Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Swappa Review 2023: Laillinen sivusto käytettyjen puhelimien ja tekniikan myyntiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Swappa Review 2023: Laillinen sivusto käytettyjen puhelimien ja tekniikan myyntiin

Inhoan tavaroiden myyntiä verkossa. Vaikka se on suosittu sivuharrastus, se ei ole suosikkini. Kohteen kuvien ottaminen kestää ikuisuuden, inhoan neuvottelemista ihmisten kanssa, ja palkan saaminen kestää liian kauan.

Siksi olen lopettanut yrittämästä myydä asioita verkossa, erityisesti huippuluokan elektroniikkaa, kuten puhelimia ja tietokoneita.

Äskettäin kuitenkin kuulin Swappasta. Tämä sivusto auttaa ostajia löytämään hyvämaineisia puhelimia, tabletteja ja muita tuotteita ja tekee näiden tuotteiden myymisestä helpompaa ja nopeampaa. Mutta onko Swappa paras paikka myydä vanha puhelin tai vanhentunut kannettava tietokone?

Mikä on Swappa?

Swappa on matkapuhelimien, kannettavien tietokoneiden, kellojen, tablettien, videopelien, kameroiden ja kodin älylaitteiden myyntisivusto.

Myyjät lataavat kuvia tuotteista, joita he haluavat myydä, valitsevat tuotemerkin, mallit ja muut tiedot ja luovat sitten tilin.

Toisin kuin vastaavat sivustot, kuten BuyBack Boss, myyjät luovat luettelon, jotta yksittäiset ostajat voivat ostaa tuotteen suoraan. Muut palvelut edellyttävät, että lähetät laitteen yritykselle, joka listaa sen itse sivustolle.

Myyjille maksetaan PayPalin kautta. Sinun on yhdistettävä PayPal-tilisi luodessasi yritystietoja. Kun olet tehnyt sen, olet valmis listaamaan tuotteesi.

Onko Swappa turvallinen ja laillinen?

Swappa on ostajien turvallista käyttää, koska sivusto tarkistaa jokaisen tapahtuman ja kieltää myyjiä lähettämästä rikkinäisiä laitteita. Ostajat ja myyjät käyttävät PayPalia maksuihin, mikä pitää tiedot turvassa. PayPal myös suojaa sekä ostajaa että myyjää mahdollisten ongelmien varalta.

Myyjien ei tule ilmoittaa laitteen sarja- tai tunnusnumeroa ennen kuin se myydään. Tämä tehdään myyjän suojelemiseksi.

Swappa on saatavana sovelluksena Google Play -kaupasta, mutta se ei ole saatavana Apple App Storesta. Swappa-sovelluksen arvosana on 3,5/5, yli 500 arvostelua ja yli 100 000 latausta.

Trustpilotissa Swappan keskiarvo on 4,9 ja yli 8 700 arvostelua sekä ostajilta että myyjiltä. Näitä ovat arvostelut ihmisiltä, ​​jotka ostivat tuotteita verkosta ja käyttivät paikallista noutovaihtoehtoa.

Swappa on saanut BBB:n B-luokituksen yli 500 arvostelulla. Redditissä ostajat arvostavat, että Swappa tarkistaa luetteloiden näennäisen tarkkuuden. Ihmiset, jotka ovat myyneet puhelimia ja muita laitteita Swappan kautta, jättävät myös yleensä positiivisia arvosteluja Redditissä.

“Onko Swappa laillinen?” ei ole kysymys, joka sinun on kysyttävä. Ostajat ja myyjät saavat positiivista palautetta, ja he voivat varmistaa, että Swappan käyttö on positiivinen kokemus.

Kuinka Swappa toimii?

Swappa on yksi suosituimmista paikoista ostaa käytetty puhelin tai muu laite, mutta sillä on tiettyjä sääntöjä, joista uudet myyjät eivät välttämättä ole tietoisia.

Osta ja myy suoraan (ei välikäsiä).

Jos myyt Swappassa, sinun on valittava laitteesi merkki, tyyppi, operaattori, väri, tallennustila, painos ja hinta. Vaikka Swappa ehdottaa hintaa nykyisten ja aikaisempien myyntien perusteella, voit nostaa tai laskea sitä.

Swappa näyttää myös, kuinka paljon maksat PayPal-maksuina, kun myyt tuotteen, mikä auttaa sinua välttämään odottamattomia maksuja. Kun päätät hintaa, muista ottaa huomioon toimitus- ja käsittelykustannukset. Jos sinulla ei ole laatikoita tai kuplamuovia, hanki arvio siitä, kuinka paljon se maksaa ja sisällytä se lopulliseen hintaan.

