Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suosituin tekoälyn maisteriohjelma Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suosituin tekoälyn maisteriohjelma Yhdysvalloissa

Yritysten integroiessa analytiikkaa ja tekoälyä järjestelmiinsä, jotka vaikuttavat keskeisiin liiketoimintapäätöksiin, näiden teknologioiden osaajien kysyntä on kaikkien aikojen korkein. Tämä suuntaus jatkuu myös tulevaisuudessa, kun tekoälystä tulee olennainen osa liiketoimintaprosesseja. Yhdysvallat on yksi suurimmista tekoälytutkimuksen rahoittajista maailmanlaajuisesti. Tekoälykurssin suorittaminen Yhdysvalloissa sijaitsevissa yliopistoissa voi olla loistava vaihtoehto ammattilaisille, jotka haluavat rakentaa uraa tekoälyn parissa.

Katsotaanpa nopeasti muutamia suosituimpia tekoälyn maisteriohjelmia Yhdysvalloissa.

Tietojenkäsittelytieteen maisteri, tekoälyn erikoistuminen – Stanfordin yliopisto

Stanford tarjoaa tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon, jossa tarjolla olevista yhdeksästä erikoistumisalasta; yksi on tekoälyä. Se opettaa opiskelijoille tekoälyn periaatteita ja tekniikoita sekä perusmateriaalia sellaisista aiheista kuin logiikka, todennäköisyys ja kieli. Tällä erikoistumisalalla opiskelijat oppivat myös robotiikkaa, koneoppimista, todennäköisyyspohjaista mallintamista ja päättelyä, luonnollisen kielen käsittelyä ja sovelluksia muun muassa biologian ja tekstinkäsittelyn aloilla.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Laskennallisen datatieteen maisteri – Carnegie Mellon University

Carnegie Mellonin yliopiston laskennallisen datatieteen maisteriohjelma (MCDS) tarjoaa taitoja, joita tarvitaan seuraavan sukupolven massiivisten tietojärjestelmien teknisten vaatimusten kehittämiseen. Vuonna 2004 perustettu ohjelma keskittyy sellaisiin alueisiin kuin tietokannat, hajautetut algoritmit ja tallennus, koneoppiminen, kieliteknologiat, ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutus sekä suunnitteluominaisuudet.

Ohjelma on tarkoitettu tietojenkäsittelytieteen, tietotekniikan tai vastaavan tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Ensimmäisen lukukauden yleisten MCDS-ydinkurssien suorittamisen jälkeen opiskelijoiden on valittava kolmesta keskittymisestä – järjestelmät, analytiikka ja ihmiskeskeinen datatiede. Kaikki kolme keskittymää tarvitsevat saman kurssipisteiden kokonaismäärän jaettuna vaadittujen ydinkurssien, valittavien, datatieteen seminaarien ja huippukurssien kesken.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Tekoälyn maisteri – Northwestern University

Northwestern Universityn Master of Science in Artificial Intelligence -ohjelma tarjoaa opiskelijoille teknisiä taitoja luoda uusia tekoälyjärjestelmiä sekä ymmärtää niiden ihmisympäristöjen luonteen, joissa heidän rakentamiaan järjestelmiä käytetään. Ohjelmassa opiskelijat seuraavat toista kahdesta kappaleesta. Se riippuu heidän urapäätöksestään työskennellä suoraan alalla, suunnittelemalla ja luomalla monimutkaisia ​​tekoälyjärjestelmiä tai jatkamalla alkuperäistä opiskelua, mutta heillä on tietämys tekoälyn työkaluista ja tekniikoista, jotta he voivat tehdä muutoksia alalla.

🔥 Empfohlen:  PES-yliopiston opiskelijat keksivät tekoälyn, joka havaitsee juopumisen

Ohjelman päätteeksi opiskelijat ymmärtävät tekoälyteknologian syvyyden ja leveyden ja tunnistavat mahdollisuudet, joissa näitä teknologioita voidaan soveltaa nykymaailmassa. Hän osaa myös suunnitella ja ottaa käyttöön järjestelmiä toimimaan ihmisympäristöissä ja yritysten työnkulussa sekä kommunikoimaan selkeästi ja vakuuttavasti eri yleisöille. He voivat sitten johtaa ryhmiä uusien tekoälytekniikoiden ja -tuotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Tekoälyn tekniikan maisteri – Cincinnatin yliopisto

Yliopisto kertoo, että ohjelman valmistuneet voivat osallistua tekoälyyn sovellusten kautta monilla perinteisillä tieteenaloilla ja nousevilla aloilla, jotka ovat mahdollisia vain analytiikan tuntemuksella datan hallinnassa ja asianmukaisten päätösten tekemisessä datan perusteella.

Luvassa on ydinkursseja, kuten Systems Engineering Analysis, Engineering Data Management and Analysis, Industry 4.0 Domains of Knowledge jne. Tekoälyn valinnaisten kurssien aiheita ovat koneoppimistekniikat insinööreille, sumeat ohjausjärjestelmät, pehmeään laskentaan perustuva tekoäly, johdanto soveltavaan tekoälyyn ja koneoppimistyökaluihin, koneoppimisen edistyneisiin menetelmiin, monimutkaisiin järjestelmiin ja verkkoihin jne.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Interaktiivisen tietojenkäsittelyn koulu – Georgia Tech

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille käytännöllisiä, tieteidenvälisiä taitoja ja teoreettista ymmärrystä tulevaisuuden tietokonerajapintojen toteuttamiseen ja arvioimiseen. Monitieteinen Human-Computer Interaction (HCI) -tutkinto-ohjelma toimii eri koulujen, kuten Interaktiivisen laskennan korkeakoulun, Kirjallisuuden, median ja viestinnän korkeakoulun, Psykologian korkeakoulun ja Teollisen muotoilun korkeakoulun, yhteistyön ansiosta.

Se on neljän lukukauden ohjelma, jossa on yhteensä 36 opintopistettä. Jokaisen opiskelijan on suoritettava neljä peruskurssia, valinnaisia ​​kursseja akateemisen taustan ja kiinnostuksen kohteiden perusteella, erikoistumiskurssien alue, joka perustuu akateemiseen yksikköön, jossa he asuvat, ja maisteriprojekti. Erikoistumisalueita ovat interaktiivinen laskeminen, digitaalinen media sekä teollinen muotoilu ja psykologia.

Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Table of Contents