Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Spyera Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Spyera Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Parhaat vakoilu- ja valvontasovellukset

Spyera Review 2023: Yhteenveto

Spyera on huippuluokan vakoilusovellus, joka ei riko pankkia. Voit asentaa sen mihin tahansa älypuhelimeen, jossa on joko Android- tai iOS-versio.

Tämä ohjelma on myös yhteensopiva käytännössä kaikkien Microsoft- ja Mac-käyttöjärjestelmien versioiden kanssa, joten voit käyttää sitä laitteestasi riippumatta.

Vanhempana voit seurata lastesi online- ja offline-toimintoja tämän upean työkalun avulla.

Lapsesi valvonnan lisäksi voit myös seurata Spyeran kanssa kumppaniasi, puolisoasi, työntekijöitäsi tai tuttaviasi.

Spyera on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja siinä on kaikki tarvittavat työkalut. Huomaat, että tämä ohjelma tarjoaa paljon enemmän kuin markkinoilla olevat vastaavat sovellukset.

Spyeran mukana tulee kattava sovelluksen sisäinen dokumentaatio, joten et tarvitse aikaisempaa teknistä kokemusta aloittaaksesi.

Spyera veloittaa palveluistaan ​​kovan maksun. Siksi kokeile uMobixia, jos etsit halpaa mutta luotettavaa vaihtoehtoa.

Jos haluat lisätietoja sovelluksesta, jatka tämän Spyera-arvostelun lukemista.

SPYERAlla on käyttötarkoituksensa ja rajoituksensa, kuten kaikilla muillakin instrumenteilla. Tässä on tärkeimmät edut ja haitat, joita kannattaa miettiä:

Plussat

 • Muokkaa sovellusasetuksia etänä
 • Synkronoidaan salaa
 • Päivitetyt tiedot saatavilla välittömästi
 • Nopeat ilmoitukset sähköpostilla ja tekstiviestillä
 • Saatavuus useilla alustoilla

Haittoja

 • Korkea hinta
 • Bugeja
 • Geofencing-toimintoa ei ole
 • Palautustakuu on voimassa vain kymmenen päivää
 • Spyeran hintalappu on korkea verrattuna vastaaviin ohjelmistoihin
 • Spyera-sovellus voidaan asentaa vain jailbroken iOS-laitteisiin
 • Vähentynyt toiminnallisuus

Luotettavuutta voidaan mitata sillä, kuinka vähän ongelmia on suhteessa ohjelmiston tarjoamiin etuihin.

👉 Hanki #1 vaihtoehto ILMAISEKSI

Spyera Review 2023: perusteellinen

Katsotaan ensin kuinka Spyera asennetaan.

Kuinka asentaa Spyera

Muista, että tarvitset kohdelaitteen fyysisen hallinnan, jotta voit asentaa älypuhelimen vakoiluohjelmiston tai työpöydän valvontaohjelmiston.

 • Vieraile ensin heidän verkkosivustollaan ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava suunnitelma. Sitten lähetetään lisenssiavain.
 • Seuraavaksi sinun on ladattava sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi.
 • Seuraava vaihe on syöttää lisenssiavain.
 • Voit nyt seurata kohdelaitteen toimintoja ohjauspaneelistasi, joka on käytettävissä mistä tahansa Internetiin yhdistetystä laitteesta.

Jos olet nopea, voit tehdä tämän viidessä minuutissa. Sovellus ei toimi kunnolla, ennen kuin tietyt ehdot täyttyvät.

Jotta sovellus toimisi, se vaatii pääsyn Internetiin ja riittävästi tallennustilaa laitteessa, johon se on tarkoitettu.

Sovellus on myös yhteensopiva vain tiettyjen gadgetien kanssa; lisätietoja on virallisella verkkosivustolla.

Muista ennen ostamista

Spyeraa ei voi asentaa etänä; siksi sinun on fyysisesti päästävä kohdematkapuhelimeen ennen kuin teet mitään muuta. Kaikki etäasennusta koskevat väitteet ovat taatusti huijausta.

Se vaatii iOS-laitteen Jailbreakin ennen sen asentamista.

Ilman ensimmäistä Jailbreakingia sen asentaminen iOS-älypuhelimeen on mahdotonta. Spyera voidaan asentaa Android-puhelimeen ilman roottausta.

Sinun on kuitenkin rootattava kohde-Android-laite, jotta voit käyttää enemmän toimintoja.

Yhteensopivuus

Heidän palveluistaan ​​ei yksinkertaisesti ole mahdollista nauttia ennen kuin on oppinut vakoilusovelluksen luotettavuudesta. Katsotaanpa, mitkä käyttöjärjestelmät toimivat parhaiten Spyeran kanssa.

