Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suunnittelijan replikoiden löytäminen DHgatesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suunnittelijan replikoiden löytäminen DHgatesta

Kukapa ei ottaisi designtuotteita 10-50 kertaa halvemmalla kuin hinta? Juuri sitä suunnittelijakopiot ovat. Vaikka ne eivät ehkä ole valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin alkuperäinen, ne ovat erinomainen valinta, jos haluat käyttää suunnittelijoita pienellä budjetilla.

Myös jäljennösten maailmassa on hienoja ja kauheita, jotka saavat sinut säikähtämään. Tästä syystä on tärkeää käyttää luotettavaa kaupankäyntialustaa, kuten DHgate.

Katsotaanpa, kuinka löytää upeita suunnittelijakopioita DHgatesta.

Mikä on DHgate?

DHgate on maailmanlaajuinen alusta, joka yhdistää kiinalaiset tukkukauppiaat asiakkaisiin maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita vaatteista ja asusteista elektroniikkaan ja kodinkoneisiin.

Yrityksellä on paikallisia varastoja useissa maissa nopean toimituksen ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Suurin syy, miksi useimmat ihmiset ostavat DHgatesta, johtuu sen laadukkaista mutta edullisista tuotteista; voit saada jopa 50 % alennuksia DHgate-tuotteista.

Sinulla on myös ostajan suoja estämään vilpilliset myyjät erittäin turvallisilla maksutavoilla. Jos tilaamaasi tuotetta ei toimitettu tai se poikkeaa kuvauksesta, saat hyvityksen.

Aiheeseen liittyvät: DHgаtе vs AlіExрrеѕѕ vѕ Alibaba – Mistä minun pitäisi ostaa?

Suunnittelijan replikoiden havaitseminen Dhgatessa

Jotkut huippumerkit ovat lisensoineet joillekin myyjille tuotteitaan, joten et ehkä pysty erottamaan eroa, kun näet kopiot näistä tuotteista.

Koska kopio on kuitenkin halvempi kuin designtuote, joitain näistä kopioiduista tuotteista ei ole suunniteltu tai valmistettu oikein.

Tässä ovat vaiheet, jotka on noudatettava, kun etsit suunnittelijakopiota DHgatesta:

Sinä tarvitset DHgate-tili jotta voit ostaa alustalta, joten rekisteröidy sähköpostillasi. Voit toki katsoa tuotteita verkkosivustolla, mutta et voi tehdä tilausta.

  • Etsi haluamasi tuote/suunnittelijakopio

Seuraavaksi etsi replikoita kirjoittamalla alkuperäiset suunnittelijan nimet. Jos esimerkiksi haluat Yeezy-diojen replikoita, hae “Yeezy-dioja”.

Tämä vaihe on valinnainen, mutta tuotekuvat voivat olla täysin erilaisia ​​kuin saat. Joten katso muiden ostajien kokemuksia ja tuotekuvia. Jos olet tyytyväinen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

🔥 Empfohlen:  5 kirjasinparivinkkiä sisäisen suunnittelijan esille tuomiseksi

Kun olet päässyt viimeistelemään tuotteiden tyypin ja määrän, siirry eteenpäin ja lisää tilaus ostoskoriin.

Tämän vaiheen avulla voit käsitellä ja laskea yhteen DHgate-tilauksesi hinnan. Voit valita minkä tahansa alustan maksutavoista. Kaikki riippuu maassasi käytettävissä olevasta maksutavasta.

Kun tämä prosessi on valmis, tilauksesi lähetetään osoitteeseesi. Huomaa, että olet oikeutettu hyvitykseen vain, jos tilaamasi tavara ei ole sitä mitä sait.

Yhteenveto

DHgate on edelleen yksi parhaista online-markkinapaikoista, josta saa laadukkaita suunnittelijakopioita edulliseen hintaan. Voit käyttää useita ostajia ja tilauksesi on suojattu yrityksen ostajan suojalla.

Lue seuraavaksi: AliExpress vs DHgate – mikä toimittaja on parempi ja luotettava?