Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Taantuma todiste: 7 tapaa voittaa vaikeita aikoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Taantuma todiste: 7 tapaa voittaa vaikeita aikoja

Lisää tietoa on tulossa, mikä viittaa siihen, että talouskasvu on hidastumassa. Kaasun hinta nousee. Federal Reserve on nostanut korkoja nopeimmin sitten vuoden 2009 laman. Pienyritysten omistajat ovat yhä enemmän huolissaan inflaation noususta. Se tulee olemaan kunnossa. Sinun on vain kestettävä yrityksesi lama.

Olemme keskustelleet monien yritysten omistajien kanssa, jotka ovat löytäneet tapoja voittaa todennäköisyydet, kun liittovaltion ja paikallishallinnot sulkivat talouden pandemian aikana. Yksi suosikeistani on Jazmin Richards, joka aloitti Blk Sunflowerin alle 100 dollarilla menetettyään työpaikkansa pandemian alussa ja tienasi 300 000 dollaria alle 18 kuukaudessa.

Jaamme oivalluksia pienyrityksesi valmistelemisesta hidastuvan kasvun suhdannesykliin. Keskustelemme siitä, mitä tehdä, kun taantuma iskee keskustelemalla:

 1. Mitä tapahtuu taantuman aikana
 2. Lamankestävän määritelmä
 3. Taantuman kestävät teollisuudenalat, yritykset ja työpaikat
 4. Mitä tehdä taantuman aikana
 5. Mitä tehdä rahoillasi
 6. Kuinka suojata rahojasi
 7. Kuinka tehdä rahaa laman aikana

Mitä taantumassa tapahtuu?

Taantumana pidetään tyypillisesti vähintään kahta peräkkäistä neljännestä BKT:n kasvun hidastumisesta, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltain talous on tällä hetkellä taantumassa.

Taantuma on tapahtunut, kun talous horjuu, ja yleensä näet:

 • 8-12 kuukautta eli kolme neljäsosaa kysynnän laskusta. (Pisin oli suuri lama 18 kuukauden iässä.)
 • Työttömyys nousee yli 5,5 prosenttiin, mutta mahdollisesti jopa 10,8 prosenttiin
 • Muokatun tuloslaskelman perusteella laskettu bruttokansantuote laskee 4–6 prosenttia edellisvuodesta.

Vuoden 2020 valtakunnallinen seisokki oli poikkeus sääntöön, koska se kesti vain kaksi kuukautta, mutta työttömyys nousi yli 15 prosenttiin ja BKT putosi 3,5 % vuonna 2020 sulkemisten vuoksi.

Taantuman aikana yritykset ja kuluttajat muuttavat käyttäytymistään sopeutuakseen taantumaan. Taloustutkimukset osoittavat, että ihmiset ja yritykset tekevät yleensä seuraavia muutoksia:

 1. Ihmiset ja yritykset vähentävät harkinnanvaraisia ​​menoja.
 2. Ihmiset etsivät keinoja ansaita lisätuloja.
 3. Jotkut lisäävät säästöjään, jos heillä on ylimääräisiä tuloja, silloin säästötilien saldot pienenevät.
 4. Yritykset vähentävät palkkaamista ja sitten leikkaavat työpaikkoja, kun ne eivät pysty enää leikkaamaan kustannuksia.
 5. Osakemarkkinat laskevat.
 6. Pankit lisäävät lainojen vaatimuksia ja vähentävät lainoja estääkseen laiminlyönnit.
 7. Henkilökohtaiset kokonaistulot pienenevät.
 8. Federal Reserve laskee normaalisti korkoja, mutta korot, kaasu ja toimitusketjuun liittyvät ongelmat ovat vastuussa BKT:n nykyisestä laskusta.

Seuraavaksi keskustelemme siitä, kuinka yritykset voivat selviytyä taantumasta.

Mikä on lamankestävä?