Android

Älypuhelimissa Androidilla on suurin markkinaosuus. Tämän tarpeen vuoksi Spyeran on saatettava palvelunsa Android-käyttäjien saataville.

🔥 Empfohlen:  Tällä mini-LED-pelinäytöllä on korkein PC HDR -sertifikaatti

Spyera tukee täysin kaikkia Android-laitteita vanhimmista versioista uusimpiin. Joidenkin ohjelman toimintojen käyttäminen edellyttää Android-puhelimen tai -tabletin juurruttamista.

iOS

iOS-laitteita käyttävien ihmisten prosenttiosuus on Android-laitteiden jälkeen toiseksi suurin. Applen iOS:n käyttäjät voivat edelleen hyödyntää Spyeran tarjouksia.

Spyera on yhteensopiva iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden kanssa, joissa on iOS 13.1 tai uudempi.

On mahdotonta edes asentaa Spyeraa tai muuta valvontatyökalua rikkomatta kohdematkapuhelinta, mikä on toisin kuin Android, jossa useimpia toimintoja voidaan hyödyntää ilman Android-laitteen roottausta.

Vaatiiko Jailbreak?

Spyeran käyttäjien suositukset osoittavat, että tämä on erittäin suositeltava työkalu.

Ohjelman käynnistäminen iOS-laitteella, kuten iPhonella tai iPadilla, saattaa vaatia jailbreakin. Apple-puhelimen jailbreak voi poistaa useita suojausominaisuuksia.

Joko jos käytät vankilassa rikkoutuvaa Android-puhelinta. Koska se on niin helppokäyttöinen, tulet kurkottamaan sitä aina ja missä vain voit.

Vaatiiko juuri?

Tämä Spyera-sovellus on yleisön saatavilla, koska se on tehokas ohjelmisto, joka palvelee hyödyllistä tarkoitusta ja on helppokäyttöinen.

Laitteestasi riippumatta Spyera-sovellus on todella helppokäyttöinen. Tätä sovellusta voidaan käyttää missä tahansa Android-puhelimessa ilman juurtumisprosessia.

Tämä sovellus ei vaadi juurtuneen laitteen käyttöä. Tämän ohjelman laittaminen laitteeseen, jota haluat seurata, riittää.

👉 Hanki #1 vaihtoehto ILMAISEKSI

Spyeran ominaisuudet

Verrattuna muihin valvontasovelluksiin, SpyErassa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Tämä tekee siitä erittäin tehokkaan valinnan päivittäiseen koti- ja toimistokäyttöön.

SpyEra tarjoaa perustoiminnot, mukaan lukien GPS-valvonnan, sovellusten valvonnan, yhteystietojen käytön, viestit ja mediatallenteet.

Siinä on myös paljon huippuluokan lisäominaisuuksia, kuten etäasennus ja -päivitykset, live-tallennus ja ympäristön äänen toisto.

Pieni näyte sovelluksen eri toiminnoista. Tarkastelemme muutamia niistä tässä katsauksessamme.

Sijainnin seuranta

Mahdollisuus seurata olinpaikkaa on Spyeran, kuten useiden muiden lapsilukko-ohjelmien, keskeinen toiminto.

Sinun ei tarvitse ihmetellä, mitä lapsellesi tapahtui. Sovellus tekee tämän kahdella tavalla. Yksi tapa on jatkuva prosessi.

Jos jotakuta jäljitetään, hänen olinpaikkansa tallennetaan hänen liikkuessaan. Voit määrittää ajastimen, joka määrittää maantieteellisten tietueiden tiheyden.

Toinen vaihtoehto on olinpaikan reaaliaikainen seuranta. Voit nyt valikoivasti tarkkailla olinpaikkaa vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä.

Tilisi verkkokäyttöliittymän avulla voit määrittää aloitus- ja lopetuspäivän. Sen jälkeen voit katsella laitteen liikkeitä.

Animoituja versioita niistä voi myös katsoa. Valitse sillä välin valikosta GPS-työkalut ja valitse Hae nykyinen sijainti saadaksesi selville, missä olet.

Arvostamme erityisesti geofencing-toimintoa, joka täydentää sijainninseurantaominaisuuksia.

Missä tahansa 50 metrin ja 10 kilometrin välillä voidaan määrittää suurin sallittu kantama.

Se lähettää sinulle ilmoituksen aina, kun lapsesi poistuu ennalta määrätyltä alueelta. Kun tämä järjestelmä on käytössä, on paljon vähemmän vaivaa estää alaikäisiä pääsemästä rajoitetuille alueille.

Multimediatiedostojen käyttö

Miljoonat ihmiset käyttävät nykyään älypuhelimiaan tallennusvälineinä lukemattomille mediatiedostoille. Ja ohjelmiston avulla voit nähdä, kuulla ja jopa tallentaa ne tietokoneellesi.

Kaikki kohdelaitteeseen tallennettu audiovisuaalinen sisältö on SpyEran käyttäjien saatavilla. Galleriassa voit tarkastella mitä tahansa mediaa.

🔥 Empfohlen:  Onko Jasper AI -taide sen arvoinen?

Puhelutallenteita ja muuta äänidataa voidaan mahdollisesti hankkia.

Jokaisella sovelluspäivityksellä yrityksillä on välitön pääsy työntekijöidensä kenttätyökuviin.

Näin voit seurata ajankohtaisia ​​tapahtumia häiritsemättä henkilöstösi tuottavuutta.

Stealth-ominaisuus

Ei ole epäilystäkään siitä, että Spyera loistaa stealth-kategoriassa.

Testin aikana latasimme, asensimme ja aktivoimme sovelluksen itsenäisesti sekä iPhone- että Android-laitteisiin.

Mitään ulkoista osoitusta palvelun läsnäolosta mobiililaitteella ei voitu löytää.

Asennuksen jälkeen palvelu oli täysin huomaamaton, vaikkakin havaittiin hieman akun käytön lisääntymistä (mitä pidämme täysin tyypillisenä).

Tämä on täydellinen huoltajille ja työnantajille, jotka haluavat piilottaa valvontasovelluksen läsnäolon työntekijöidensä laitteissa.

Jos laite katoaa tai varastetaan, tämä on hyvä suoja.

Puhelulokit

Kun kävelet huoneeseen, jossa lapsesi tai puolisosi on puhelimessa, oletko koskaan huomannut, että he lopettavat puhelun välittömästi?

Ehkä kun painoit heitä saadaksesi lisätietoja heidän matkapuhelimessaan käymästä keskustelusta, heistä tuli vältteleviä tai jopa ärsyyntyneitä.

Nämä ovat varmasti huolestuttavia indikaattoreita, mutta älä pelkää; SPYERA antaa täydellisen pääsyn puhelimen soittohistoriaan.

Puhelinnumerot, puheluajat, puheluiden pituudet ja paljon muuta voidaan tarkastella soitettujen, vastaanotettujen tai vastaamattomien puhelujen osalta.

Live-puhelun kuuntelu

Tämän toiminnon avulla voidaan kuunnella suoraa keskustelua ilman, että syntyy epäilyjä salakuuntelusta. Minkäänlaisia ​​asiakirjoja ei ole.

Erinomainen resurssi niihin aikoihin, jolloin sinun täytyy kuunnella nauhaa, mutta sinulla ei ole ylellisyyttä ladata sitä.

Ympäristö kuuntelee

Vain muutamalla napsautuksella SPYERAn ohjauspaneelissa voit seurata lapsesi tai puolisosi ympäristöä, kun he ovat poissa ystävien kanssa, jos sinulla on epäilyksiä heidän aikaisemman viestinsä totuudesta.

Laitteen mikrofoni aktivoituu näkymättömästi, jolloin voit kuunnella keskusteluja ja ääniä valitsemasi laitteen lähellä. Tämä on epäilemättä uskomattoman hyödyllinen lisäys.

Etäyhteys

Kun SPYERA on asennettu, sitä voidaan käyttää etäkäyttöön ja -hallintaan Internetin kautta. Sovelluksen voi päivittää langattomasti, jos uudempi versio on saatavilla.

Sinun ei tarvitse edes olla laitteen lähellä, kun teet muutoksia käyttäjäasetuksiin.

Tietojen seuranta

SPYERA pystyy valvomaan ja tallentamaan kaikkia kohdelaitteen käytettävissä olevia tietoja.

Se pitää silmällä kaikkea saapuvista ja lähtevistä puheluista näppäinten napautukseen ja laitteen kameran käyttöön sovellusten asentamiseen ja poistamiseen.

Yksityisen sähköisen kirjeenvaihdon, kuten sähköpostin ja tekstiviestien, seuranta on nyt mahdollista.

Whatsapp, Fb, Insta ja muut kolmannen osapuolen sovellukset voidaan myös seurata. Mukana ovat myös käyttäjän selain ja hänen sivustokäyntinsä historia.

Tuki

Yksi yleisimmistä käyttäjien arvioiden valituksista oli avun puute yritykseltä oston jälkeen.

Kesti ilmeisesti yli päivän, ennen kuin joiltakin asiakkailta sai palautetta tukitiimiltä.

