Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä 38-vuotias tekee 6 figuuria, jotka auttavat yrityksiä ja amputoituja “saamaan jalat”

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä 38-vuotias tekee 6 figuuria, jotka auttavat yrityksiä ja amputoituja “saamaan jalat”

Gareth Bain on aina ollut sydämeltään yrittäjä. Vietettyään jonkin aikaa työelämässä hän päätti, että hän oli valmis ottamaan käyttöön kokemuksensa ja tietämyksensä ja ei vain lyömään itseään, vaan myös vaikuttamaan mielekkäästi muiden elämään.

Näin hänen käynnistynyt startup-yritys Got Legs Digital syntyi. Ja nykyään hän johtaa ensimmäistä eettisen kasvun markkinointitoimistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja vaikka hän ansaitsee kuusi lukua vuodessa, Garethin kannalta hänen yrityksensä vaikutus muihin on paljon tärkeämpää. Siksi hän tekee yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa Afrikassa ja lahjoittaa jalkaproteesi amputoiduista eloonjääneille. Hän on oikealla tiellä saavuttaakseen tavoitteensa 400 vuodelle 2022.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja:

 • Miksi hänen ensimmäinen liiketoimintansa epäonnistui
 • Kuinka hän menestyi Isoon-Britanniaan muuton jälkeen
 • Mikä on hänen liikkeellepaneva voimansa
 • Miten Got Legs Digital toimii
 • Miksi hän keskittyy KMI:ihin KPI:iden sijaan
 • Hänen ainutlaatuinen markkinointistrategiansa
 • Hänen näkemyksensä linkkien rakentamisesta
 • Kuinka hän kasvattaa sähköpostilistaansa
 • Hänen avainsanatutkimuksensa ja sisällöntuotantoprosessinsa
 • Hänen käyttämänsä työkalut
 • Hänen suurin haasteensa tähän mennessä
 • Oppitunnit, jotka hän on oppinut vuosien varrella
 • Hänen suurin virheensä
 • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tapaa Gareth Bain

Nimeni on Gareth, ja olen kotoisin Kapkaupungista Etelä-Afrikasta, mutta olen asunut Lontoossa, Englannissa vuodesta 2014 lähtien.

22-vuotiaana aloitin ensimmäisen yritykseni, joka epäonnistui ensimmäisen vuoden aikana. Pohjimmiltaan ostin paikallisen franchising-sopimuksen ainutlaatuiselle mainostauluyritykselle Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa.

Omistajat voisivat kirjoittaa taululle, mikä hehkuisi ja kiinnittäisi ihmisten huomion. Se oli erittäin suosittu baareissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Mutta se epäonnistui, koska minulla ei ollut liiketoimintaosaamista siinä vaiheessa, ja se oli silkkaa karkeutta ja päättäväisyyttä.

Ajaisin paikasta toiseen yrittäessäni myydä näitä levyjä. Suurimman osan ajasta päätöksentekijä ei ollut paikalla tai minun piti palata myöhemmin. Tuotteita oli myös vain yksi, joten kun se oli myyty, toistuvia tuloja ei ollut. Pystyin pitämään sen pinnalla 8 kuukautta, mutta tajusin, että se ei ollut skaalautuva liiketoiminta. Mutta se opetti minulle paljon.

Tämä oli ensimmäinen maistiani yrittäjäelämästä. Halusin lisää, mutta minulla oli paljon opittavaa.

Se inspiroi minua opiskelemaan markkinointia ja suhdetoimintaa ymmärtääkseni paremmin liiketoiminnan perusteita. Opintojeni jälkeen työskentelin Ogilvyn ja Kapkaupungin kansainvälisellä lentokentällä, missä minulla oli keskeinen rooli Confederations Cupin ja World Cupin edistämisessä vuonna 2010.

MM-kisojen jälkeen tajusin, että on aika siirtyä eteenpäin, ja halusin käyttää kokemustani ja tietoani vaikuttaakseni maailmaan myönteisesti. Joten erosin vanhemmasta roolista erittäin hyvässä yrityksessä, joka maksoi 2 bonusta vuodessa lentääkseni Iso-Britanniaan etsimään suurempia ja valoisampia mahdollisuuksia.

Garethin UK-seikkailu alkaa

Saapuessani minulla ei ollut työtä, ei paikkaa, eikä minulla ollut säästöjä pankissa. Mutta minulla oli intohimoa, intoa ja päättäväisyyttä menestyä.

