Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sukella CyberKongz On-Chain 2FA:han Powered by ERC-721x

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sukella CyberKongz On-Chain 2FA:han Powered by ERC-721x

CyberKongz, tunnettu NFT-projekti, on ottanut käyttöön uuden standardin NFT-tietoturvalle nimeltä ERC-721x. Tämä uraauurtava standardi yhdistää useita suojakerroksia, mukaan lukien on-chain kaksivaiheinen todennus (2FA), jonka tavoitteena on parantaa merkittävästi NFT-turvallisuutta.

ERC-721x-standardissa on kaksi erillistä kerrosta: “lukitus” ja “suojaus”. Lukitusominaisuuden avulla käyttäjät voivat turvata omaisuutensa säilytyslompakkoon, mikä tarjoaa ensimmäisen suojakerroksen. Toisaalta vartiointitoiminto vie turvallisuutta askeleen pidemmälle, jolloin käyttäjät voivat turvata omaisuutensa säilytyslompakkoon toisen kerran. Tämä ylimääräinen suojakerros lisää ylimääräistä varmuutta arvokkaan NFT-omaisuuden suojaamiseksi.

On-chain 2FA:n integroinnin ansiosta ERC-721x edustaa merkittävää edistystä NFT-tilassa. 2FA on tunnustettu turvatoimenpide erilaisissa digitaalisissa sovelluksissa. Integroimalla tämän suojausominaisuuden lohkoketjuun, CyberKongz pyrkii vahvistamaan NFT-keräilijöiden ja sijoittajien luottamusta.

CyberKongzin ERC-721x:n esittely on osoitus projektin sitoutumisesta NFT:n turvallisuuden ja eheyden parantamiseen. Lisäksi aloite heijastaa hankkeen innovatiivista henkeä ja ennakoivaa lähestymistapaa NFT-ekosysteemin turvallisuusongelmien ratkaisemiseen.

CyberKongz-ympäristö

Yksityiskohtaisessa blogiviestissä virallisella CyberKongz-verkkosivustolla tiimi esitteli ERC-721x:n edut ja korosti sen mahdollisuuksia muuttaa NFT-suojausta. Viesti tarjosi syvällisiä näkemyksiä standardin teknisistä näkökohdista ja antoi käyttäjille kattavan käsityksen uusista ominaisuuksista ja niiden roolista turvallisemman NFT-ympäristön luomisessa.

NFT-markkinoiden kasvaessa edelleen turvallisuudesta ja omaisuuden suojauksesta on tullut yhä tärkeämpiä. CyberKongzin ERC-721x:n käyttöönotto on siis merkittävä ennakkotapaus muille NFT-projekteille, mikä osoittaa alan sitoutumisen kestävien turvatoimien toteuttamiseen.

ERC-721x:n lanseerauksen myötä CyberKongz on vahvistanut asemaansa NFT-avaruuden edelläkävijänä. Laajentuvan NFT-yhteisön odotetaan ottavan tervetulleita projektin omistautumiseen turvallisuuden parantamiseen ja käyttäjille mielenrauhan tarjoamiseen.

Lue lisää:

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  15 parasta asennuskohtaista mainosverkostoa