Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SurveyClub-arvostelu: Onko se laillista vai huijausta?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SurveyClub-arvostelu: Onko se laillista vai huijausta?

Verkkokyselyt ovat hauska tapa ansaita rahaa vapaa-ajalla, koska useimpien kyselyiden täyttäminen vie vain muutaman minuutin eivätkä vaadi erityisiä taitoja.

Yksi suosittu vaihtoehto on SurveyClub. Alusta tarjoaa lyhyitä verkkokyselyitä ja korkeapalkkaisia ​​kohderyhmiä.

Tämä SurveyClub-arvostelu voi auttaa sinua päättämään, onko se sinulle paras kyselysivusto.

Yhteenveto

SurveyClub tarjoaa päivittäisiä tutkimuksia ja verkkokauppamahdollisuuksia Amazon-lahjakorttien ansaitsemiseksi. Tämä alusta on kuitenkin paras toistuville osallistujille, koska lunastus minimi on 25 dollaria.

Plussat

 • Useita päivittäisiä tutkimuksia
 • Tarjoaa kohderyhmiä
 • Ansaitse Amazon-lahjakortteja

Haittoja

 • Ei rahapalkintoja
 • Lunastus vähintään 25 dollaria
 • Säännölliset päivittäiset sähköpostit

Kuinka SurveyClub toimii

SurveyClub on online-alusta, jonka avulla voit kokeilla useita kyselyitä joka päivä. On myös mahdollista päästä kohderyhmiin ja liittyä muille kyselysivustoille ansaitaksesi enemmän palkintoja.

Voit jopa saada bonuspalkintoja ostoksistasi osallistuvissa verkkokaupoissa.

Jokainen suoritettu aktiviteetti ansaitsee pisteitä, jotka voidaan lunastaa Amazon-lahjakorteiksi, kun saavutat 25 dollarin saldon.

Kyselykokemus on samanlainen kuin muilla alustoilla. Jäsenet voivat vertailla maksuja ja kyselyiden pituuksia löytääkseen parhaat tarjoukset.

Kuka voi liittyä SurveyClubiin?

Käyttäjien on oltava vähintään 16-vuotiaita liittyäkseen SurveyClubiin, mikä tekee sivustosta loistavan tavan ansaita rahaa teininä.

Osallistujien tulee asua näissä maissa:

 • Yhdysvallat
 • Kanada
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Australia

Uudet jäsenet voivat ansaita 5 dollarin käteisbonuksen täyttämällä viiden minuutin esittelykyselyn.

Tapoja ansaita rahaa

Tässä on erilaisia ​​tapoja ansaita palkintoja SurveyClubin avulla.

Mielipidetutkimukset

Käyttäjät näkevät nykyiset kyselymahdollisuudet napsauttamalla “Saatavilla olevat tutkimukset” -painiketta. Useimmat kyselyt vaativat jopa 20 minuuttia, mutta pituudet voivat vaihdella.

Kyselyt voivat keskittyä näihin aiheisiin:

 • Yleiset mielipiteet (esim. matkustaminen, päivittäiset tottumukset)
 • Kuluttajien mielipiteet (eli tuote- ja palveluarviot)
 • Langattomat kuluttajatutkimukset (eli mikä matkapuhelinliittymä sinulla on?)
 • Kliiniset tutkimukset
 • Ruokailutottumukset
 • Viihde
 • Terveys ja hyvinvointi
 • Tarkista TV-mainokset

On mahdollista yrittää tehdä useita tutkimuksia joka päivä. SurveyClubin avulla voit täyttää enintään kolme yleistä mielipide- ja kolme kuluttajatutkimusta päivittäin.

Sinun on vastattava seulonnan kysymyksiin, jotta voit osallistua koko kyselyyn. Tämä käytäntö on tavallinen suosituimmille kyselysovelluksille, ja saat 10 senttiä, jos et täytä vaatimuksia.

Useimmat tutkimukset maksavat 0,50–5,00 dollaria. Nämä maksut ovat kilpailukykyisiä muiden alustojen kanssa.

Käyttäjät voivat odottaa useita päivittäisiä sähköposteja SurveyClubilta uusimpien kyselymahdollisuuksien kera. Näihin henkilökohtaisiin tarjouksiin voi olla helpompi päästä kuin kokeilla saatavilla olevia tutkimuksia yleisellä alustalla.

