Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tällä pienyrityksen omistajalla ei ollut aavistustakaan, kuinka hän sai 1 800 uutta rekisteröitymistä yhdessä päivässä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tällä pienyrityksen omistajalla ei ollut aavistustakaan, kuinka hän sai 1 800 uutta rekisteröitymistä yhdessä päivässä

Kun ostat jotain jonkin sivustollamme olevan linkin kautta, voimme ansaita kumppanipalkkion.

“Se tapahtui taas!” James twiittasi viime viikolla kaavion, joka osoittaa dramaattisen piikkinsä hänen sivunsa liikenteessä. Mikä aiheutti niin dramaattisen liikenteen ja myynnin piikin?

James Irvings johtaa pientä ohjelmistoyritystä nimeltä Leave me Alone. Leave Me Alone on ladattava sovellus, jonka avulla voit tyhjentää sähköpostisi.

Hän näki noin 100–200 sivun katselua 23. toukokuuta asti, jolloin hänellä oli valtava liikennepiikki, jolloin hänen sivustonsa sai 1 800 sähköpostiin rekisteröitymistä alle 24 tunnissa! James otti yhteyttä seuraajiinsa Twitterissä, koska hän ei voinut uskoa piikkiä eikä hänellä ollut aavistustakaan, mistä se tuli.

“Se tapahtui taas! En tiedä mistä liikennepiikki tulee.” Hän kertoi seuraajilleen. Hänen Twitter-seuraajansa antoivat hänelle ideoita siitä, kuinka niin dramaattinen piikki tapahtui hänen nenänsä alla.

Yksi seuraaja kysyi, oliko hänen mielestään liikenne peräisin heidän uutiskirjeestään, mikä vaikutti todennäköiseltä vastaukselta. Toinen seuraaja kysyi, johtuiko suuri piikki YouTube-käyttäjältä, joka mainitsi sovelluksen. Tämä sama seuraaja tarjosi neuvoja ja ehdotti, että Leave Me Alone lähettäisi uusille asiakkaille sähköpostin, jossa kysyttiin, mistä he olivat kuulleet sovelluksesta. Ei huono idea!

Hän ei vain nähnyt valtavaa kasvua sivustonsa liikenteessä, vaan kaikki uudet vierailijat myös latasivat sovelluksen. Tämä näytti saavan Jamesin tutkimaan asiaa vielä enemmän, jotta hän voisi tuplata markkinointistrategian, joka näytti toimivan heille erittäin hyvin.

Noin 24 tunnin Twitterissä edestakaisin ja vähän enemmän kaivailtuaan James palasi alkuperäiseen ketjuunsa ja kertoi, mikä aiheutti niin dramaattisen piikin sivuvierailuissa ja sovellusten latauksissa. Hänen vastauksensa? TikTok.

🔥 Empfohlen:  Lisämyynti ja ristiinmyynti Shopifyssa: Kuinka saada siitä kaikki irti

Yksi hänen seuraajistaan ​​oli melko lähellä hänen arvauksensa, että piikki saattoi olla YouTuben vaikuttajalta. Se on vaikuttaja, mutta vaikuttaja TikTokissa. Hän jakoi videon, joka sai hänen sovelluksestaan ​​leviämään ja sai hänelle niin paljon näyttökertoja ja sovelluslatauksia.

@julesacree

Astu askeleen lähemmäksi postilaatikkoa 0! #tuottavuus #jätä ateriasovellus #tahallinen asuminen #declutter #digitaalinenhyvinvointi #sähköpostivinkit

♬ Mansikka – Rosen tuote

Hän kertoi seuraajilleen, että hän sai selville, että piikki tuli TikTokin julkisuudesta kysymällä yhdeltä uusista asiakkaista heidän tukikeskustelussaan. He kertoivat hänelle TikTokerin kahvan ja sitten hän löysi videon. Hänen oli niin vaikea löytää yhteyttä liikenteen piikkiin, koska suoraa linkkiä ei ollut.

Asiakkaat katsoivat TikTokia ja menivät sitten suoraan Googleen kirjoittaakseen sovelluksensa nimen. Toinen mielenkiintoinen lisäys tähän tarinaan on, että sovellustaan ​​mainostaneelle TikTok-vaikuttajalle ei maksettu. Heillä ei ollut aavistustakaan, että hän mainitsi heidän sovelluksensa. Puhu jättipotista!

“Tämä taso sosiaalisen median tehostaminen on hullua”, James sanoi Twitter-seuraajilleen. Vastauksena tähän lausuntoon monet kehuivat sosiaalisen median markkinoinnin menestystä.

Eräs seuraaja vastasi ja sanoi: “Isolle TikTokerille pääseminen on kuin lottovoitto näinä päivinä…” James sai palautetta tuplatakseen tämän onnistuneen markkinointistrategian ja tehdäkseen yhteistyötä useiden vaikuttajien kanssa. Hän olisi viisasta tehdä juuri niin!