Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suosikkisivumme ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suosikkisivumme ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa

Onko sinulla vaikeuksia saada palkkasi ulottumaan kuun loppuun? Niin monet ihmiset stressaavat palkkapäivästä ja toivovat, että heillä olisi vain vähän ylimääräistä rahaa selviytyäkseen siitä.

Elämän tullessa yhä kalliimmaksi, ovat menneet ajat, jolloin luotettiin työhön, josta maksetaan tarpeeksi kattamaan kaikki kulumme. Nyt miljoonat ihmiset luottavat useisiin tulovirtoihin elääkseen haluamaansa elämää.

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse ottaa toisen yön työtä, joka vie kaiken aikasi. On olemassa paljon sivutoimia, jotka antavat sinulle vapauden ansaita ylimääräistä rahaa, kun haluat.

Jos etsit tapoja ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi vapaa-ajallasi, olemme koonneet yhteen suosikkisivujemme, jotka voivat ansaita sinulle ylimääräistä 1000 dollaria joka kuukausi.

Suositeltava: Voitko ansaita rahaa YouNow’lla

Transkriptio

Oletko nopea kirjoittaja? Voit helposti kaupallistaa tämän taidon litteroimalla. Aivan kuten oikoluku, voit aloittaa freelance-sivustoilla, kuten Scribie, ja saada ensimmäiset asiakkaasi melko nopeasti.

Sinun on hankittava sertifiointi useimmilla sivustoilla todistaaksesi, että pystyt litteroimaan hyvin. Mutta jos olet hyvä kirjoittamaan ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin, hyväksynnän saaminen on helppoa.

Lääketieteellinen transkriptio on tuottoisa markkinarako, johon pääsee, koska se maksaa enemmän, mutta vaatii yleensä jonkin verran kokemusta alalta.

Vaikka transkriptiolla ansaitsee hyvää rahaa, on myös helppo erehtyä ja kuluttaa tuntikausia litteroimiseen vain muutaman sentin tienaamiseen.

Saadaksesi sen oikein, katso tämä ilmainen kurssi osoitteessa kuinka perustaa oma transkriptioyritys ja tehdä todellista voittoa.

Oikoluku

Onko sinulla silmää yksityiskohdille? Oikoluku on taito, jota opiskelijat, yritysten omistajat ja kirjailijat kaikki tarvitsevat ja josta maksavat eniten.

Et tarvitse pätevyyttä aloittaaksesi, ja freelance-sivustot, kuten PeoplePerHour, helpottavat ensimmäisten asiakkaiden löytämistä.

On parasta niche alas houkutellakseen asiakkaita. Jos sinulla on esimerkiksi tutkinto, sinun on helpompi houkutella saman tieteenalan korkeakouluopiskelijoita. Tai ehkä sinulla on intohimo ruoanlaittoon, joten alat testata keittokirjoja.

Useimmat oikolukijat veloittaa sanaa kohden, ja vaikka sinun on laskutettava vähemmän päästäksesi alkuun, voit nostaa hintojasi kokemuksen ja suositusten avulla.

Opi perustamaan oma oikolukuyritys

teki ensimmäisen kuukauden sen jälkeen, kun hän valmistui yhdeltä Caitlinin oikolukukurssista – vaikka hän vielä työskenteli kokopäiväisesti vähittäispankkityössään!

Jos tämä kuulostaa oikealta puoleltasi, tutustu Caitlinin työpajaan kuinka aloittaa oikolukuyritys. Hänellä on ollut yli 15 000 opiskelijaa, ja hän opastaa sinut läpi tarkat vaiheet saadaksesi ensimmäiset palkatut työt.

Kirjanpito

Et tarvitse tutkintoa tullaksesi digitaaliseksi kirjanpitäjäksi, ja voit tehdä sen mukavasti kotonasi. Itse asiassa virtuaalisen kirjanpitäjän oppiminen on tuottoisaa sivuhuilaa, joka voi helposti ansaita 40 000 dollaria vuodessa.

