Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Survey Junkie Review: plussat, miinukset ja onko se sen arvoista? (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Survey Junkie Review: plussat, miinukset ja onko se sen arvoista? (2023)

Jos olet lukenut muita Survey Junkie -arvosteluja, olet todennäköisesti kuullut, että se on loistava tapa ansaita “helppoa rahaa” verkossa. Ja vaikka tämä saattaa olla osittain totta, se ei tarkoita, että se sopii kaikille.

Jos tavoitteesi on esimerkiksi ansaita paljon rahaa, säästää tärkeää tavoitetta, kuten asunnon ostamista varten, tai jos etsit tapaa tulla toimeen, verkkokyselyihin vastaaminen ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Jos aikasi on kuitenkin rajallinen ja haluat ansaita ylimääräistä kulutusrahaa ajaessasi metrolla töihin, katsoessasi Netflixiä tai jonotessasi ruokakaupassa, Survey Junkie voi auttaa sinua saavuttamaan sen.

Mikä on Survey Junkie?

Kysely Junkie on ilmainen verkkoyhteisö, joka maksaa käyttäjilleen online-kyselyiden täyttämisestä. Sivuston mukaan sen tehtävänä on “liittää äänesi suuriin brändeihin – auttaa muokkaamaan maailmaamme”.

Toisin sanoen tunnetut yritykset maksavat Survey Junkielle tutkiakseen kohdeyleisöään ja testatakseen uusia tuoteideoita. Näin he eivät tuhlaa rahaa sellaisten tuotteiden ja palvelujen luomiseen, jotka saattavat epäonnistua. Saat apua tuoteideoiden muotoilussa, ja vastineeksi avustasi Survey Junkie välittää osan tuloistaan ​​sinulle.

Onko Survey Junkie laillinen?

Keskustellaan ensin siitä, mikä tekee kyselysivustosta laillisen: positiivinen historia, todellisia tapoja ansaita rahaa ja ei hämäriä taktiikoita.

Survey Junkie perustettiin vuonna 2011 Glendalessa, Kaliforniassa. Yhtiö on Better Business Bureaun akkreditoima ja sillä on tällä hetkellä B-luokitus.[1] BBB:n verkkosivuston mukaan syy sen luokitukseen on se, että sillä on yli 280 asiakkaiden valitusta, jotka kaikki näyttävät ratkeavan.

Sillä on myös 4,5 tähden luokitus Trustpilotissa. Survey Junkiella on yhteensä yli 12 800 arvostelua, ja se on saavuttanut kaiken kaikkiaan positiivisen ennätyksen.

Sen verkkosivuilla todetaan rehellisesti: “Et rikastu vastaamalla kyselyihin”, ja tuhannet käyttäjät ilmoittavat ansaitsevansa todellista rahaa sen kyselyillä.

Kuinka paljon Survey Junkie maksaa?

Kyselyt maksavat yleensä 0,50–3 dollaria. Jos täytät kolme kyselyä joka viikko, voit ansaita helposti 1,50–12 dollaria kuukaudessa muutamalla minuutilla. Jos olet oikeutettu satunnaiseen tuotetestaukseen tai kohderyhmään, voit ansaita ylimääräisen 5–150 dollaria jokaisesta osallistumisestasi.

Ei ole mahdollista määrittää tarkasti, kuinka monta kyselyä olet oikeutettu osallistumaan tai kuinka paljon rahaa voit ansaita. Se riippuu demografisista tiedoistasi, yrityksistä, joiden kanssa Survey Junkie työskentelee, sekä tuotteista ja palveluista, joita se testaa.

Näiden tietojen perusteella Survey Junkie on oikeutettu tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi, varsinkin jos sinulla ei ole paljon aikaa omistautua sivutyöhön ja haluat jakaa mielipiteitäsi.

Onko Survey Junkie turvallinen?

Se, että Survey Junkien kaltainen sivusto on laillinen, ei välttämättä tarkoita, että se olisi turvallinen. Survey Junkie on kuitenkin molemmat.

