Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Surfer SEO Review 2023: Kuinka hyvä se on?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Surfer SEO Review 2023: Kuinka hyvä se on?

Tervetuloa Surfer-arvosteluumme.

Surfer on työkalu, jonka avulla voit tutkia, kirjoittaa ja optimoida sisältöäsi.

Työkalu vertaa sivustoasi hakukoneen tulosten yläosassa oleviin sivustoihin, jotta voit päivittää sisältöäsi vastaavasti.

Tärkein kysymys: onko se rahan arvoista?

Onneksi tulit oikeaan paikkaan. Tämän arvostelun loppuun mennessä sinulla on selkeä vastaus tähän kysymykseen.

Tässä katsauksessa käsittelemme kaikkea Surferin tarjontaa, yksityiskohtaisesti saatavilla olevia suunnitelmia ja paljastamme, mitkä ovat mielestämme alustan suurimmat edut ja haitat.

Aloitetaan!

Mikä on Surfer SEO?

Surffaaja aloitti matkansa, kun viisi ystävää, jotka koostuivat markkinoijista, insinööreistä ja kehittäjistä (joilla on tervettä yrittäjähenkeä!), halusivat demokratisoida hakukoneoptimoinnin.

Ystävät halusivat virtaviivaistaa jokapäiväistä toimintaa, ja he muuttivat SEO:n paitsi Puolassa myös maailmanlaajuisesti.

Toisin sanoen Surfer aloitti yksinomaan sisäisenä työkaluna – melkoinen muutos.

Nykyään työkalu on tuttu nimi markkinointiyhteisössä, ja siihen luottavat niin maailmankuulut yritykset kuin yksityishenkilötkin. Se on käytössä 140 maassa ja yli 15 000 yrityksessä.

Vaikka kilpailu alalla on kovaa, Surfer tarjoaa käyttäjilleen SEO-työnkulun, joka voi lisätä orgaanista liikennettä, lisätä näkyvyyttä ja parantaa sijoitustasi hakukoneissa intuitiivisella ja pelillisellä tavalla.

Löydät kaiken omistetusta sisällönmuokkausohjelmasta avainsanatutkimukseen, täydellisiin hakukoneoptimointitarkastuksiin, tekoälyn ääriviivageneraattoriin ja tietoihin perustuviin SEO-näkemyksiin.

Mutta onko se oikea työkalu yrityksellesi?

Jatka tämän arvostelun lukemista saadaksesi täydellisen erittelyn. Kerron eduista ja haitoista sekä joitain Surfer SEO -vaihtoehtoja.

Mitä ominaisuuksia Surfer SEO tarjoaa?

Surfer SEO on (ensisijaisesti) sisällön optimointityökalu, jolla on paljon tarjottavaa käyttäjilleen. Tärkeimmät ominaisuudet, joista kannattaa tietää, ovat seuraavat:

 • Sisällön editori
 • Avainsanatutkimustyökalu
 • Avainsana Surfer
 • AI ääriviivageneraattori
 • Surfer SEO auditointityökalu
 • Asiakaspalvelu

Alla tutkimme jokaista näistä ominaisuuksista ja annamme sinulle ensikäden katsauksen SEO-työkaluun.

Huomaa: Jotkut alla olevista ominaisuuksista voidaan sisällyttää vain tiettyihin suunnitelmiin. Katso tämän arvostelun hinnoitteluosiossa täydellinen erittely kunkin suunnitelman mukana tulevista ominaisuuksista.

Sisällön editori

Surfer SEO tarjoaa käyttäjille sisältöeditorin, jonka avulla he voivat jäsentää artikkelejaan paremmin, saada kattavan luettelon osuvista avainsanoista ja saada reaaliaikaista palautetta käynnissä olevista optimointitoimistaan.

Reaaliaikaiset mittarit tarjotaan rakenteelle, sanamäärälle, NLP-valmiille avainsanoille ja kuville, joiden avulla voit tehostaa vanhaa sisältöäsi ja päivittää uusia kappaleita luodessasi niitä.