Nopeasti 5 vuotta eteenpäin, ja taas minulla oli tunne, että haluan enemmän, koska nykyinen matkani ei ollut sopusoinnussa sen kanssa, missä halusin elämäni olevan.

Tässä vaiheessa olin tavannut elämäni rakkauden, ja meidän oli määrä mennä naimisiin 29. (karkausvuosi) helmikuuta 2020. Tiesin, että jos haluan jatkaa intohimoani ja elää tarkoituksenmukaista elämää, tarvitsen ottaa uskon harppaus.

Gareth ottaa askeleen

Perjantaina 13.3.2020 luovutin ilmoitukseni oman yrityksen perustamisesta, poistuen rahoituksen siemenvaiheessa olevasta yrityksestä, jossa minulla oli omaa pääomaa.

Minua on aina ajettu; Aluksi ajattelin, että liikkeellepaneva voimani, kuten monet muutkin, oli raha. Mutta vuosien täyttymättä oloni jälkeen olen ymmärtänyt, että liikkeellepaneva voimani on elää tarkoituksenmukaista elämää ja vaikuttaa muihin.

Joskus minun on nipistettävä itseäni, kun ajattelen, kuinka siunattu olen elämässäni. Tässä on tämä nuori mies pienestä kalastajakylästä Afrikan kärjessä, joka on aloittanut markkinointiyrityksen Lontoossa ja auttaa satoja yrityksiä ja ihmisiä elämään parempaa elämää.

Got Legs Digital on syntynyt

Got Legs Digital on hyvin nuori, käynnistynyt startup, joka haluaa saavuttaa uskomattomia asioita. Yritys aloitti toimintansa maaliskuussa 2020 ja auttaa yrityksiä “saamaan jalat” ja kasvamaan samalla kun se auttaa amputoiduista selviytyneitä “saamaan jalat” ja palauttamaan itsenäisyytensä.

Tähän mennessä olemme auttaneet yli 300 ihmistä hankkimaan jalkaproteesi, ja olemme oikealla tiellä saavuttamassa tavoitteemme eli 400 jalkaproteesia vuoden 2022 loppuun mennessä.

Kuinka Got Legs Digital toimii

Yrityksenä rakennamme markkinoinnin automaatiota auttaaksemme yrityksiä systematisoimaan liiketoimintaansa, ymmärtämään paremmin asiakkaitaan ja skaalaamaan liiketoimintaansa erittäin nopeasti.

Siellä on niin monia toimistoja, jotka ovat hyviä Facebookissa, Googlessa tai sähköpostimarkkinoinnissa, ja yritysten omistajien voi olla vaikea päättää, mikä palvelu on paras heidän yritykselleen. Istumme alas omistajan kanssa ymmärtääksemme paremmin heidän tarpeitaan ja sitten rakennamme heille automatisoidun markkinointikoneen.

🔥 Empfohlen:  10 puhehaun tilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Yritysten omistajat haluavat yksinkertaisuutta ja haluavat tietää, että jos he käyttävät rahaa markkinointiin, he saavat parhaan tuoton. Autamme yrityksiä saavuttamaan sen, ja sitten näytämme heille, kuinka järjestelmiä voidaan käyttää itse kustannustehokkaasti yrityksen kannalta.

Monet ihmiset pitävät markkinointia kuluna, mutta itse asiassa rakennamme yritykselle arvoa, joka auttaa luomaan viittauksia ja uutta liiketoimintaa säännöllisesti. Tämä helpottaa skaalautuvuutta, löydettävyyttä ja myytävyyttä, koska asiakaspolun takana on dataa.

Got Legs Digital on ensimmäinen eettisen kasvun markkinointitoimisto Isossa-Britanniassa. Autamme yrityksiä ymmärtämään asiakkaidensa ostopolkua ja sitten rakentamaan automatisoidun markkinointikoneen auttamaan heitä palvelemaan.

Kuinka Gareth rakastui kasvumarkkinointiin

Olen toiminut markkinoinnin parissa yli 15 vuotta ja työskennellyt monella eri osa-alueella. Ensin työskentelin suurissa yrityksissä, kuten Amexissa, Blackstonessa ja MoneyGramissa, ja sitten pienissä käynnistysyrityksissä.

