Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sunbird näyttää odottamaltasi iMessage for Android -sovellukselta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sunbird näyttää odottamaltasi iMessage for Android -sovellukselta

Idea iMessage for Androidista kuulostaa unelmalta, ja sitä se suurimmaksi osaksi onkin. Sovellukset, kuten AirMessage ja Bleeper, mahdollistavat iMessagen saamisen Android-puhelimeesi nykyään, mutta ne vaativat usein monimutkaista verkkoyhteyttä ja Wi-Fi-portin edelleenohjausta sekä Macin tai iPhonen toimiakseen taustalla 24/7.

Nämä sovellukset toimivat, mutta ne eivät ole asioita, joihin keskivertokäyttäjä voi mukavasti ja luottavaisesti luottaa. Uusi sovellus – nimeltään Sunbird – lupaa nyt muuttaa sen.

iMessage Androidissa, nyt yksinkertaistettu

Sunbird

Sunbird ei ole ensimmäinen sovellus, joka lupaa iMessagen Androidille, mutta tapa, jolla se saavuttaa sen, on melko ainutlaatuinen. Sunbird ei vaadi sinun näpertelemään Wi-Fi-reitittimesi kanssa tai ostamaan toista iPhonea saadaksesi iMessagen Android-puhelimeesi. Sen sijaan lataat Sunbird-sovelluksen Android-puhelimeesi, kirjaudut sisään Apple-tilillesi, ja iMessage-keskustelut näyttävät taikilta.

Kuinka se on mahdollista? Sunbird sanoo, että se ei käytä mitään hakkereita tai muita varjoisia tekniikoita sen poistamiseen. Sen sijaan se ilmeisesti käyttää virallisia sovellusliittymiä/kirjautumistunnuksia. Sunbird osoitti tämän äskettäisessä virtuaalisessa lehdistötilaisuudessa, kun joku avasi Sunbird-sovelluksen, napsautti iMessage-kuvaketta ja syötti Apple ID -sähköpostiosoitteensa/salasanansa. Näiden tietojen lähettämisen ja kaksivaiheisen todennuskoodin (2FA) vahvistamisen jälkeen iMessage-keskustelut ilmestyivät Android-puhelimeen.

Sunbirdin iMessage-keskustelut tukevat yksittäis- ja ryhmäkeskusteluja, kirjoitusilmaisimia, viestireaktioita ja täyden resoluution valokuvien ja videoiden jakamista. Lukukuittauksia ei ole vielä saatavilla, mutta Sunbird aikoo lisätä ne tammikuussa tai helmikuussa.

WhatsApp, Telegram, Signal, oh my

Joe Maring / Digitaalitrendit

Mutta Sunbird ei tue vain iMessagea. Sunbird haluaa, että sen sovellus on keskitetty palvelupiste kaikille Android-puhelimesi viesteille. Sovellus toimii myös WhatsAppin, Facebook Messengerin, tekstiviestien ja oman Sunbird-to-Sunbird-viestintäalustan kanssa, kun kaksi Sunbird-käyttäjää puhuvat keskenään. Matkan varrella Sunbird sanoo lisäävänsä muita alustoja, kuten Telegramin, Signaalin, Slackin, Discordin, Instagram DM:t, LinkedIn-viestit ja jopa RCS-tuen.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ilmaiset bloggaamisen verkkokurssit blogisi kasvattamiseen

Erityisen mielenkiintoista on, että Sunbird ylläpitää alkuperäisiä päästä päähän -salausjärjestelmiä kaikille näille alustoille. Jos puhut iMessagen kautta, keskustelujasi tukee Applen alkuperäinen E2EE iMessagelle. Jos käytät Sunbirdia WhatsApp-viesteille, ne on suojattu Metan omalla WhatsApp-salauksella.

Muutamia viipyviä kysymyksiä

Kaikki tuo kuulostaa hienolta. Mutta onko mikään näistä turvallista? Sunbird väittää varmasti olevansa. Lehdistötilaisuuden aikana Sunbird teki toistuvasti selväksi, että sovellus ei koskaan tallenna sovelluksesi kirjautumissähköpostiviestejä, salasanoja tai viestien sisältöä. Yhdessä vaiheessa yritys sanoi: “Jos meillä ei ole tietoja, niitä ei voida rikkoa.”

Olen myös edelleen raapinut päätäni siitä, kuinka Sunbird saa kaiken tämän tapahtumaan. Demon aikana yritys näytti asennusprosessin WhatsAppin lisäämiseksi Sunbirdiin. Se näytti täsmälleen samalta kuin WhatsAppin lisääminen työpöytäselaimeen. Anna kirjautumistietosi, skannaa QR-koodi ja sinulla on WhatsApp-käyttöoikeus. Tarpeeksi yksinkertainen.

Neil Godwin/Future/Getty Images

Mutta saatko iMessage-keskusteluja kirjautumalla Apple ID:hen? Siinä pysyn skeptisenä. Applella ei ole virallista sovellusliittymää, jonka avulla voit käyttää iMessagea verkkoselaimessa. Jos näin olisi, meillä olisi kymmeniä Android- ja Windows-sovelluksia!

Suunnittelun mukaan iMessage edellyttää, että Apple-tilisi on kirjautunut Apple-laitteeseen – olipa se sitten iPhone, iPad tai Mac. Sunbird ei ole tarkasti tehnyt selväksi, että se välittää iMessage-keskustelujasi käyttämällä vain Apple-tilisi tietoja, ja se on asia, jonka haluaisin nähdä selitettävän ennemmin tai myöhemmin.

Voit kokeilla Sunbirdia nyt

Sunbirdin konsepti on kuitenkin edelleen jännittävä, ja sitä voit kokeilla nyt, jos siltä tuntuu. Sunbird julkaisee suljetun betaversionsa 2. joulukuuta ja hyväksyy asteittain 50 000 käyttäjää seuraavan kuuden kuukauden aikana.

Voit ilmoittautua jonotuslistalle Sunbirdin verkkosivuilla ja ladata sovelluksen Google Play Kaupasta. Beta-jakson jälkeen Sunbird pyrkii julkaisemaan sovelluksen kaikille vuoden 2023 puolivälissä.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kumppanuusmarkkinoinnin SEO-strategia lisää liikennettä & Tulokset