Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suora puhe: Rehellinen Grip Invest -arvostelumme

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suora puhe: Rehellinen Grip Invest -arvostelumme

Osakemarkkinat ovat epävakaa paikka. Joka vuosi markkinat saavat sijoittajat paniikkiin ja onnistuvat sitten toipumaan ajoissa, kun taas jollain tasolla on hyvä, että ihmiset ansaitsevat mahdollisuuden sijoittaa omaisuuteen ilman niin suurta volatiliteettia ja huolta. Tänään kerromme sinulle sijoituspolusta, joka ei edes liity markkinoihin ja jolla on riskikorjattu tuotto juuri sinua varten. Puhumme Grip Investistä. Tässä Grip Invest -arvostelukeskustelemme Grip Invest -sovelluksesta, Grip Investin eduista ja haitoista, Grip Investin kilpailijoista, Grip Invest -valituksista ja muista alustaan ​​liittyvistä tarpeellisista asioista.

Grip Invest -arvostelu

Monet ihmiset haluavat sijoittaa osakkeisiin ja muihin optioihin, mutta arvaamattomuuden pelko estää heitä menemästä eteenpäin. Tällaisille ihmisille Grip Invest on helpotus, koska se laskee riskit puolestasi ja varmistaa, että saat tuottosi vastaavasti. Opitaan lisää tästä upeasta alustasta.

Mikä on Grip Invest?

Osakemarkkinat, sijoitusrahastot ja krypto, ne kaikki ovat sijoituspolkujasi, jotka tuovat riskiä ja tuottoa eri prosenttiosuuksilla ja juuri niin Grip Invest on toinen sijoituspolku sinulle. Erona tässä on se, että Grip ei ole sidoksissa markkinoihin kuten kaikki muut mainitut omaisuuserät, ja tässä tekemäsi tuotot ovat riskikorjattuja. Se on a kuratoitu sijoitusalusta joka ylittää tavanomaiset sijoituksesi, kuten kiinteät talletukset, kulta jne.

Grip Investin avulla voit sijoittaa vuokrasopimuksiin, varastoon, liikekiinteistöihin tai aloituspääomaan. Saat kaiken tiedon sijoitusmahdollisuudesta, kuten kaupalliset ehdot, tuotot, kumppanin profiilin, sijoituksen kohokohdat ja siihen liittyvät riskit. Yrityksen motto on “Kuvittelemme uudelleen passiivisia tuloja, vaurauden luomista ja monipuolistamista”, ja jatkaessamme artikkelia näet, miksi jokainen sen näkökohta on totta.

Grip Invest -sovellus

Grip Invest -arvostelussamme tarkastelemme nyt Grip Invest -sovellusta. Gripissä investointi alkaa jo 10 000 rupialla ja tähän mennessä on otettu käyttöön 364 miljoonan rupian sijoitukset. Sijoittajayhteisö on vahva yli 2,5 lac plus sijoittajia ja 0 % oletuskorko.

Grip Investille ei ole virallista sovellusta ja se on okei, koska voit hoitaa liiketoimintaasi heidän verkkosivustonsa kautta. Voit kirjautua sisään tai rekisteröityä Grip Investissä ja olet valmis. Nyt sinun tarvitsee vain löytää itsellesi sopimus, suorittaa KYC ja sijoitus ja odottaa tuottoasi ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  Kannattaako SEO:sta maksaa? (vastattu)

Udaan, Zypp, Blue Tokai ja Sleepy Owl Coffee ovat joitain Grip Investin kumppaneita. Kumppanilista on melko suuri brändille, joka saattaa vaikuttaa uudelta, mikä osoittaa jälleen tämän alustan uskottavuuden. Katsokaamme nyt Grip Investin edut ja haitat.

Grip Invest plussat ja miinukset

Sovellusta arvioitaessa on ratkaisevan tärkeää kattaa kaikki sen osa-alueet. Olivatpa ne positiivisia vai negatiivisia, arvostelu on valmis vasta, kun se sisältää kaikki sovelluksen osat. Alla tässä Grip Invest -katsauksessa on joitain Grip Investin etuja ja haittoja, jotka auttavat sinua päättämään, sopiiko se sinulle vai ei.