Onneksi yritys näyttää päivittäneen merkittävästi tukipalveluaan, sillä kaikkiin tiedusteluihin vastataan nyt 24 tunnin sisällä.

Tukihenkilöstö testiin lähettämällä kolme erillistä lippua kolmelle eri vaikeudelle; kahdessa tapauksessa he saivat vastauksen alle kahdessa tunnissa, mutta kolmanteen lippuun ei vastattu 12 tuntia

Heidän lippujärjestelmänsä ei ole hienoin, mutta auttaneet agentit olivat tarpeeksi ystävällisiä ja asiantuntevia ratkaisemaan tekniset ongelmani nopeasti ja tyytyväisenä.

🔥 Empfohlen:  Tämä dongle voi tuoda supernopean Wi-Fi 6 -yhteyden vanhaan tietokoneeseesi

Ilman maksutonta numeroa kaukopuhelut ovat kohtuuttoman kalliita; ilman lippujärjestelmää tai muita vaihtoehtoja, kuten live-chatia, ainoa vaihtoehtosi on lähettää sähköposti.

Hinnoittelu

Koska olemme jo todenneet, että SpyEra on tilaamisen arvoinen, puhutaanpa siitä, kuinka paljon se maksaa.

Meidän on myönnettävä, että tämä on suuri ongelma joillekin käyttäjille, ja SpyEran korkea hinta on merkittävä tekijä heidän haluttomuuteensa ostaa ohjelmaa.

479 dollarilla voit saada lisenssin yhden vuoden pääsyä varten ohjelmistoon.

Lisäksi kustannukset ovat kohtuulliset yrityksille, jotka pitävät vuosibudjetin. Tämä voi kuitenkin olla suuri ongelma jopa kotitalouksissa.

Nyt on aika keskustella tämän väitteen pätevyydestä.

Olemme jo todenneet, että SpyEra on erinomainen esimerkki ammattimaisesta seurantaohjelmasta sekä koti- että toimistokäyttöön.

Ominaisuuksia on monia, ja mikä vielä merkittävämpää, ne ovat täysin luotettavia ja vakaita. Se on kallis huomautus, usko meitä.

Lisäksi on tärkeää huomata, että kyseisessä ohjelmistossa on piilotila, attribuutti, jota ei voida sanoa kaikista vastaavista sovelluksista.

Todellisuudessa ohjelmiston paljastaminen kohdistetulla mobiililaitteella on lähes mahdotonta.

Edes edistyneimmät virustorjuntaohjelmat eivät pysty tunnistamaan sitä. Lisäksi tämän vuoksi SpyEran ostaminen on viisas sijoitus.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat vakoilusovellukset ovat;

Tarkista tuomio

Tämän Spyera-katsauksen lopullinen tuomio on sekoitus kyllä ​​tai ei. Spyera on hyvä sovellus, mutta sen toimivuudella on joitain rajoituksia.

Monet toiminnot ovat käyttökelvottomia, eivätkä ne tarjoa apua. He väittävät, että jos et riko puhelintasi, et pääse käyttämään tiettyjä toimintoja, koska he eivät pysy ohjelmistopäivitysten mukana.

👉 Hanki #1 vaihtoehto ILMAISEKSI

Tästä huolimatta monet muut sovellukset menestyvät yhtä hyvin arvostelussamme ja ansaitsevat aikaasi ja huomiosi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi uMobix on paras vaihtoehto. Kun kyse on matkapuhelimien valvonnasta, uMobix on paras vaihtoehto.

Spyera Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus? – EarthWeb

Tässä Spyera-katsauksessa keskustelemme siitä, mitä ominaisuuksia tällä palvelulla on, miten se toimii ja joistakin tämän sovelluksen eduista ja haitoista.

Hinta:
89 dollaria/kk

Hinnan valuutta:
USD

Käyttöjärjestelmä:
Android ja iOS

Sovellusluokka:
Valvonta

Plussat

 • Muokkaa sovellusasetuksia etänä
 • Synkronoidaan salaa
 • Päivitetyt tiedot saatavilla välittömästi
 • Nopeat ilmoitukset sähköpostilla ja tekstiviestillä
 • Saatavuus useilla alustoilla

Haittoja

 • Korkea hinta
 • Bugeja
 • Geofencing-toimintoa ei ole
 • Palautustakuu on voimassa vain kymmenen päivää
 • Spyeran hintalappu on korkea verrattuna vastaaviin ohjelmistoihin
 • Spyera-sovellus voidaan asentaa vain jailbroken iOS-laitteisiin
 • Vähentynyt toiminnallisuus