Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Story of KreditBee – Instant Personal Loan Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Story of KreditBee – Instant Personal Loan Platform

kuuluu sanonta, joka on totta. Kun käymme pankista lainaamassa valtavia rahasummia, vielä muutama vuosi sitten ainoa vaihtoehto, joka meillä oli, jos halusimme lainata pienen summan ostoksia varten, matkustamista tai laskun maksamiseen, oli lähestyä ystävää tai perheenjäsentä. , koska lainan ottaminen pankista on melkoista vaivaa varsinkin niille, jotka eivät ole palkallisia tai jotka ovat uusia luottoja. Mutta näin ei ole nyt. Kun innovatiivisia fintech-startuppeja on tulossa, pienlainan saaminen on muutamalla klikkauksella. Yksi tällainen startup, joka on yksinkertaistanut lainaamista nuorille ammattilaisille, on KreditBee. KreditBee käynnistettiin vuonna 2018 auttamaan NTC (New-to-Credit) -väestöä tulemaan osaksi Credit Bureau -järjestelmää Intiassa, jotta he voivat lainata pankeilta ja perinteisiltä NBFC-yhtiöiltä.

KreditBee ilmoitti 18.10.2021 myöntäneensä yli 1 00 000 korttia. Kortteja tarjoavien fintech-pelaajien joukossa KreditBee on yksi nopeimmin ylittäneistä pelaajista maassa, joka on ylittänyt virstanpylvään eli 60 päivän sisällä julkaisusta. Sen tavoitteena on laajentaa portfoliota laskemalla liikkeelle yli miljoona “KreditBee-korttia” maaliskuuhun 2022 mennessä.

KreditBee – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi KreditBee

Päämaja Bangalore, Intia
Perustajat Madhusudan Ekambaram, Karthikeyan Krishnaswamy ja Vivek Veda
sektori FinTech
Perustettu 2018
Vanhempainjärjestö Finnovation Tech Solutions Pvt Ltd
Verkkosivusto www.kreditbee.in

Tietoja KreditBeestä
KreditBee – perustajat ja tiimi
Idea KreditBeen käynnistämisen takana
KreditBee – Nimi ja logo
KreditBee – tulomalli
KreditBee – Markkinointistrategiat
KreditBee – Haasteita
KreditBee – Kasvu
KreditBee – Tulevaisuuden suunnitelmat

Tietoja KreditBeestä

KreditBee on välitön henkilökohtainen laina-alusta itsenäisille ammatinharjoittajille ja palkansaajille, josta he voivat hakea henkilökohtaista lainaa 1 000 INR – 2 Lakh asti heidän vaatimuksensa mukaisesti. Se on täyspinoinen digitaalinen lainausalusta, jossa lainan koko elinkaari alkaen sen alkuperästä hakemukseen maksamiseen ja takaisinmaksuun on täysin verkossa. Ihmiset voivat saada lainaa älypuhelimestaan ​​suoraan pankkitililleen milloin tahansa vuorokauden ja viikon aikana.

Alusta tarkastelee vaihtoehtoisia lainaustietopisteitä palkan ja toimistopisteiden lisäksi, ja näin ollen se pystyy suorittamaan maksuja nuorille ammattilaisille, jotka eivät ole saaneet luottoa ja ovat palkattomia (osa-aikaiset, freelancerit ja itsenäiset ammatinharjoittajat).

KreditBeen tuotteita ovat mm.

 • Flexi henkilökohtainen laina – Voit lainata välillä INR 1 000 – 50 000 INR 62 päivästä 6 kuukauteen
 • Henkilökohtainen laina palkallisille – Voit käyttää lainaa 10 000 INR – 2 lakhs 3-15 kuukauden ajaksi
 • Ostolaina verkossa – Tämän vaihtoehdon avulla voit käyttää e-kuponkeja KreditBee-sovelluksessa ja ostaa niitä tuotteita/palveluita KreditBeen kumppanialustoista, kuten Flipkart, Amazon, MMT, Myntra jne. Voit maksaa KreditBeen takaisin myöhemmin EMI:ssä.

