Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sujata Pawar, Avnin perustaja, antaa naisille turvallisen ja kestävän kuukautishoidon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sujata Pawar, Avnin perustaja, antaa naisille turvallisen ja kestävän kuukautishoidon

Kuukautishoitoalalla tarkoitetaan kuukautishygieniaan liittyvien tuotteiden, kuten terveyssiteiden, tamponien, kuukautiskuppien ja pikkuhousunsuojusten, tuotantoa ja jakelua. Toimiala on kasvanut merkittävästi viime vuosina, kun tietoisuus kuukautisten terveydestä ja kestävien ja ympäristöystävällisten vaihtoehtojen tarpeesta on kasvanut. Yritykset investoivat tutkimukseen ja kehitykseen luodakseen tuotteita, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin ja käsittelevät sellaisia ​​kysymyksiä kuin mukavuus, imukyky ja ympäristövaikutukset.

Alan odotetaan jatkavan kasvuaan tulevina vuosina, mikä johtuu sellaisista tekijöistä kuin käytettävissä olevien tulojen nousu, kaupungistuminen ja kuukautistenhoitotuotteiden parempi saatavuus sähköisen kaupankäynnin alustojen kautta. Markkinatutkimusraporttien mukaan maailmanlaajuisen kuukautishoitoteollisuuden CAGR:n odotetaan olevan noin 5–6 prosenttia vuosina 2021–2026.

Kasvuvauhti voi kuitenkin vaihdella eri alueilla, ja kehitysmaissa kasvu on nopeampaa lisääntyneen tietoisuuden ja paremman saatavuuden ansiosta.

StartupTalky: Mitä tuotteita yrityksesi myy? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Sujata: Minä (Sujata Pawar) ja mieheni Apurv Agrawal perustimme Avnin huhtikuussa 2021 tarjotakseen myrkyttömiä, toimivia kuukautisten hoitotuotteita naisille heidän virtauksensa, vartalotyypin ja mukavuuden perusteella. Anekdoottinen kokemukseni naisena on ensisijainen motiivi tämän start-up-yrityksen perustamiseen. Minulla on ollut kuukautisia ja niistä johtuvia haasteita viimeiset 18 vuotta, ja voin vakuuttavasti todeta, että kaupalliset tyynyt ovat aina aiheuttaneet punoitusta, ihottumaa, epämukavuutta ja erilaisia ​​ihotulehduksia. Aloin etsiä parempia vaihtoehtoja 8 vuotta sitten ja yllätyin huomatessani, että mikään markkinoilla olevista merkeistä ei vastannut näitä näkökohtia.

Niinpä otin tehtäväkseni tarjota hyvin tutkittuja kuukautishygieniatuotteita, jotka eivät ole vain sopivia herkille alueille, vaan myös ympäristöystävällisiä ja turvallisia sanitaatiotyöntekijöille. Tutkimukseni ja alkuperäisten ideoideni soveltamisen jälkeen lanseerasimme ensimmäisen tuotteemme – Avni Anti-mikrobial uudelleenkäytettävän kangastyynyn – Avni Lush & Avni Fluff, Intian ensimmäisen testatun kangastyynyn, joka ei vain vaimenna kuukautisvuodot, vaan myös suojaa infektioilta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Avni Natural Cotton -hygieniatyynyt, Avni Period Wear Wash, Avni Menstrual Cup & Wash, Avni Antibakteeriset rauhoittavat intiimihoitopyyhkeet ja luomupuuvillahousunsuojat. Sen lisäksi, että olemme läsnä massiivisessa verkossa tärkeillä verkkokaupan alustoilla, kuten Amazon, Flipkart, OneGreen, Youcare, Smytten ja Woovly, meillä on 26 vähittäismyyntipistettä Etelä-Intiassa, joissa tuotteemme ovat hyvän vastaanoton kohtuullisena vaihtoehtona muovipohjaisille saniteettitiloille. Tuotteet.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Sujata: Avni tarkoittaa “Maaa”, ja naisten hygieniabrändinä Grand Moms ja Ayurveda ohjaavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä ja turvallisia tuotteita. Tuotteemme ovat ylpeänä Made in India, ja uskomme, että luottaminen paikallisesti hankittuihin ainesosiin ja taitoihin johtaa todelliseen voimaantumiseen. Pyrimme varmistamaan, että kaikki ainesosamme ovat orgaanisia ja myrkyttömiä. Lisäksi kaikki pakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä.

