Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sweatcoin Review 2023: Plussat, miinukset ja hakkerit oikean rahan ansaitsemiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sweatcoin Review 2023: Plussat, miinukset ja hakkerit oikean rahan ansaitsemiseksi

Koska työskentelen kotoa käsin, olen ymmärtänyt, että en kävele ulkona niin usein kuin minun pitäisi. On liian helppoa siirtyä työpöydältäni sohvalle päivän päätteeksi, eikä mikään kannusta lähtemään ulos.

Sweatcoin-sovelluksen lataaminen älypuhelimeesi on muuttanut tilanteen.

Sweatcoinin käyttö on rohkaissut minua kävelemään, joita en normaalisti tekisi, koska en vain harrasta liikuntaa, mutta voin myös ansaita ylimääräistä rahaa ja palkintoja näistä kävelyistä. Ja koska otan puhelimen mukanani kaikkialle, minne menen, minun ei tarvitse ostaa lisälaitetta. Tämä tekee siitä yksinkertaisen ja edullisen tavan liikkua.

Jos olet myös kiinnostunut Sweatcoinin käyttämisestä, tässä on mitä muuta sinun tulee tietää.

Mikä on Sweatcoin ja miten se toimii?

Sweatcoins on Isossa-Britanniassa toimiva sovellus, joka palkitsee sinua tiedon keräämisestä ulkona ottamistasi vaiheista. He väittävät, että sovelluksen avulla käyttäjät ovat tulleet 20 % aktiivisemmiksi joka päivä, jopa kuuden kuukauden käytön jälkeen.

Kun olet kerännyt tarpeeksi kolikoita, voit ostaa niillä tavaroita, palveluita ja kokemuksia Sweatcoin-verkkosivuston kautta (tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyysjärjestölle, kuten Women for Water ja YK:n pakolaisjärjestölle).

Sen arvosana on 4,3 5 tähden Trustpilotissa, 4 5 tähden arvosana Google Play -kaupassa ja 4,5 5 tähden luokitus Apple App Storessa. Käyttäjäarviot Sweatcoinista väittävät, että sovellus motivoi heitä liikkumaan, tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja he nauttivat lahjoittamisesta hyväntekeväisyyteen. Ensisijaisia ​​valituksia ovat sovelluksen virheet ja muut häiriöt sekä se, kuinka kauan Sweatcoinien kerääminen palkinnoiksi muuntamiseen voi kestää.

Sovelluksen luonteen vuoksi ne keräävät enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja kuin muut, kuten pankki- tai kyselysovellukset. Varmista, että tarkistat Sweatcoinin Tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan, jotta ymmärrät täysin, mitä he tekevät tiedoillasi ja kuinka voit poistaa tietyt ominaisuudet käytöstä.

Rekisteröityminen Sweatcoinille

Sweatcoin-tilin rekisteröinti on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain vieraile verkkosivustolla tai lataa sovellus iPhonessa tai Android-älypuhelimessa.

Sweatcoin opastaa sinut ensimmäisen rekisteröitymisprosessin läpi. Sinun on annettava etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta Sweatcoin voi lähettää sinulle nelinumeroisen koodin vahvistaakseen käyttämäsi laitteen kävellessäsi.

Sovellus edellyttää myös, että GPS-sijainti on päällä suurella tarkkuudella parhaan askelmuunnoksen saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  3dcart Makes Inc. 5000 -lista

Kiitoksena rekisteröitymisestä Sweatcoin antaa uusille käyttäjille 0,95 SWC:n, joka vastaa noin 1 000 askelta. Voit tarkistaa Sweatcoin Wallet -saldosi milloin tahansa tai saada vinkkejä enemmän tienaamiseen.

Tällä hetkellä Sweatcoin ei integroidu askelseurantaohjelmiin, kuten Fitbit tai Android Wear. Se voi seurata askeleita vain iPhone-, Android-älypuhelimissa tai Apple Watch 2s/3s -puhelimissa, joten jos unohdat puhelimesi kävellessäsi, et huomaa näitä vaiheita.

Sweatcoin vaatii GPS:n, joka ei sisälly joidenkin puettavien laitteiden mukana. Lisäksi sen ainutlaatuinen algoritmi (joka eliminoi harjoitukseen liittymättömät vaiheet) on rajoitettu tiettyihin laitteisiin. Sweatcoinin tulevaisuuden tavoite on integroida enemmän puettavia laitteita.

Aiheeseen liittyvä: 13 tiedonkeruusovellusta, jotka maksavat sinulle tiedoistasi

Kävele, kävele, kävele

Joka 1 000 kävelemääsi askelta saat 0,95 SWC:tä. Keskivertoihminen ottaa 2 000 askelta mailia kohden ja hänen tulisi yleensä kävellä vähintään 10 000 askelta päivässä.[1]

Jos kuulut tähän luokkaan, voit odottaa ansaitsevasi noin kuusi SWC:tä päivässä. Keskimääräinen konversioprosentti askeleelta Sweatcoiniin on 65 %, mikä tarkoittaa, että jokaisesta 1 000 ottamasi askeleesta ansaitset SWC:t 650:stä.

Android- ja iPhone 7 -malleissa tai uudemmissa malleissa sisä- ja ulkoaskelmäärät lasketaan askelmääräsi kokonaismäärään ja niitä sovelletaan tulosprosenttiisi. Sweatcoin tarjoaa myös vinkkejä miten voit parantaa tulosprosenttiasi. Joitakin näistä vinkeistä ovat puhelimen virransäästön sammuttaminen tai puhelimen suojakuoren poistaminen, mikä voi estää GPS-signaalit.

Sivusto osoittaa, että vaikka kävely on ensisijainen tapa ansaita SWC:tä, jotkut käyttäjät ilmoittavat, että jos he pitävät puhelinta taskussaan pyöräillen, he voivat ansaita ylimääräistä SWC:tä.

Aiheeseen liittyvät: 13 laillista sovellusta, jotka maksavat kävelemisen seuraamalla askeleitasi

Saat maksut Sweatcoineissa

Jos annat Sweatcoin-sovelluksen toimia älypuhelimesi taustalla, saat maksun SWC:nä.

Sovellus laskee askeleesi reaaliajassa, mutta säilyttää SWC:t, kunnes olet kerännyt 2 000 askelta. Kun saavutat tämän kynnyksen, sovellus analysoi askeleesi Sweatcoin-algoritmin avulla ja laskee, kuinka monta askeltasi voidaan muuntaa SWC:ksi. Jos haluat, että SWC:t hyvitetään tilillesi ennen kuin saavutat 2 000 askeleen kynnyksen, voit pakottaa vaiheesi milloin tahansa ilman rangaistusta.

Vaikka SWC:llä ei ole käteisarvoa, yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on listata ne pörsseissä muiden kryptovaluuttojen tapaan. Lisäksi SWC:t eivät koskaan vanhene. Voit pitää SWC:t lompakossasi toistaiseksi. Näin voit säästää suurempiin palkintoihin ja tarjouksiin, jos sinulla on kärsivällisyyttä.

🔥 Empfohlen:  Writers Work Review: Paras paikka uusille freelance-kirjoittajille aloittaakseen?

Huomaa, että he ottavat 5 %:n palkkion tuloistasi.

Sweatcoinisi lunastaminen

Et voi tällä hetkellä nostaa SWC:itä PayPalin, pankkisiirron tai shekin kautta. voit lunastaa ne vain markkinoilla oleviin tuotteisiin tai maksullisiin Sweatcoin-tilauksiin. Sweatcoinilla on yli 160 tuotemerkkiä, ja tarjoukset voivat muuttua päivittäin. Jos et löydä jotakin, josta pidät, tarkista uudet tarjoukset muutaman päivän kuluttua.

Mutta jos näet houkuttelevan tarjouksen, jonka voit lunastaa heti, tee se. Vaikka alemmilla tasoilla ei olekaan todellisia käteisansaintamahdollisuuksia, voit silti säästää oikeaa rahaa käyttämällä SWC:itä näiden ostojen rahoittamiseen.

Marathon tarjoukset

Sweatcoin varaa maratontarjouksia suuria SWC-tuloja saaville lunastettaviksi, kuten 1 000 dollaria PayPal-käteisenä tai upouusi iPhone XS. Saatat jopa löytää tarjouksia matkoista tai muista kokemuksista. Nämä tarjoukset ovat yleensä rajoitettuja ja saatavilla saapumisjärjestyksessä.

Koska näin suuren SWC-määrän ansaitseminen voi kestää vuosia, voit työskennellä yhdessä perheenä ansaitaksesi nopeammin ja siirtää kaikki SWC:t yhdelle tilille ostaaksesi maratontarjouksen.

6 vinkkiä ansaita enemmän Sweatcoinilla

Tapa ansaita eniten Sweatcoinilla on tehdä pitkiä päivittäisiä kävelylenkkejä ulkona. Mutta voit kokeilla muitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa Sweatcoinilla.

1. Lunasta päivittäiset bonukset.

Sweatcoin tarjoaa päivittäisiä bonuksia sovelluksen mainosten katseluun. Käyttäjät voivat ansaita yhden, kaksi ja neljä SWC:tä katsoessaan mainoksia kolmena peräkkäisenä päivänä.

Sen jälkeen voit aloittaa uuden kolmen päivän sarjan ansaitaksesi seitsemän SWC:tä lisää joka kolmas päivä.

2. Sammuta virransäästö.

Akunsäästön käyttäminen voi estää Sweatcoinia laskemasta askeleitasi tarkasti. Riippuen käyttämästäsi laitteesta, saatat menettää sisäaskeleita tai askelia, joita ei oteta erityisesti harjoitteluun, joten sammuta virransäästö, jotta voit maksimoida otetut askeleet.

3. Kytke GPS korkeaan tarkkuuteen.

Se voi tyhjentää akkusi nopeammin, mutta GPS:n asettaminen korkeaan tarkkuuteen auttaa Sweatcoinia laskemaan enemmän askeleita. Voit kytkeä sen pois päältä ollessasi sisällä pidemmän aikaa, mutta muista kytkeä se päälle vaelluksillasi ja ulkona kävelylläsi.

4. Kävele ulkona.

Et ehkä ymmärrä, kuinka monta askelta otat sisälläsi verrattuna ulos. Älä ihmettele, jos Sweatcoin ei maksa sinulle yli puolta päivittäisistä askelistasi. On tärkeää ajoittaa ulkolenkkejä, jos haluat ansaita enemmän Sweatcoinilla.

🔥 Empfohlen:  Thrive Themes Review 2023: Pitäisikö sinun ostaa Thrive Suite?

5. Päivitä tilisi.

Sweatcoin tarjoaa tällä hetkellä neljä jäsentasoa. Päivittäminen tasolle, joka sopii normaaliin kävelyaikatauluusi, voi auttaa sinua ansaitsemaan enemmän Sweatcoinilla.

  1. Mover Plan (ilmainen): Ansaitse jopa viisi SWC:tä päivässä tai 150 SWC:tä kuukaudessa.
  2. Shaker Plan (4,75 SWC kuukaudessa): Ansaitse jopa 10 SWC:tä päivässä tai 300 SWC:tä kuukaudessa.
  3. Quaker-suunnitelma (20 SWC:tä kuukaudessa): Ansaitse jopa 15 SWC:tä päivässä tai 450 SWC:tä kuukaudessa.
  4. Breaker-suunnitelma (30 SWC:tä kuukaudessa): Ansaitse jopa 20 SWC:tä päivässä tai 600 SWC:tä kuukaudessa.

Mukana on myös Trouble Maker -sopimus, mutta käyttäjien on maksettava pieni 1,49 dollarin kuukausimaksu sen sijaan, että he maksaisivat ansaitsemallasi SWC:llä. Yksi tämän suunnitelman eduista sisältää kuitenkin jopa 50 SWC:n ansaitsemisen päivässä, mailien määrän vähentämisen, jotka sinun on käveltävä ansaitaksesi saman määrän SWC:tä, ja voit hyödyntää maratontarjoukset aikaisemmin.

6. Kutsu ystäväsi kokeilemaan Sweatcoinia.

Voit ansaita viisi SWC:tä jokaisesta ystävästäsi, joka rekisteröityy ainutlaatuisella viittauslinkilläsi. Voit lähettää linkin tekstiviestinä ystävillesi tai jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

Sweatcoinin arvostelun yhteenveto

Sweatcoinin käyttäminen palkkioiden ansaitsemiseen kävelystä on laillista, ja voit saada todellisia terveyshyötyjä päivittäisestä liikunnasta. Lisäksi se on hyvä tapa purkaa päivän yksitoikkoisuus, varsinkin jos sinulla on a kotityötä.

Jos pidät jo kävelystä, tämä on helppo tapa ansaita rahaa ottamalla puhelin mukaan kävelylle. Jos sovellus seuraa jokaista vaihettasi, ei häiritse sinua sovelluksen lataaminen on hyvä paikka aloittaa. Jos et pidä siitä, voit aina poistaa sen myöhemmin.

Sweatcoin on arvokkain käyttäjille, jotka jo kävelevät ulkona päivittäin, mutta se voi kannustaa muita kävelemään enemmän. Koska kävely on yksi parhaista vähävaikutteisten harjoitusten muodoista, SWC-pisteiden ansaitseminen tosielämän palkintoja varten on sen arvoista.

Table of Contents