KreditBee-kortit

Startupin tavoitteena on laajentaa portfoliota laskemalla liikkeelle yli miljoona “KreditBee-korttia” maaliskuuhun 2022 mennessä.

KreditBee on ollut avainasemassa välittömän ja vaivattoman “KreditBee Card” -kortin tarjoamisessa kaikille asiakkailleen. Yli 75 % näistä yrityksen hankkimista korttiasiakkaista on metroista ja Tier-1-kaupungeista, kuten Bangaloresta, Mumbaista, Hyderabadista, Punesta ja Thanesta. Tällä hetkellä lähes 70 % näistä kortinhaltijoista on alle 30-vuotiaita.

‘KreditBee Card’ tarjoaa palvelemattomille ja alipalveltuille pankkiasiakkaille nopean ja turvallisen pääsyn lyhytaikaiseen likviditeettiin useilla takaisinmaksuvaihtoehdoilla, jolloin erillistä lainaa ei tarvita. Asiakas voi käyttää luottorajaa 10 000 ₹ asti, joka voidaan maksaa takaisin yhden laskutusjakson aikana, joka ei ylitä 45 päivää.

Asiakkaat voivat tehdä useita nostoja tai ostoksia (luottorajan rajoissa). Se auttaa myös uusia luotto-asiakkaita rakentamaan luottopisteitä, mikä voi auttaa heitä hyödyntämään rahoitusta tulevaisuudessa, tuoden samalla terveen luottokulttuurin ja taloudellisen osallisuuden.

KreditBee Cardin tärkeimmät ominaisuudet –

 • 100 % virtuaalinen- Sovellukseen luodaan virtuaalinen kortti, jota voidaan käyttää tapahtumiin välittömästi
 • Turvallinen ja turvallinen– Kortti luodaan KreditBee-sovelluksessa ja on suojattu PIN-koodilla
 • Nopea pääsy – Vakuutusprosessi on AI-ohjattu ja luo kortin välittömästi
 • Pikaluottopäivitys – Asiakkaat voivat nostaa luottorajaansa yhden laskutusjakson aikana
 • Ei piilotettuja maksuja – 100 % läpinäkyvä tuote ilman järjettömiä maksuja ja kuluja

“KreditBee-kortin” käyttövaiheet

 • Kirjaudu sisään KreditBee-sovellukseen >> Klikkaa ‘KreditBee Card’ -osiota >> Valitse ‘Tarkista kelpoisuus’
 • Aktivoi kortti napsauttamalla “Aktivoi kortti” KreditBee-sovelluksessa >> Anna pankkitilisi tiedot ja allekirjoita sopimus >> Käytä korttia käteisen nostamiseen tai verkkomaksujen suorittamiseen

KreditBee – perustajat ja tiimi

Madhusudan Ekambaram, Karthikeyan Krishnaswamy ja Vivek Veda ovat KreditBeen perustajia. Perustajat työskentelivät aiemmin yhdessä muutamissa projekteissa ja heillä on hyvä ymmärrys.

on tietotekniikan BE NITK Surathkalista. Hänellä on yli 11 vuoden kokemus tuoteportfolion hallinnasta ennen yrityksen aloittamista. Madhusudan omistaa myös Rasthrapathi Puraskarin (President’s Award) ja Rajya Puraskarin (kuvernöörin palkinnon) hänen palveluksistaan ​​partiona BSG-järjestön kanssa. Madhusudan huolehtii KreditBeen liiketoimintatuotteen käsitteellisyydestä, strategisista aloitteista, sijoittajien hallinnasta ja varainhankinnasta.

hänellä on tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto (Honors) ja tietojenkäsittelytieteen maisteri Singaporen kansallisesta yliopistosta. Hänellä on yli 12 vuoden kokemus teknologiasta ja tuotteista ennen aloittamista.

on aCA ICAI:lta. Hänellä on yli 14 vuoden kokemus investointi- ja vähittäispankkitoiminnasta ennen aloittamista. Hän on myös Krazybee Services Private Limitedin johtaja, systeemisesti tärkeä NBFC, jonka lainakirja on yli 1000 INR.

Muita avainhenkilöitä tiimissä ovat mm

on aBTech in Mechanical Engineering Indian Institute of Technologysta, Delhistä. Hän suoritti PGDM:n (MBA) Indian Institute of Managementista, Bangaloresta, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus keskittyen pääasiassa konsultointiin ja yritysten rakentamiseen.

on tietotekniikan BE NITK Surathkalista. Hän suoritti PGSEM (MBA) -tutkinnon Indian Institute of Managementista, Bangaloresta, ja hänellä on yli 12 vuoden kokemus tietoanalyysistä, liikkeenjohdon konsultoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

on aBE tietokonetekniikassa Delhi College of Engineeringistä (tällä hetkellä Delhi Technological University). Hän on suorittanut PDGM (MBA) -tutkinnon Indian Institute of Managementista, Indoresta. Hän on TEDx-puhuja, ja hänet valittiin myös vuoden 2018 nuoreksi markkinoijaksi World Marketing Congressin toimesta, jota tarjoaa CMO Asia.

hänellä on tietojenkäsittelytekniikan BTech Manipal Institute of Technologysta. Hänellä on yli 5 vuoden kokemus sovelluskehityksestä ja -tuotteista ennen aloittamista.

KreditBeellä on tällä hetkellä yli 1200 työntekijää. Startup noudattaa Output-drive & Execution -lähtöistä työkulttuuria. Rekrytoinnissa johto antaa etusijalle ne, jotka uskovat yrityksen visioon, ymmärtävät yrityskulttuurin ja ovat valmiita pysymään mukana pitkällä tähtäimellä.

Idea KreditBeen käynnistämisen takana

Madhusudania on aina kiinnostanut tapa, jolla henkilökohtainen rahoitus ja lainananto toimivat Intiassa, ja hän halusi muuttaa asioita parempaan suuntaan. Vuonna 2016 Madhusudan perusti yhdessä perustajiensa kanssa KrazyBeen, Intian ensimmäisen opiskelijoille tarkoitetun verkkomaksukaupan. KrazyBee antaa opiskelijoille mahdollisuuden ostaa tavaroita verkosta joustavien kuukausimaksusuunnitelmiensa avulla. Innovatiivisen lähestymistavan ansiosta KrazyBee nousi markkinajohtajaksi 6 kuukauden kuluessa perustamisesta. Tiimi halusi nyt laajentaa toimintaansa 100-prosenttisesti digitaaliseksi lainausalustaksi, mikä johti KreditBeen perustamiseen vuonna 2018.

Kun KreditBee-tiimi aloitti vuonna 2016 opiskelijalainausalustalla KrazyBee, ideana oli keksiä nimi, joka soitti korkeakouluopiskelijoiden kanssa kelloa, eikä sellainen, joka kuulosti tyypillisesti liian tylsältä tai taloudellisesti vaativalta. Mielenkiintoista on, että tiimi ei myöskään halunnut käyttää nimeä, joka pyöritti lainaamista, vaan pikemminkin jotain, joka herätti uteliaisuutta nuorissa opiskelijoissa.

2 vuotta KrazyBeen lanseerauksen jälkeen, kun tiimi aikoi lanseerata lainausalustan nuorille ammattilaisille (vuonna 2018), he halusivat alustan nimen olevan samanlainen kuin KrazyBee, jotta nimestä tulisi paremmin käyttäjien kannalta samaistuvampi. he keksivät nimen “KreditBee”. Ja näin KreditBee-logo syntyi.KreditBee – tulomalli

KreditBee-liiketoimintamalli perustuu tavanomaiseen digitaaliseen lainaamiseen, jossa käyttäjien korkotulot toimivat kannattavuusmittarina Yksikkötaloustaulukossa. KreditBee tekee yhteistyötä myös erilaisten kumppaneiden, kuten Flipkartin, Amazonin, MakeMyTripin ja Myntran, kanssa, joiden tytäryhtiötuloista tulee toinen tulonlähde, josta startup siirtyy osan loppuasiakkailleen.