Erotumme kilpailijoista keskittymällä nykyaikaiseen lähestymistapaan aika-testattuihin vanhoihin kuukautiskierron hallintamenetelmiin käyttämällä korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, joita naiset itse ovat tukeneet. Esimerkiksi. Antimikrobiset uudelleenkäytettävät kangastyynyt on suunniteltu tehokkaiksi ja vähän huoltoa vaativiksi erityisesti köyhille maaseudun naisille. Antimikrobinen ominaisuus vähentää bakteeri-infektioiden riskiä, ​​ja tuotteen desinfiointi vaatii hyvin vähän vettä ja tavallista saippuaa, mikä voidaan tehdä muiden vaatteiden pesun aikana. Olemme myös perustaneet 24h-apupuhelimet auttamaan kuukautisia tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

🔥 Empfohlen:  Colgate - Tarina maailman luotettavimmasta suunhoitobrändistä

StartupTalky: Miten naisten hygieniateollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Sujata: Vaikka naisten hygieniateollisuus Intiassa on vielä lapsenkengissään, viimeaikainen kasvu johtuu ensisijaisesti laajalle levinneestä yleisestä tietoisuudesta intiimihygienian merkityksestä.

Kymmenen vuotta sitten ainoa kuukautishygienian ongelma oli terveyssiteiden tehokkuus. Kaikki suuret tuotemerkit käsittelivät muutamia parametreja, kuten tyynyn kokoa, kuivuutta ja kostuvuutta. Uuden aikakauden start-up-yritysten tulon myötä kuukautishygienia-alueelle painopiste on siirtynyt dramaattisesti tehokkuudesta mukavuuteen ja muovipohjaisista saniteettituotteista orgaanisiin ja kestäviin terveyssiteisiin. Tuotteet, kuten pikkuhousunsuojat, tamponit, kuukautiskupit ja intiimipuhdistusaineet, joita aiemmin ei ollut saatavilla, ovat alkaneet saada suosiota.

Kehitimme hankkeissamme kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja eri-ikäisille ja eri väestöryhmille kuuluville naisille kuukautisten alkamisesta vaihdevuosiin. Tunnistettuamme perinteisten muovisten tyynyjen rajoitukset, otimme uteliaan tehtävän määritellä perinteiset kuukautiset uudelleen auttamalla naisia ​​tekemään ympäristöystävällisen vaihdon.

Sujata: Pysymme ajan tasalla alamme viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä innovaatioiden, automaation ja digitalisoinnin avulla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme tehostettua tehokkuutta johtavien materiaalivirtatarjousten avulla. Kun olemme päättäneet työskennellä kohti kestävämpää tulevaisuutta, jokapäiväistä toimintaamme ohjaa halumme luoda entistä resurssitehokkaampia saniteettituotteita, jotka ovat turvallisia sekä valmistustyöntekijöillemme että kanta-asiakkaillemme.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Sujata: Menestyksekäs yritystoiminta edellyttää työn, myynnin ja taloudellisten tulosten perusteellista tutkimista. Siksi asetamme Avnilla etusijalle myyntituotot, koska se kertoo meille paljon yrityksestämme. Kuukausittaiset myyntilöydöt kertovat, ovatko ihmiset kiinnostuneita ostamaan tuotteitamme, kannattavatko mainosponnistelut ja mikä tärkeintä, olemmeko edelleen kilpailussa. Suorituksen mittaamiseen on olemassa lukuisia keskeisiä suoritusindikaattoreita, mutta niiden kaikkien mittaaminen on turhaa. Seuraamme liiketoimintamittareita, jotka osoittavat, kuinka yrityksellämme menee tavoitteidemme mukaisesti. Epäolennaisten KPI:iden seuraaminen vain ohjaa huomion pois tärkeistä asioista.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Sujata: D2C-brändinä meillä on ollut lukuisia vaikeuksia perustamisemme jälkeen. Ymmärsimme, että siirtyminen perinteisistä aikakaustuotteista ei ole helppoa jokaiselle naiselle. Joten, jotta Avni vakiinnuttaisi asemansa luotettavana naisten terveysbrändinä, teimme kovasti töitä saadaksemme tuen omistautuneilta lääkäreiltä ja lääketieteen asiantuntijoilta ja tarjotaksemme 24×7 Avni Buddy -apupuhelimen. Asiakaspalveluedustajamme pyrkivät tunnistamaan jokaisen asiakkaan huolenaiheet ja ohjaamaan heitä kohti parempaa tuotteen sovellusta ja soveltuvuutta.