Kohderyhmät

Panelistit voivat saada perusteellisen kohderyhmän, jos he kuuluvat tiettyyn väestöryhmään. Sivusto saattaa esimerkiksi haluta tehdä kyselyn vanhemmilta, joilla on teini-ikäisiä lapsia.

🔥 Empfohlen:  Aivoriihi, ensimmäinen askel rahantekoblogiin

Alustavan profiilikyselyn täyttäminen on yksi tapa saada kutsu näihin tutkimuksiin. Toinen vaihtoehto voi olla suorittaa yleinen kysely ja pyytää seurantatutkimusta web-kameralla tai puhelimitse.

Paikalliset kohderyhmät voisivat olla toinen vaihtoehto. Nykyiset aukot tulevat näkyviin, jos syötät postinumerosi hakusuodattimeen.

Kliiniset tutkimukset

Toinen SurveyClubin käytön etu kilpailevan alustan sijaan on lääketieteellisten opintojen löytämisen helppous. Saatat tarvita tietyn terveydentilan tai asua lähellä testauskeskusta.

Läheltäsi saatavilla olevat kliiniset tutkimukset on helppo löytää antamalla postinumerosi. Nämä tutkimukset vaativat enemmän aikaa, mutta ne voivat maksaa jopa 1 000 dollaria ja kattaa tutkimukseen liittyvät lääkärikäynnit ja lääkkeet.

Jotkut viimeaikaiset lääketieteelliset tutkimukset tutkivat näitä tiloja:

 • Crohnin tauti
 • Diabetes
 • Sydämen vajaatoiminta
 • Lupus
 • Kohdun fibroidit tai endometrioosi

Opinnot voivat lisätä tulojasi, kun olet pätevä ja sinulla on aikaa osallistua. Harkitse myös sellaisten kuntosovellusten käyttöä, jotka maksavat sinulle treenaamisesta ja suoritat terveyteen liittyviä tutkimuksia tasaisempien tulojen saamiseksi.

Tuotteen testaus

Käyttäjät voivat ansaita rahaa kokeilemalla ja arvioimalla tuotteita. Voit esimerkiksi löytää kiinnostuksen kohteitasi vastaavia tarjouksia kodin ja kauneudenhoitotuotteista.

Kun olet vastaanottanut tuotteen, saatat joutua tekemään videoarvioinnin, jotta valmistaja voi nähdä, kuinka käytät tuotetta ja mitata kokemustasi.

Muut opinnot voidaan suorittaa henkilökohtaisesti. Yksi esimerkki tästä olisi osallistuminen ruoanmaistajaisiin.

Nämä mahdollisuudet voivat tulla kolmannen osapuolen palveluista, jotka ovat erikoistuneet tuotetestaukseen. Jos näin on, saat maksun toiselta sivustolta, mutta saatat saada myös liittymisbonuksen SurveyClubilta.

Kyselypaneelit

Voit ansaita enemmän rahaa liittymällä muihin kyselypaneeleihin. SurveyClub toimii “välimiehenä”, ja saatat saada bonuspisteitä, kun luot tilejä eri sivustoille.

Jos tarvitset rahaa nyt, voit saada lisää kyselymahdollisuuksia sekä kertaluonteisen rekisteröitymisbonuksen. Yritys suosittelee liittymistä kolmeen muuhun sivustoon tehdäkseen lisää tutkimuksia.

Verkkokaupan palkinnot

Maksulliset kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa verkossa tällä alustalla. Yli 30 verkkokauppaa tarjoaa käteispalkkioita ostosten yhteydessä.

Useimmat kaupat palkitsevat 1–5 % SurveyClubin palkitsemisportaalin avulla.

Et voi saada käteistä takaisin tunnetuissa myymälöissä, kuten Adidas, Walmart tai Target. On kuitenkin olemassa yli 30 osallistuvaa kauppaa, jotka tarjoavat monia samoja tuotteita, joita saatat tarvita.

Joitakin tuotteita, joita voit ostaa, ovat:

 • Urheiluvarusteet
 • Taide
 • Korut
 • Lääketieteellisiä tarvikkeita
 • Lemmikkieläinten lääkkeet
 • Ulkoiluvarusteet
 • Vitamiinit

Ostospalkkiot talletetaan tilillesi 45 päivän kuluessa ostopäivästä. Tämä odotusaika varmistaa, että ostajat eivät palauta tuotetta saadakseen hyvityksen, mutta ansaitsevat silti käteistä takaisin.