Survey Junkie kokoaa käyttäjien vastaukset yhteen ennen kuin jakaa ne kolmansille osapuolille. Sen tietosuojakäytännön mukaan “Kootut tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja.” Tämä tarkoittaa, että nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja muita henkilökohtaisia ​​tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Jos olet huolissasi pankkitietojesi jakamisesta tulojen siirtämiseksi tilillesi, voit valita sen sijaan turvallisen maksun PayPalin kautta tai sähköisen lahjakortin.

Kuinka Survey Junkie toimii?

Nyt kun tiedät, että Survey Junkie on laillinen ja kuinka voit ansaita rahaa, puhutaan yksityiskohdista: kuinka rekisteröityä, ansaita Survey Junkie -palkintoja ja lunastaa ne käteisellä ja lahjakorteilla.

Luo ilmainen Survey Junkie -kirjautumistunnuksesi

Rekisteröidy Survey Junkien kanssa on ilmainen ja kestää vain muutaman minuutin. Voit käyttää Facebook- tai Google-tiliäsi Survey Junkie -kirjautumistunnuksen luomiseen tai syöttää sähköpostiosoitteesi manuaalisesti. Muutaman minuutin kuluessa sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, jossa vahvistetaan uusi tilisi. Sitten voit kirjautua sisään Survey Junkieen ja alkaa ansaita palkintoja.

🔥 Empfohlen:  Lucky Day App Review | Syväsukellus

Ansaitse Survey Junkie palkitsee pisteitä

Survey Junkie tarjoaa useita tapoja ansaita palkintoja. Voit täyttää profiilikyselysi, osallistua maksullisiin kyselyihin, puhelinkyselyihin, testata tuotteita tai liittyä online- ja henkilökohtaiseen kohderyhmiin.

Alla mainitut arvioidut mahdolliset tulot perustuvat useisiin tekijöihin, kuten henkilökohtaiseen kokemukseemme, siihen, mitä Survey Junkie väittää ansaitsevasi, ja muiden Survey Junkien käyttäjien kokemuksiin. Todelliset tulot voivat vaihdella.

Osallistu kyselyihin

Kuinka paljon voit ansaita: 1–150 pistettä (1 000 pistettä = 10 USD)

Pääasiallinen tapa ansaita palkintoja Survey Junkien avulla on täyttää online-kyselyt. Kun kirjaudut Survey Junkie -tilillesi, käytettävissä olevat kyselyt näkyvät hallintapaneelissasi. Jokainen listaus sisältää kyselylomakkeen arvoisen pistemäärän ja kuinka kauan sen täyttäminen kestää.

Kyselyn valitseminen tästä hallintapaneelista ohjaa sinut kolmannen osapuolen sivustolle. Jokaisella Survey Junkien palkkaavalla asiakkaalla on hieman erilainen sivusto: miltä se näyttää, miten se esittää kysymyksiä jne.

Ensimmäisessä näytössä kysytään yleensä täyttäviä kysymyksiä varmistaakseen, että vastaat kyselyn demografisia tietoja. Jos teet niin, näet viestin, jossa on kutsu osallistua.

Jos et täytä vaatimuksia, Survey Junkie antaa sinulle yleensä muutaman pisteen seulontakysymyksiin vastaamisesta. Vastaavasti, jos täytät vaatimukset, mutta kyselyyn on jo tarpeeksi osallistujia, saat silti muutaman pisteen yrittämisestä.

Kun uusia kyselyitä tulee saataville, Survey Junkie ilmoittaa sinulle sähköpostitse. Se sisältää kuluvan ajan ja ansaitsemiesi pisteiden määrän, joten sinun ei tarvitse käydä sivustolla päättääksesi, kannattaako se sen arvoista.

Aiheeseen liittyvä: 18 parasta paikkaa maksullisiin verkkokyselyihin

Täytä puhelinkyselyt

Kuinka paljon voit ansaita: $5 – $100

Puhelinkyselyt toimivat samalla tavalla kuin verkkokyselyt, paitsi että ne tehdään puhelimitse tutkijan kanssa. Ensin sinua pyydetään täyttämään lyhyt online-kysely. Sitten tutkija soittaa ja kysyy kokemuksistasi tuotteesta tai palvelusta.

