulukuuta 2013
John Dory’s Franchise (Pty) Ltd. John Dory’s Franchise (Pty) Ltd. harjoittaa ravintoloita franchise-periaatteella. 1. tammikuuta 2004

Spur Corporation – Kilpailijat

Grill’d, Wimpy, FGF Brands, Mugg & Bean, HyLife ja Papa Murphy’s ovat joitain Spur Groupin kilpailijoita.

Spur Corporation – Tulevaisuuden suunnitelmat

Lukuisat pikaruokaravintolat, jotka tarjoavat pizzaa, kanaa, hampurilaisia ​​ja voileipiä, asettavat epäsuorasti yrityksen väitteisiin. Yrityksen menestyksen ansioksi ovat pääosin sen erinomaisia ​​kykyjä, franchising-brändien voimaa, kukoistavia markkinoita ja laajentumishalua.

Se auttaa myös, että se sijaitsee mukavasti. Useimmat kehittäjät näkevät sen nyt ankkurivuokralaisena. Tämän seurauksena yritys laajenee todennäköisemmin kaupunkeihin, jotka sopivat sen demografiseen profiiliin. Varmistaakseen, että se saa entistä suuremman osuuden kulutusmenoista, se on kokeillut myös monia uusia luokkia. Yritys järjestää säännöllisesti markkinointikampanjoita ja alennuksia pitääkseen asiakkaat palaamassa.

UKK

Kuka perusti Spur Corporationin?

Allen Ambor on Spur Corporationin perustaja.

Milloin Spur Corporation perustettiin?

Spur Corporation perustettiin vuonna 1967.

Kuka on Spur Corporationin toimitusjohtaja?

Val Nichas on Spurin toimitusjohtaja.

Mitkä merkit kuuluvat Spur Corporationin alle?

Spur Corporationin kahdeksaan tuotemerkkiin kuuluvat Spur Steak Ranches, Spur Grill & Go, Panarottis Pizza Pasta, John Dory’s Fish Grill Sushi, RocoMamas, The Hussar Grill, Casa Bella ja Nikos Coalgrill Greek.