Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suosituin tekoälykonferenssi, johon voi osallistua henkilökohtaisesti Intiassa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suosituin tekoälykonferenssi, johon voi osallistua henkilökohtaisesti Intiassa (2023)

Viime vuodet ovat todistaneet tekoälytekniikoiden ja niiden sovellusten kehitystä lähes kaikilla aloilla. On välttämätöntä ymmärtää teknologian paras käyttömahdollisuus henkilökohtaiseen ja yleismaailmalliseen parantamiseen.

Tämän seurauksena tekoälyn odotetaan kiihdyttävän Intian vuotuista kasvua 1,3 % vuoteen 2035 mennessä, mikä lisää mahdollisesti 957 miljardia Yhdysvaltain dollaria Intian talouteen samana vuonna. Tästä syystä hallitus ja teollisuus ovat painottaneet tekoälyn innovoinnin ja käyttöönoton edistämistä globaaleilla markkinoilla. Tekoälytapahtumat ovat oikeita paikkoja laajentaa tätä samaa visiota.

Pandemiavaikutusten väistyessä henkilökohtaiset konferenssit alkavat jälleen (joissa useimmat tarjoavat myös virtuaalisen pääsyn), jotta tekoälyharrastajat ja alan johtajat voivat kokoontua yhteen paikkaan ja vaihtaa ajatuksia ja ajatuksia.

Katsotaanpa joitain Intian parhaita tekoälykonferensseja, joita ei saa missata vuonna 2023. Lista on kronologisessa järjestyksessä.

19.–20. tammikuuta 2023 | Bengaluru

Tammikuun 19. ja 20. päivänä järjestettävä viides Machine Learning Developers Summit (MLDS) -tapahtuma kokoaa yhteen Intian johtavia koneoppimisalueen asiantuntijoita.

MLDS on ainutlaatuinen konferenssi, joka yhdistää koneoppimisen tekniset ja liiketoiminnalliset näkökohdat. Tapahtumassa on oppimis- ja verkostoitumisistuntoja, joista olisi hyötyä sekä kehittäjille että C-suite-johtajille teknologian vaikutuksen ymmärtämisessä.

19.–20. tammikuuta 2023 | Bengaluru

Kaksipäiväinen World Machine learning Summit 2023 keskittyy teknisiin ja käytännön toimiin, mukaan lukien reaaliaikaisen analytiikan käyttötapaukset, tekoälysäännöt, NLP, ML ja syväoppiminen.

Konferenssi kokoaa nuoria ja innovatiivisia tekijöitä, toimijoita ja asiantuntijoita motivoimaan ja antamaan delegaateille uusia tapoja työskennellä ja saavuttaa datan avulla.

2.–4. helmikuuta 2023 | Coimbatore

Tekoälytekniikat, kuten syväoppiminen, ML, hahmontunnistus, NLP ja tietokonenäkö, ovat kehittyneet viime vuosina. Samanaikaisesti sovellus kehittyvissä älykkäissä kaupungeissa ja teollisuusautomaatio ovat myös nousseet pilviin.

ICAIS 2023:n päätavoite on ehdottaa, jakaa ja vaihtaa innovatiivisia ratkaisuja tekoälyn alalla älykkäiden energiajärjestelmien tehokkuuden, vakauden, kestävyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä startup muuttaa alueellista uutisten jakamista Intiassa tekniikan avulla

16.–18. helmikuuta 2023 | New Delhi

Vuonna 1975 perustettu IETF on muuttunut alustaksi, joka ohjaa Intiaa ja Intian konepajateollisuutta kohti uusia teitä.

IETF 2023:n AI India Show esittelee huipputason sisältöä, keskustelee tekoälystrategioista, tutkii teknologian edistysaskeleita ja esittelee tekoälysektorin viimeisimmät innovaatiot, jotka vievät eteenpäin liiketoimintaa ja pidemmälle.

16.–17. maaliskuuta | Bengaluru

Analytics India -lehden “The Rising” on suurin datatieteen naisjohtajien tapaaminen. Konferenssin tavoitteena on vahvistaa naisia ​​ja auttaa heitä kehittämään johtamiskykyjä useiden puheen ja epävirallisten keskustelujen avulla.

Lisäksi se tarjoaa näytteilleasettajille ja sponsoreille laajan valikoiman mahdollisuuksia tavoittaa ja tukea tekniikkataitoisia naisia ​​ja vaikuttaa heihin myönteisesti Intiassa ja maailmanlaajuisesti.

25.–28. huhtikuuta | Bengaluru

GIDS on itsenäinen monikielinen konferenssisarja ohjelmistoalan ammattilaisille Aasian ja Tyynenmeren alueella. GIDS 2023:n kuudestoista kohortti sisältää yhdistelmän teknisiä keskusteluja ja kokemuksia, joihin osallistuu ohjelmistosuunnittelun ja arkkitehtuurin vaikutusvaltaisimpia henkilöitä.

Lisäksi se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppia yrityksistä, jotka ovat edelläkävijöitä uusien projektien, työkalujen, palveluiden, alustojen, kielten, ohjelmistojen ja standardien luomisessa.

27.–28. huhtikuuta | Bengaluru

Tietojen kerääminen, tarjoaminen ja laadun ylläpitäminen ovat olennainen osa tietotekniikkaa. Siksi tarvitaan skaalautuva tietorakenne sellaisten prosessien määrittämiseen, jotka yhdistävät tietoja useista lähteistä, tarkistavat laadun ja poistavat vioittuneet tiedot.

DES:n tuleva painos keskittyy keskusteluihin siitä, miten organisaatiot voivat tuottaa datakehystä ja -ratkaisuja yrityksissä.

24. kesäkuuta | Bengaluru

Analytics India -lehden järjestämä MachineCon-konferenssi, johon kutsuu vain kutsuja, kunnioittaa Intian 50 vaikutusvaltaisinta tekoäly- ja datatieteen johtajaa. MachineConin kolmas iteraatio tutkii uraauurtavia tekoälyinnovaatioita ja tunnistaa AI/ML:n käyttöönoton haasteet ja onnistumiset.

Jotkut aiemmin arvostetuista puhujista olivat Rohit Pandharkar, Mahindra Groupin tietotieteen johtaja, Himanshu Goyal, Intian liiketoimintajohtaja – The Weather Company, IBM-liiketoiminta, ja Shailendra Kumar, varapuheenjohtaja ja pääevankelista (Analytics & Leonardo) – APJ&GC SAP:ssa. .