Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Substack-podcastin luominen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Substack-podcastin luominen

Koko sisällön omistusoikeus

Substack podcastingilla säilytät kaikki oikeudet julkaistuun sisältöösi. Tämä tarkoittaa, että voit julkaista podcastisi uudelleen millä tahansa muulla valitsemallasi alustalla ja säilyttää sisällön täyden hallinnan. Jos kolmannen osapuolen taho valitsee jonkin podcasteistasi mediamuokkauksia varten (kuten elokuva-, TV- tai kirjakaupat), Substack ei voi saada tuloja tällaisista kaupoista.

Pääsy kasvavaan yleisöön

Vaikka Substack on melko ujo jakaa käyttäjätietoja, on näyttöä siitä, että sillä on nopeasti kasvava yleisö. Ensinnäkin maksavien tilaajien määrä on noin miljoona, ja Substackin aktiivisten käyttäjien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti vuosien varrella. Vuoden 2021 kolmannen neljänneksen loppuun asti samankaltaisten Web-tietojen mukaan sivuston kuukausittaisten käyntien määrä oli noussut 24,5 miljoonaan, mikä on 6,5 miljoonaa enemmän kuin toisella neljänneksellä. Tämä tarkoittaa, että podcastisi voi mahdollisesti tavoittaa miljoonia kuuntelijoita Substackissa.

Tilaajaluettelon täysi hallinta

Kuten uutiskirjeissä, Substack antaa sinulle mahdollisuuden omistaa sähköpostiluettelosi kokonaan. Tämä tarkoittaa, että voit viedä tilaajaluettelosi mille tahansa muulle käyttämällesi alustalle tai siirtää heidät pois, jos päätät poistua Substackista, ilman rangaistusta.

Lisää merkityksellisiä yhteyksiä

Substackin podcastin tarkoituksena on tarjota enemmän yhteisöllisyyttä. Voit esimerkiksi käynnistää keskusteluketjuja tai kutsua kuuntelijoita kertomaan näkemyksiään kommenteissa. Lisäksi kuuntelijat voivat olla vuorovaikutuksessa suoraan tiettyjen jaksojen podcast-isäntien tai muiden käyttäjien kanssa. Jos haluat, voit myös tehdä podcastistasi ei-interaktiivisen.

Yksinkertaistettu maksumuurijärjestelmä

Substackin avulla ilmaisten käyttäjien on helppoa tulla maksaviksi podcastisi tilaajiksi. Itse asiassa Substack väittää, että se on ainoa laatuaan podcasting-isäntä, jossa “ilmaiset kuuntelijat voivat muuntaa maksullisiksi tilaajiksi yhdessä tilassa”. Lisäksi sinulla on mahdollisuus joko laittaa kaikki podcast-jaksot maksumuurin taakse tai jakaa sisältöä ilmaiseksi. Voit myös aloittaa täysin ilmaisella podcastilla, jonka avulla voit jatkuvasti kasvattaa yleisöäsi, ja asentaa sitten maksumuurin, kun olet valmis.

🔥 Empfohlen:  Menestyneen sisällön edistämisstrategian luominen

Lisää kuuntelijoille

Podcastien kuunteleminen Substackissa lupaa enemmän kuin tavallinen äänikokemus. Podcastit voivat myös hemmotella kuulijoitaan videosisällöllä ja laajennetuilla esitysmuistiinpanoilla sekä ylimääräisillä äänileikkeillä ja esseillä, mikä johtaa rikastuneeseen kuuntelukokemukseen.