Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

T-Mobile juhlii miljoonaa 5G-kotiinternet-asiakasta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: T-Mobile juhlii miljoonaa 5G-kotiinternet-asiakasta

Kodin internet-palveluiden kaupallisen lanseerauksen jälkeen huhtikuussa 2021 T-Mobile juhlii miljoonatta koti-internet-asiakastaan ​​vain vuotta myöhemmin. Yrityksen tavoitteeksi palvelun lanseerauksessa oli tuoda 5G-mobiilisuunnitelmiensa nopeat nettinopeudet kotireitittimiin, ja se on ollut laajasti menestynyt. Miljoonan asiakkaansa lisäksi T-Mobile ylpeilee, että vielä 10 miljoonaa kotitaloutta Yhdysvalloissa on oikeutettu 5G-kotiinternet-sopimukseen.

Vaikka yritys viettää hetken juhliakseen suurta virstanpylvästä, se ymmärtää, että paljon on vielä tehtävää, ennen kuin kaikki amerikkalaiset ovat yhteydessä 5G:hen. T-Mobile huomauttaa, että yli 40 miljoonalla Yhdysvaltain kansalaisella ei edelleenkään ole pääsyä nopeisiin kotiyhteyksiin ja merkittävällä osalla on vain yksi palveluntarjoaja vaihtoehtona. T-Mobile pyrkii olemaan toinen vaihtoehto niille, jotka tuntevat olevansa epäonnisia kotiinternetin suhteen.

Matkalla on lisää Un-carrier-häiriöitä.

T-Mobilen toimitusjohtaja Mike Sievert sanoi, että yrityksen Un-carrier-kotiinternet-suunnitelman nopea kasvu osoittaa, kuinka “nälkäiset” asiakkaat ovat uusille operaattoreille, jotka tarjoavat vaihtoehtoisia vaihtoehtoja alaa aiemmin hallinneilta Internet-palveluntarjoajilta. Hän sanoo myös, että on olemassa “enemmän Un-carrier-häiriöitä matkalla”, kun yritys jatkaa suunnitelmiaan ravistaa koti-internet-markkinoita.

Menestyksen vuoden jälkeen T-Mobilen nykyiset tavoitteet eivät ole pieniä, sillä sen tavoitteena on saada 7–8 miljoonaa kiinteää langatonta asiakasta vuoteen 2025 mennessä. Yritys on ollut yksi nopeimmin kasvavista mobiiliverkoista viimeisten useiden vuosien aikana, ja jos se pystyy saavuttamaan kotiverkkotavoitteensa, se voi jatkaa kuumaa sarjaansa.

T-Mobile pitää asiat suhteellisen halvalla, sillä sen 5G-kotiinternet-suunnitelma maksaa vain 50 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä melko hyvän tarjouksen muihin Internet-palveluntarjoajiin verrattuna. Sen markkinointi väittää myös, että se voidaan ottaa käyttöön tukikelpoisissa taloissa vain 15 minuutissa, mikä tekee siitä kivuttoman “asennuksen”, joka on lähes kaikkien käytettävissä.

🔥 Empfohlen:  Harkitsetko oman yrityksen perustamista? Tee tämä ensin