Kun olet päättänyt hinnan, sinun on kirjoitettava lyhyt otsikko ja lyhyt kuvaus tuotteesta. Muista kuvata yksityiskohtaisesti kaikki ongelmat, ongelmat, viat tai muut puutteet. Swappa pyytää todennettuja kuvia todisteeksi siitä, että tuote on sinun ja siinä kunnossa kuin sen väität.

🔥 Empfohlen:  Onko Swagbucks laillinen vai huijaus? (Rehellinen arvosteluni!)

Koska sinun on myytävä suoraan ostajalle, tuotteen myyminen Swappassa voi kestää kauemmin kuin Gazelle-, Decluttr- tai BuyBack Boss -sivustoilla. Nämä muut sivustot ostavat puhelimesi suoraan, kun taas Swappa edellyttää, että myyt puhelimen yksityishenkilölle.

Aiheeseen liittyvä: Elektroniikkasi myyminen käteisellä ennen kuin ne päätyvät kaatopaikalle

Swappa tarkistaa kaikki tiedot.

Roskapostin välttämiseksi Swappa tarkistaa tiedot ennen kuin ne julkaistaan. Tämä tarkoittaa, että niitä ei julkaista heti, kuten jos myisit tuotteen eBayssa tai Craigslistissa.

Toisin kuin näillä sivustoilla, myymäsi puhelimen tai muun laitteen on oltava toimintakunnossa. Laitetta ei voi myydä osiksi. Jos sinulla on viallinen puhelin tai tabletti, yritä myydä se eBayssa.

Onneksi yritystietosi tarkistaminen ja hyväksyminen kestää vain muutaman tunnin. Jos sitä ei hyväksytä päivän kuluessa, lähetä ilmoitus heidän asiakastukitiimilleen selvittääksesi syyn. Joskus voi olla niin yksinkertaista, että sinun on annettava lisätietoja laitteesta ennen kuin tiedot voidaan julkaista.

Swappan maksut on sisäänrakennettu.

Myyjät eivät maksa suoria Swappa-maksuja; sen sijaan ne on sisällytetty hintaan. eBayhin verrattuna myyjät ja ostajat maksavat vähemmän maksuja.

Tässä on kuinka Swappan nykyinen maksuaikataulu verrataan eBayn:

Myyty Hinta Swappa-maksu (ostaja maksaa) eBay-maksut (myyjä maksaa)
$0 – $50 0 dollaria Jopa 5 dollaria
51-100 dollaria 5 dollaria Jopa 10 dollaria
101-300 dollaria 10 dollaria Jopa 30 dollaria
301–500 dollaria 15 dollaria Jopa 50 dollaria
501–700 dollaria 20 dollaria Jopa 70 dollaria
701–999 dollaria 25 dollaria Jopa 99 dollaria
1 000–1 999 dollaria 35 dollaria Jopa 199 dollaria
2 000–2 999 dollaria 50 dollaria Yli 200 dollaria
3 000–3 999 dollaria 100 dollaria Yli 300 dollaria
4 000–4 999 dollaria 150 dollaria Yli 400 dollaria
5 000–5 999 dollaria 200 dollaria Yli 500 dollaria
6 000–6 999 dollaria 250 dollaria Yli 600 dollaria
Maksut ovat tarkkoja syyskuussa 2020.

Vastaanota maksu PayPalin kautta.

Ostajien on maksettava tuotteista PayPalin kautta, ja toisin kuin eBayssa, ostajan on maksettava heti laitteen ostaessaan. Myyjän on lähetettävä paketti kahden arkipäivän kuluessa, joka alkaa, kun maksu on suoritettu onnistuneesti.

Ainoa kerta, kun tämä voi olla hämmentävää, on se, jos PayPal-tililläsi on lykkäys. Tämä johtuu usein siitä, että kyseessä on uusi tili ja PayPal tarvitsee sinulta lisätietoja. Jos tililläsi on lykkäys ja ostaja on maksanut, sinun on silti lähetettävä tuote.

Maksa toimituskulut ja lähetä paketti.

Toisin kuin muut sivustot, Swappan myyjät ovat täysin vastuussa tuotteen pakkaamisesta ja lähettämisestä. Swappa edellyttää, että myyjät lähettävät tuotteen kaksi arkipäivää maksun jälkeen, mutta myyjä voi valita, mitä toimituspalveluntarjoajaa (USPS, FedEx, UPS jne.) hän käyttää, kunhan he antavat seurantanumeron.

Jos myyt tuotteen lauantaina tai sunnuntaina ja saat maksun samana päivänä, sinun ei tarvitse huolehtia sen toimituksesta viikonloppuna.