Asiakkaasi ovat yleensä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka tarvitsevat apua kulujensa ja tuottojensa seurantaan. Erikoistumalla tietylle toimialalle voit saada ensimmäiset asiakkaasi nopeasti ja rakentaa mainetta sieltä.

Jos rakastat numeroita, seuraamista, muiden auttamista ja kotkansilmää yksityiskohtiin, tämä on loistava sivutouhu, jota voit kasvattaa melko nopeasti.

Lopuksi, ole oma pomosi

Ota ILMAINEN työpaja Bookkeepers.com-sivustolta ja ota selvää, kuinka voit aloittaa oman Digitaalinen kirjanpitoliiketoiminta

Tämä ei ole kiire, jonka haluat aloittaa tietämättäsi varmasti, että se on sinua varten. Joten jos mietit sitä, tutustu tähän ilmaiseen kirjanpidon mestarikurssiin, jossa kerrotaan, kuinka pääset alkuun.

Myydään Etsyssä

Onko sinulla hyvä harrastus? Sen kaupallistaminen Etsyssä on helppoa lähes nollalla ennakkokuluilla.

Rakastatpa sitten virkkaamista, maalaamista, keramiikkaa tai valokuvausta, Etsyllä on lähes 40 miljoonan sisäänrakennettu yleisö, joka haluaa ostaa.

Ja jos sinulla ei ole rahaa, jonka voit ansaita, voit silti ansaita rahaa Etsyllä näkemättä koskaan tuotetta.

Pudota varustamot kuten Tulostavoit myydä tuotteitasi maailmanlaajuisesti näkemättä varastoa.

Hanki 30 päivää ILMAINEN Printify Premium -käyttöoikeus

Olen onnistunut neuvottelemaan lukijoilleni makean sopimuksen! Jos käytät kuponkikoodia LifeUpswing – Saat 30 päivää Printify Premiumia ILMAISEKSI.

Luo yksinkertaisesti ainutlaatuinen muotoilu verkkotyökalulla, kuten Canvakäytä tuotemalleja tuotekuviin, ja voit alkaa ansaita ylimääräistä rahaa lähes välittömästi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT-verkkolaajennuksia

Suositeltava: Kuinka ansaita rahaa 3D-tulostimella: Ultimate Guide

Tehokas pesu

Tehopesurin käynnistäminen on hieno kausiluonteinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, ja asiakkaiden löytäminen on helppoa lähialueeltasi.

Kesäkuukausina asunnonomistajat maksavat paikallisille sähköpesureille ajotitensä, kansien, kotinsa ja muiden puhdistamisesta. Ja koska voit veloittaa kiinteän hinnan jokaisesta projektista, se on tuottoisa tapa ansaita ylimääräistä rahaa aina, kun sinulla on vapaa-aikaa.

Painepesusuunnitelma – 0-7 000 dollaria kuukaudessa

Tutustu vaiheittaiseen järjestykseen painepesuyrityksesi käynnistämiseksi kotoa käsin… Pienellä pääomalla

Laitteisiin on investoitava etukäteen. Mutta Facebook Marketplacesta ja Craigslistista löydät käytetyn sähköpesukoneen alle parillasadalla dollarilla aloittaaksesi.

Aloita tarjoamalla palvelusi ystävillesi ja perheellesi saadaksesi joitain ennen ja jälkeen kuvia. Sitten voit lähettää viestejä paikallisiin yhteisön ryhmiin saadaksesi tietoa suullisesti.

Kausiluonteinen maisemointi

Toinen hieno kausiluonteinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa on maisemointi. Kaikki haluavat kotinsa ja omaisuutensa näyttävän upealta, mutta kaikilla ei ole aikaa tai taitoa saada sitä valmiiksi.

Kylminä kuukausina kaksi suosituinta vaihtoehtoa ovat lumenpoisto ja ripustetut jouluvalot.

