Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Squarespace ilmoittaa videon isännöinnistä ja kaupallistamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Squarespace ilmoittaa videon isännöinnistä ja kaupallistamisesta

Squarespace ilmoitti laajentavansa jäsenalueiden kaupallistamisalustaa, jonka avulla julkaisijat voivat nyt isännöidä ja kaupallistaa videosisältöä. Uusien ominaisuuksien ansiosta julkaisijoiden on helppo myydä videosisältöä ja rakentaa uusi tulovirta.

Kuvakaappaus Squarespace Video Hosting -hallintapaneelista

Squarespace-videon kaupallistamisalusta

Squarespace on verkkosivustojen rakennusalusta, jonka avulla julkaisijat voivat rakentaa verkkokauppoja, olla paikallisen myymälän verkossa tai yksinkertaisesti luoda blogin.

Vastauksena nopeasti muuttuviin trendeihin Squarespace otti käyttöön ohjelman nimeltä Jäsenalueet jonka avulla julkaisijat voivat ansaita rahaa myymällä opetusta ja muuta sisältöä verkossa Squarespace-verkkosivustonsa yksityisten jäsenille tarkoitettujen osioiden kautta.

Jäsenalueiden tavoitteet ovat:

“Sitouta yleisösi ainutlaatuisella sisällöllä.
Virtuaalikursseista ja työpajoista uutiskirjeisiin, podcasteihin ja videosarjoihin, jäsenalueet auttavat sinua rakentamaan, hyödyntämään ja ansaitsemaan rahaa verkkoyhteisösi voimasta.

Squarespace ilmoitti tänään, että ne ovat nyt täysin videovalmiita ja että julkaisijat voivat nyt isännöidä videoita täysin Squarespacessa ja myydä pääsyä niihin alustan kautta.

Squarespace hoitaa kaiken infrastruktuurin videoiden isännöintiin ja maksujen keräämiseen. Julkaisijat voivat periä kertamaksun tai toistuvan maksun.

Squarespacen mukaan:

“Videosisällön käyttöoikeuden myyminen: Jäsenalueilla asiakkaat voivat periä kerta- tai toistuvan maksun videosisältönsä käyttämisestä.

Isännöi videota suoraan Squarespacessa: Squarespace tukee nyt natiivivideoiden isännöintiä alustallamme YouTuben ja Vimeon ulkoisesti isännöityjen videoiden lisäksi.

Videotallennustila: Kaikki asiakkaat voivat ladata jopa 30 minuuttia korkearesoluutioista videosisältöä verkkosivustolleen ilmaiseksi.

Hyödynnä uutta videosoitinta: Kaikki Squarespacen isännöimät videot toistetaan uudella videosoittimellamme sulavalla toistolla, nopeuden säätimillä, resoluutiosäätimillä ja syvällä Squarespace-alustalla.

Muokkaa videon tietoja: Otsikot, kuvaukset, URL-osoitteet, mukautetut pikkukuvat, metatiedot ja paljon muuta voidaan mukauttaa täysin.

Tuotevideosisältö: Videot voidaan helposti luokitella, järjestää ja muotoilla siten, että ne edustavat parhaiten asiakkaan brändiä.

Squarespace tekee tulojen ansaitsemisesta helpompaa

Uuden videoalustan avulla julkaisijat voivat myydä pääsyn vain jäsenille tarkoitettuun tallennettuun videosisältöön. Tämä tarjoaa paikallisille yrityksille ja yrittäjille mahdollisuuden tarjota palveluita, kuten verkkotunteja, laajemmalle yleisölle, mikä antaa yrityksille ja yksityishenkilöille uuden tavan ansaita tuloja.

🔥 Empfohlen:  SEO sisällön määritelmä & Merkitys

Uusi videoalusta on saatavilla osana Jäsenalueet-lisäpalvelua, jonka sopimukset alkavat niinkin alhaisista kuin 9 dollarista kuukaudessa.

Lainaukset

Videon isännöinti- ja kaupallistamisilmoitus

Esittelyssä: Videon isännöinti- ja kaupallistamistyökalut

Lue Tietoja Squarespacen jäsenalueista

Luo vain jäsenille tarkoitettua sisältöä