Kasvumarkkinointi oli mielestäni mielenkiintoisin, koska se yhdistää kaikki markkinoinnin puolet. En usko, että yksi kanava onnistuu, joten kasvumarkkinointi vetosi minuun. Kun työskentelet startup- ja scale-up-yrityksissä, joudut kokeilemaan kaikkea, ja tästä aloin todella hioa taitojani ja saada hyvää kasvuun.

Kuinka Gareth mittaa menestystä

Kasvavana, nuorena, vauhdikkaana yrityksenä näemme liikevaihtomme kasvavan vuosittain, mikä on hienoa. Se tarkoittaa, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Kun rakennamme liiketoimintaamme järjestelmiä ja menettelytapoja, voimme saada lisää ihmisiä auttamaan meitä kasvamaan. Kun otetaan huomioon, että on ollut maailmanlaajuinen pandemia, jota on seurannut pitkältä näyttävä taantuma, meillä menee todella hyvin.

Perinteisistä yrityksistä poiketen emme tarkastele KPI:iden kasvua vaan pikemminkin KMI:itä eli Key Moments of Impact -hetkiä. Sen sijaan, kuinka paljon rahaa haluaisimme ansaita tilikauden lopussa, kyse on siitä, millaisen vaikutuksen haluamme tehdä ja kuinka moneen elämään haluamme vaikuttaa.

Ensimmäisen toimintavuotemme aikana pystyimme vaikuttamaan 137 ihmiseen jalkaproteesialoitteemme avulla. Pyrimme saavuttamaan tänä vuonna tavoitteemme jalkaproteesiluovutuksissa ja vaikuttamaan 400 ihmisen elämään. Tämä on mahdollista vain, jos yritykset jatkavat työskentelyä kanssamme ja antavat meidän tehdä hyvää työtä, jota teemme, sekä heille yrityksenä että apua tarvitseville.

Garethin ykkösmarkkinointistrategia

On hassua, että kasvumarkkinointitoimistolle meillä ei ole suurta markkinointistrategiaa. Meille se on enemmänkin ajattelutavan muutos.

Sen sijaan, että menisimme markkinoille ja tarjoaisimme palveluitamme, ryhdymme toimiin saadaksemme markkinat luoksemme. Käytämme pull-markkinointistrategiaa push-markkinointistrategian sijaan. Houkuttelemme asiakkaita lisäämällä arvoa, olemalla läpinäkyviä ja kouluttamalla markkinoita parhaista käytännöistä.

Käytämme luonnollisesti tavallisia markkinointikanaviasi, kuten Facebookia, Googlea, sähköpostia ja PR:tä, mutta teemme sen tavalla, joka tuo lisäarvoa muille.

Ainutlaatuinen strategia, joka toimii Garethille

Esimerkki markkinointistrategiasta, joka toimii meillä tällä hetkellä hyvin, on se, että tiimimme varaa joka viikko muutaman tunnin ajan tarjotakseen ilmaista markkinointikonsultointia pk-yrityksille.

Se ei ole vaikea myydä; me vain tarjoamme arvoa ja osoitamme kehittämiskohteita. Huomaamme, että ihmiset, joiden kanssa puhumme, näkevät, että tiedämme, mistä puhumme, ja heillä on usein tapana työskennellä kanssamme. Rakennamme luottamusta ja annamme arvoa ensin, ennen kuin saamme mitään takaisin.

Miten SEO vastaa Got Legsin filosofiaa

SEO on erittäin tärkeä. Oikealla SEO-strategialla voi luoda tai rikkoa liiketoimintaa. SEO-strategia toimii hyvin ja sopii yhteen Got Legs Digitalin kanssa, koska se on vetostrategia ja tarjoaa ihmisille arvon ensin odottamatta mitään vastineeksi.

Googlen sivulla 1 on kuitenkin käytettävissä vain 9 paikkaa, joten sinun on oltava luova strategiasi kanssa. YouTuben hakukoneoptimointiin keskittyminen ja “Ihmiset myös kysyvät” ovat minkä tahansa hakukoneoptimointistrategian avainpiirteitä.

Googlen algoritmi muuttuu jatkuvasti, samoin SEO-strategiasi. Se, mikä toimi 3 vuotta sitten, ei toimi enää, joten virastojen on alettava ajatella laatikon ulkopuolella.

