Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Swinging for aidat: Pro Baseball -pelaajat lyövät sen ulos puistosta liiketoiminnassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Swinging for aidat: Pro Baseball -pelaajat lyövät sen ulos puistosta liiketoiminnassa

Yrittäjyys ja urheilukyky ovat kaksi hyvin erilaista aluetta. Mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka monet ammattiurheilijat rakentavat menestyviä yrityksiä lopetettuaan ennätysurheilijauran.

Tässä viestissä tarkastelemme asiaa tarkemmin ammattilaisia ​​baseball-pelaajia jotka ovat rakentaneet menestyksekästä uraa kentän ulkopuolella.

Voittoa tavoittelemattomista yrityksistä ja aloittelevista yrityksistä karjanhoitoon ja kahviloihin nämä ammattilaisbaseball-pelaajat näyttävät meille, kuinka voit kääntyä ja tehdä siitä suuria täysin eri areenalla.

Derek Jeter

Nettoarvo: 200 miljoonaa dollaria

Derek Jeter on viisinkertainen World Series -mestari, joka pelasi Yankeesissa. Hän on joukkueen uran kaikkien aikojen johtaja osumissa, tuplapeleissä, pelatuissa peleissä ja muussa. Hänen pitkä listansa saavutuksistaan ​​sisältää 14 All-Star -valintaa, viisi Silver Slugger -palkintoa, viisi Gold Glove -palkintoa ja kaksi Hank Aaron -palkintoa.

Hän lopetti baseballin pelaamisen vuonna 2014 20 vuoden uran jälkeen ja on edelleen yksi arvostetuimmista pelaajista, joka on koskaan pelannut baseballia. Uransa kunniaksi hänet valittiin Hall of Fameen vuonna 2020.

Jeterillä on edelleen läheiset siteet baseballiin, mutta hän on vakiinnuttanut asemansa menestyvänä liikemiehenä muilla aloilla. Vuonna 2017 hänestä tuli MLB:n Miami Marlinsin osaomistaja, ja hän oli ensimmäinen afroamerikkalainen, joka palveli toimitusjohtajan roolia missä tahansa pääliigajoukkueessa urheilun historiassa.

Toimitusjohtajan roolinsa lisäksi Jeter on myös Players’ Tribunen perustaja. Tämä on multimediayritys, jossa urheilijat jakavat näkemyksiään peleistä ja auttavat faneja pääsemään lähemmäs rakastamaansa urheilua.

Vuonna 2013 Jeter ilmoitti myös avaavansa Jeter Publishingin, joka on tuottanut useita New York Timesin bestsellereitä, mukaan lukien värillisen valokuvakirjan nimeltä katsaus kulissien taakse Jeterin elämään ja uraan.

Alex Rodriguez

Nettoarvo: 350 miljoonaa dollaria

Rodriguezia pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista baseball-pelaajista. Uran lyöntikeskiarvolla 0,295, hänellä on yli 600 kotijuoksua, 2 000 lyöntiä, 2 000 juoksua ja yli 3 000 osumaa. Hän on ainoa pelaaja MLB historiaa saavuttaakseen kaikki nämä saavutukset.

Rodriguezilla on pokaalipöydällään kolme American Leaguen arvokkaimman pelaajan palkintoa, 10 Silver Slugger Awards -palkintoa ja kaksi Gold Glove -palkintoa. Hän on uran ennätys grand slam -turnauksissa ja 14-kertainen All-Star.

Vaikka Rodriguez allekirjoitti kaksi baseball-historian tuottoisinta sopimusta, hän sai pelikiellon kaudeksi 2014, koska hän myönsi käyttäneensä suorituskykyä parantavia aineita. Siitä huolimatta hän on saavuttanut hienoja huippuja liikeuransa aikana.

🔥 Empfohlen:  16 parasta WordPressin ponnahdusikkunalaajennusta: vertailu

Entinen New York Yankeesin kolmas pelaaja on sijoitusyhtiönsä A-Rod Corp:n toimitusjohtaja ja puheenjohtaja. Tällä yhtiöllä on yli miljardin dollarin arvoiset sopimukset ja se on sijoittanut yli 40 yritykseen ja kumppanuuteen.

Rodriguezin salkussa on sijoituksia kiinteistöihin, kuntosaleihin ja jopa telelääketieteen yritykseen, johon hän sijoitti morsiamensa Jennifer Lopezin kanssa vuonna 2019.

Rodriguez on myös Lopezin ihonhoitoyrityksen JLO Beautyn toinen perustaja ja johtaja, vaikka he eivät ole enää kihloissa.

Joe Cronin

Nettoarvo: 5 miljoonaa dollaria

Croninilla oli vaikuttava 20 vuoden baseball-ura useissa joukkueissa, mukaan lukien Pittsburgh Pirates, Washington Senators ja Boston Red Sox. Hänestä tuli ensimmäinen American League -pelaaja, joka on tullut kahden joukkueen All-Star-pelaajaksi ja hänet valittiin Baseball Hall of Fame jo vuonna 1956.

