Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Survey Junkie Review: Onko laillista? Tässä on henkilökohtainen kokemukseni

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Survey Junkie Review: Onko laillista? Tässä on henkilökohtainen kokemukseni

Palkan saaminen mielipiteestäsi kuulostaa uskomattomalta, mutta voi olla vaikeaa löytää kyselyalustaa, jonka parissa tunnet olosi mukavaksi.

Liian monet kyselysivustot pyytävät sinua maksamaan rahaa löytääkseen maksettuja kyselyjä. Se on hyvin yleinen huijaus, johon ihmiset sortuvat joka päivä.

Hyvä nyrkkisääntö on, ettei koskaan maksa mahdollisuudesta ansaita rahaa. Sinun ei pitäisi koskaan joutua maksamaan hakeaksesi työtä tai osallistuaksesi kyselyyn.

Jos maksat jostain tällä tavalla, se on todennäköisesti huijaus. Survey Junkie -arviomme voi auttaa sinua näkemään, onko tämä online-kyselysivusto, joka maksaa käyttäjille kyselyiden täyttämisestä, oikea sinulle.

Yhteenveto

Survey Junkie tarjoaa helpon tavan saada ylimääräistä rahaa vain vastaamalla joihinkin kysymyksiin. Heillä on Trustpilot-pisteet 4,5/5 ja A+ luokitus BBB:llä.

Plussat

  • Hyvämaineinen tutkimusyritys
  • Helppokäyttöinen
  • Helppo nostaa

Haittoja

  • Vain kaksi tapaa nostaa rahaa
  • Ei kokopäivätyötä

Huijaukset ovat pelottavia, eikä kukaan halua tyytyä niihin. Huijaukseen joutumisen pelon perusteella jotkut ihmiset välttävät hyödyntämästä laillisia rahantekomahdollisuuksia.

Esimerkiksi monet ihmiset pelkäävät joutuvansa kyselysivustojen huijaukseen. On kuitenkin olemassa joitain laillisia kyselysivustoja. Tarkastelin tarkemmin Survey Junkieta selvittääkseni, kuuluuko yritys huijaus- vai legit-luokkaan.

Onko Survey Junkie laillinen?

Kyllä, Survey Junkie on laillinen yritys, jolla on A+ luokitus Better Business Bureau. Kuten kaikilla yrityksillä, asiakkailta tuli joitain valituksia, mutta ne näyttivät ratkeavan ajoissa ja tyydyttävästi.

Lisäksi Survey Junkie sai Better Business Bureau -sivustolla 4,33/5 tähteä.

Trustpilot antaa myös Survey Junkie 4,3 tähteäjoka osoittaa, että se on laillinen kyselysivusto.

Ilmoittauduin yritykseen ja suoritin kyselyitä saadakseni PayPal-nostomaksun. Mitään hämärää ei tapahtunut, kun suoritin online-kyselyjä, ja tunnen oloni erittäin mukavaksi suositella tätä verkkosivustoa rahan ansaitsemiseksi.

Kaikki merkit osoittavat, että Survey Junkie on luotettava yritys, jolla on vahva asema alalla.

Loistavan kokemuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus lukea yksityiskohtainen tietosuojakäytäntö, jossa kerrotaan tarkasti, miten Survey Junkie toimii ja mitä sen jäseniltä odotetaan.

Jos rikot heidän ehtojaan, tilisi jäädytetään. Noudata vain sääntöjä ja sinulla ei ole ongelmia.

Mikä on Survey Junkie?

Survey Junkie on enemmän kuin pelkkä kyselysivusto, se on tunnettu markkinatutkimusyritys, joka perustettiin jo vuonna 2011. Se on yksi suosituimmista online-kyselysivustoista.

Yrityksellä on myös yli 20 miljoonaa jäsentä, mikä tarkoittaa, että monet ihmiset käyttävät tätä mahdollisuutta hyväkseen.