Sisältöeditori on Surferin pääpaino. Voit käyttää sisältöeditoria kirjautumalla sisään Surfer SEO -hallintapaneeliin.

Siitä näkee Sisältöeditori lueteltu näytön vasemmassa reunassa olevassa valikossa, kuten näin:

Napsauta sitä, niin sinut ohjataan uuteen näyttöön, jossa sinua pyydetään lisäämään avainsanasi.

Tällä näytöllä voit päättää hakutulostesi sijainnin sekä mahdollisuuden tuoda sisältöä URL-osoitteesta.

Kun olet valmis, napsauta violettia painiketta, jossa lukee Luo sisältöeditori:

Valitsemiesi avainsanojen sisältöeditori olisi nyt pitänyt luoda. Napsauta juuri luotua asiakirjaa, niin sinut ohjataan uuteen näyttöön.

Täällä voit aloittaa teoksen kirjoittamisen. Vaikuttavaa on, että asiakirjassa on nyt muotoiltuja ohjeita ja termejä, joita sinun on noudatettava, sekä linkkejä kilpailijoiden osiin, suositeltuja otsikoita, otsikoita ja joitain tärkeitä kysymyksiä, joihin sinun on vastattava.

Sisältöeditorin käyttöliittymä on johdonmukaisesti intuitiivinen, ja suositellut termit ja ilmaukset on helppo kirjoittaa artikkeleihisi.

The Sisältöpisteet on ensisijainen osoitus siitä, kuinka hyvin olet pärjännyt kappaleen kanssa tähän mennessä, kuten alla näkyy:

Voit myös viedä valmiin dokumentin WordPressiin, jakaa sen muiden tiimin jäsenten kanssa, joille voidaan antaa mahdollisuus muokata sitä, ja suorittaa plagioinnin tarkistuksen sisällön alkuperäisen säilyttämiseksi.

Voit muokata asetuksia edelleen sisältöeditorissa napsauttamalla hammasrataskuvaketta, kuten:

Täältä voit muokata sisältösääntöjäsi ja kilpailijoita, joita vastaan ​​optimoit. Valitsemalla vähintään viisi URL-osoitetta saat osuvimmat tulokset – loistavaa ominaisuutta, jota ei ole helppo löytää muualta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa houkuttelevia blogiviestejä TextCortexillä

Voit mukauttaa myös sisältösi rakennetta, jolloin voit muuttaa sanojen, otsikoiden, kappaleiden ja jopa kuvien määrää. Arvojen muuttaminen vaikuttaa tietysti sisältöpisteyksiisi, mutta se on työkalun todellinen taika.

Toisin sanoen voit valita – melkein tarkalleen – minkä sisältötavoitteen haluat saavuttaa, ja sitten päivittää sisältösi sieltä. Lisäksi voit valita sisällytettävät termit (ja mitkä jättää huomiotta) ja merkitä ne otsikoiksi painamalla näppäimistön H-näppäintä.

Voit tarkentaa sisältöasiakirjaasi edelleen valitsemalla osuvimmat aiheet ja kysymykset vastattavaksi – Surfer poimii nämä aiheet ja kysymykset Googlen parhailta sivuilta:

Lopuksi, kirjoittamalla ne annettuun tekstikenttään, voit jättää kirjoittajatiimille lisähuomautuksia, kuten vertailuarvoja tai määräaikoja. Tekstiruutuun voit lisätä nopeasti kilpailevia artikkeleita sekä muotoilla sen mielesi mukaan.

Kaiken kaikkiaan Content Editor on Surfer SEO:n keskeinen ehdotus, eikä se petä. Intuitiivisen käyttöliittymän, runsaiden muokkausvaihtoehtojen ja läpinäkyvän pelillisen lähestymistavan ansiosta sisällön parantaminen on kauttaaltaan erinomainen.