Näitä ei ole saatavilla usein – yleensä kerran kuukaudessa tai harvemmin.

Testaa tuotteita

Kuinka paljon voit ansaita: 5-50 dollaria

Tuotteiden testausmahdollisuudet ovat saatavilla kerran kuukaudessa tai harvemmin riippuen siitä, oletko kelvollinen meneillään oleviin opintoihin. Jos sinut valitaan testaamaan tuotetta, täytät ensin lyhyen verkkokyselyn.

Kun olet valmis, saat postitse ilmaisen tuotteen käytettäväksi ja säilytettäväksi. Tietyn ajan kuluttua Survey Junkie pyytää sinua täyttämään tarkemman kyselyn tuotteesta ja kokemuksistasi sen käytöstä.

Liity fokusryhmiin

Kuinka paljon voit ansaita: 25-150 dollaria

Kohderyhmät tehdään sekä henkilökohtaisesti että verkossa. Kuten muutkin Survey Junkien mahdollisuudet, sinun on ensin täytettävä lyhyt kysely. Jos täytät vaatimukset, saat kutsun paneeliin.

Online-fokusryhmissä saatat tarvita web-kameran osallistuaksesi. Hyväksyt tietyn ajan ja soitat sitten keskustellaksesi tuotteesta tai palvelusta muiden käyttäjien kanssa. Sekä henkilökohtaisesti että verkossa järjestetään fokusryhmiä kerran kuukaudessa tai harvemmin, ja ne ovat Survey Junkien eniten ansaitseva tilaisuus.

Lisää Survey Junkie Pulse -selainlaajennus

Voit ansaita lisäpisteitä asentamalla Survey Junkie Pulse -selainlaajennuksen ja jättämällä sen asennettuna vähintään 30 päiväksi. SJ Pulse analysoi hakuhistoriasi ja yhdistää sinut lisäkyselyihin kiinnostuksen kohteidesi perusteella.

Kun olet asentanut SJ Pulse -laajennuksen, selaa tavalliseen tapaan. Saat ilmoituksen heti, kun uusi kyselymahdollisuus tulee saataville.

Survey Junkie -sivusto ja SJ Pulse toimivat itsenäisesti. Siksi et näe samoja kyselyitä molemmilla alustoilla.

Laajennus ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten pankkitietoja tai salasanoja, eikä sinun tarvitse olla kirjautuneena Survey Junkie -tilillesi käyttääksesi sitä.

🔥 Empfohlen:  Onko SEO kustannustehokasta? (Lisäksi SEO ROI:n maksimointi)

Aiheeseen liittyvä: 16 parasta Cash-Back-sovellusta ja selainlaajennusta, joita tarvitset

Lunasta palkintosi

Pisteet näkyvät tilisi vasemmalla puolella. Napsauttamalla “elinikäisiä pisteitä” voit tarkastella ansaintahistoriaasi ja nähdä, kuinka monta pistettä sinulla on jäljellä, ennen kuin voit lunastaa ne Survey Junkie -palkintoihin.

Jokainen Survey Junkiella ansaitsemasi 1 000 pistettä on 10 dollarin arvoinen. Kun olet saavuttanut vähintään 1 000 pistettä, voit kotiuttaa PayPalin kautta, vaihtaa pisteesi sähköisiksi lahjakorteiksi tai siirtää tulosi suoraan pankkitilillesi. E-lahjakortit ja pankkisiirrot ovat saatavilla vain yhdysvaltalaisille osallistujille.

Jos valitset sähköisen lahjakortin, voit lunastaa palkintosi vain 5 dollarin erissä. Jotta voit lunastaa palkintosi PayPalin tai pankkisiirron kautta, sinun on lunastettava kaikki tulosi. Et voi vastaanottaa osittaisia ​​maksuja.

Lahjakorttisi eivät vanhene koskaan, joten voit käyttää niitä milloin haluat.