Suuri este on myös maaseutualueiden palvelemisessa, sillä adoptioasteet ovat alhaisemmat kuin kaupunkialueilla. Tämän asian ratkaisemiseksi käynnistimme DAAG-projektin, jossa teemme yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa koulutus- ja tietoisuustilaisuuksien järjestämiseksi maaseutuyhteisöjen ja syrjäseutujen nuorille tytöille. Lahjoitamme myös kuukautishoitopakkauksia köyhille kuukautisten, kuten seksityöntekijöille, jätteenkeräilijöille ja koulun keskeyttäneille, jotka luottavat heikkolaatuisiin hygieniatuotteisiin tämän sosiaalisen haun kautta.StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena vaimenemisen pysäyttämiseen?

Sujata: Me Avnilla todella ymmärrämme olemassa olevan asiakkaan säilyttämisen arvon, mikä on paljon halvempaa kuin uuden hankkiminen. Koska jokainen asiakas on ainutlaatuinen, luokittelemme heidät eri mittareilla, kuten ikä, sukupuoli, ammattinimike, sijainti, kiinnostuksen kohteet, ostohistoria ja paljon muuta. Tämän ansiosta voimme kohdistaa eri segmentteihin räätälöidyn viestinnän, joka puhuu heille suoraan ja vastaa heidän erityistarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Tarjoamme jopa kannustimen uudelleensitoutumissähköpostiviesteissämme tulosten lisäämiseksi. Tämä voi olla alennuskoodi, ilmainen toimitus, ilmainen tuote tai muu kannustin, joka houkuttelee asiakasta palaamaan.

🔥 Empfohlen:  Apple antaa sinun nyt korjata enemmän Mac- ja iPhone-laitteita itse

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Sujata: Naishygieniabrändit ovat törmänneet useisiin tyytymättömien katsojien esteisiin julkistaessaan alkeellisinta tuotetta – terveyssitettä. Olemassa olevan ongelman mielessä pitäen Avni on noussut uuden aikakauden brändiksi, joka palvelee täysin uusia intiimihygieniatuotteiden, kuten tamponien, kuukautiskuppien ja pikkuhousunsuojusten, markkinoita. Markkinoimme tuotteitamme verkossa ja offline-tilassa siten, että se synnyttää oikean keskustelun intiimihygieniasta, jota olemme hämmentyneet vuosia.

Samalla keskitymme äärimmäisen orgaaniseen ja edulliseen suorituskykymarkkinointiin. Sosiaalinen media ja personoitu sähköpostimarkkinointi ovat olleet meille väline, koska se on nopeimmin kasvava kanava yhteydenpitoon asiakkaisiin ja tuotemyyntiä edistäväksi. Lisäksi, koska useimmat asiakkaat haluavat saada kattavan tuotteen tuntemuksen ennen ostoa, reaaliaikaiset keskustelumme asiantuntijoiden kanssa vastataksemme heidän kysymyksiinsä ovat varmasti tärkeitä brändille.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Sujata: Matkamme alusta lähtien painotimme teknologian avun ottamista liiketoiminnan kasvattamiseen ja rakentamiseen. Olemme käyttäneet verkkosivustollamme erilaisia ​​työkaluja auttaaksemme meitä kommunikoimaan asiakkaiden kanssa tehokkaasti ja pysymään yhteydessä heidän vieraillessaan verkkosivuillamme. Samaan aikaan on tärkeää, että sinulla on työkaluja, kuten OMS- ja WMS-työkalut, jotka hallitsevat säännöllistä tilausvirtaa sekä varaston varastoa.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Sujata: Kuukautishygienia on vähitellen saamassa hyväksyntää valtavirran kulttuurissa, ja siihen liittyvä stigma alkaa hajota sekä maaseutu- että kaupunkiyhteisöissä.

Maaseudulla adoptioaste on kuitenkin hitaampaa kuin kaupungeissa, joissa koulutetuilla naisilla on paremmat mahdollisuudet saada resursseja. Silti naisten hygienian ympäristöystävällisten tuotteiden trendi määrittelee lähivuosina maaseutualueiden kuukautishygienian käytännön uudelleen niiden kustannustehokkuuden ja uudelleenkäytettävyyden vuoksi. Lisääntynyt tietoisuus naisten hygieniasta ja luomuhygieniatuotteiden käytön eduista edistää markkinoiden kasvua Intiassa.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai viimeisen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat suunnitelmiisi ja strategioihin?