KreditBee – Markkinointistrategiat

Kuten KreditBeen toimitusjohtaja paljasti, startupin markkinointikulut nousevat jopa 1 miljoonaan dollariin kuukaudessa, ja suurin osa kuluista kohdistuu uusien asiakkaiden hankintaan.

Google- ja Facebook-mainokset ovat olleet KreditBeen ensisijaisia ​​asiakashankinnan kanavia alusta lähtien. Skaalautuakseen seuraavalle tasolle KreditBee-tiimi on tunnistanut muita kanavakumppanuuksia, kuten kumppaniverkostoja, laina-aggregaattoreita ja offline-kanavia levittääkseen kokonaishankintakanavapoolin.

KreditBee-sopimukset ovat kestokulutustavaroiden ja palvelukumppaneiden, kuten Flipkartin, Amazonin, MakeMyTripin ja Myntran, kanssa ajaakseen E-voucher-lainoja. He myös tekevät yhteistyötä henkilöstöhallinnon kumppaneiden, kuten QuessCorpin, kanssa laajentaakseen lainoja nuorille ammattilaisille eri virastoissa.KreditBee – Haasteita

KreditBee-tiimin suurin haaste on kehittää jatkuvasti digitaalista takuumekanismia, joka auttaa ihmisiä, erityisesti uusia luotto- ja yrittäjiä saamaan lainoja alustalta.

KreditBee – Kasvu

KreditBeen pääkonttori sijaitsee Bangaloressa, ja sillä on nyt 5 toimipistettä Bangaloressa. KreditBeellä on 30 miljoonaa sovellusasennusta. Alustalla on 20 miljoonaa rekisteröityä asiakasta, 5 miljoonaa ainutlaatuista laina-asiakasta ja 2 miljoonaa aktiivista ainutlaatuista laina-asiakasta.

IIFL, Incred, AU Small Finance Bank ja Vivriti Capital ovat merkittäviä KreditBeen lainakumppanit.

Muita KreditBeen tärkeitä saavutuksia ovat mm

 • Matala NPA – ~3 % maksetusta pääomasta
 • Maksettu yli miljoona uutta lainaa yhden vuosineljänneksen aikana.
 • Maksa yli miljoona lainaa kuukaudessa.
 • Maksa yli 1000 INR kuukaudessa.
 • Kaikkien alustan kautta maksettujen lainojen lainakirjan koko on tällä hetkellä yli INR 1500 Cr 2 vuoden sisällä toiminnasta.
 • Maailman talousfoorumin mukaan vuonna 2017 100 suurinta kehittyvien markkinoiden osallistavaa Fintech-lainayritystä


KreditBee – Tulevaisuuden suunnitelmat

KreditBee-tiimi pyrkii tunnistamaan innovatiivisempia lainatuotteita ja hankkimaan kattavamman valikoiman tarjontaa digitaaliseen lainauspinoonsa. Startup on suunnattu 300 miljoonalle NTC (New To Credit) -henkilölle, ja sen tavoitteena on olla pitkällä aikavälillä yhden luukun ratkaisu digitaaliseen lainaamiseen Intian ekosysteemille.

Usein kysytyt kysymykset – UKK

Kuka on KreditBeen omistaja?

Madhusudan Ekambaram on KreditBeen toimitusjohtaja ja perustaja.

Mikä on kreditbeen tuotto?

Viimeisen tilikauden tai FY20 aikana KreditBee kirjasi tuloja INR 557,72 Crore.

Mitä tapahtuu, jos et maksa KreditBee-lainaa?

Jos et maksa lainaasi takaisin KreditBeessa, CIBIL-pisteytesi vaikuttaa, mikä vaikuttaa kykyysi saada lainaa mistä tahansa pankista tai rahoituslaitoksesta tulevaisuudessa ja et automaattisesti ole oikeutettu saamaan nopeampia henkilökohtaisia ​​lainoja, jotka ovat paljon korkeampia. arvoa KreditBeeltä tulevaisuudessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda vilkkuvaa tekstiä Canvassa