Avainsanatutkimustyökalu

Surferin avainsanojen tutkimustyökalun avulla voit löytää asiaankuuluvia aiheryhmiä ensisijaisen avainsanan perusteella, tarkistaa kohdeyleisösi hakutarkoitukset ja arvioida kuukausittaista hakumäärää ja avainsanojen vaikeutta.

Aloita työkalun käyttö napsauttamalla kohtaa, jossa se lukee Avainsanatutkimus hallintapaneelin yläosassa, kuten näin:

Sinut ohjataan uuteen näyttöön, joka näyttää tältä:

Tälle näytölle syötät vain valitsemasi avainsanan, valitset, mistä haluat tulosten tulevan, ja napsautat sitten Luo avainsanatutkimus.

Surfer luo uusia aiheryhmiä tietylle avainsanallesi, joita voit tarkastella napsauttamalla avainsanaa alla Avainsanatutkimushistoriaitse.

Sinut ohjataan näytölle, joka näyttää tältä:

Täällä voit todella sukeltaa syvälle itse avainsanaklustereihin ja tarkastella niihin liittyviä avainsanoja, hakujen määrää sekä niiden hakutarkoituksia.

Avainsanan vaikeusaste ja kunkin avainsanan kokonaisliikenne näytetään myös, joten voit arvioida, onko se hyvä alue keskittyä vai käyttääkö ponnistelusi paremmin muualla. Voit jopa viedä tutkimuksesi CSV-tiedostoon, jotta voit tarkastella sitä myöhemmin kätevästi.

Täällä on kaiken kaikkiaan paljon tykkäystä. Surfer tarjoaa sinulle pohjimmiltaan laajan sisältösuunnitelman tuleville kuukausille. Se on ihanteellinen tuoreiden sisältöideoiden saamiseksi ja tiimin kiireen pitämiseen.

Avainsana Surfer

Avainsanojen osalta Keyword Surfer on toinen osa Surfer-pakettia, joka on enemmän kuin arvokas. Se on helppokäyttöinen Google Chrome -laajennus, jonka avulla voit nähdä hakujen määrän, napsautuskohtaisen hinnan ja arvioidun liikenteen suoraan selaimeltasi Googlen hakutulossivulla.

Näet kilpailijoiden sivujen sanamäärän, käytettyjen avainsanojen tarkan määrän ja täydellisen avainsanaideoiden luettelon hakumäärän mukaan.

Puhumattakaan mahdollisuudesta luoda kansioita avainsanoista, joita haluat kerätä ja seurata, ja viedä ne samat kansiot CSV-tiedostoina aina tarvittaessa – sekä käytännöllistä että älykästä.

Aloita työkalun käyttö siirtymällä Chrome Web Storeen ja etsimällä Avainsana Surferja napsauta sitten sinistä Lisää Chromeen painiketta näin:

Chrome-laajennus asentaa itsensä sieltä.

Googlessa Keyword Surfer näkyy näytön oikealla puolella:

Näet avainsanaideat, määrät ja päällekkäisyydet automaattisesti – sinun ei tarvitse avata useita välilehtiä. Työkalu käyttää tietojoukkoja yli 70 maasta, ja mikä parasta, se on , riippumatta siitä, rekisteröidytkö Surferiin vai et.

Se on jo vahvan paketin selvä kohokohta.

AI ääriviivageneraattori

Toinen Surferiin sisältyvä ilmainen työkalu on tekoälyn ääriviivageneraattori, jonka avulla voit luoda kokonaisia ​​sisällön ääriviivoja kappaleillesi.

Työkalu toimii hyvin, varsinkin kun sinun tarvitsee vain kirjoittaa muutama sana, ja kahden minuutin sisällä sinulla on karkea hahmotelma uudelle sisällölle. Jäsennys vaatii jonkin verran säätöä (ja ihmisen panosta) sekä muokkaamista ja uudelleenkirjoittamista.

Se on kätevä työkalu, jonka avulla pääset nopeasti alkuun sisällön luomisessa, ja voit testata sitä itse Surferin sivustolla ilmaiseksi. Tässä yksi aiemmin luomani:

Ääriviivageneraattorin virtalähteenä käytetty tekoälytekniikka on sama kuin itse sisällönmuokkausohjelmassa. Tarjolla on 7 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit myös perehtyä syvällisemmin tekoälyn ääriviivageneraattoriin.