Plussat

 • Kun sijoitetun summan arvo on useita miljoonia, yrityksellä ei ole vielä ensimmäistä maksukyvyttömyyttään. He valitsevat yritykset erittäin huolellisesti ja varmistavat, että perusteelliset tarkastukset tehdään varmistaakseen, että sijoittajan rahat eivät mene hukkaan.
 • He strategioivat sijoituksensa ottamalla vakuudeksi 7,5–15 % vuokrasopimuksesta.
 • Tarjotut sijoitukset eivät ole markkinasidonnaisia, mikä ei ole vain jotain erilaista, vaan myös täysin uutta, ja tämä on yksi sen suurimmista vahvuuksista uusien käyttäjien houkuttelemisessa.
 • Jokaisen sijoittajan rahaa käsitellään erikseen eikä sekarahastona, joka antaa heille määräysvallan sijoituksensa kulusta.
 • PAN-, Aadhaar- tai muut heidän kanssaan jaetut tietosi pysyvät turvassa heidän kanssaan, mikä tekee niistä luotettavan yrityksen.
 • Kuten aiemmin tässä Grip Invest -katsauksessa todettiin, alustan käyttöliittymä on erittäin mukava ja tekee sijoittamisesta, rahastojen lisäämisestä sekä selaamisesta erittäin helppoa.
 • Täällä voit ansaita korkoa joka kuukausi eikä kerran loppukauden aikana, mikä on jälleen hienoa sijoittajille.
 • Grip Investin avulla pääset olemaan osa mahtavia yrityksiä, joilla on vahva historia.
 • Alusta on laillinen ja laillinen, joten sijoittajien ei tarvitse olla huolissaan liiketoiminnasta sen kanssa. Alusta ei ole kaukana huijauksesta ja on erittäin aito, joten sijoittajat voivat olla huoletta ja sijoittaa alustan kautta.

Haittoja

 • Koska alustan avulla voit sijoittaa ei-markkinoihin liittyviin tuotteisiin, saattaa olla mahdollista, että olet tekemisissä vaikeiden vesien kanssa, koska sijoituksesi saattavat kohdistua objekteihin, joita joko ei säännellä tai joista sinulla ei ole kaikkia ideoita saatavilla. mihin olet ryhtymässä.
 • Yritys saattaa epäonnistua leasingmaksujen suorittamisessa ajallaan tai ei ehkä pysty myymään omaisuuttaan saadakseen halutun arvon sijoittajan rahojen palauttamiseksi, ja siinä tapauksessa aloitat tappiolla.
 • Startup-investointi on jälleen hankala paikka, ja se voi mennä pahasti pieleen. Lisäksi ansaitsemasi raha riippuu kohde-etuuksista, joten riski on korkea, ja varat ovat myös sääntelemättömiä, mikä tekee niistä epäsuotuisia sijoitusvaihtoehtoja.
 • Kun investoi startupiin pääomaa foorumin kautta suostut sijoittamaan 25 lakhs summan viiden vuoden aikana, mikä on sekä merkittävä määrä että ajanjakso eikä välttämättä ole houkutteleva kaikille sijoittajille.
 • Sijoitetun pääoman tuotto on hieman harhaanjohtava, sillä mainitun 21 %:n sijaan ansaitset vain noin 8 %.
 • Sijoitettuasi rahasi ovat jumissa 24 kuukaudeksi, olipa kyseessä hätätapaus tai mitä tahansa, nämä rahat eivät ole nyt nostettavissa 2 vuoden ajan ja se voi olla valtava ongelma joillekin sijoittajille.
 • Grip Investiin tehdyistä sijoituksistasi ei voi hakea veronpalautuksia.
 • Grip Invest -maksut syövät myös komean osan tuloistasi, mikä saa sijoittajan ärsyyntymään.
 • Jos omaisuuden leasingyhtiö laiminlyö maksunsa ja vuokrattavaa omaisuutta ei voida rahallistaa tai saada takaisin, sijoittaja menettää rahansa.
 • Yritys ei takaa tai tarjoa käyttäjille mitään turvallisuutta.
🔥 Empfohlen:  Onko Survey Junkie laillinen? Rehellinen arvostelu

Grip Invest -kilpailijat

Tässä Grip Invest -katsauksen osassa puhumme sen kilpailijoista. Ei ole olemassa liike-elämän alaa, jolle voit odottaa pääseväsi sisään ilman, että sinulla on kilpailua yhdeltä tai toiselta yritykseltä. Markkinatilanne on sekainen, eikä monopolin perustaminen ole enää niin helppoa kuin ennen. Ei ole epäilystäkään siitä, että toistaiseksi Grip on menestynyt markkinoilla hyvin ja nauttii etenemisestä alalle, mutta se ei tarkoita, että heillä olisi ollut helppoa. Grip Investillä, kuten kaikilla muillakin yrityksillä, on ollut omat haasteensa ja ne tulivat sen kilpailijoilta.