Vuoden 1947 lopulla Croninista tuli Red Soxin pääjohtaja ja hän pysyi tässä tehtävässä yksitoista vuotta. Tammikuussa 1959 hänet valittiin American Leaguen presidentiksi ja hän oli ensimmäinen entinen pelaaja, joka valittiin tehtävään.

Kaiken kaikkiaan hän vietti yli 48 vuotta baseball-areenalla työskennellen tiensä arvostetuille sijoille urheilussa.

Nolan Ryan

Nettoarvo: 60 miljoonaa dollaria

Ryanin ennätysmäinen 27-vuotinen pelaajaura kesti neljä vuosikymmentä. Hän pelasi New York Metsissä, California Angelsissa, Houston Astrosissa ja Texas Rangersissa. Jäätyään eläkkeelle vuonna 1993 hänestä tuli Texas Rangersin toimitusjohtaja ja Houston Astrosin neuvonantaja.

Vuonna 1999 hänet valittiin Baseball Hall of Fameen, jota pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista MLB-syöttäjästä. Hän heitti jatkuvasti 100 mailia tunnissa, mikä auttoi vahvistamaan hänen paikkaansa baseballin historiassa.

Mutta hänen uransa ei päättynyt baseballiin. Ryanilla on monipuolinen liiketoimintaportfolio (Ryan Sanders Sports & Entertainment), joka ulottuu karjatiloista kahviloihin.

Yksi ensimmäisistä Ryanin perustamista yrityksistä oli karjatila. Tämän yrityksen menestys johti hänen muiden yritystensä menestykseen, mukaan lukien Nolan Ryan Beef, joka toimittaa monia supermarketteja ja pikaruokaravintoloita ympäri Texasia. Ryan toimittaa myös virallisen hot dogin Minute Maid Parkissa, Dell Diamondissa, Globelife Parkissa ja Whataburger Fieldissä.

Löydät Ryanin yleensä yhdeltä kolmesta karjatilasta Texasissa, mutta hän perusti myös Minor League Baseball -joukkueen, Round Rock Expresslähellä Austinia vuonna 2000.

Kim Ng

Nettoarvo: 2 miljoonaa dollaria

Kim Ng ei ole koskaan ollut baseball-ammattilainen, mutta hänen saavutuksensa urheilussa ansaitsevat ehdottomasti lisäämisen tälle listalle.

🔥 Empfohlen:  Seuraava Mac Pro voisi nelinkertaistaa M2 Max -sirun tehon

Hänen kiinnostuksensa baseballiin alkoi, kun hän aloitti keppipallon pelaamisen Queensin kaduilla. Myöhemmin, vuonna 1990, hän valmistui Chicagon yliopistosta. Siellä ollessaan hän pelasi softballia ja hänet valittiin MVP-kenttäpelaajaksi. Yliopistossa hän ansaitsi BA-tutkinnon julkisesta politiikasta.

Valmistuttuaan Ng työskenteli Chicago White Sozin palveluksessa, ja vuonna 1995 hänestä tuli nuorin henkilö (puhumattakaan ensimmäisestä naisesta), joka esitti palkkavälitysjutun suurimmissa liigaissa – jonka hän voitti.

Hän jatkoi työskentelyä American Leaguen toimistoissa ja lopulta hänestä tuli Waivers and Records -osaston johtaja. 29-vuotiaana hänestä tuli MLB:n nuorin apulainen, joka työskenteli New York Yankeesilla.

Vuonna 2001 hän liittyi Dodgersiin varapuheenjohtajaksi ja apulaisGM:ksi, mutta lopulta hänestä tuli MLB:n baseball-toimintojen vanhempi varapresidentti vuonna 2011.

Nyt Ng on Marlinsin pääjohtaja, kun hänet on siirretty vähintään viiteen muuhun GM-virkaan. Hän on korkein naispuolinen baseball-johtaja ja ensimmäinen naispuolinen GM MLB:n historiassa.

Cal Ripken Jr

Nettoarvo: 75 miljoonaa dollaria

Calvin Ripken Jr, joka tunnetaan paremmin nimellä The Iron Man, on kolmas pelaaja, joka pelasi 21 kautta Baltimore Oriolesissa. Yli 3 000 osumalla, 431 kotijuoksulla ja lähes 1 700 lyönnillä, hän on voittanut kaksi Gold Glove -palkintoa puolustuksestaan.

19-kertainen All-Star valittiin kahdesti Amerikan liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi ja hänellä on peräkkäisten pelien ennätys. Vuonna 2007 hänet valittiin National Baseball Hall of Fameen ja hän sai 98,53 % äänistä – historian kuudenneksi korkein vaaliprosentti.