🔥 Empfohlen:  Google päivittää tuotestrukturoidun tiedon ohjeet

Suosittelen kokeilemaan, sopiiko se sinulle.

SEO auditointityökalu

Surferin SEO-tarkastustyökalun avulla voit nopeasti käyttää vanhaa sisältöä uudelleen ja löytää SEO-virheet koko sivustoltasi. Minusta se oli riittävän helppokäyttöinen ja näin heti tarjouksen arvon.

Työkalun käyttäminen antaa sinulle pääsyn kriittisiin oivalluksiin, kuten käytettävien otsikoiden lukumäärään, sisällön pituuteen, NLP-kokonaisuuksien kattavuuteen ja avainsanatiheyteen. Puhumattakaan teoksen NLP-tunnelmasta, sisällönkuvauskenttien rakenteesta ja puuttuvista käänteislinkeistä, jotka pitävät hakukoneet tyytyväisinä.

Aloita työkalun käyttö napsauttamalla kohtaa, jossa se lukee Tarkastaa kojelaudassa näin:

Sieltä sinut ohjataan näytölle, joka näyttää tältä:

Syötä vain tarkistettava URL-osoite ja avainsana

Seuraavassa näytössä voit valita, mitkä kilpailijat optimoidaan, ja voit tarkastella sisältöpisteitäsi, puuttuvia käänteisiä linkkejä, sanamäärää ja termejä, joita sinun tulee käyttää, sekä otsikon ja metakuvauksen pituuden.

Vaiheittaiset ohjeet sisällön optimointiin ja automaattiset sisäiset linkkiehdotukset ovat kattava työkalu, joka antaa sisällöllesi vakavia sysäyksiä – ja kaikki sen käyttöliittymällä, jota on helppo seurata.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on toinen alue, jolla Surfer loistaa. Kokemamamme asiakastuki on ollut oikea-aikaista ja ammattimaista, ja kaikki kyselymme ratkaistiin ilman ongelmia.

Pääset asiakastukeen muutamalla napsautuksella heti, kun olet kirjautunut hallintapaneeliin:

Surfer tarjoaa asiakastukea, joka tuntuu henkilökohtaiselta, ja nykyään se on suurin kiitos, jonka voin sille antaa.

Siellä on myös mahdollisuus kysyä yhteisöltä sekä koulutusvideoita ja Surfer Knowledge Base; jälkimmäinen on hyvä paikka pysähtyä ja katsoa, ​​onko ongelma jo käsitelty yksityiskohtaisesti.

Integraatiot

Surfer tarjoaa integraatioita useiden keskeisten alustojen kanssa, mukaan lukien Semrush.

Jos et tiennyt, Semrush on SEO-työkalu, joka suorittaa avainsanatutkimusta ja seuraa kilpailijoiden avainsanastrategiaa sekä paljon muuta. Nämä kaksi työkalua yhdessä muodostavat kaikkivaltiaan yhdistelmän, ja mikä parasta, integrointi on ilmaista.

Surfer integroituu myös seuraaviin kolmansien osapuolien alustoihin:

 • Myyntivoima
 • HubSpot
 • Google Sheets
 • Google Docs
 • Zendesk
 • Amazon S3
 • Xero
 • Facebook markkinointi
 • Shopify

Surfer integroituu lisäksi Writesoniciin, tekoälykirjoitustyökaluun, joka auttaa luomaan sisältöä blogeihin ja sosiaaliseen mediaan. Writesonicin integrointi Surferin kanssa nopeuttaa sisällöntuotantoasi ja itse sisällön optimointiprosessia.

Paljonko Surfer maksaa?

Surfer tarjoaa neljä ydinsuunnitelmaa: Essential, Advanced, Max ja Enterprise. Tietenkin jokaisessa suunnitelmassa on erilaisia ​​ominaisuuksia, etuja ja käyttörajoituksia.