Hänen näkemyksensä linkkien rakentamisesta

Linkkien luominen on erittäin tärkeää, koska se auttaa kolmannen osapuolen suosituksissa ja liikenteessä. Digitaalinen PR on erityisen hyödyllinen linkkien rakentamisessa, jos sinulla on oikea viesti. Menneet ovat, kun voit ostaa muutaman korkean DA-linkin, ja sivustosi sijoittuisi. Kun Google keskittyy EAT-, Penguin- ja Hummingbird-päivityksiin, kyse on enemmän käyttäjäkokemuksesta ja sitoutumisesta.

Työskentele muiden kanssa auttaaksemme meitä saamaan tarvitsemamme linkit. Koska keskitymme kasvuun, se on erittäin tärkeä osa palapeliä; on kuitenkin monia muita näkökohtia. Pyrkiessämme pitämään tiimin keveänä teemme yhteistyötä muiden kanssa, jotka tekevät tämän pääpainonsa.

Mikä ei ole toiminut vähään aikaan, on vain linkkien ostaminen satunnaisilla aloilla. Kyse on enemmän osuvuudesta ja sitoutumisesta. On myös monia tekoälytyökaluja, joiden avulla voit kirjoittaa artikkeleita. Google ei pidä tätä kovin myönteisenä, koska päällekkäisyyksiä on paljon.

🔥 Empfohlen:  11 parasta freelance-etäkirjoitustyötä aloittelijoille & Mistä löydät ne

Varmista, että sisältösi on omaperäistä, hyvin kirjoitettua, hyvin tutkittua ja tuo lisäarvoa. Siellä on tällä hetkellä niin paljon melua, ja hyvin vähän siitä on arvokasta.

Kuinka hän kasvattaa sähköpostitietokantansa

Meillä on sähköpostilista, ja mielestäni on erittäin tärkeää, että jokainen yritys omistaa omat tietonsa. Kuten he sanovat: “Rahat ovat luettelossa.”

Hyvä tietokanta tuoreista liideistä tai kylmistä näkymistä on tärkeää. Niin kauan kuin tarjoat arvoa ja asetat heidän tarpeitaan etusijalle, avoimet prosenttisi ovat korkeat, sitoutumisprosenttisi ovat korkeat, ja tämä auttaa viime kädessä toimittamisessa. Kyse ei todellakaan ole luettelon pommittamisesta “osta tuotteeni” -sähköpostiviesteillä.

Meillä on muutama tapa kasvattaa sähköpostitietokantaamme. Meillä on joitain liidien luontityökaluja, joita yritysten omistajat voivat ladata, meillä on hyödyllisiä oppaita ja työkaluja, ja meitä pyydetään puhumaan muutamissa tapahtumissa, joten kun tarjoamme ilmaisia ​​strategiaistuntoja, ihmiset purevat kätemme irti.

Otamme joskus myös yhteyttä yrityksiin, jos tiedämme, että voimme auttaa niitä. Löydämme heidän tiedot verkosta ja lähetämme heille sähköpostin tai LinkedIn-pyynnön. Se on hyvin rento, koska emme myy mitään. Osoitamme vain, missä he voivat parantaa, ja tarjoamme heille apua.

Gareth sisällön luomisesta

Yritämme luoda sisältöä, joka on informatiivinen ja kiinnostava yritysten omistajille. Ilmeisesti aloitamme avainsanatutkimuksella selvittääksemme, mitä ihmiset etsivät markkinoilta. Ei ole mitään järkeä kirjoittaa artikkelia, jos kukaan ei lue sitä. Kaikki mitä teemme, on yrityksen omistaja mielessä.

Tunnistamme ongelman, muotoilemme ratkaisun, tutkimme termiin liittyviä avainsanoja ja hakulausekkeita ja teemme sitten parhaamme kirjoittaaksemme artikkelin, joka vastaa kaikkiin ongelmaan liittyviin kysymyksiin. Käytämme yhdistelmää kirjallisia ja audiovisuaalisia keinoja viestimme välittämiseksi.

Avainsanatutkimusprosessi

Ensin tunnistamme ongelman. Sitten yhdistämme luokkia tähän ongelmaan ja teemme avainsanatutkimusta.

