Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Suurin “naisten tekoälykonferenssi” päättyy iloiseen sävyyn

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Suurin “naisten tekoälykonferenssi” päättyy iloiseen sävyyn

Se on siinä. Suurin henkilökohtainen Women in AI -konferenssi The Rising 2022, joka pidettiin Radisson Blussa, Bengalurussa 8. huhtikuuta 2022, päättyi iloiseen tunnelmaan. Mutta naisten henki, voiman ja rohkeuden ruumiillistuma, inspiroi edelleen monia elämää tulevina aikoina.

Tapahtumassa oli kymmenen pääpuheenvuoroa ja kaksi paneelikeskustelua, ja siihen osallistui yli 250 osallistujaa johtavista yrityksistä, startupeista ja instituutioista. Pääpuheenvuoroissa ja paneelikeskusteluissa käsiteltiin erilaisia ​​aiheita, mukaan lukien monimuotoisuus ja osallisuus, sukupuoliharha ja monimuotoisuus tekoälyssä, digitaalinen transformaatio, petosten havaitseminen jne. Mikä tärkeintä, tapahtuma tarjosi tekniikan naisille loistavan verkostoitumismahdollisuuden.

Katso kaikki Rising 2022:n tallennetut istunnot täältä>>

The Rising 2022 -tapahtuman tärkeimmät kohokohdat

Avauspuheen avasi dunnhumbyn Intian johtaja Manoj Madhusudanan, joka valaisi “Sukupuolten moninaisuuden tärkeyttä tekoälyssä” ja puhui kiireellisyydestä muuttaa dynamiikkaa ja muotoilla narratiivia uudelleen sekä työpaikalla että yhteiskunnassa. historiallinen virhe, se on patriarkaatti.

Sessio sai yleisöltä valtavan vastaanoton. Think360.ai:n datatutkija Pooja Bansal otti Twitteriin mielenkiintoisen ajatuksen. Hän sanoi, että ellemme tee monipuolisen työvoiman palkkaamisesta, edistämisestä ja säilyttämisestä KPI:tä toimitusjohtajalle ja CHRO:lle, missä heidän bonus riippuu siitä, monimuotoisuus säilyisi paperin tavoitteena.

Tämän jälkeen Sruthi Sekar, Gojekin datatieteilijä, puhui aiheesta “ML-ohjatut petostentorjuntajärjestelmät: haasteet ja opit”. Tässä istunnossa hän puhui ML-mallin rakentamisesta petollisten kirjautumisten ennustamiseen lompakoiden kaappaamiseksi. Tämän lisäksi hän käsitteli myös riittämättömien tarrojen käsittelyä, tiedon ajautumista ja kestävän mallin valintaa mittareiden seurantaan.

Seuraavana oli Wipron Sandhya Arun. Hän piti puheen aiheesta “Digital Transformation & AI”, jossa hän puhui siitä, kuinka Wipro hyödyntää tekoälyä digitaalisen muutoksen edistämisessä. Nykyään Wipron työvoimasta noin 36,4 prosenttia on naisia. Lisäksi yritys on tarjonnut tiedostamatonta harhakoulutusta yli 183 339 tiimin jäsenelle. ”Kun aloitin urani, halusin tulla tunnustetuksi ammattilaisena enkä naisena. Se oli virhe. Minulla ei ollut mitään syytä piilottaa naisellisuuttani”, Arun sanoi.

🔥 Empfohlen:  Onko hyvä idea käyttää Wixiä bloggaamiseen vuonna 2023? [Expert Review]

Sonam Thakurani, Ugamin teknologiajohtaja, kertoi LinkedInissä, että tämä oli resonoiva kohta kaikille uransa aloittaville naisille – halu tulla tunnustetuksi yhtä päteviksi kuin miehet. “Sandhya Ramachandran teki erittäin pätevän asian”, hän lisäsi.

Tätä istuntoa seurasi Publicis Sapientin Abhishek Kumarin ja Parmjeet Virdin energisoiva pääpuheenvuoro aiheesta “Inklusiivisen työvoiman valmistaminen tulevaisuutta varten datassa ja tekoälyssä”. Kaksikko päätti esitellä teemaa arvostamalla lavalla yhdessä huulipuhelimen sijaan. Tästä istunnosta saatiin paljon mielenkiintoisia oivalluksia. Virdi esimerkiksi selitti, kuinka monimuotoisuus eroaa osallisuudesta, ja käsitteli joitain kehyksiä ja aloitteita, joita yritys on tehnyt tehdäkseen osallisuudesta luonnollisempaa ja saumattomampaa.