Koska Swappa ei tarjoa ennakkoon maksettua lähetystarraa, myyjien on ehkä lisättävä seurantanumero manuaalisesti.

Myyjät voivat tarjota myös pikatoimituksen ostajille, jotka voivat maksaa lisämaksun tuotteen toimittamisesta samana tai seuraavana päivänä (mukaan lukien lauantait, mutta ei sunnuntait). Myyjät voivat valita kiinteän hinnan pikatoimituksesta.

🔥 Empfohlen:  Onko G2A laillinen markkinapaikka videopelien ostamiseen ja myymiseen verkossa?

Pikatoimitusta tarjoavien myyjien on lähetettävä tuotteet jollakin seuraavista tavoista:

  • USPS: Priority Express
  • UPS: seuraavan päivän lentosäästö
  • FedEx: Standard Overnight

Huomaa, että pikatoimituksen hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuinka pitkälle lähetät tuotteen. Jos esimerkiksi asut New Yorkissa ja lähetät laitteen Connecticutiin, se maksaa vähemmän kuin jos lähetät sen Wyomingiin. Huomaa myös, että eri palveluntarjoajat veloittaa erilaisia ​​hintoja. Se auttaa vertailemaan hintoja, jotta voit valita edullisimman vaihtoehdon.

Muut Swappa-ominaisuudet

Swappalla on joitain lisävaihtoehtoja, jotka erottavat sen kilpailijoistaan.

Swappa paikallinen

Niille, jotka ihmettelevät miten Swappa Local toimii, se on yksinkertainen prosessi, ja tuotteiden myynti paikallisesti tarkoittaa, että käyttäjät voivat säästää Swappan toimituskuluissa. Se voi kuitenkin myös olla hieman vähemmän kätevää, koska sinun on tavattava joku henkilökohtaisesti. Ostajat voivat maksaa Stripen tai PayPalin kautta ostaessaan paikalliselta myyjältä. Voit valita myös käteisen maksun.

Swappalla on paikallinen noutomahdollisuus suurissa kaupungeissa, kuten Los Angelesissa, Chicagossa ja New Yorkissa. Muut kaupungit, kuten Denver, Baltimore ja Kansas City, ovat myös Swappan hyväksymiä paikkoja. Jos kaupunkiasi ei ole luettelossa, voit lähetä kirjallinen pyyntö Swappalle lisätäksesi niitä.

Swappa-tuki

Asiakasarviot Swappasta sanovat, että tuki on nopeaa, kommunikoivaa ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Lisäksi, koska ostajat maksavat PayPalilla, he kuuluvat PayPal-suojauksen piiriin.

Jopa kommenteissa, joissa käyttäjät kertovat, että heillä oli ongelmia Swappa-puhelimen kanssa, he sanovat, että asiakaspalvelu oli erittäin nopea ratkaisemaan ongelman.

Suoraa viestintää

Swappan viestintä on samanlaista kuin eBayn. Jos potentiaalisella ostajalla on kysyttävää, hän voi jättää kommentin suoraan listaukseen. Myyjälle ilmoitetaan sähköpostitse ja hänellä on mahdollisuus vastata kyselyyn.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että muut potentiaaliset ostajat näkevät kysymyksen ja vastauksen, mikä estää useita ostajia kysymästä myyjältä samaa kysymystä. Se myös pitää kirjaa vastauksista, jos ostaja vastaanottaa tuotteen ja väittää sen olevan erilainen kuin mainostettu.

Swappa-palautuskäytäntö

Swappan palautuskäytäntö on melko yksinkertainen. Jos ostaja vastaanottaa tuotteen ja sanoo, että se eroaa listauksesta, hän voi palauttaa sen ja myyjän on palautettava se. Swappa palauttaa myös ostajan kulut, jos tuotekuvauksesta puuttuu puhelimen vikoja tai jos tuote ei ollut siinä kunnossa, jossa se ilmoitettiin.

Jos ostaja kuitenkin haluaa palauttaa tuotteen, mutta hänellä ei ole pätevää syytä, myyjä voi hylätä pyynnön. Jos myyjä päättää noudattaa ostajan palautuspyyntöä, hän voi myös päättää, kuinka paljon hyvittää ostajalle; sen ei tarvitse koskea koko maksettua summaa.

Katsaus Swappa vs eBay vs Gazelle

eBay antaa ostajien neuvotella hinnasta, jos myyjä sen sallii. Voit myös luoda huutokauppatyyppisen listauksen eBayssa, joka ei ole saatavilla Swappassa. Jos listaat tuotteen Swappassa, ostajan on hyväksyttävä se hinta.