Sujata: Yksi tiimimme suurimmista opetuksista on ollut keskittyä perusasioihin ja varmistaa, että pysymme perusasioissa. Oli kyseessä sitten markkinointi, myynti, tuotteen lanseeraus tai uusien tuotteiden kehittäminen, perusasiat eivät muutu. Suunnitelmamme on yksinkertainen, löydä oikea tarveaukko, kehitämme toimivia tuotteita asiakkaille edulliseen hintaan ja ole läsnä oikeilla jakelukanavilla asiakkaan löytämiseksi.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, SKUS- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Sujata: Me Avnilla uskomme, että naisten hygieniatuotteet ovat välttämättömyys kaikille kuukautisille. Siksi aiomme kohdistaa maan joka kolkkaan online- ja offline-malleillamme emmekä halua rajoittua tiettyyn maantieteelliseen alueeseen. Samalla pyrimme luomaan maailman, jossa kuukautisia ei pidetä enää tabuna, jossa kuukautisköyhyys on olematonta ja jokainen kuukautisia ylpeä verenvuodosta.

Maaseudulla keskitymme kuukautishygieniatietoisuuden lisäämiseen ja samalla luomme työmahdollisuuksia. Jokainen asiakkaan ostama kangastyyny on ommeltu huolellisesti käsin Intian maaseudulle levinneen uskomattomien naisten heimomme toimesta. 8 % voitoistamme käytetään naisten ja tyttöjen voimaannuttamiseksi koulutuksen ja korkealaatuisten tuotteiden avulla. Joten jokaisesta ostetusta tyynystä yksi nainen saa taloudellisen vakauden. Toivomme tavoittavamme 10 miljoonaa naista tuotteidemme, suurlähettiläsverkostomme ja mikroyrittäjyysaloitteidemme kautta osana jatkuvia pyrkimyksiämme parantaa naisten elämää. Samanaikaisesti työskentelemme ahkerasti laajentaaksemme tuotevalikoimaamme ja vahvistaaksemme tiimiämme liiketoimintatavoitteidemme saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Aviv Shapira, XTENDin perustaja ja toimitusjohtaja - Haastattelusarja

StartupTalky: Kun d2c-brändit käyttävät niin paljon mainoksiin, mikä on orgaaninen vai epäorgaaninen kasvustrategiasi? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Sujata: Intiassa ei ole läheskään varmasti koskaan ollut parempaa mahdollisuutta aloittaa D2C naisten hygieniahoitobrändi. Älypuhelimien saatavuuden, Internetin leviämisen ja ennen kaikkea kuukautiskierron hygienian ymmärtämisen ansiosta asiakkaat harkitsevat säännöllisesti monia uusia tuotteita, jotka vahvistavat naisen terveyden kehitysnäkymiä.

Aiempien ostosten, mieltymysten, ostokäyttäytymisen ja demografisten tietojen perusteella D2C antaa meille mahdollisuuden tunnistaa jokaisen asiakkaan kiinnostuksen kohteet ja luoda erityisiä tarjouksia ostopäätösten tekemiseksi tietopohjaisen strategian avulla. Suoran kuluttajan tilauspalvelumalli tarjoaa myös ostajille kätevämmän, henkilökohtaisemman ja kustannustehokkaamman tavan ostaa säännöllisesti tarvitsemansa. Olemme myös nähneet viittauksilla ja suullisesti vaikuttaneen valtavasti liiketoimintaamme. Samalla suora vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ostoprosessin jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien jälkimyynti, mahdollistaa orgaanisen liikenteen ohjaamisen.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen D2C:n perustajan kanssa?

Sujata: Henkilökohtaisten hygieniatuotteiden kysynnän kasvaessa odotamme lisää startup-yrityksiä ja brändejä tälle alueelle. Jotta mikä tahansa D2C-brändi erottuisi kilpailijoistaan, he tarvitsevat liikeidean, jonka ympärille kannattaa rakentaa liiketoimintaa. Niiden on myös tunnistettava olemassa olevat tarveerot ja arvioitava markkinapotentiaalinsa vastaamaan niihin. Lopuksi on tärkeää pystyä myymään tuotteita asiakkaalle järkevällä hinnalla samalla kun tuotemerkki voi tuottaa voittoa jokaisesta myynnistä.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents