Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Syitä siihen, miksi viittaukset ovat kustannustehokkain ja tehokkain asiakashankintastrategia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Syitä siihen, miksi viittaukset ovat kustannustehokkain ja tehokkain asiakashankintastrategia

Tässä kilpailullisessa yritysmaailmassa uusien asiakkaiden hankkiminen on usein pelottavaa ja kallista. Jos kuitenkin olet varma tuotteestasi ja asiakaskannastasi, yksi strategia, joka on jatkuvasti osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja tehokkaaksi uusien asiakkaiden hankkimisessa pankkia rikkomatta, ovat suositukset.

Ymmärtääksesi tätä strategiaa paremmin, kuvittele olevasi viileissä juhlissa, jossa tapaat monipuolisen yhdistelmän ihmisiä, jotka ovat yhtä innostuneita tuotteestasi tai palvelustasi kuin sinäkin. Kun osallistut keskusteluihin ja rakennat yhteyksiä, nämä henkilöt eivät voi muuta kuin kumartaa tarjouksestasi ystävilleen, perheilleen ja kollegoilleen. Se on kuin innostuksen ketjureaktio, jossa sanat leviävät kulovalkean tavoin ja potentiaaliset asiakkaat alkavat ryntää luoksesi vaivattomasti, ja sitä kutsun viittausten voimaksi tehokkaimmaksi hankintastrategiaksi.

Social Media Todayn mukaan 78 % B2B-markkinoijista sanoo, että viittausmarkkinointialoitteet tuottavat hyviä tai poikkeuksellisia viittauksia ja 54 % väittää, että suositusohjelmilla on muihin kanaviin verrattuna alhaisempi hinta per liidi.

Luottamuksen rakentaminen henkilökohtaisten suositusten avulla

Suositukset toimivat taikuutensa hyödyntämällä olemassa olevien asiakkaiden luottamusta ja uskottavuutta. Kun joku suosittelee tuotetta tai palvelua henkilökohtaiseen verkostoonsa, sillä on paljon enemmän painoarvoa kuin millään mainoksilla tai markkinointitempuilla. Loppujen lopuksi, milloin viimeksi ostit jotain pelkästään näyttävän mainoksen perusteella?

Ajattele suosituksia salaseurana tyytyväisistä asiakkaista, joista tulee vapaaehtoisesti brändin lähettiläitä ja jotka levittävät tarjouksesi evankeliumia ilman, että heitä pyydetään tekemään niin. He tekevät tämän, koska ovat aidosti tyytyväisiä siihen, mitä tarjoat, ja he haluavat muiden kokevan saman ilon ja edut, joita heillä on.

Emotionaalisten siteiden luominen kestävää luottamusta varten

Luottamus alkaa vähitellen syntyä, kun tuotteesta tulee jokapäiväinen osa asiakkaiden elämää, ratkaisee tietty tarkoitus tai tuo siihen uutta kipinää, ja silloin tuotteesta tulee tunne. Perustajien ja yritysten on saatava yhteyttä asiakkaidensa tunteisiin ja rakentaa luottamusta kuuntelemalla heitä.

🔥 Empfohlen:  Apple Fitness Plus opettaa sinulle suosikki BTS-tanssiliikkeesi

Yritysten vastuulla on toimittaa merkittävä tuote tai palvelu, joka hämmästyttää heidän asiakkaitaan ja ylittää heidän odotuksensa.

Joten kyllä, sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta näyttäviin mainostauluihin tai virusvideoihin. Sen sijaan sijoitat tuotteesi tai palvelusi tekemiseen poikkeuksellisen hyvän, ja näin vaalit suhdetta olemassa oleviin asiakkaisiisi ja tarjoat poikkeuksellista lisäarvoa. Päästät valloilleen myös armeijan kannattajia, jotka auttavat sinua saamaan uusia asiakkaita vaivattomasti.

Dropboxin suosittelun menestys: nopea kasvu ja kustannustehokkuus

Yksi parhaista esimerkeistä osoittaa, miksi viittaukset ovat tehokkain hankintastrategia, on Dropbox sen alkuaikoina. Dropbox käytti viittausohjelmaa, joka palkitsi käyttäjiä lisätallennustilalla jokaisesta ystävästä, jonka he viittasivat alustalle. Ohjelma nosti käyttäjähankintaansa pilviin, mikä johti eksponentiaaliseen kasvuun. Yrityksen käyttäjäkunta kasvoi 15 kuukaudessa 100 000:sta yli 4 miljoonaan. Tämä merkittävä menestys osoittaa viittausten voiman nopean asiakaskasvun edistämisessä.

Ja älkäämme unohtako lisäbonusta: viittaukset eivät ole vain tehokkaita, vaan ne ovat myös kustannustehokkaita. Vaikka muut hankintastrategiat vaativat usein valtavia investointeja mainoskampanjoihin, viittaukset hyödyntävät ihmisten välisen vuorovaikutuksen rajattomia mahdollisuuksia.

Tärkeimmät syyt käyttää viittauksia tehokkaaseen asiakashankimiseen

Paremman ymmärtämisen vuoksi luettelen tässä muutamia syitä, jotka tekevät viittauksista tehokkaimman asiakkaiden hankintastrategian:

  1. Luottamuksen ja uskottavuuden rakentaminen: Viittauksilla on merkittävä etu muihin asiakkaiden hankintamenetelmiin verrattuna, koska ne ovat luonnostaan ​​esihyväksyttyjä. Kun ihmiset viittaavat tuotteeseesi tai palveluusi jollekin tutulleen, he takaavat implisiittisesti uskottavuutesi ja luotettavuudestasi. Tämä henkilökohtainen hyväksyntä auttaa voittamaan alkuperäisen skeptisismin ja rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.
  2. Kustannussäästöt: Yksi tärkeimmistä syistä, miksi viittaukset ovat erittäin tehokkaita, on niiden kustannustehokkuus. Perinteiset markkinointikanavat, kuten mainonta, sosiaalisen median kampanjat tai hakukoneoptimointi, vaativat huomattavia taloudellisia investointeja. Sen sijaan viittaukset perustuvat ensisijaisesti olemassa oleviin asiakkaisiisi, mikä tekee heistä kustannustehokkaan hankintastrategian. Wharton School of Businessin tutkimuksen mukaan suositelluilla asiakkailla on 16 % korkeampi elinikäinen arvo kuin ei-suositetuilla asiakkailla, mikä osoittaa viittausten pitkän aikavälin taloudelliset hyödyt.
  3. Parannettu asiakkaan elinikäinen arvo: Suositukset eivät ainoastaan ​​edistä välitöntä asiakashankintaa, vaan niillä on myös huomattava vaikutus asiakkaan elinkaaren arvoon. Suositellut asiakkaat ovat yleensä uskollisempia ja kuluttavat enemmän rahaa yrityksen kanssa ajan myötä. Itse asiassa Journal of Marketingin tutkimuksessa todetaan, että suositelluilla asiakkailla on 25 % korkeampi asiakkaan elinikäinen arvo verrattuna ei-viittautuneisiin asiakkaisiin. Tämä lisääntynyt asiakasuskollisuus auttaa luomaan tasaisen tulovirran vähentäen samalla ylimääräisten markkinointiponnistelujen tarvetta.
  4. Lisääntynyt asiakkaiden säilyttämisaste: Asiakkaat pitävät yrityksesi mukana huomattavasti todennäköisemmin, kun he osallistuvat suositusohjelmiin. Tämä on usein yksi suositusmarkkinoinnin parhaista eduista, koska uusien asiakkaiden houkutteleminen on yleensä kalliimpaa kuin nykyisten asiakkaiden pitäminen.
  5. Suuri sijoitetun pääoman tuotto: Verrattuna muihin mainonnan muotoihin, kuten perinteisiin verkkomainoksiin, suositusmarkkinointi on kustannustehokkaampaa, vaikka alennukset ja lahjat maksavat yrityksellesi vähän. Integroimalla suositusmarkkinointijärjestelmän palkkiot tavalliseen kanta-asiakaspalkkio-ohjelmaasi, voit säästää vielä enemmän rahaa jakamalla pisteitä jokaisesta viittauksesta välittömän lahjan tai alennuksen sijaan.
🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat vuoden 2023 parhaat twitch-bannerivalmistajat?

Joten kun seuraavan kerran suunnittelet kustannustehokasta asiakashankintastrategiaasi, ajattele viittauksia tienä kaupungin tyylikkäimpiin juhliin. Saa asiakkaasi innostumaan, saa heidät tuntemaan olonsa erityiseksi ja katso, kuinka heidän innostuksensa saa aikaan kasvun ja menestyksen ketjureaktion. Se on kuin sinulla olisi oma henkilökohtainen raivoavien fanien verkosto ja rakentaisit yritystäsi yksi suositus kerrallaan. Eikö se nyt olekin jännittävä ja mielenkiintoinen tapa hankkia asiakkaita pankkia rikkomatta?