Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suosituimmat verkkoresurssit Web3:n oppimiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suosituimmat verkkoresurssit Web3:n oppimiseen

Internetin kolmas sukupolvi, Web3, yhdistää kehittyviä teknologioita, kuten lohkoketjun, NFT:t, digitaaliset avatarit ja paljon muuta. Riskipääomayrityksen a16z:n Chris Dixonin mukaan Web3 yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet; Web1:n hajautettu eetos Web2:n vuorovaikutuksen kanssa. Vaikka teknologian harrastajat, yrittäjät, hallitukset ja suuret teknologiayritykset pyörivät Web3-hypeissä, se ei ole helppo oppia. Monimutkaisuudesta huolimatta Web3:sta on kuitenkin nopeasti tullut yksi tärkeimmistä hiomistaidoista. Analytics India Magazine on listannut tärkeimmät resurssit Web3:n oppimiseen tänään.

Web3 yliopisto

Web3 University on blockchain-kehityksen koulutusalusta, joka yhdistää opiskelijat Web3:n parhaisiin materiaaleihin ja opetusohjelmiin. Sitä kuvataan “yhden luukun palvelupisteeksi”, jossa kehittäjät voivat oppia kirjoittamaan älykkäitä sopimuksia, luomaan NFT:itä ja rakentamaan täysin toimivia päästä päähän -dApppeja. Alusta on tehnyt yhteistyötä suurten krypto- ja blockchain-alustojen kanssa varmistaakseen alan oppimisen. Alustan aiheita ovat lohkoketju, NFT, Alchemy, dApps, Flow, Solidity ja paljon muuta. Lisäksi käsitellään lohkoketjun juridisia tai liiketoimintaa koskevia näkökohtia.

Lue lisää täältä.

Web3:n hallitseminen Wavesilla Courserassa

Careers360-portaali näyttää Courseran Mastering Web3 with Waves -verkkokurssin, joka kattaa käsitteet, kuten JavaScript, NFT, HTML, digitaaliset varat, kryptovaluutat, verkon kehitys, hajautetut kirjanpitokirjat, Git, älykkäät resurssit ja älykkäät sopimukset. Kurssi on jaettu kuuteen luentoon, tietokilpailuun ja video-opetusohjelmaan. Se sisältää myös käytännön projektin ohjelman loppuun mennessä.

Lue lisää täältä.

Aloita Web3-sovellusten rakentaminen Cloudflaressa

Cloudflare tunnetaan yleisesti verkkoinfrastruktuuri- ja verkkosivustojen tietoturvayhtiönä, mutta se on upottanut varpaansa Web3-maailmaan julkistamalla Cloudflaren Ethereum-yhdyskäytävän, joka auttaa kehittäjiä rakentamaan skaalautuvia Web3-sovelluksia verkkoonsa. Tätä tukee avoimen lähdekoodin esimerkki, joka näyttää kuinka NFT:t otetaan käyttöön, luodaan ja renderöidään. Tämä älykäs sopimus voidaan ottaa käyttöön ja tarkistaa Ethereumin Rinkeby-verkossa.

Lue lisää täältä.

🔥 Empfohlen:  Miksi Twitter kiellettiin Nigeriassa?

Questbook

Mikä olisikaan parempi tapa oppia Web3:a kuin itse hajautettu verkkokäyttöliittymä? Questbook on oppimissovellus, jossa yli 15 000 käyttäjää oppii portaalissa kehitys-, koodaus-, lohkoketju- ja Web3-konsepteja. Mobiili- ja kannettavalle tietokoneelle saatavilla oleva sovellus kattaa tärkeimmät Web3-konseptit, kuten lohkoketjun, ethereum-säätiön, solidityn, Solanan, Nearin, Polygonin ja paljon muuta. Sovellus tukee myös oppimiseen perustuvia projekteja.

Lue lisää täältä.

Solidity-, Blockchain- ja Smart Contract -kurssi – Python-opetusohjelma aloittelijasta asiantuntijaan YouTubessa

Tämä 16 tunnin kurssi YouTubessa on yksi parhaiten vastaanotetuista Web3-konseptien opetusohjelmista. FreeCodeCampilla on yli viisi miljoonaa koodaajaa, jotka seuraavat opetusohjelmiaan YouTubessa. Tämä Patrick Collinsin kehittämä kurssi vie opiskelijat läpi ydinkonseptit lohkoketju, Chainlink Mix, älykkäät sopimukset, solidity, NFT/ERC721s, ERC20s, Coding, Defi & Aave, Python ja solidity, Ethereum, Brownie Fund Me, päivitettävä älykkäät sopimukset ja täyden pinon lohkoketjun kehittäminen.

Katso opetusohjelma täältä.

EatTheBlocksin web3-opetussoittolista YouTubessa

Julien Klepatch on koulutukseltaan tietotekniikan maisteri ja ylläpitää YouTubessa opetuskanavaa nimeltä EatTheBlocks. Kanava keskittyy pääasiassa Web3- ja blockchain-kehitykseen, ja Julienilla on useita soittolistoja ja tutoriaaleja, jotka kattavat nämä aiheet yksityiskohtaisesti. Uutisten ja käytännön esimerkkien lisäksi käsitteisiin kuuluvat solidity, flash-laina, lohkoketju, UI/UX hajautettuihin verkkoihin, älykkäiden sopimusten käyttöönotto, Web3:n asennus ja paljon muuta.

Soittolistan löydät täältä.

Löydä kanava täältä.

Web 3.0, Blockchain, älykkäät sopimukset ja salauskäytäntötestit Udemyssä

Ainutlaatuinen Udemy-paketti, Web3-kurssi koostuu testipaketista, jossa on 250 kysymystä tärkeistä Web3-konsepteista. Kysymyksiä seuraavat yksityiskohtaiset vastaukset, jotka selittävät käsitteitä, mikä tekee siitä erilaisen opiskelutavan. Teoreettiset, käytännölliset ja koodatut kysymykset pyörivät kryptovaluuttojen, älykkäiden sopimusten, DAO:iden, lohkoketjun, lohkojen, kaasun, kaivostoiminnan, NFT:n, EVM:n, ICO:n ja ruosteen ympärillä.

Lue lisää täältä.

Web 3.0:n esittely Adams’ Academyssa

Adam’s Academyn tarjoamaa Web3-kurssia voivat tutkia minkä tahansa akateemisen taustan opiskelijat täyttäessään CPD:n pätevyysvaatimukset. Ohjelma koostuu 30 minuutin videoselityksistä Web3:lle ja siihen liittyville aiheille, mukaan lukien siirtyminen Web2:sta Web 3:een, Web3:n määrittelytekijät, Web3:n mekaniikka ja semantiikka sekä tulevaisuus. Luentojen jälkeen opiskelijat testaavat tietojaan pilakokeet ja lopputesti.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat digitaalisen markkinoinnin kurssit 12. päivän jälkeen: palkkiot, työmahdollisuudet 2023

Lue lisää täältä.