Taantumankestävä on termi, jota käytetään yritykselle, työlle tai toimialalle, johon talouden laskusuhdanne vaikuttaa vähemmän. Yritysten omistajilla, sijoittajilla ja kuluttajilla on taipumus vetää kohti niitä talouden sektoreita, joihin taantuma ei vaikuta. Näitä yrityksiä ovat:

 • Kuluttajatarvikkeet, kuten hygieniatuotteet
 • Alennusmyyjät
 • Ruokaa
 • Kaasu
 • Apuohjelmat
 • Sijoitukset kuten joukkovelkakirjat
 • koulutus

Nämä ovat kaikki aloja, joilla kysyntä on vakaata tai lisääntynyt. Muut teollisuudenalat kestäisivät taantuman, koska taantuma vahingoittaa niitä vähemmän kuin toiset. Esimerkiksi terveydenhuollossa on tietty vastustuskyky, koska välttämätön hoito ei koskaan katoa. Diabeetikko, joka lopettaa insuliinin käytön, kuolee, joten hän jatkaa sen ottamista, vaikka heillä ei olisi varaa lääkkeisiin.

Mitkä työpaikat ovat lamankestäviä?

Ihmisille, jotka etsivät pitkäaikaista työturvallisuutta, kannattaa harkita näitä investointeja kestäviä töitä, kun joudut vaikeisiin aikoihin:

 • Opettajat: Perusopetus lukioon asti ei lopu taantuman vuoksi. Capital News Servicen mukaan useimmat taantumat lisäävät korkea-asteen koulutuksen kysyntää, koska yhä useammat kuluttajat haluavat lisätä työllistymismahdollisuuksiaan investoimalla koulutukseen. Vuosi 2020 oli poikkeus, koska ihmiset olivat huolissaan COVID-viruksen leviämisestä.
 • Terveydenhuollon ammattilaiset: Sairaanhoitajat, lääkärit ja erikoissairaanhoitajat ovat myös lamankestäviä ammatteja. Tämä koskee myös terapeutteja, psykiatreja ja sosiaalityöntekijöitä.
 • Valtion työntekijät: Palomiesten, poliisien, ensiapuhenkilöstön ja sosiaalityöntekijöiden työpaikat, jotka työskentelevät valtiolle, ovat yleensä taantuman kestäviä työpaikkoja, koska heidän palveluidensa kysyntä pysyy samana tai kasvaa taantuman aikana.
 • Julkisen palvelun työt: Ihmiset tarvitsevat edelleen roskien keräilyä, sähköä, vettä ja muita välttämättömiä tavaroita pitääkseen kotinsa ja paikkakuntansa asuttavana, joten nämä palvelut selviävät karkeasta paikasta lähes vahingoittumattomina.
 • Rahoituspalvelujen tarjoajat: Verot on vielä maksettava, ja autovakuutus on edelleen lain edellyttämä. Viimeisen sadan vuoden aikana on suoritettu kaksi pankkia, ja viimeisessä pelastettiin valtavia määriä. Varmista, että valitset konservatiivisesti johdetun rahoituslaitoksen, ja sinun pitäisi olla kunnossa.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa matkoilla? 12 tapaa saada palkkaa matkustamisesta

Kun taantuma iskee, et halua investoida voimakkaasti uudisrakentamiseen, kodin sisustamiseen, autojen myyntiin, matkailuun ja painoyrityksiin, koska ne ovat vähiten taantumaa kestävät palvelut.

Mitkä yritykset ovat taantuman kestäviä?

Inflaation aikana hyvin pärjäävillä yrityksillä on taipumus tarjota tarpeita, eivät harkinnanvaraisia ​​tavaroita ja palveluita. Sijoittajat etsivät yleensä taantuman kestäviä osakkeita taantuman aikana. Nämä ovat yleensä yrityksiä, jotka toimivat edellä mainituilla aloilla. He voivat myös etsiä osakkeita, joilla on alhainen velka-tulosuhde, tai sijoituksia, joilla on parempi korko ja osingot.

US News suosittelee näitä sähköisesti vaihdettavia rahastoja saadakseen osakevalintoja, jotka ovat lamankestäviä sijoituksia:

 • Vanguard Total International Stock ETF (VXUS): Jokaisella maalla on erilaiset taloudelliset olosuhteet. Kansainvälinen sijoittaminen voidaan tehdä alennuksella, kun dollari on vahva. Kun dollari taas heikkenee, voit nähdä näissä osakkeissa valtavia voittoja.
 • Vanguard Consumer Staples ETF (VDC): Nämä ovat yhdistelmä Procter & Gamblea, Cokea, Pepsiä, Costcoa, Walmartia ja muita yrityksiä, joilta ihmiset ostavat epävarmuudesta huolimatta. Taloustiedot osoittavat, että nämä yritykset ovat rakentaneet taantuman kestävän liiketoiminnan.
 • iShares 0-3 kuukauden valtion joukkovelkakirjalainat (SGOV): Lyhytaikaiset joukkovelkakirjat tuottavat tällä hetkellä paremmin kuin pitkäaikaiset joukkovelkakirjat. Huipputasot ovat kahden vuoden puolella. Voit ostaa ne Treasury Directistä, jos haluat.
 • Schwab US Dividend Equity ETF (SCHD): Osingot ovat kuin osakkeille maksettuja korkoja, mutta voit valita osinkojen uudelleensijoittamisen oman pääomasi kasvattamiseksi. Kun hinnat nousevat, sinulla on enemmän varastossa.
 • Terveydenhuollon valitun sektorin SPDR-rahasto (XLV): Terveydenhuollon menot ovat tärkeä osa taloutta riippumatta siitä, mitä muut markkinat tekevät.
 • Vanguard Utilities Index Fund ETF (VPU): Kuten olemme aiemmin maininneet, apuohjelmat ovat taantuman kestäviä yrityksiä.
 • SPDR Gold MiniShares (GLDM): Monet ihmiset sijoittavat kultaan suojautuakseen inflaatiolta nähdessään epävarmuutta.
 • Vanguard S&P 500 ETF (VOO): Taantumia esiintyy usein eri alueilla eri aikoina, joten kansainvälisiin osakkeisiin sijoittaminen saattaa maksaa itsensä takaisin.

Kolikkopesulat pärjäävät myös hyvin, koska ihmisten on silti pestävä vaatteensa. Katso haastattelumme pesulan omistajan kanssa alta.

Mitä ovat taantuman kestävät teollisuudenalat?

Aloja, jotka pärjäävät hyvin taantuman aikana, ovat mm.

 • Ruokakaupat: Ne myyvät ruokaa, ja se on ehdottomasti viimeinen asia elämässä, josta ihmiset voivat luopua.
 • Lähikaupat: Ihmiset tarvitsevat aina kaasua päästäkseen töihinsä, ja useimmilla huoltoasemilla on sopimus kaasuyhtiön kanssa, jossa kaasuyhtiö pitää kaasutulot ja markkinat myymälässä olevien tuotteiden tuoton.

Katso haastattelumme huoltoaseman omistajan kanssa, joka muutti miljoonan dollarin investoinnin kahdeksaan huoltoasemaan kolmessa vuodessa. Jos sinulla on varaa sijoittaa, se on yksi niistä toimialoista, jotka pärjäävät hyvin taantuman aikana.

Mitä tehdä taantuman aikana?

Taantuman aikana haluat kiinnittää enemmän huomiota markkinatietoihin. Laskun keskimääräinen kesto on riittävän lyhyt, jotta useimmat yritykset voivat selviytyä siitä ja tehdä voittoa pitkällä aikavälillä. Harkitse seuraavia ideoita varmistaaksesi, että sinulla on parhaat mahdollisuudet navigoida alaspäin laskevilla markkinoilla:

 1. Säästä rahaa heti, kun yrityksesi tuottaa voittoa.
 2. Luo tilauspalvelu; se pyrkii kasvattamaan keskimääräistä tuloa asiakasta kohti.
 3. Maksa velka kuukausittain, jotta voit ajaa alaspäin markkinoilta.
 4. Pidä silmällä salkkusi upeita sijoitusmahdollisuuksia. Joskus ihmiset allekirjoittavat yrityksensä vain välttääkseen julistamasta konkurssia.
 5. Myy huonosti toimivia omaisuuseriä.
 6. Neuvottele uudelleen myyjien ja vuokranantajan kanssa.
 7. Älä osta mitään mitä et tarvitse.
 8. Pyydä työntekijöitäsi auttamaan. Dan Price joutui melkein irtisanomaan 20 prosenttia yrityksestään, mutta hänen työntekijänsä valitsivat palkanleikkaukset. Kaikki pitivät työpaikkansa, ja hän maksoi heille takaisin, kun he selvisivät myrskystä.
 9. Pienennä voittomarginaaleja tarvittaessa. Joskus halvemmilla hinnoilla on tarpeeksi merkitystä, jotta voit pitää asiakkaat, jotka muuten menettäisit. Muistatko, kun kaikkialla tarjottiin 10 dollarin pizzaa? Pizzapaikat käyttivät tätä strategiaa suojellakseen myymälöitään sulkemiselta. Sitten vuoden 2009 taantuman jälkeen pizzan hinnat kaksinkertaistuivat vähitellen.
 10. Harkitse tarjoamiesi tuotteiden ja palveluiden vähentämistä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä yritysten pyytämiä tuotteita ja palveluita.
🔥 Empfohlen:  Google Workspace vs Zoho: mikä sopii sinulle?

Jokainen yritys on erilainen, mutta taantumaan kannattaa aina varautua. Toimialat keskittyvät taantuman aikana. Pienimmät yritykset lopettavat toimintansa ja isommat etsivät sulautumismahdollisuuksia.

Suuren taantuman aikana pankit, joiden hallussa oli 6 % talletuksista, sulkivat toimintansa, mikä jätti suuremmat tuottomahdollisuudet niille, jotka ottivat omaisuutensa haltuunsa. Samaan aikaan 2,4 % pienyrityksistä lopetti toimintansa. Jos sinulla on varoja, taantuma voi olla hyvä aika laajentua.

Seuraavaksi tutkimme, mitä tehdä rahoillasi taantuman aikana.

Mitä tehdä rahoillasi talouden taantuman aikana

En usko, että kukaan neuvoisi piilottamaan rahojasi patjaan. Jos tarvitset sitä nopeasti, jätä se säästötilillesi. Muussa tapauksessa voit harkita sijoittamista osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin tai yrityksiin.

Pörssi

Yksi yleinen syy siihen, miksi ihmiset menettävät eläkerahastonsa, on se, että he vetäytyvät salkusta, kun on liian myöhäistä. Älä tee sitä. Jos olet jo menettänyt enemmän kuin olet tyytyväinen, aja se pois.

Jos uskot, että salkkusi on saavuttanut kaikkien aikojen ennätyksen, muuta se käteiseksi ja odota, kunnes markkinat saavuttavat pohjan. Kaikkien aikojen huiput ovat turvallisin aika vetäytyä. Kuten Warren Buffet sanoi:

Yksinkertainen sääntö sanelee ostokseni: ole peloissasi, kun muut ovat ahneita, ja ole ahne, kun muut ovat peloissaan.

Etsi loistavia ostoksia sen jälkeen, kun johtavat indikaattorit osoittavat merkkejä muutoksesta. Johtavat indikaattorit ovat yritystilastot, kuten:

 • Ostopäälliköiden indeksi: Näyttää, että yritykset ostavat materiaaleja.
 • Kestohyödykkeiden tilaukset: Näyttää kysyntää teollisuustuotteille.
 • Työttömät väitteet: Viikoittaiset ja kuukausittaiset raportit, jotka osoittavat, kuinka monta työttömyyshakemusta on jätetty. Kun sekä viikoittain että kuukausittain linjataan, se on hyvä asia. Weekly näyttää muutokset ensin, mutta kuukausittainen näyttää vahvistuksen siitä, ettei viikko ollut poikkeama.
 • Kuluttajien luottamusindeksi: Tämä osoittaa, kuinka luottavaisia ​​kuluttajat ovat. Jos kuluttajat ovat luottavaisia, talouskehitys todennäköisesti kasvaa, ellei odottamattomia tapahtumia tapahdu.

Suurin osa talousraporteista löytyy väestönlaskennan verkkosivuilta.

Joukkovelkakirjat

Valtion joukkovelkakirjalainat ovat duraatioita kuukaudesta 30 vuoteen. Ne ovat eräitä maailman turvallisimmista sijoituksista, koska Yhdysvaltain hallituksen usko tukee niitä. Treasury Direct myy myös kuluttajahintaindeksiä seuraavaa TIPS:ää ja I-obligaatioita, jotka ovat kiinteäkorkoisen ja vaihtuvakoron yhdistelmä.

Molemmat ovat pitkäaikaisia ​​joukkovelkakirjoja, mutta TIPS:itä voidaan myydä avoimilla markkinoilla. Nämä ovat parhaita vaihtoehtoja, jos haluat ansaita kiinnostusta turvallisille sijoituksille.

Osta yrityksiä

Kun yritykset alkavat mennä konkurssiin, sinulla on mahdollisuus saada omaisuutta naurettavan alhaisilla hinnoilla. Ihmiset, jotka ostivat kaupunginosia Las Vegasista 50 000 dollarilla taloa kohden, ovat muuttaneet miljoonan dollarin sijoitukset 8 miljoonaksi dollariksi tai enemmän.

Sama voidaan tehdä yritysten kanssa. Varmista vain, että analysoit liiketoimintaa strategisesti. Ole varovainen, kun heillä ei ole asiakirjoja veloistaan. Lue blogejamme yrityksen ostamisesta, mukaan lukien:

Seuraavaksi keskustelemme siitä, kuinka voit suojata yritystäsi taantuman aikana.

Kuinka suojata rahojasi talouden taantumassa

Taloudellisen vakauden suojeleminen on tärkeää taantuman aikana. Keskustelemme muutamista vaihtoehdoista yrityksesi varojen suojaamiseksi.

Nosta säästöprosenttia

Pienennä palkkaasi ja pidä säästöt korollisilla tilillä. Se ei ehkä säästä tonniakaan, mutta kestät taantuman, jos säästät enemmän rahaa.

🔥 Empfohlen:  17 todellista tapaa saada ilmainen verkkotunnus jo tänään

Vähennä tarpeettomia kuluja

Kaikilla on jätettä. Olipa kyse sitten työntekijöiden pakottamisesta ajamaan ajoneuvolla takaisin myymälään, ostamaan liikaa tarvikkeita tai pitämään viikoittaisia ​​tiimikokouksia valtavalla lounasbudjetilla, kuluja, joita voit vähentää, on varmasti.

Vähennä työntekijöiden työtunteja

Jos yritykselläsi on useita työntekijöitä, voit lyhentää heidän työaikojaan. Yritä tehdä se oikeudenmukaisesti, koska kukaan ei halua tulla esille. Jos arvostat työntekijöitä, haluat heidän pysyvän mukana, kunnes rahat alkavat virrata uudelleen.

Jotkut ilmastointiyritykset tarjoavat palkkapaketteja, joiden avulla voit maksaa ylityöt hitaammin kuukausina. Se auttaa työntekijöitäsi pitämään yksinkertaisemman budjetin ympäri vuoden. Se auttaa myös ansaitsemaan enemmän korkoa.

Vähennä työntekijöiden palkkaa

Useimmat työntekijät ottavat mieluummin palkanleikkauksen kuin etsivät uuden työpaikan. Jos teet tämän, yritä palkita heidät yrityksen toipuessa maksamalla heille enemmän kuin silloin, kun he suostuivat palkanleikkaukseen. Jos et, palkkaat juuri silloin, kun luulit selviäväsi myrskystä.

Irtisanomiset

Kukaan ei pidä ihmisten erottamisesta, mutta voit irtisanoa ihmisiä. Jos sinun on tehtävä tämä, maksat silti prosenttiosuuden heidän palkastaan. He saattavat jopa palata takaisin, jos kutsut heidät takaisin, kun työ alkaa.

Kuinka tehdä rahaa laman aikana

Rahan ansaitseminen taantuman aikana on samaa kuin muinakin aikoina. Sinun täytyy vain olla päättäväisempi. Olettaen, että täytät normaalit liikevoittomarginaalit, ansaitset todennäköisesti tuskin voittoa. On joitain asioita, joita voit tehdä valmistautuaksesi ansaitsemaan enemmän voittoja taantuman jälkeen.

Systemoi yrityksesi

Ota hidastumisesta kaikki irti. Taantuma on aikaa pohtia, kuinka voit parantaa liiketoimintaasi. Aloita näistä:

 • Automatisoi kirjanpito ja kirjanpito.
 • Paranna markkinointistrategiaasi.
 • Lisää tilaussuunnitelma.
 • Tarkista palvelusi nähdäksesi, mitkä menettävät rahasi.

Päästä eroon heikosti toimivista omaisuudesta

Etsi esineitä, joita et käytä, ja päästä niistä eroon. Jotkut matalalla roikkuvat hedelmät voivat olla:

 • Työautot, jotka ovat kaupassa liian usein.
 • Metalliromua, jota et ole koskaan vienyt kierrätyspihalle.
 • Laitteita, jotka olet ostanut luullen tarvitsevasi niitä, mutta et koskaan käytä.

Suorita kampanjat

Voit järjestää kampanjoita nykyisille asiakkaille, jos et saa tarpeeksi liiketoimintaa. Voit myös vierailla sivustoilla, jotka auttavat asiakkaita löytämään ammattitaitoisia urakoitsijoita tai freelancereita. Se ei ehkä maksa niin paljon etukäteen, mutta se auttaa ansaitsemaan rahaa, kun liiketoiminta on hidasta.

Kehitä uusia taitoja

On monia yrityksiä, joilla on samanlaiset taidot ja työkalut. Esimerkiksi ajotietä toimiva painepesuri voi pestä myös autoja tai rakennusten ikkunoita. Uusien taitojen omaksuminen monipuolistaa tulojasi ja auttaa sinua paremmin eristämään seuraavaa taantumaa.

Pidä moraalisi yllä

Taantuman aikana ihmisillä on yleensä enemmän ahdistusta, masennusta, ja joskus yksi karkea kohta voi tuhota ihmisen elämän. Älä anna sen tapahtua sinulle. Jos tunnet olosi masentuneeksi, mene kävelylle, tapaa ystävää, jota et ole äskettäin nähnyt, tai pyydä terapeuttia auttamaan sinua pohtimaan kokemuksiasi.

Tee vain jotain pitääksesi mielesi poissa kamppailuistasi. Jotkut asiat eivät ole sinun hallinnassasi. Toivon, että tämä blogi on auttanut antamaan sinulle ideoita siitä, kuinka voit suojata yrityksesi taantumasta.

Mitkä strategiat ovat toimineet parhaiten niille teistä, jotka ovat pyörittäneet yritystä useiden taantumien aikana?

Jakaminen on välittämistä!