Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tähtiluokitusten saaminen Googlen hakutuloksissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tähtiluokitusten saaminen Googlen hakutuloksissa

Ne kauniit keltaiset tähdet, jotka näkyvät hakutuloksissa sivujen otsikoiden alla, ovat loistava tilaisuus kertoa etsijöille, että olet luotettava. Ja olisit yllättynyt siitä, kuinka helposti voit ottaa nämä tähtiluokitukset käyttöön hakutuloksissa! Jotkut yritykset näkevät an napsautussuhteen kasvu jopa 20–30 % otettuaan Googlen tähtiluokitukset käyttöön hakutuloksissaan.

Se toimii tietyssä mielessä kuin viittaus. Samalla tavalla kuin ihmiset ostavat todennäköisemmin ystävän suosittelemia tuotteita, käyttäjät ymmärtävät, että tähdet edustavat tuotetta jonkun kokemuksia tuotteesta tai brändistä. Hakijat luottavat todennäköisemmin verkkosivustoon, jolla on suotuisa tähtiluokitus, kuin verkkosivustoon, jossa sitä ei ole.

Se on itseluottamuksen (ja napsautuksen) tehostaja! Tarkastellaan kolmea tapaa, joilla voit lisätä tähtiarvioita verkkosivustosi, sijaintisi tai tuotteidesi hakutuloksiin. Ja jos etsit tapoja saada lisää hakuliikennettä, syötä URL-osoitteesi tähän saadaksesi suosituksia!

Bonuslukemista: Mukauttaako Google hakutuloksia?

1. Tähtiarviot paikallisille merkkihauille

Google+ -tilisi Google-arvostelut ovat helpoin tapa saavuttaa tähtiä merkkihauissa – eli yrityksesi hauissa. Jotta tähtiluokitukset voidaan ottaa käyttöön tällä tavalla, sinun tarvitsee vain saada arvosteluja Google+ -sivullasi! Tähtien näyttämisen aloittamiseen tarvittavien arvostelujen määrä näyttää olevan jotain, jota Google muuttaa suhteellisen usein. Tällä hetkellä Google vaatii vähintään viisi arvostelua ennen arvioiden näyttämistä hauissa.

Tämä ei nyt tarkoita, että sinun pitäisi aloittaa verkkosivustosi tarkistaminen useilta eri tileiltä! Google on tullut melko älykkääksi arvostelujen suhteen ja huomaa, kun asiat eivät ole kunnossa… tai kun saat joukon arvosteluja saman puolen tunnin aikana.

Sinun tulee myös välttää kannustamasta Google+ -arvosteluja, koska tämä johtaa epäluonnolliseen määrään arvosteluja. Tämä ei vain näytä pahalta Googlelle, se näyttää pahalta myös potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Useimmat käyttäjät huomaavat väärennettyjä tai maksettuja arvosteluja, jotka vaikuttavat liian positiivisilta.

🔥 Empfohlen:  Raghu Prabhu -verkkosivustot + markkinointi: ohjaa lisää liikennettä sivustollesi Googlen älykkään kampanjan avulla. Lue artikkeli

Sen sijaan, että lahjoisit asiakkaita tai tekisit arvosteluja, kannustaa asiakkaita antamaan palautetta. Verkkokauppayritysten tulee seurata tapahtumia lähettämällä kiitossähköpostiviestin, joka sisältää linkin Google+ -arvosteluihin. Muut yritykset ovat menestyksekkäästi rohkaisseet arvosteluja korostamalla viimeaikaisia ​​myönteisiä arvosteluja sähköposteissaan.

Asiakkaat tuntevat olevansa tärkeitä tulla huomatuiksi, ja tämä rohkaisee heitä arvioimaan sinut. Kaikki pitävät siitä, että heidät tunnustetaan – vaikka se olisikin sinun tunnistamisesta!

2. Maksuttomat haut – Googlen tuotearviot

Toinen vaihtoehto, jolla voi luultavasti olla suurin vaikutus tuloksiisi, on maksuttoman arvostelun merkintäkoodi. Tämän kielen lisääminen yhdelle tuotesivulle Tämä tuote voi näyttää tähtiä hakutuloksissa. Tämä sopii erityisen hyvin verkkokauppasivustoille.

Kopioi ensin alla oleva koodi:

Liitä koodi tuotesivulle, jolla haluat näyttää tähtiä hakutuloksissa. Muista muokata koodin lihavoitua osaa näyttämään haluamasi kieli ja tiedot!

Kun olet valmis, varmista, että:

  1. Tarkista työsi Googlen strukturoidun tiedon testaustyökalulla. Google ilmoittaa sinulle, jos koodissasi on virheitä.
  2. Lähetä XML-sivustokarttasi uudelleen Google Webmaster Toolsissa varmistaaksesi, että Google indeksoi muutokset mahdollisimman pian!
  3. Tarkista menestys noin viikossa käyttämällä maksutonta hakua sivustohaun sijaan. (Sivustohaut näyttävät usein harhaanjohtavia tuloksia!)

Hauska seikka: Google ei tällä hetkellä vaadi todisteita näiden lausuntojen oikeellisuudesta. Tämä vaikuttaa erolta hakukoneesta, joka haluaa tarjota tarkkoja tietoja kaikesta sisällöstä sijaintiin. Odotamme Googlen päivittävän lopulta käytäntönsä vaatimaan jonkinlaista todennusta.

Tästä syystä, Emme suosittele arvostelutietojen väärentämistä. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sinua ei rangaista, jos näitä tietoja ei päivitetä välittömästi, kun uusia arvosteluja julkaistaan. Tällä menetelmällä verkkosivustosi etusivu ei näytä tähdet hakutuloksissa tämän koodin perusteella.

Valitettavasti Google ilmoitti vuoden 2014 puolivälissä, että se ei katso suotuisasti etusivun Rich Snippet -katkelmia, koska se vaikutti “luonnottomalta” käytännöltä. Google+ -arvostelujen etsiminen on helpoin tapa varmistaa ainakin, että etusivullasi on tähtiluokitukset merkkihauissa ja B2B-yrityksissä, joilla ei ole hyödynnettäviä tuotesivuja.

🔥 Empfohlen:  Googlen tekoälyllä toimiva Magic Editor pelottaa minua – tässä syy

3. Googlen tähtiarviot maksullisista hakutuloksista

Tähtien saaminen Google Ads-mainoksillesi on vaikeinta saavuttaa. Google automatisoi tämän prosessin, ja sinulla on hyvin rajallinen hallinta siihen, näkyvätkö tähdet mainoksissasi vai ei. Google käyttää tiettyjä kolmannen osapuolen arvostelusivustoja tähtiluokituksen määrittämiseen.

Näillä sivustoilla sinulla on oltava vähintään 30 ainutlaatuista arvostelua viime vuodelta, ja kokonaisluokituksen on oltava 3,5 tai korkeampi. Tässä on joitain kolmannen osapuolen arvostelusivustoja, jotka Google tunnistaa:

  • Luota pilottiin
  • Feefo
  • Reevoo
  • Reviewcentre.co.uk
  • Bizrate – Shopzillan kautta

Kuten mainitsin, Google automatisoi tämän prosessin. Joten on epätodennäköistä, mutta mahdollista, että täytät kaikki vaatimukset etkä silti näe tähtiä maksetuissa hakumainoksissasi.

Kerro meille, kuinka tämä toimii sinulle!

Voit saada tähtiä hakutuloksissa kolmella eri tavalla: Google Plus -arvostelut, koodikieli ja kolmannen osapuolen arvostelut. Jokainen niistä on hyödyllinen erilaisissa olosuhteissa.

Kokeile niitä ja kerro meille, kuinka ne toimivat sinulle!

Table of Contents