Yritys tarjoaa pohjimmiltaan suoria kyselymahdollisuuksia, joita voit suorittaa vapaa-ajallasi, mikä puolestaan ​​helpottaa kommunikaatiota brändien ja niiden kuluttajien välillä.

Et rikastu yhdessä yössä vastaamalla kyselyihin, mutta tämä voi olla toinen tapa ansaita rahaa.

Survey Junkien jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kyselyihin ja olla mukana auttamassa brändejä valmistamaan parempia tuotteita.

Sen lisäksi, että laittaisit ylimääräistä rahaa lompakkoosi, voit myös auttaa suosikkibrändejäsi luomaan tuotteen, jolla on enemmän arvoa.

Automaattisten suorien kyselyiden lisäksi voit rekisteröityä myös kolmannen osapuolen paneeleihin. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tähän vaihtoehtoon, ellet halua, mutta se voi olla hyvä tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa.

Survey Junkie Highlights

Haluat vain tietää, onko Survey Junkie aikasi arvoinen ja voitko käyttää sitä rahan ansaitsemiseen.

Mielestäni on, joten käydään läpi Survey Junkien huippukohdat.

Kun olet käynyt läpi kivuttoman rekisteröitymisprosessin, voit helposti alkaa saada jäsenpalkintoja ja ansaita rahaa.

🔥 Empfohlen:  Namecheap VPN -arvostelu: Onko se paras saatavilla oleva VPN-vaihtoehto?

Survey Junkien ehdoton paras puoli on, että saatavilla on niin monia kyselyitä. Olen osallistunut moniin erilaisiin kyselyihin useiden eri yritysten kautta.

Tämän kokemuksen kautta olen huomannut, että vaikeinta ylimääräisen rahan tai lahjakorttien tienaamisessa kyselyjen kautta on yksinkertaisesti saatavuus. Tietysti se tapahtuu laillisen yrityksen löytämisen jälkeen!

Monilla kyselyalustoilla ei vain ole tarpeeksi kyselyitä tyydyttämään jäsentensä tarpeita. On uskomattoman turhauttavaa ja aikaa vievää, että kyselyt loppuvat jatkuvasti, mutta valitettavasti niin tapahtuu useimmissa käytettävissä olevissa kyselyyrityksissä.

En kokenut samaa turhautumista Survey Junkie -sovelluksen kanssa. Huomasin, että kyselyjä oli tarpeeksi pitämään minut kiireisenä useimpina päivinä.

Itse asiassa näyttää siltä, ​​​​että Survey Junkiella on enemmän kyselyitä kuin joillakin muilla alustoilla, mikä helpottaa rahan ansaitsemista verkossa.

Kilpailijoilla voi olla vähemmän kyselyitä tai saatat huomata, että heillä ei ole enää kyselyitä täytettävänä, kun pohdit mahdollisia vaihtoehtoja.

Muutama päivä, jolloin ei ollut saatavilla Survey Junkie -kyselyitä, se ei ollut kovin tuskallista, koska minulla oli mahdollisuus suorittaa niin monia muita kyselyitä edellisinä päivinä.

Valittavana on paljon kyselyitä

Tarjottujen online-kyselyjen lisäksi Survey Junkie kuratoi kyselyt profiilisi perusteella. Joten jopa teini-ikäiset voivat ansaita rahaa.

Sinut valitaan ennakkoon kyselyihin, joihin olet todennäköisemmin oikeutettu, toisin kuin muissa yrityksissä, joissa sinun on vain aloitettava kysely, jotta saat selville, oletko edes vähän lähellä kyselyn tekijän halua.

Vaikka on edelleen mahdollista hylätä kyselyn keskellä, ongelma ilmenee paljon harvemmin, koska Survey Junkie -sovellus on esiseulonut saatavilla olevat kyselyt tarpeidesi mukaan. Tämän arvoa ei voi yliarvioida!

On erittäin ärsyttävää olla kyselyn puolivälissä ja sitten saada selville, että et ole pätevä. Jos näin tapahtuu sinulle Survey Junkiessa, saat silti pisteitä ajastasi.

Kaiken kaikkiaan yrityksen kanssa on hienoa työskennellä, ja on epätodennäköistä, että se aiheuttaa sinulle suuria päänsärkyä. Sivusto on käyttäjäystävällinen ja niillä on mahdollisuus käyttää useita laitteita kyselyiden suorittamiseen.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Huomasin, että tiimi vastasi hyvin kysymyksiini, joita minulla oli matkan varrella.

Oletko oikeutettu liittymään?

Survey Junkie on vain asukkaiden saatavilla tietyissä maissa, kuten Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kanadassa.

Tämän asuinpaikkavaatimuksen lisäksi ainoa vaatimus ansaita rahaa täyttämällä online-kyselyitä on, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Kuinka rekisteröityä Survey Junkielle

Survey Junkie -tilin luominen on helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda profiili heidän verkkosivuillaan. Minulla meni vain muutama minuutti profiilin määrittämiseen.

Survey Junkie -sivusto kysyy sinulta peruskysymyksiä sinusta, kotitaloudestasi, tuloistasi ja elämästäsi yleensä. Näihin kysymyksiin oli tarpeeksi helppoa vastata antamatta liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kun olet täyttänyt profiilin, pääset käyttämään saatavilla olevaa luetteloa kyselyistä ja Survey Junkie alkaa lähettää sinulle päteviä sähköposteja online-kyselyistä.

Joka kerta kun saat sellaisen, sinun ei tarvitse vastata. Saatat kuitenkin jäädä paitsi jostain hyvästä.

Survey Junkie Arvostelut

Survey Junkie on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Sovelluskaupassa tämä sovellus on tällä hetkellä elämäntavan sijalla 45.

Tässä on katsaus viimeaikaisiin palautteisiin Survey Junkien käyttäjiltä.

– Julie L.

– Ashley Y.

Kuinka käyttää Survey Junkiet tehokkaasti

Nyt kun tiedät, että Survey Junkie tarjoaa oikeutetun tavan ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, haluat todennäköisesti tietää tarkalleen, kuinka Survey Junkie -sovellus toimii ja kuinka voit maksimoida tulosi vapaa-ajallasi.

🔥 Empfohlen:  Toin ChatGPT:n lautapelimaailmaan. Onko se valmis peli-iltaan?

Täydelliset kyselyt

Kyselyt ovat saatavilla Survey Junkien helppokäyttöisillä verkkosivuilla. Voit osallistua kyselyihin joko verkkosivuston kautta tai sinulle sähköpostitse lähetetyn linkin kautta.

Maksimoidakseni ansiosi käteisellä tai lahjakorteilla, tarkistaisin sivuston säännöllisesti, koska joskus hyvät kyselyt poimitaan nopeasti!

Ilmoittautumiseni jälkeen huomasin, että sain heti monia kyselytarjouksia. Kävittyäni ja suorittaessani muutaman niistä, minulla loppuivat kyselyt. Palasin muutaman tunnin kuluttua ja minulla oli jo lisää kyselyitä.

Muutaman päivän aikana kävi selväksi, että paras tapa löytää kysely on vain käydä sivustolla usein. Useimpina päivinä pystyin vastaamaan useisiin kyselyihin, mutta parina päivänä en löytänyt saatavilla olevaa kyselyä.

On tärkeää hypätä kyselymahdollisuuksiin sitä mukaa, kun niitä ilmaantuu. Vaikka verkkokyselyitä saattaa olla tulossa lisää, sinun tulee aina täyttää saatavilla olevat kyselyt sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muussa tapauksessa annat pisteitä (ja dollareita) ohittaa.

Monet ihmiset tietävät kuinka mahtava Survey Junkie on, joten joskus kyselyt voivat täyttyä nopeasti. Älä odota kyselyyn vastaamista, vaan tee se heti!