Sinun on käytettävä toista palkinto-ostossovellusta ansaitaksesi palkintoja tehdessäsi ostoksia suurimmissa verkkokaupoissa ja tehdessäsi paikallisia ostoksia.

Suosittele ystäviä

Muiden tutkimusyhteisöjen tapaan jäsenet voivat ansaita bonusrahaa ohjaamalla ystäviä liittymään. Panelistit voivat ansaita 1 dollarin jokaisesta viittauksesta ja voivat suositella jopa viittä ystävää.

🔥 Empfohlen:  SMS Peeper Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

SurveyClubin maksuvaihtoehdot

Amazon-lahjakortit ovat SurveyClub-toimintojen ainoa lunastusvaihtoehto.

Palkkiosi vanhenevat vuoden ansaintapäivästä. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava aktiivinen joka kuukausi, jotta et menetä palkintoja.

Lunastussumma on vähintään 25 dollaria. Täytetyt kyselyt, ostospalkinnot ja ystäväsuositukset lasketaan mukaan tähän vähimmäismäärään.

SurveyClubin 25 dollarin kynnys on suurempi kuin useimpien tutkimussivustojen, mutta joillakin alustoilla on korkeammat vähimmäisvaatimukset.

Korkeasta lunastusminimimäärästä huolimatta Amazon-lahjakorttipalkkiot voi olla helppo lunastaa, koska tämä verkkokauppias myy melkein kaikkea.

Onko SurveyClub laillinen?

SurveyClub on laillinen ja turvallinen tapa ansaita rahaa vastaamalla online-kyselyihin ja ostamalla osallistuvissa verkkokaupoissa.

Alustalla on 3,6/5 Trustpilot-luokitus, mikä on hyvä. Muilla kilpailijoilla on kuitenkin korkeammat arvosanat.

Kyselysivustot ovat kuitenkin tunnettuja henkilötietojesi ja sähköpostiosoitteesi myymisestä kumppaneille.

SurveyClub lähettää sähköpostiviestejä vain varoittaakseen uusista kyselymahdollisuuksista. Niiden tytäryhtiöt eivät saa ottaa sinuun yhteyttä myydäkseen tuotteitaan ja palveluitaan.

Kyselyyritys jakaa osan tiedoistasi kyselyn tarjoajien kanssa löytääkseen sinulle sopivia mahdollisuuksia. Muut kyselysivustot tekevät samoin, jotta voit päästä asiaankuuluviin tutkimuksiin.

Vastatessaan kyselyihin kyselyn tekijä ei saa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimeäsi ja osoitettasi.

Saatat kuitenkin joutua jakamaan yleisiä tietoja, kuten nykyisen terveydentilan, vuositulot tai kaupat, joissa teet ostoksia, jotta voit osallistua kyselyihin.

Positiiviset ja negatiiviset

Kun arvioit mitä tahansa käytettävissä olevia kyselysivustoja rahan ansaitsemiseksi, on tärkeää ottaa huomioon edut ja haitat.

Plussat

 • Voidaan suorittaa useita tutkimuksia joka päivä
 • Ansaitse palkintoja tekemällä ostoksia verkossa
 • Monet kyselyn aiheet

Haittoja

 • Amazon-lahjakortit ovat ainoat maksuvaihtoehdot
 • Lunastus vähintään 25 dollaria
 • Ei kelpaa jokaiseen kyselyyn

SurveyClubin vaihtoehdot

Nämä muut alustat voivat sopia paremmin, jos haluat joustavampia maksuvaihtoehtoja tai haluat liittyä useille kyselysivustoille.

SurveyJunkie

SurveyJunkien avulla voit täyttää useita kyselyitä joka päivä. Lunastus vähimmäissumma on 10 dollaria lahjakorteilla ja PayPalilla.

Verkkokyselyiden lisäksi jäsenet voivat asentaa SJ Pulsen jakaakseen digitaaliset selaustottumukset ja ansaitakseen ylimääräisiä käteispalkintoja.

LifePoints

Jos haluat osallistua online-kyselyihin, LifePoints on yksi parhaista vaihtoehdoista, koska lahjakorttien ja PayPalin lunastus minimi on 5 dollaria.

Jäsenet voivat osallistua useisiin kyselyihin joka päivä. Useimmat kyselyt ovat kuluttajien mielipiteitä, mutta voit myös katsoa mainoksia ja osallistua online-fokustutkimuksiin ansaitaksesi enemmän.