Lumen lapio on intensiivinen tehtävä, jota kaikki eivät pysty tekemään. Tarjoa siis palveluitasi alueellasi asuville ihmisille kohtuulliseen hintaan tuottoisaa ilta- ja viikonlopputyötä varten.

Jouluvalojen ripustaminen on hieman enemmän taitoon perustuva tehtävä. Mutta jos saat talosi näyttämään upealta joka vuosi, ihmiset maksavat sinulle hyvää rahaa saadakseen heidän näyttämään talven ihmemaalta.

Tämä on jälleen helppo mainostaa paikallisissa ryhmissä ja yhteisön sivuilla, kunhan sinulla on hienoja kuvia esimerkkeinä siitä, mitä voit tarjota.

Anna hinta eri projekteille ja ihmiset tukevat mielellään paikallista.

Dropshipping & flipping

Dropshipping on uskomattoman suosittu tapa ansaita rahaa verkossa. Itse asiassa voit ansaita missä tahansa 50–5000 dollarista oikealla strategialla.

Sinun ei tarvitse huolehtia varaston pitämisestä ja voittomarginaalit ovat lähes taattuja, jos valitset oikeat tuotteet.

Yleisimmät tavat löytää tuotteita myytäväksi verkossa ovat:

 1. Toimittajatietokannat, kuten Dropship Suoraan, Alibabatai AliExpress.
 2. Integroidut toimittajahakemistot, kuten Oberlo (näistä on hyötyä, jos perustat verkkokaupan Shopifyssa).

Mutta et tarvitse verkkokauppaa aloittaaksesi dropshippingin. Voit myös kääntää tuotteita sellaisilla alustoilla kuin eBay ja Amazon.

Vietä viikonloppu suurissa myymälöissä ja autotallikaupoissa etsiessäsi edullisia, ja voit kääntää niitä verkossa saadaksesi suuren voiton.

Mobiilipesu

Jos pidät siivoamisesta, mobiili pesupuolen hustle on loistava vaihtoehto. Valittavana on paljon markkinarakoja, mutta tässä on joitain suosikeistamme:

Autot

Pelkästään Yhdysvalloissa on 16 000 autopesua – ihmiset pitävät kimaltelevan puhtaista autoista.

Mobiiliautopesupalvelu on asiakkaalle kätevä ja edullinen, joten helppo perustaa omalle alueellesi.

Ja kun sinulla on muutama kanta-asiakas, voit helposti kerätä jopa 1000 dollaria kuukaudessa vain vapaa-ajallasi.

Voit veloittaa noin 20–50 dollaria pesua kohden riippuen auton koosta ja tarjoamastasi palvelusta.

Mutta jos investoit oikeisiin laitteisiin sisä- ja ulkopesuun ja imurointiin, voit helposti veloittaa lisää ja saat nopeasti lähetteitä.

koirat

Mobiili koiranpesupalvelu vaatii hieman enemmän suunnittelua. Tarvitset joko koiranpesupaikan kotiisi, kauppaan tai pakettiauton, joka on varustettu oikeilla laitteilla.

Tämä maksaa yli 1000 dollaria oikeista laitteista ja tuotteista. Mutta kun olet valmis, voit ansaita missä tahansa 30–80 dollaria per koira.

Parasta on, että koiranomistajat ovat uskollisia hyvälle trimmaajalle – kun asiakaskunta on perustettu, saat säännölliset tulot tästä sivuhälinästä.

Vene & matkailuauto

Asutko lähellä satamaa? Veneen siivoamisesta on ansaittava vakavasti. Sama pätee matkailuautojen puistoihin.

Tuottoisin veneiden siivousliiketoiminta sisältää venetelakan, johon voit hinata veneitä puhdistaaksesi alapuolen.

Jos et kuitenkaan halua sijoittaa näin paljon, voit aloittaa pienemmillä sisäsiivouspalveluilla, jotka vaativat yksinkertaisia ​​puhdistusaineita ja painepesurin.

Matkailuautojen pesu on yhtä helppoa kuin auton pesu. Ja jos asut lähellä matkailuautoa, on helppo jakaa lentolehtisiä saadaksesi kausityötä asuntoautojen pesussa.

Windows

Ikkunoiden pesu on kysyntää ympäri vuoden, joten kanta-asiakkaita on helppo saada vyön alle.

🔥 Empfohlen:  15 parasta tapaa ansaita 20 000 dollaria nopeasti (Ultimate 2023 Guide)

Useimmat ikkunanpesuaineet veloittavat noin 10–15 dollaria per ikkuna alueesta riippuen. Sinun on investoitava hyvään ikkunanpesuaineeseen ja varusteisiin:

 • Ikkunalastalla
 • Lasinpuhdistaja
 • Vesisyötetyt pylväät (ylempien ikkunoiden turvalliseen puhdistamiseen maasta)

Voit jopa hankkia aloituspakkauksia Amazonista, jotka maksavat noin 400 dollaria kaikesta mitä tarvitset yrityksesi aloittamiseen.

Kaapin järjestäminen

Jos pidät järjestämisestä ja keittiön kaapistosi näyttävät aikakauslehdiltä, ​​voit tienata vakavasti rahaa auttamalla ihmisiä järjestämään.

Vaikka se on joillekin luonnollista, kodin järjestäminen on monille mahdoton tehtävä. Ja tämä tarkoittaa, että tälle taidolle on valtavat markkinat.

Ota upeita kuvia omista järjestetyistä kaapeistasi markkinointimateriaalia varten ja markkinoi palveluitasi paikallisille yhteisöryhmille.

Voit myös mennä vanhaan kouluun ja hankkia joitain yksinkertaisia ​​esitteitä julkaistavaksi paikallisesti.

Järjestäjät tekevät an keskimäärin 55 dollaria. Jos vaatekaapin järjestämiseen menee noin 3 tuntia, ansaitset 165 dollaria alle päivän työstä.

Tutorointi verkossa

Jos etsit jotain, jota voit tehdä kotoa käsin, tutorointi on yksi suosituimmista online-sivutoimistamme.

Jos sinulla on pätevyys jostain tietystä aiheesta, tutorointi on helppo sivuhulina aloittaaksesi. Ja mikä parasta, voit määrittää omat tuntiasi ja tehdä töitä niin paljon kuin haluat.

Esimerkiksi, jos sinulla on historian tutkinto ja tutori verkossa 25 dollaria tunnissa. Sinun tarvitsee tehdä töitä vain kaksi tuntia yössä viisi päivää viikossa ansaitaksesi 1000 dollaria kuukaudessa.

On olemassa erilaisia ​​​​tutorointialustoja, joiden avulla voit aloittaa ensimmäisten oppilaidesi löytämisessä. Suosikkimme ovat:

Toimita ruokaa

Sovelluksilla, kuten Door Dash Siitä on tulossa uskomattoman suosittu, ja siellä on loistava mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi toimittamalla ruokaa.

DoorDash-ohjain

Toimitusmahdollisuudet saatavilla alueellasi. Ansaitse välillä $2 ja $10 per toimitus omilla tunteillasi ja ansaitse lisätuloja.

Ilmoittautumalla jakelijaksi et myöskään ole sidottu tiettyyn määrään töitä. Voit valita niin monta noutoa kuin haluat ja saada palkkaa työstä.

Door Dash -työntekijät tienaavat 2–10 dollaria per toimitus etäisyydestä riippuen, minkä jälkeen he antavat vinkkejä.

Ryhdy virtuaaliassistentiksi

Niitä on melkein 32 miljoonaa Pienet yritykset Yhdysvalloissa juuri nyt, ja nuo ylityöllistetyt yritysten omistajat tarvitsevat avustajia.

Toimistoassistenttien ajat ovat kuitenkin poissa. Voit nyt ansaita vakavasti rahaa työskentelemällä virtuaaliassistenttina vain muutaman tunnin viikossa.

Virtuaaliset avustajat tarjoavat kaikenlaisia ​​palveluita, mukaan lukien:

 • Tapaamisten sovittaminen
 • Puheluiden soittaminen
 • Matkajärjestelyjen tekeminen
 • Sähköpostitilien hallinta
 • Tarjoaa graafista suunnittelua
 • Blogin kirjoittaminen
 • Kirjanpito
 • Sosiaalisen median hallinta

Voit valita tarjoamasi palvelut ja määrittää tuntihinnat. Tarjoamasi palvelun tasosta riippuen voit ansaita missä tahansa 10–100 dollaria tunnissa, ja se on helppo skaalata kokemuksella.

Freelancerina

Jos pidät ajatuksesta tarjota palveluita verkossa, mutta et halua olla sidoksissa asiakkaisiin joka kuukausi, freelancerina toimii toinen loistava vaihtoehto.

Melkein mitä tahansa taitoa voidaan tarjota freelancerina, mukaan lukien:

 • Graafinen suunnittelu
 • Copywriting
 • Kirjanpito
 • IT-vianmääritys
 • Transkriptio
 • Koodaus
 • Kirjan editointi
 • Valmennus

On freelance-sivustoja, joihin voit rekisteröityä ja tarjota kaikenlaisia ​​taitoja. Meidän suosikkimme ovat IhmisetPerHour, UpWorkja Freelancer.

Voit määrittää omat tunnit, valita projekteja, joiden parissa haluat työskennellä, ja veloittaa omat maksusi. Vähän ajan kanssa voit rakentaa portfolion ja saada tasaista työtä joka kuukausi ansaitaksesi ylimääräiset 1000 dollaria.

Bloggaaminen

Oman blogin perustaminen on pitkän tähtäimen strategia. Et tienaa 1 000 dollaria nopeasti, mutta kun olet tehnyt töitä blogin aloittamiseksi, voit tehdä siitä uskomattoman tuottoisaa seuraavilla tavoilla:

 • Kumppanuusmarkkinointi: maksullisten linkkien lisääminen tuotteisiin ja palveluihin blogiisi ja maksun saaminen ostoksesta.
 • Mainokset: bannerimainosten lisääminen verkkosivustollesi ja napsautuskohtaisen maksun saaminen.
 • Sponsoroitu sisältö: blogien kirjoittaminen, joka mainostaa tiettyjä tuotteita tai palveluita ja saa maksun julkaisusta.
 • Digitaalisten tuotteiden myynti: latausten, mallien tai muiden digitaalisten tuotteiden lisääminen myytäväksi.

Mitä enemmän liikennettä sinulla on blogiisi, sitä enemmän voit ansaita. Tästä syystä se on pitkän aikavälin strategia – käytät ensimmäiset kuukautesi rakentamalla liikennettäsi keskittymällä hakukoneoptimointiin ja luomalla napsautusarvoista sisältöä tietyllä markkinaraolla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa 3D-tulostuksella

Haluatko oppia kuinka Räjähtää orgaaninen hakuliikenne SEO:n kanssa?

The Tyhmä yksinkertainen SEO Mike Pearsonin kurssi on auttanut minua kasvattamaan orgaanista hakuani yli 100 % vain muutamassa lyhyessä kuukaudessa – ja se voi myös auttaa sinua kasvattamaan liikennettäsi räjähdysmäisesti.

Jos haluat tehostaa hakukoneoptimointiasi ja alkaa tuottaa rahaa paljon nopeammin, tutustu tähän ilmainen bloggaamisen SEO mestarikurssi.

Flea Market Flipping

Jos pidät aarteiden etsimisestä kirpputoreilta tai autotallimyynnistä, tämä on ehdottomasti sivuhulina sinulle. Kirpputorin kääntäminen tarkoittaa yksinkertaisesti halpojen tuotteiden etsimistä ja niiden kääntämistä voittoa tavoittelevaksi.