He voivat kuitenkin myös jättää kommentin listalle ja pyytää halvempaa hintaa. Jos myyjä muuttaa hintaa, se on kaikkien saatavilla uudella alennettuun hintaan. Tämä eroaa eBaysta, joka sallii yksityiset tarjoukset.

Toisin kuin eBay, Swappa ei veloita myyjäpalkkioita. Jos myyt eBayn kautta, joudut maksamaan maksuja eBaylle ja PayPalille, kun taas Swappa veloittaa vain PayPal-maksuja.

🔥 Empfohlen:  Muuttuva narratiivi naisille tekniikan alalla

Gazelle toimii eri tavalla kuin Swappa. Gazellen avulla myyt puhelimen tai laitteen suoraan sivustolle. Sinun on myös hyväksyttävä hinta, jonka Gazelle antaa sinulle. Swappan avulla päätät, kuinka paljon – tai kuinka vähän – veloitat.

Tässä on taulukko, joka näyttää, kuinka paljon voit ansaita kullakin näistä palveluista:

Laite Varastointi Palveluntarjoaja Swappa Gaselli eBay
Samsung Galaxy S9 64 Gt Avattu 219 dollaria 111 dollaria 217 dollaria (yleinen keskiarvo)
iPhone 7 128 Gt AT&T 169 dollaria 80 dollaria 120 dollaria (yleinen keskiarvo)
iPad Pro 12,9″, 3. sukupolvi 2018 256 Gt Wi-Fi 845 dollaria 486 dollaria 800 dollaria (yleinen keskiarvo)
Google Pixel 4 64 Gt Avattu 398 dollaria 213 dollaria 400 dollaria (yleinen keskiarvo)
Nämä arviot ovat tarkkoja syyskuussa 2020. Arviosi voi vaihdella päivämäärän ja kysynnän mukaan.

Aiheeseen liittyvä: Gazelle-arvostelu: Mitä sinun tulee tietää ennen puhelimen myyntiä

Muut verkkosivustot, kuten Swappa

Etkö vieläkään ole varma, mistä löytää hyvää paikkaa puhelimen myyntiin? Tutustu näihin muihin sivustoihin, kuten Swappa.

Ota puhelin käyttöön: Tämä sivusto myy iPhone-puhelimia, Google-puhelimia, Samsung-laitteita ja paljon muuta. He ostavat sekä lukitsemattomia puhelimia että puhelimia, jotka on sidottu tiettyihin operaattoreihin. Adopt a Phone on saanut Facebookissa arvosanan 4,9/5 ja yli 400 arvostelua. Niitä ei ole listattu Trustpilotissa, eikä heillä ole arvosteluja BBB:ssä.

Whiz Cells: Toisin kuin Swappa, Whiz Cells hyväksyy rikkinäiset puhelimet ja puhelimet, joissa on huono IMEI, joka on kuin puhelimesi yksilöllinen tunnistenumero. (Huono IMEI tarkoittaa, että puhelimesi ilmoitettiin kadonneeksi tai varastetuksi.) Heillä ei kuitenkaan ole yhtä laajaa valikoimaa laitteita kuin Swappa. Ja vaikka verkkosivuston ulkoasu näyttää vanhentuneelta, Whiz Cellsin luokitus on 4,23 ResellerRatings.comissa.

MaxBack: Voit myydä iPhoneja, Apple Watcheja, iPadeja, älykelloja, tabletteja ja muita matkapuhelimia MaxBackissa. Toisin kuin Swappa, myyt suoraan MaxBackille yksittäisen henkilön sijaan. Kun saat heiltä tarjouksen, se on voimassa 30 päivää. Jos lähetät laitteen ja MaxBack tarjoaa pienemmän summan, voit pyytää heitä lähettämään sen takaisin ilmaiseksi.

Swappa-arvostelun yhteenveto: hyvä vaihtoehto myydä laitteesi

Swappalla on joitain parhaista asiakasarvosteluista kaikista samankaltaisista sivustoista, ja niiden keskiarvo on korkeampi kuin monilla sen kilpailijoilla. Niillä on myös enemmän arvosteluja kuin vastaavilla sivustoilla, joten luokitus ei perustu vain muutamiin mahdollisesti vääristyneisiin arvosteluihin.

Koska Swappan avulla myyjät voivat valita oman hintansa, voit myös ansaita enemmän rahaa kuin käyttäisit kilpailevaa sivustoa.

Yksi Swappan haittapuoli on, että sivustolla ei ole ennakkoon maksettua Swappa-lähetystarraa. Tämä tarkoittaa, että sinun on mentävä fyysiseen paikkaan ja ostettava tarra, ja se voi olla turhauttavaa, jos sinulla ei ole postitoimistoa lähellä.