Survey Junkie -sovellus

Jos haluat mieluummin osallistua kyselyihin ja ansaita palkintosi tien päällä, sinun kannattaa tehdä niin lataa Survey Junkie -sovellus. Kuten verkkosivusto, sovellus on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

Navigointivalikko on sama. Voit osallistua kyselyihin, tarkastella pisteitäsi, katsoa opetusohjelmia, lukea usein kysyttyjä kysymyksiä ja päivittää profiilikyselysi Survey Junkie -sovelluksella.

Survey Junkien edut

Survey Junkien intuitiivinen käyttöliittymä, hyödylliset usein kysytyt kysymykset ja sähköposti-ilmoitukset tekevät siitä helpon tavan ansaita ylimääräistä rahaa.

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen

Jotkut kyselysivustot tarjoavat useita erilaisia ​​tapoja ansaita pisteitä, kuten videoiden katselua tai Pelaa pelejä. Survey Junkie on suoraviivainen: täytä kyselyt, ansaitse palkintoja. Muuntaminen on myös yksinkertainen; jokainen 1000 pistettä on 10 dollarin arvoinen.

Toisin kuin monilla tutkimussivustoilla, Survey Junkiella on myös puhdas, intuitiivinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. Vaikka et olisi koskaan aiemmin rekisteröitynyt online-kyselysivustolle, ei kestä kauan oppia käyttämään alustaa. Lisäksi et tarvitse erityisiä taitoja tai ohjelmistoja online-kyselyiden täyttämiseen, joten se on helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa useimmille ihmisille.

Sähköposti-ilmoitukset

Kun olet oikeutettu uusiin kyselyihin, Survey Junkie ilmoittaa sinulle sähköpostitse. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tilisi jatkuvasta tarkistamisesta tai mahdollisuudesta ansaita palkintoja.

Jos täytät seulontakysymykset etkä täytä vaatimuksia tai jos kysely on jo täynnä, ansaitset silti muutaman pisteen – et koskaan poistu tyhjin käsin.

Joustavat palkintovaihtoehdot

Sinulla on kolme tapaa lunastaa Survey Junkie -palkintosi:

  1. PayPal
  2. pankkisiirto
  3. Sähköiset lahjakortit

Muut sivustot saattavat vaatia maksun postitse tai sähköisellä lahjakortilla. Mutta Survey Junkien avulla voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Suhteellisen matala maksukynnys

Tarvitset 5 dollaria pisteitä, jotta voit lunastaa tulosi Survey Junkien avulla. Se on alemmalla tasolla verrattuna muihin yleisiin tutkimussivustoihin. Jotkut vaativat vain 3 tai 5 dollaria palkintojen lunastamiseen, kun taas toisten vähimmäismaksu on 20 tai jopa 50 dollaria.

Monilta uusilta jäseniltä maksukynnyksen saavuttaminen ei saisi kestää kauempaa kuin kaksi tai kolme kuukautta. Toiset voivat kestää alle kuukauden.

Hyvä asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää, Survey Junkien avulla on helppoa pyytää apua. Napsauta vain “Ohje” ylänavigointipalkista, niin sinut ohjataan sen usein kysyttyjen kysymysten sivulle.

Kysymykset on jaettu luokkiin, kuten jäsenyys, kyselyt, pisteet ja lunastus. Jos et löydä etsimääsi, napsauta “asiakastuki” -linkkiä usein kysyttyjen kysymysten alla ja täytä lyhyt lomake. Joku Survey Junkie -tiimistä ottaa sinuun yhteyttä 48 tunnin kuluessa.

Survey Junkien haitat

Survey Junkie ei sovi kaikille. Tässä on asioita, jotka saattavat pidätellä sinua.

Ylimääräisiä kysymyksiä

Kuten useimmilla kyselysivustoilla, vastaat todennäköisesti samantyyppisiin kysymyksiin yhä uudelleen ja uudelleen. Osa tästä voidaan välttää täyttämällä profiilitietosi tarkasti. Saatat kuitenkin päätyä vastaamaan samoihin kysymyksiin useita kertoja, mutta huomaat, ettet täytä tiettyjä kyselyitä.