Ripken on pysynyt omistautuneena baseballille koko liiketoimintansa ajan perustaen ja kasvattaen Ripken Baseballia ja Cal Ripken, Sr. Foundationia.

Hän on aina ollut intohimoinen pelin kasvattamiseen ruohonjuuritasolla ja aloitti yrityksensä rakentamalla baseball-kompleksin kotikaupunkiinsa Aberdeeniin, Marylandiin.

Ripkenin voittoa tavoittelematon järjestö on yli 18 vuoden ajan kehittänyt nuorisoohjelmia ja rakentanut puistoja ratkaistakseen riskiryhmiin kuuluvien nuorten ongelmia heikommassa asemassa olevissa yhteisöissä kaikkialla Yhdysvalloissa.

Todd Stottlemyre

Nettoarvo: 24 miljoonaa dollaria

Stottlemyre pelasi 15 kautta Major League Baseballissa aloitussyöttäjänä. Erityisesti hän oli Toronto Blue Jaysin jäsen, jossa hän voitti kaksi maailmanmestaruutta vuosina 92 ​​ja 93. Uransa aikana hän pelasi myös Oakland Athleticsissa, St. Louis Cardinalsissa, Texas Rangersissa ja Arizona Diamondbacksissa.

Nykyään Stottlemyre on tehokas yritysvalmentaja, bestseller-kirjailija, yrityksen omistaja, pääpuhuja ja sijoittaja. Hän on ottanut menestyksensä baseball-areenalla ja paketoinut sen auttaakseen yrityksiä ja asiakkaita saavuttamaan samanlainen menestystaso.

🔥 Empfohlen:  eUKhost-arvostelu (sen todellisen totuuden paljastaminen)

Hänen maailmanlaajuinen markkinointiliiketoimintansa on tunnettu ja hän puhuttelee yleisöä eri puolilla maata. Hänen tavoitteenaan on auttaa muita unelmoimaan suuria ja saavuttamaan tavoitteensa luomalla tiekarttoja menestykseen.

Stottlemyre on tehnyt vaikuttavaa työtä ottamalla ainutlaatuisen menestyksensä baseball-maailmassa ja soveltaen sitä eri liiketoiminta-alueilla. Asiakkaat joutuvat kuuntelemaan hänen puhuvan, koska hän on tehnyt niin onnistuneen työn kasvattaakseen valtakuntaansa ja astuessaan urheiluareenan ulkopuolelle.

Randall Thompson

Nettoarvo: 9 miljoonaa dollaria

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Randall Thompson oli Toronto Blue Jaysin syöttäjä vuonna 2011. Hänen rakkautensa baseballiin alkoi viisivuotiaana ja lopulta hän pääsi pelaamaan MLB:ssä yhden kauden.

Blue Jaysin vapauttamisen jälkeen Thompson myöntää olevansa jossain määrin identiteettikriisissä. Hän otti työn syöttövalmentajana, mutta hän tajusi, että hänellä oli enemmän luova kutsumus.

Hän sai palkattoman harjoittelun mainostoimistossa St Petessä, Floridassa, ja asui sisarensa autotalliksi muuttuneessa studio-asunnossa. Hän työskenteli tarjoilijana öisin saadakseen vuokraa, mutta päätyi jättämään harjoittelun ja saamaan potkut tarjoilijasta.

Koska hänellä ei ollut työtä, rahaa eikä omaa paikkaa, Thompson muisteli ideaa, joka hänellä oli valmentaessaan baseballia – pesäpallomailan muuttamisesta juomamukiksi.

Rahoittaakseen ideaansa hän sai työpaikan maalinjakelijana ja osti palkallaan 25 käsityömailaa ja leikkuusahan.

Se oli jo vuonna 2014, mutta vuoteen 2017 mennessä Thompsonin yritys saavutti seitsennumeroisen rajan ja liiketoiminnan tulevaisuus on valoisa.

Vuoteen 2019 mennessä (ja maailmanlaajuisen pandemian kautta) yritys ansaitsi 13,5 miljoonaa dollaria vuodessa, ja se jatkaa kasvuaan.

Kaikista tämän listan menestystarinoista Thompson osoittaa, että tekemällä kovaa työtä ja omistautumista unelmaan, miljoonan dollarin yritys voidaan rakentaa tyhjästä.

Johtopäätös

Major League Baseball on tuottoisa ura parhaille pelaajille, mutta urat ovat yleensä lyhytikäisiä. Nämä kuuluisat baseball-pelaajat ja alan johtajat ovat osoittaneet, että heidän menestyksensä ulottuu paljon alan ulkopuolelle.

Paikallisiin yrityksiin sijoittamisesta aivan uuden yrityksen perustamiseen alusta alkaen on mielenkiintoista nähdä, mitä jotkut urheilun huippupelaajat ovat saavuttaneet ennätysuransa päätyttyä.

Table of Contents