Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SSD-levyt voivat olla yhtä halpoja kuin kiintolevyt ajoissa Black Fridayksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SSD-levyt voivat olla yhtä halpoja kuin kiintolevyt ajoissa Black Fridayksi

Vuoden 2021 lopun huimaisina päivinä keskimääräinen 1 Tt:n SATA SSD maksoi sinulle jossain 400 dollarin pohjoispuolella. Toki voit ostaa 6 Gt/s kiintolevyn, jossa on 1 Tt tilaa noin 50 dollarilla, mutta tietojenkäsittelyn maailmassa saat sen, mistä maksat. Sitten tuli vuosi 2022 ja yhtäkkiä SSD-levyjen hinnat laskevat.

Kuinka paljon hinnat laskevat, kysyt? No, voit ostaa kunnollisen 2 Tt SSD:n noin 100 dollarilla juuri nyt. Teamgroup AX2 on SATA-III SSD ja maksaa tällä hetkellä vain 99 dollaria. Samoin tason SSD-levyjen kanssa. Jopa Samsungin erinomainen 870 EVO 1TB SSD on alle 100 dollaria. Nämä ovat hintoja, joita emme ole koskaan nähneet solid-state-asemista.

Syynä näihin hintojen laskuun on kiintolevytilan hidas talous. Kuten TechRadar Pro raportoi viime viikolla, SSD- ja kiintolevyjen myynti on laskenut kautta linjan. Myös COVID-19-pandemia ja kaikki siitä johtuvat toimitusketjun ongelmat vuodesta 2020 lähtien ovat hävittäneet valmistajien tulosta. Kaikki tämä lisää SSD-levyjen hintojen laskupaineita.

“Jos jakelijoiden hitaan purkamisen ja asiakkaiden konservatiivisen varastointitavan vuoksi varastoongelmat ovat kuplineet tarjontapuolelle, ja myyjillä on lisääntynyt myyntipaine.” TrendForce, markkinavirasto, joka käyttää tekoälyä valvomaan markkinoita ympäri maailmaa, sanoi raportissaan heinäkuussa. “NAND Flash -kiekkojen hinnoittelun laskun arvioidaan kasvavan 15–20 prosenttiin.”

Viesti, jonka sinun pitäisi ottaa tästä kaikesta, on yksinkertainen: osta SSD-levysi tämän hetken ja Black Fridayn välisenä aikana. Vuoden suurin myyntitapahtuma pitää varmasti SSD-levyjen hintapaineen yllä, mutta se ei välttämättä kestä. Kahden viime kuukauden aikana AMD:ltä, Inteliltä ja Nvidialta on tullut runsaasti ilmoituksia, ja kaikki heidän uudet laitteistonsa alkavat tulla markkinoille pian. Voit odottaa hintojen alkavan nousta takaisin lomakauden jälkeen, kun uusien tehokkaiden tietokoneiden kysyntä kasvaa.

🔥 Empfohlen:  Unohda Dall-E, voit rekisteröityä luomaan tekoälyn luomia videoita nyt

2 Tt näyttää olevan täydellinen paikka SSD-hinnoittelulle juuri nyt, ja se maksaa alle 200 dollaria. Tämä on täsmälleen sama hinta kuin huippuluokan HDD-tallennus. Avain on ajoitus, ja nyt on aika saada se.