Liity fokusryhmään

Vaikka minulla ei ole vielä mahdollisuutta liittyä fokusryhmään, olen kuullut, että kohderyhmät tarjoavat paljon. Saat mahdollisuuden ilmaista mielipiteesi vähemmän muodollisessa ympäristössä ja ansaita rahaa nopeammin prosessissa. Jos sinulla on mahdollisuus liittyä kohderyhmään Survey Junkien kanssa, ota se!

Ansaitse pisteitä

Kun osallistut kyselyihin ja osallistut kohderyhmiin, alat kerätä pisteitä tilillesi. Sinun on kerättävä vähintään 500 pistettä ennen kuin voit kotiuttaa. 500 pistettä vastaa 5 dollaria.

Kuinka kauan sinulla kestää nostaa rahaa? Se riippuu todella vain siitä, kuinka monta kyselyä pystyt suorittamaan. Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran, saat 25 pistettä vain ilmestymisestä.

Kaikille tutkimuksille on määritetty pistearvo. Suurin osa näistä tutkimuksista on arvostettu 20–200 pisteen välillä, mutta joskus kyselyt voivat olla arvokkaampiakin.

Kun olet vastannut kyselyyn, pisteesi pitäisi näkyä välittömästi. Jos ne eivät näy 24 tunnin kuluessa, ota yhteyttä tukeen. Avulias tiimi voi auttaa saamaan pisteesi sinne, missä ne kuuluvat.

Muista hyödyntää tilaisuuksia sitä mukaa kun niitä tulee! Jos hyödynnät kyselyn mahdollisuuksia, ensimmäisten 500 pisteesi saavuttaminen ei ole liian vaikeaa.

Minulla kesti noin viikon vastata kyselyihin hyvin epäsäännöllisin perustein, ennen kuin pisteeni olivat yli 500, mutta taas se riippuu vain siitä, kuinka monta kyselyä sinulla on käytettävissäsi.

Jos olet valmis kirjautumaan sisään useammin, saavutat todennäköisesti 500 pistettä aikaisemmin.

Toinen huomioitavaa pisteissä on, että ne eivät vanhene. Sinun on vain suoritettava vähintään yksi kysely 12 kuukauden välein, jotta tilisi ja pisteet pysyvät aktiivisena. Jos unohdat osallistua kyselyihin vuodeksi, pisteesi katoavat.

Cash Out

Pisteiden ansaitseminen on helppoa ja maksujen saaminen ja kotiuttaminen on vielä helpompaa. Mutta maksaako Survey Junkie?

Survey Junkie -palkintojen maksukynnys on erittäin matala. Se on valtava bonus, että sinun ei tarvitse kasvattaa 5 000 tai jopa 50 000 pistettä ennen kuin voit kotiuttaa. 500 pistettä on luku, jonka voit saavuttaa lyhyessä ajassa.

Lyhyt aikakehys voi auttaa pitämään sinut motivoituneena saavuttamaan voittorajan. Lisäksi ansaitsemasi pisteet voidaan muuntaa käyttökelpoiseksi rahaksi nopeammin esimerkiksi luottokortin veloituksen maksamiseen.

Vain kolmen kyselyn täyttäminen päivässä voi ansaita jopa 40 dollaria kuukaudessa. Keskimääräinen kyselymaksu on 0,50–3,00 dollaria.

🔥 Empfohlen:  Opinion Outpost Review: Onko se laillista?

Monet kyselysivustot mahdollistavat pankkisiirron, kun olet täyttänyt online-fokusryhmiä, kyselypaneelin tai kyselyiden täyttämisen.

Survey Junkien kyselyihin osallistujilla on kaksi vaihtoehtoa kotiutukseen. Voit joko saada eGiftCardin valitsemallesi jälleenmyyjälle tai voit siirtää rahat PayPal-tilillesi, jossa voit tehdä pankkisiirron.

Tämä käteisen tai lahjakorttien valinta on samanlainen kuin muilla kyselysivustoilla.

Jotkut lahjakortit sisältävät Amazon, Target ja Walmart. Kaikki nämä lahjakortit ovat mielestäni hankkimisen arvoisia.

Voit valita lahjakortin kotiutuksen vain, jos asut Yhdysvalloissa, muuten sinun on pysyttävä PayPal-vaihtoehdossa.

Voit käyttää pisteitäsi eGiftCard-vaihtoehdon osittaiseen kotiuttamiseen. Jos valitset PayPal-vaihtoehdon, sinun on lunastettava kaikki pisteesi automaattisesti. PayPalin avulla voit aina siirtää rahat pankkitilillesi.

Joten jos haluat lunastaa osan pisteistäsi lahjakorteista ja loput PayPalista, muista lunastaa lahjakortti ensin. Saatat joutua ohittamaan lahjakortin, jos valitset ensin PayPal-vaihtoehdon.

Lisäksi, jos sinulla on ongelmia noston kanssa, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Vaihtoehtoja Survey Junkielle

Survey Junkie ei ole ainoa alusta, joka maksaa sinulle mielipiteestäsi. Tässä on muutama harkittava vaihtoehto.

Swagbucks

Swagbucks on suosittu sivusto, joka on maksanut yli 700 miljoonaa dollaria jäsenilleen.

Voit ansaita Swagbucks-palkintoja kyselyjen suorittamisesta, videoiden katselusta, Internet-hakujen tekemisestä, verkko-ostoksia ja paljon muuta. Ansaitsemasi pisteet tai Swagbucks voidaan muuntaa lahjakorteiksi jokapäiväisissä jälleenmyyjissä tai käteiseksi PayPalin kautta.

InboxDollaria

InboxDollars maksaa sinulle, kun vastaat kyselyihin, luet sähköposteja, testaat tuotteita, lunastat päivittäistavarakaupan kuponkeja, ostat verkkokauppoja, etsit Internetistä, pelaat pelejä ja paljon muuta.

Ansaintapotentiaali on 0,01–30 dollaria jokaisesta suorittamastasi toiminnasta. Mutta useimmista toiminnoista saat alle 10 dollaria.

Varat maksetaan PayPalin, Visan e-lahjakortin tai muun e-lahjakortin kautta. Tarvitset vähintään 15 dollarin nostosaldon.

UKK

Tässä on joitain vastauksia yleisiin kysymyksiin Survey Junkien käyttämisestä rahan ansaitsemiseen.

Maksaako Survey Junkien rekisteröityminen rahaa?

Ei, Survey Junkien rekisteröityminen on ilmaista. Pääsääntöisesti sinun ei pitäisi maksaa ansaitamahdollisuuden rekisteröimisestä.

Kuinka vanha sinun tulee olla liittyäksesi Survey Junkieen?

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias liittyäksesi Survey Junkieen.

Kuinka laillinen Survey Junkie on?

Survey Junkie on laillinen yritys, joka tarjoaa sinulle maksun kyselyihin vastaamisesta. Vaikka ansaitsemasi summa vaihtelee, se ei todennäköisesti korvaa tulojasi. Mutta se on mukava lisärahalähde.

Onko Survey Junkiella sovellusta?

Joo. Survey Junkiella on sovellus iOS- ja Android-laitteille Apple App Storesta ja Google Playsta.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja Survey Junkie tarjoaa?

Survey Junkiella on käyttäjien saatavilla laaja ohjeosio. Voit myös ottaa yhteyttä tukeen heidän verkkosivustonsa kautta.

Yhteenveto

Vaikka on epätodennäköistä (tai mahdotonta), että pystyt korvaamaan tulojasi suorittamalla kyselyitä Survey Junkien avulla, se ei tarkoita, etteikö se olisi kannattavaa sivutouhua. Lisäksi kyselyjen tekeminen on loistava tapa tappaa aikaa.

Survey Junkie tarjoaa sinulle helpon tavan tuoda lisää rahaa tai ansaita lahjakortteja vain vastaamalla joihinkin kysymyksiin. Sinä ja lompakkosi olette iloisia tästä pienestä ylimääräisestä rahasta.

Luo vain tili ja ala ansaita rahaa.