Kamakshi Anantharaman Quantiphin puheesta aiheesta ‘1020:1000 ja silti puolueellinen?’ oli varsin kiehtova. Hän laittoi sukupuolisuhteen mikroskoopin alle. Tarkemmat tiedot esityksestä löydät täältä.

Lounaan jälkeen oli paneelikeskustelu aiheesta “Tehokkaan monimuotoisuus- ja osallisuusohjelman parantaminen teknologiayrityksissä – oppitunteja ja haasteita”, joita johtivat Subexin Niveditha Lalge, IBM:n Nishtha Dewani, Attitude Makeoverin perustaja Sowjanya Shetty, Drishtin Chitra Singh ja Avishkaarin Pooja Goyal. Paneelikeskustelussa käsiteltiin laajasti monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja työelämän sukupuolten välisen eron poistamista.

Tätä seurasi Rakutenin Lata Iyerin istunto “AI for human empowerment”. Hänen istunnossaan käsiteltiin johtajan roolia tuotantoon tulevien tekoälymallien standardoinnissa ja paljon muuta.

TheMathCompanyn Anjali Iyer esitteli seuraavan istunnon aiheesta “Naiset datatieteessä ja tekoälyssä”. Tässä istunnossa hän jakoi joitain henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan ja puhui joistakin matkan varrella kohtaamistaan ​​esteistä ja algoritmisista harhoista.

Tämän jälkeen Genpactin Megha Sinha nousi lavalle ja piti puheen aiheesta “MLOPs – strateginen askel datan oivallusten aktivoimiseksi”. Istunnossa keskityttiin määrittelemään elementtejä, joita teknologiajohtajat vaativat tuotevalmiiden, skaalautuvien tekoälyratkaisujen saavuttamiseksi.

Tämän jälkeen Gojekin Rachita Pandya Shah piti puheen aiheesta “Naispuolisten teknoyrittäjien rooli lisätyn älykkyyden tuottamien mainosten tulevaisuuden muokkaamisessa”. “Jos tunnet tekniikan ja olet nainen, niin minulle olet teknoyrittäjä”, Shah sanoi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa keskimmäinen nimi käyttöön rekisteröintilomakkeessa Magento 2:ssa

Lopuksi, konferenssin loppu – Changing the Narrative For Women In Tech – oli keskeinen kohokohta. Sen moderaattorina toimi kuuluisa toimittaja Barkha Dutt. Paneelikeskustelu paljasti naisten hämmentävän poistumisen työvoimasta pandemian iskimisen jälkeen ja käsitteli naisten kamppailuja kotona, työpaikalla ja urallaan. Hän myös esitti sukupuolesi omistamista työtilassa.

Paneelissa olivat Dunnhumbyn Madhusudanan, Indostar Capital Financen Jaya Janardanan, Publicis Sapientin Aashima Kumar ja Gojekin Shobha Bhagwat. Lopuksi puhujat vaativat turvallista, ystävällistä, sukupuolten välistä monimuotoista ja kunnioittavaa työympäristöä.

No, on muutakin!

Paneelikeskustelua seurasi Women in AI Leadership Awards, jossa tunnustettiin ja juhlittiin naisia ​​tekoälyssä. Voittajien nimet löytyvät täältä. Tätä seurasi Barkha Duttin Humans of Covid -kirjan allekirjoitustapahtuma.

Lopuksi The Rising 2022 päätyi Abijit Gangulyn standup-esitykseen. Hän huumori yleisöä tosielämän tarinoillaan, avioelämällään ja vanhemmillaan koskettaen Intian keskiluokan perheiden samankaltaisia ​​vitsejä ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan palaute tapahtumasta oli mahtava. Sushma Divakar, ulkopuolinen analytiikkakonsultti Mercedes-Benz Research and Development Intiasta, sanoi, että hän tunsi olonsa mahtavaksi olla osa tapahtumaa. Anushka Godha, dunnhumbyn johtava datatieteilijä, sanoi, että tapahtuma antoi hänelle mahdollisuuden nähdä niin monia mieltä kiihottavia keskusteluja/esityksiä, joita tapahtui päivän aikana.

Analyysi- ja johtamisjohtaja Sanjay Srivastava sanoi, että meidän kaikkien on tultava yhteen ja luotava vahva, elinvoimainen naisjohtajien heimo. ”Tuomariston jäsenenä olin erittäin vaikuttunut kaikkien hakijoiden loistavasta profiilista. Sydämelliset onnittelut voittajille!!! Olette kaikki roolimalleja, menkää kasvattamaan ja mentoroimaan enemmän kuin sinä!” hän lisäsi.

Jos pidit The Rising 2022 -tapahtumasta, tutustu tuleviin tapahtumiimme ja konferensseihimme: