Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tältä Googlen Pixel Watch näyttää ranteessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tältä Googlen Pixel Watch näyttää ranteessa

Googlen Pixel Watch on vuotanut jälleen kerran, tällä kertaa ranteessa. Vuoto tulee samalta Redditorilta, tagtech414:ltä, joka väitti löytäneensä Pixel Watchin baarista aikaisemmassa raportissa. Jatkoviestissä käyttäjä jakoi kuvia Pixel Watchista todellisessa ranteessa, mukaan lukien kuvaukset vaikutelmistaan.

“[The bands are] tuskallista kiinnittää ensimmäisellä kerralla, mutta luulen, että se olisi helpompaa, kun osaan kiinnittää ne oikein. Ne ovat äärimmäisen turvallisia eivätkä tunnu vapautuvan helposti”, tagtech414 kirjoitti: “Tärkeintä on, että tämä on mukavin kello, jota olen koskaan käyttänyt. Se tuntuu paljon ohuemmalta kuin mittaukset saattaisivat sinut uskomaan. Galaxy Watchiini verrattuna tämä tuntuu siltä, ​​ettei sitä edes ole olemassa.”

Kun siellä on oikeita valokuvia, on suuri mahdollisuus, että Pixel Watch julkaistaan ​​pian. Vahvistaakseen tämän, Google on äskettäin saanut Bluetooth-sertifioinnin Pixel Watchille Bluetooth Special Interest Groupin (SIG) kanssa, ylittäen tämän ratkaisevan esteen.

Riippumatta siitä, kuinka hyvä Pixel Watch on, Samsung ja Apple ovat edelleen haaste, joka on voitettava. Molemmat yhtiöt ovat hyödyntäneet synergiaa olemassa olevien ekosysteemiensä kanssa, laajaa kuluttajien mielenjakoa ja operaattorien kannustimia erottuakseen joukosta. Samaan aikaan Googlen ostama Fitbit antaa sille pääsyn joihinkin samoista työkaluista. Esimerkiksi silloin, kun Fitbitit liitettiin aikoinaan osana operaattorisopimuksia, saattaa olla myös Pixel Watch.

“Google tarvitsee vankan älykelloekosysteemin Androidille, joka ei ole sidottu Samsungiin. Onnistunut Pixel Watch ei todennäköisesti heikennä Apple Watchin myyntiä lyhyellä aikavälillä ja todennäköisesti kannibalisi Fitbitin myynnin. Se kannattaa tehdä joka tapauksessa: Apple Watch toimii tahmeana osana iOS-ekosysteemiä, johon Google tarvitsee vastauksen”, Techsponentialin Avi Greengart kertoi Digital Trendsille sähköpostitse.

Yritys saattaa myös joutua hakemaan ostajia Pixel 6:n omistajilta, jotka saattavat haluta älykellon täydentämään puhelinta. Toimitusjohtaja Sundar Pichai on kutsunut Pixel 6:ta “vielä nopeimmin myyväksi Pixeliksi”, ja se on onnistunut vetämään tilaa Yhdysvaltain premium-älypuhelinmarkkinoilla. Pichai lupasi myös kurkistaa uuteen Google-laitteistoon ensi kuun I/O:n aikana, mikä lisää uskottavuutta Pixel Watchin ja Pixel 6a:n julkaisusta saatuihin raportteihin.

🔥 Empfohlen:  Vendoon kuukausittaiset tuotepäivitykset huhtikuulle