🔥 Empfohlen:  Mighty Networks Review 2023 (sarjakurssin luoja)

Ei ehkä täytä kyselyitä

Survey Junkien mukaan jäsenet ovat tyypillisesti oikeutettuja yhteen neljästä kyselystä. Tämä tarkoittaa, että käytät todennäköisesti kohtuullisen paljon aikaa vastaamiseen vaatimuksiin liittyviin kysymyksiin ja sinut hylätään joka tapauksessa.

Ansaitset silti muutaman pisteen, yleensä 1–4, vaikka et osallistuisikaan kyselyyn. Se vastaa 0,01–0,04 dollaria.

Jos et vastaa etsimäänsä kuluttajaprofiilia, saatat saada vielä harvempiin kyselyihin. Voit mennä päiviä tai jopa viikkoja ilman uutta kyselymahdollisuutta.

Käyttäjien valitukset

Yleisimmät käyttäjien valitukset Survey Junkiesta ovat vaikeuksia nostaa ansioitaan. Joillekin se johtuu siitä, että Survey Junkie ei voinut vahvistaa heidän henkilöllisyyttään. Jotkut käyttäjät kertovat yrittäneensä nostaa tulojaan, mutta eivät koskaan saaneet lahjakorttia. Toiset valittavat, että heidän tilinsä on merkitty petokseksi ja heidät kiellettiin sivustolta.

Paras tapa estää petoksen ilmoittaminen on antaa johdonmukaiset vastaukset kaikkiin vastauksiin. Jos profiilisi mukaan tienaat 50 000–60 000 dollaria vuodessa, mutta vastaat kyselyyn, että tienaat 70 000–80 000 dollaria vuodessa, Survey Junkie saattaa huomata ristiriidan ja ajatella, että yrität pelata järjestelmää.

Muista, että Survey Junkie on laillinen yritys. Jos sinulla on ongelmia tulojesi lunastamisessa, ota yhteyttä asiakastukeen ja pyydä apua. Sinun pitäisi kuulla takaisin 48 tunnin kuluessa.

Rajoitettu ansaintapotentiaali

Kuten kaikilla kyselysivustoilla, et rikastu Survey Junkien avulla. Se kertoo tästä tosiasiasta hyvin etukäteen sivustollaan. On monia tapoja ansaita rahaa verkossa jotka maksavat enemmän kuin kyselyt.

Jos kuitenkin etsit tapaa ansaita käteistä ylimääräistä käyttörahaa varten, kyselyt voivat silti olla hyvä vaihtoehto.

Aiheeseen liittyvä: Branded Surveys Review: Tarkempi katsaus turvallisuuteen, maksuihin, tarjouksiin ja muuhun

Survey Junkie Review yhteenveto: Onko se aikasi arvoista?

Yksi yleisimmistä kyselysivustoja koskevista valituksista on, että maksut eivät ole kyselyjen täyttämiseen käytetyn ajan arvoisia. Mutta se todella riippuu kyselyjen määrästä, johon olet oikeutettu, tavoitteistasi ja siitä, minkä arvoinen aikasi on mielestäsi.

Jos sinun täytyy ansaita rahaa nopeasti tai haluat ansaita muutaman sadan dollarin kuukaudessa, et saavuta kumpaakaan vastaamalla online-kyselyihin. Kuitenkin, jos haluat vain helpon tavan ansaita muutaman ylimääräisen dollarin katsoessasi televisiota tai lounastauolla töissä, saatat löytää Survey Junkien vaaditun vähäisen vaivan arvoisena.

Vaikka Survey Junkie ei anna sinun lopettaa päivätyötäsi, se on turvallinen ja laillinen tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Rekisteröityminen on ilmaista, joten et menetä rahaa, jos se ei toimi. Jos huomaat, että Survey Junkie ei sovi sinulle, voit helposti peruuttaa sähköpostien tilauksen tai ottaa yhteyttä asiakastukeen ja poistaa tilisi pysyvästi.

Table of Contents