Swagbucks

Swagbucks on erinomainen vaihtoehto, jos haluat useita tapoja ansaita pisteitä tutkimusten lisäksi.

Muita tapoja ansaita pisteitä ovat:

 • Ostoksia verkossa
 • Paperikuittien skannaus
 • Ilmoittautuminen tuotetarjouksiin
 • Videoiden katsominen
 • Pelaa pelejä

On mahdollista kokeilla useita tarjouksia ja useita kyselyitä joka päivä.

🔥 Empfohlen:  Art Martori -verkkosivuston terminologia Sanasto: Ecommerce, Vol. 1 Lue artikkeli

Lunastuksen vähimmäismäärä on 1 dollari Amazon-lahjakorteille. Useimmat lahjakortti- ja PayPal-palkinnot alkavat 5 dollarista.

UKK

Tässä on useita yleisiä kysymyksiä, joita sinulla voi olla tästä kyselyyrityksestä.

Kuinka vanha sinun tulee olla liittyäksesi SurveyClubiin?

Panelistien on oltava vähintään 16-vuotiaita liittyäkseen SurveyClubiin, mikä tekee tästä sivustosta teini-ikäisille loistavan tavan ansaita rahaa.

Sinun on myös oltava Yhdysvalloista, Kanadasta, Isosta-Britanniasta tai Australiasta liittyäksesi.

Maksaako SurveyClub sinulle todella?

Kyllä, SurveyClubin jäsenet ansaitsevat käteispalkintoja, jotka maksetaan Amazon-lahjakorttina, kun heidän palkintosaldonsa saavuttaa 25 dollaria. Maksullisilla kyselyillä ja verkkokaupoilla voi ansaita ostopalkintoja.

Mikä on SurveyClubin voitto?

Useimmat online-kyselyt maksavat 0,50–5,00 dollaria. Maksun määrä riippuu kyselyn aiheesta ja kyselyn pituudesta.

Pidemmät kyselyt maksavat yleensä enemmän kuin lyhyet kyselyt, koska niiden täyttäminen kestää kauemmin. Kyselyt, joihin voi olla vaikea osallistua, voivat myös maksaa enemmän, koska ne koskevat erityistä aihetta tai väestötietoa.

Vanhenevatko SurveyClub-palkinnot?

Joo. SurveyClub-tulot vanhenevat vuoden kuluttua ansaintapäivästä. Pisteiden menettämisen välttämiseksi on tärkeää nostaa rahaa heti, kun saavutat 25 dollarin palkintoja.

Onko SurveyClub sen arvoinen?

SurveyClubia kannattaa käyttää, jos haluat vastata useisiin kyselyihin joka päivä ja sinun on löydettävä nopeasti joitain eniten tuottavia tarjouksia. Mahdollisuus ansaita ylimääräisiä palkintoja verkko-ostoksia voi myös auttaa.

Yksi alustan haittapuoli on 25 dollarin lunastus minimi. Muut alustat tarjoavat samanlaisia ​​​​tutkimuksia, joiden lunastus on vähintään 5 dollaria.

Sinun on myös oltava tyytyväinen Amazon-lahjakorttien ansaitsemiseen, koska se on ainoa maksutapa. Harkitse muita alustoja, jos haluat rahapalkintoja tai erilaisia ​​lahjakortteja.

Ovatko maksulliset verkkokyselyt nopeita?

Useimmat verkkokyselyt kestävät jopa 20 minuuttia, mukaan lukien seulontakysymykset, jotta ne kelpaavat koko kyselyyn.

SurveyClub tarjoaa eri pituisia kyselyitä. Jotkut voivat kestää jopa viisi minuuttia ja toiset 15-20 minuuttia.

Saatat löytää myös laajennettuja kyselyitä, jotka kestävät 30–60 minuuttia. Näihin kyselyihin voi olla vaikeampi osallistua, koska ne keskittyvät tiettyyn kiinnostukseen tai päivittäiseen tapaan.

Yhteenveto

SurveyClub voi olla loistava vaihtoehto löytää korkeapalkkaisia ​​kyselyitä ja saada ilmaista rahaa, kun jaat mielipiteesi. Aiheet voivat olla monipuolisempia kuin muilla alustoilla.

On tärkeää huomata, että sinun on vastattava useisiin kyselyihin viikossa saavuttaaksesi 25 dollarin lunastusmäärän säännöllisesti.

Table of Contents