Tarkastellaanpa kutakin niistä hyvin.

Olennaista

Hinta alkaen 89 $/kk ja sisältää 15 sisällöntoimittajaa kuukaudessa (lisäeditorit maksavat 5 $), 2 organisaatiopaikkaa ja 100/päivä avainsanatutkimuksen.

Mukana on kaikki perusominaisuudet, kuten jaettavat linkit, plagioinnin tarkistus, Google-dokumenttien ja WordPressin integrointi ja paljon muuta.

Pitkälle kehittynyt

Alkaen 179 dollarista kuukaudessa ja sisältää 45 sisällöntoimittajaa kuukaudessa (lisäeditorit maksavat 3 dollaria), 5 paikkaa organisaatiossa ja 100 avainsanatutkimusta päivässä.

Siinä on samat ominaisuudet kuin Essential-suunnitelmassa; ainoa ero on istuimet ja sisällön editorit.

Max

Hinta alkaen 299 dollaria kuukaudessa ja sisältää 90 sisällöntoimittajaa kuukaudessa (lisäeditorit maksavat 3 dollaria), 10 paikkaa organisaatiossa ja 100 avainsanatutkimusta päivässä.

Siinä on samat ominaisuudet kuin alemmissa suunnitelmissa, mutta sillä on pääsy useisiin lisäosiin, mukaan lukien: Audit (100/kk), SERP Analyzer, whitelabeling ja API.

Yritys

Jos tarvitset mukautetun suunnitelman, sinun on otettava suoraan yhteyttä Surferiin tarjousta varten. Ominaisuuksia varten saat kuitenkin käyttöösi kaikki alemmissa sopimuksissa luetellut ominaisuudet sekä oman asiakasmenestyspäällikön, henkilökohtaisen koulutuksen, premium-tuen ja paljon muuta.

Lisäosia voi ostaa erikseen lisämaksusta.

Vuosittaiset alennukset ovat saatavilla ja Surfer tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Surffaajan plussat ja miinukset

Surfer on erinomainen hakukoneoptimointi- ja sisällönoptimointityökalu, mutta harvat asiat ovat virheettömiä.

Tässä on nopea yhteenveto Surferin suurimmista eduista ja haitoista.

Surffaajien ammattilaiset

 • Intuitiivinen sisällön editori. Surferin tärkein vetonaula, ja hyvästä syystä. Sisällönmuokkausohjelma on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, sen avulla voit sisällyttää helposti huomaamatta jääviä aiheita ja termejä ja sen avulla voit luoda mahtavaa sisältöä koko sivustollesi.
 • Helppo avainsanojen ja sisällön optimointi. Tarjoaa sekä avainsanojen että sisällön kirjoittamisen optimoinnin yhdessä paikassa. Useimmat avainsanatyökalut eivät tarjoa sisällön muokkaajia alustan sisällä, ja joudut maksamaan ylimääräisestä työkalusta kokonaan – hyvää vastinetta rahalle.
 • Asiakastuki (ja tekninen).. Kaikki meille tulleet kysymykset on ratkaistu nopeasti ja ilman ongelmia. Ystävällinen, ammattitaitoinen ja oikea-aikainen tuki, jolla on henkilökohtainen kosketus. Sitä tukevat hyödylliset koulutusvideot, yksityiskohtainen tietopohja ja mahdollisuus kysyä yhteisöltä.
 • Avainsana Surfer. Ilmainen Chrome-laajennus on enemmän kuin käyttämisen arvoinen, varsinkin kun se on ilmainen ja sen voi asentaa muutamassa minuutissa. Saat käyttöösi aidosti hyödyllisiä tietoja, kuten hakumäärän, napsautuskohtaisen hinnan ja arvioidun liikenteen, suoraan selaimestasi.
 • GrowFlow. Tämä tekoälyllä toimiva työkalu tarjoaa toimivia SEO-suosituksia. Suositukset eivät ole täydellisiä, mutta ne ovat silti varsin hyödyllisiä. Joten jos olet epävarma siitä, mitkä tehtävät voivat auttaa parantamaan nykyistä sisältöäsi, tämä työkalu on hyvä paikka aloittaa.
🔥 Empfohlen:  Bingin uusi PubHub tarjoaa miljoonia uusia vierailijoita

Surffaajan miinukset

 • Joskus epäolennaisia ​​ehdotuksia. Jotkut Surfer SEO:n ehdotuksista ovat vähän merkityksettömiä, ja tämä sisältää itse sisäisen linkityksen. Odotamme näiden tarkkuuden kuitenkin paranevan ajan myötä. On sanottava, että ehdotukset ovat parempia kuin useimmat muut testaamamme sisällön optimointityökalut.
 • Ei ilmaista kokeilua. Surfer tarjosi aiemmin ilmaisen kokeilujakson, mutta se ei ole enää saatavilla.
 • AI-kirjoittaja on kallis. Surfer julkaisi vihdoin oman tekoälykirjoittajansa, mutta se on aivan liian kallista ollakseen varteenotettava vaihtoehto, varsinkin verrattuna muihin markkinoilla oleviin tekoälykirjoittajiin. Se kuitenkin tarjotaan lisäosana, joten et maksaisi ylimääräistä jostakin, jota et käytä.
 • Lisäominaisuudet ovat maksullisia lisäosia. Surferin hinnoittelun muutoksen jälkeen ominaisuudet, kuten GrowFlow, ovat nyt saatavilla vain maksullisena lisäosana.

Surffaajien vaihtoehdot

Etsitkö Surfer-vaihtoehtoja vai haluatko vain vertailla? Tutustu näihin muihin mahtaviin SEO-työkaluihin ennen kuin suuntaamme Surfer SEO -arvioinnin päätelmään:

 • Frase | Arvostelumme – Paras niille, jotka tarvitsevat sisällön optimointia ja tekoälyn kirjoitustoimintoja yhdessä paikassa. Hyvämaineinen Surfer SEO -vaihtoehto.
 • SE-sijoitus | Arvostelumme – Paras all-in-one SEO-työkalu arvokkailla sisäänrakennetuilla sisällön optimointitoiminnoilla. Tarjoaa terveellisen valikoiman ominaisuuksia.
 • Scalenut | Arvostelumme – Sisällön optimointityökalu, joka tarjoaa erinomaisia ​​sisällönluontityökaluja ja SEO-kirjoitusavustajan, joka auttaa sinua pääsemään eteenpäin. Kannattaa katsoa.

Lopulliset ajatukset

Tämä täydentää Surfer SEO -arvostelumme.

Kaiken kaikkiaan Surfer on yksi parhaista saatavilla olevista SEO-työkaluista ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna useimpiin muihin siellä oleviin (Clearscope ja MarketMuse tarjoavat vain vähän oikeuttaakseen hintansa).

Viisi kunnianhimoista, innokasta ystävää (ja paljon kovaa työtä!) ovat luoneet (väistämättä) sivun hakukoneoptimointityökalun, jonka voi voittaa.

Pidämme todella sisällöneditorista, helppokäyttöisyydestä ja intuitiivisesta käyttöliittymästä, puhumattakaan erinomaisesta asiakastuesta ja ilmaisesta Keyword Surfer Google Chrome -laajennuksesta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että sisältösi voi todella alkaa loistaa muutamassa päivässä, kun sekä avainsana- että sisällön optimointi on samassa paikassa.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme ehdottomasti Surferia, jos olet copywriter, pienyrityksen omistaja tai jopa keskikokoinen organisaatio. Jopa suuret yritykset ja yritykset löytävät täältä paljon pitävää.

Siitä huolimatta heidän uusi tekoälyn kirjoitustoiminto ei ole paras. Mutta sitä tarjotaan lisäosana, joten sinun ei pitäisi maksaa ylimääräistä, ellet tarvitse sitä.

Kiitos lukemisesta ja onnea!