Grip Investin kilpailijat ovat StrataLegal Pay, RealX, Pyse, hBits ja India Investment Grid. Grip Investin perustajat tähtäävät siihen, mitä HDFC on ihmisille, jotka haluavat saada kiinteän talletuksen, tai mitä Zerodha on osakemarkkinoiden faneille. Kasvattamalla liikevaihtoaan vuosi vuodelta, Grip Invest pyrkii ottamaan vakavia harppauksia oikeaan suuntaan, ja jo lähes 10 miljoonan vuotuisella liikevaihdollaan yhtiö on edennyt liian pitkälle alkupäivistään ja näyttää siltä, se ei lopu lähiaikoina.

Grip Invest -valitukset

Grip Invest -valitukset on käsitelty Grip Invest -alustan haitoissa. Enemmän tai vähemmän jokaisessa alustassa/sovelluksessa on omat haasteensa ja jos sinä käyttäjänä pystyt navigoimaan sen läpi tai voit tehdä sille poikkeuksen, se on sinulle hyväksi. Ensinnäkin Grip Investin kaltainen innovatiivisuus on sinänsä hyvä uutinen sijoittajille, jotka ovat kyllästyneet kohtaamaan markkinatilanteen muutoksista johtuvia tappioita.

Alustalla, joka alentaa markkinoita ja tuo peliin suuria, maineikkaita ja vahvoja yrityksiä, se tasoittaa pelikenttää enemmän tai vähemmän, ja tämä saattaa nostaa esiin valituksen markkinoiden sijoittajilta, mutta Grip Investin käyttäjille se on hauskaa ja pelejä. Ihmiset, joilla on valituksia Grip Investistä, voivat siirtyä yrityksen verkkosivuille ja katsoa heidän UKK-osiotaan tai ohjeosiossa ja saada apua huolenaiheisiin puuttuvalta tiimiltä.

🔥 Empfohlen:  Onko Barefoot Writer laillinen vai huijaus? (Rehellinen arvostelu!)

Lue myös: Dezerv: Tech-Driven PMS vaihtoehtoiseen omaisuusluokkasijoitukseen

Miten Grip Invest toimii?

Emme voi suorittaa tätä Grip Invest -arvostelua kertomatta sinulle, kuinka se toimii. RentoMojo on Huonekaluvuokraamo, jonka avulla katsomme nyt, miten Grip Investin toiminta tarkalleen toimii.

 • Oletetaan, että RentoMojo tarvitsee pöytiä toimittaakseen asiakkailleen Delhissä. Tämä saa heidät pyytämään Grip Investiä hankkimaan heille 15 lakhin rupian arvoisia pöytiä, jotta he voivat käyttää niitä pyyntöjensä täyttämiseen.
 • Nyt Grip Invest aloittaa työnsä ja kysyy sijoittajilta. Sijoittajat antavat rahaa Grip Investille vastineeksi tietystä korosta lahjoittamilleen rahoille.
 • Grip Invest luovuttaa nyt rahat RentoMojolle, ja he käyttävät rahat pöytien ostamiseen ja vuokraamiseen.
 • RentoMojo alkaa nyt ansaita rahaa näillä vuokrapöydillä ja heidän tulonsa alkavat.
 • Sijoittajat ansaitsevat sijoituksistaan ​​voittoa sijoitukselleen ansaitun koron muodossa.
 • Viimeisessä vaiheessa, kun sijoitusaika on ohi, pöydät myydään ja niistä ansaitut rahat palautetaan sijoittajille, jolloin sijoitus katsotaan kypsäksi ja suljetuksi.

Tämän lukemisen jälkeen Grip Invest -arvostelu, toivomme, että saat paremman käsityksen alustasta. Puhuimme Grip Invest -sovelluksesta, Grip Investin eduista ja haitoista, Grip Investin kilpailijoista ja Grip Invest -valituksista. Loppujen lopuksi, mitä tahansa teetkin, ole aina tietoinen kaikenlaisista huijauksista tai ansoista äläkä koskaan luovuta tärkeitä tietojasi kenellekään sokeasti. Varmista, että sinulla on kaikki tiedot, jotta voit sijoittaa luottavaisesti.