Oletko koskaan nähnyt Flea Market Flip -ohjelmaa Netflixissä? Sitten ymmärrät idean.

Parasta on, että tällä sivuhustolla on erittäin helppo ansaita rahaa nopeasti. Jos löydät pari helmiä alle 100 dollarilla viikonloppuna, voit helposti kääntää ne ja tienata 300–1000 dollaria oikeilla löydöillä.

Vanhat huonekalut ovat luultavasti yksi helpoimmista asioista aloittaa. Jos sinulla on silmää sisustukseen, voit löytää vanhoja huonekaluja ja kierrättää ne vakavalla voitolla.

Tai jos sinulla on silmää keräilyesineille tai antiikkiesineille, tämä on toinen tapa ansaita vakavasti rahaa.

Jos olet kiinnostunut kirpputorin flippingistä ja haluat tietää lisää, Flea Market Flipperin rockstars on Flipperin yliopistosta joka opettaa tarkat askeleet, joita he ottivat muuttaakseen kääntöpuolen touhunsa kokopäiväiseksi keikaksi, joka ansaitsee 133 000 dollaria joka vuosi.

Pinterestin virtuaalinen avustaja

Pinterest Virtual Assistant tarjoaa erikoispalvelun, joka auttaa pienyrityksiä rakentamaan läsnäoloaan Pinterestissä.

Pinterest on visuaalinen alusta, joka on loistava ohjaamaan liikennettä blogeille ja verkkosivustoille. Mutta yritysten omistajilla ei ole aikaa opetella alustan köydet ja saada siitä irti.

Täällä Pinterest-asiantuntijat tulevat mukaan.

Tarjoamalla joukon räätälöityjä palveluita Pinterest-yritystilien hallintaan, voit helposti ansaita 1000 dollaria kuukaudessa osa-aikaisesti ja kotoa käsin.

Tietenkin tarvitset hyvän ymmärryksen Pinterestin hakukoneoptimoinnista, graafisesta suunnittelusta ja virtuaalisen avustajan perusorganisaatiosta, jotta tämä sivuhälinä toimii.

Ryhdy Pinterest VA:ksi jo tänään

Opi todistettu vaiheittainen prosessi a lifestyle-liiketoimintaa jonka avulla voit työskennellä milloin ja missä haluat, tekemällä jotain, jota rakastat.

Mutta kaikki tämä on helppo oppia – varsinkin Kristenin kanssa ilmainen Pinterest-työpaja miten pääset alkuun ja muutat sivutourastasi kannattavaksi yritykseksi.

eToro Copy Trading

eToro USA LLC; Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

eToro on sosiaalinen sijoitusalusta, jonka avulla voit kopioida tunnettujen sijoittajien sijoitusliikkeitä ja sijoittaa rahasi tunnettuihin brändeihin, tiimeihin ja yrityksiin.

Jos olet täysin uusi sijoittamisessa etkä tiedä mistä aloittaa, sosiaalinen elementti on loistava. Voit jakaa ideoita yhteisön kanssa, saada neuvoja osakkeista, ja kyky seurata menestyviä sijoittajia reaaliajassa tarkoittaa, että voit ansaita rahaa sijoittamalla paljon nopeammin.

Oletko valmis tienaamaan ensimmäiset 1000 dollaria?

Ei ole koskaan ollut helpompaa aikaa ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi, jopa kokopäivätyössä. Monien vaihtoehtojen ansiosta joustavaan työhön ja verkkoprojekteihin löytyy jokaiselle jotakin.

Erityisesti Etsy on suosittu valinta ihmisille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa, koska siinä on sisäänrakennettu yleisö, sinulle tehty mainonta ja yksinkertaiset työkalut myymälän luomiseen.

Etsyllä on myös monia tapoja ansaita rahaa – se ei ole vain alusta käsityöläisille. Jos haluat oppia lisää rahan ansaitsemisesta Etsyllä, siirry perusteelliseen oppaaseemme, jossa on helppoja strategioita.

Table of Contents