Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tableau isännöi AIM Data-Connect ’23:n 2. painosta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tableau isännöi AIM Data-Connect ’23:n 2. painosta

Analytics India Magazine yhteistyössä Tableau Softwaren kanssa tuo sinulle “AIM Data-Connect 2023” – ainutlaatuisen vain kutsusta pyöreän pöydän konferenssi CXO Power Playerin kanssa. Aikataulutettu 12. huhtikuuta 2023, klo 18:30, Tämä tapahtuma käsittelee kiehtovaa keskustelua dataan sijoittamisesta ja siitä, kuinka dataan perustuva strategia voi edistää organisaation tehokkuutta ja kustannussäästöjä.

Ensimmäinen painos Data-Connect Bengalurussa joulukuussa 2022 isännöi onnistuneesti, ja siihen osallistuivat tunnetut teknologiajohtajat, jotka keskustelivat tehokkaista tavoista navigoida suuressa teknologiatalvessa ja muuttaa talouden hidastuminen liiketoimintamahdollisuudeksi.

Voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=YnH2DA7kU_U&t=14s

Olemme nyt palanneet toiselle painokselle, jossa on joitakin data- ja analytiikan alan parhaita nimiä keskustellaksemme tavoista investoida tehokkaasti tietoihin liiketoiminnan tehostamiseksi.

Data-Connect 2023 Tavoitteena on vahvistaa yritysjohtajia ja organisaatioiden teknisiä johtajia sekä datan päättäjiä ja analytiikkajohtajia keskustelujen kautta dataan sijoittamisesta.

Päivämäärä: 12.4.2023

Aika: 18.30 alkaen

Paikka: Sofitel, Mumbai BKC

Mistä siinä on kyse?

Tietoihin sijoittaminen on välttämätöntä yrityksille, jotka haluavat saavuttaa tehokkuutta ja kustannussäästöjä. Ottamalla käyttöön datavetoisen strategian yritykset voivat tehdä tietoisempia päätöksiä, tunnistaa kehittämiskohteita ja optimoida toimintaansa.

Yksi dataan sijoittamisen tärkeimmistä eduista on, että se antaa yrityksille kattavan käsityksen toiminnasta. Tietoihin pääsyn ansiosta yritykset voivat tunnistaa malleja, trendejä ja oivalluksia, jotka muuten jäisivät huomaamatta. Data voi esimerkiksi auttaa yrityksiä tunnistamaan, mitkä tuotteet myyvät hyvin, mitkä markkinointikampanjat ovat tehokkaita ja mitkä toiminnan osa-alueet kaipaavat parantamista.

Kaiken kaikkiaan dataan sijoittaminen on välttämätöntä yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä ja saavuttaa tehokkuutta ja kustannussäästöjä. Ottamalla käyttöön datavetoisen strategian yritykset voivat tehdä parempia päätöksiä, optimoida toimintaansa ja viime kädessä saavuttaa tavoitteensa tehokkaammin.

Vietäen keskustelua pidemmälle, AIM Data-Connect 2023 aikoo auttaa johtajia ymmärtämään, kuinka dataan perustuvan strategian avulla he voivat tehdä parempia päätöksiä, optimoida toimintansa ja lopulta saavuttaa tavoitteensa tehokkaammin.

🔥 Empfohlen:  16 parasta ilmaista VPN-laajennusta, joiden avulla Chrome voi surffata kuin ammattilainen

Tapahtuma alkaa Tableaun pääpuheella, jota seuraa pyöreän pöydän keskustelu CXO Power Playersin kanssa, jossa keskitytään tapoihin investoida dataan päätöksenteon tehostamiseksi, kilpailuedun saamiseksi ja yrityksen toiminnan optimoimiseksi.

Päivämäärä: 12.4.2023

Aika: 18.30 alkaen

Paikka: Sofitel, Mumbai BKC

Mitä tehdä AIM Data-Connect 2023:ssa?

  • Kuuntele Tableaun johtajien pääpuhe, joka ohjaa positiivisia liiketoimintasuunnitelmia.
  • Ole vuorovaikutuksessa alan asiantuntijoiden johtajien kanssa, mukaan lukien CXO:t, liiketoiminnan päättäjät sekä datan ja analytiikan harjoittajat.
  • Hanki henkilökohtainen verkostoituminen Tableaun asiantuntijoiden kanssa.

Kenen pitäisi osallistua?

  • Tieto-/digitaalipäälliköt
  • Tekniset ja kaupalliset päättäjät
  • Tietojen päällikkö
  • VP, Analytics
  • Datatieteen ja analytiikan johtaja
  • Datan ja analytiikan harjoittajat

Päivämäärä ja aika : 12. huhtikuuta 2023 | 18.30 alkaen | Paikka: Sofitel, Mumbai BKC

Jos haluat tietää lisää tapahtumasta, vieraile täällä: https://dataconnect.analyticsindiamag.com