Jos esimerkiksi kirjoittaisimme artikkelin auton ostamisesta, luomme luokkia, kuten uudet autot, käytetyt autot, autopalvelut sekä merkit ja mallit. Tämän jälkeen tutkimme jokaisen kategorian avainsanoja ja katsomme, millä hakumäärät ovat hyvät ja kilpailu on suhteellisen vähäistä.

Haemme myös aikomusta tutkimuksessamme. Kun meillä on avainsanat, alamme laatia sisältöä. Työkalujen suhteen käytämme SEMrushia, Ahrefsia ja Keywords Everywhere -palvelua.

Nykyisen tulotason saavuttaminen

Got Legs Digital on ollut toiminnassa vasta maaliskuusta 2020 lähtien, joten olemme vielä hyvin nuori yritys, joka tekee 6 numeroa vuodessa. Ottaen huomioon, että olemme käynnistämässä liiketoimintaa emmekä ota lisärahoitusta, kasvumme on hitaampaa, mutta se antaa meille mahdollisuuden rakentaa brändiä edetessämme.

Kuinka Gareth Hooks houkuttelee asiakkaita

Uskon vahvasti monikanavamarkkinointiin, joten suosittelen tähän liittyviä resursseja. Sanoisin kuitenkin, että haluat ensin rakentaa brändin ja löytää asemasi markkinoilla ennen kuin viet viestisi markkinoille.

Jos esimerkiksi sanoisimme olevansa digitaalinen markkinointitoimisto, ei varmaan moni vieläkään lukisi tätä haastattelua. Kuitenkin, kun tullaan ulos ja sanomaan, että olemme eettinen virasto ja autamme sekä yrityksiä että ihmisiä “päästämään jalkaan”, ihmiset haluavat tietää enemmän, se on enemmän mielenkiintoinen tarina. Puhu intohimostasi ja ota kaikki mukaan kyytiin.

Välineet, joita ilman hän ei voi elää

Tämä on hieno kysymys, ja olen varma, että tämä vaihtelee yrittäjien välillä. Kolme hyödyllisintä työkaluani ovat:

Screencast-o-Matic: Tämä on näytön tallennusohjelmisto, jonka avulla voin kuvata lyhyitä videoita mistä tahansa. Tämä työkalu on säästänyt tuntikausia, kun olen tiedottanut muutoksista suunnittelijoille, havainnollistamassa asioita asiakkaille tai toimittaessani konsepteja strategiadokumentteihin. Lyhyt 1 minuutin video poistaa 20 minuutin sähköpostin tai 1 tunnin Zoom-puhelun tarpeen.

Toggl: Se on loistava ajanhallintatyökalu, joka seuraa työtunteja ja antaa sinun merkitä, mitä teit ja kenelle se oli tarkoitettu. Enää ei tarvitse viettää tuntikausia Excelissä päivitettäessä työaikalaskelmia, vaan kytkemme päälle Toggle-toiminnon, ja homma on hyvä. Siinä on myös upeita ladattavia raportteja, ja se on helppo integroida hallintapaneeleihin.

Rauhallinen sovellus: Yrittäjänä oleminen on kovaa työtä, joten on tärkeää, että annat mielellesi seisokkeja. Calm-sovellus auttaa minua meditoinnissa, selkeässä ajattelussa ja stressinhallinnassa. Selkeä, rauhallinen mieli joka päivä auttaa pitämään keskittymiseni. Suosittelen Calm-sovellusta paitsi yrittäjille, myös kaikille.

Garethin suurimmat haasteet

Kuten monien kasvavien yritysten kohdalla, sanoisin, että henkilöstö ja kassavirta olisivat suurimmat huolenaiheemme.

Oikeiden ihmisten löytäminen on välillä haastavaa. Olemme alkaneet palkata persoonallisuuttamme ja uskomuksiamme sekä ihmisiä, jotka ovat linjassa tavoitteidemme ja työmoraalimme kanssa. Rakennamme parhaillaan SOP-ohjeita, jotta uudet aloittajat pääsevät vauhtiin ja ylläpitävät tasaista laatutasoa. Uskomme myös koulutukseen ja tarjoamme sitä kaikille halukkaille. Jos heillä on oikea asenne, haluamme heidät tiimiin, ja taidot voidaan opettaa.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median kuvakokoopas Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin ja muihin

Kassavirran osalta meidän on pystyttävä paremmin hallitsemaan omaa suppiloamme. Haluaisin mieluummin mukavan jatkuvan kassavirran joka kuukausi kuin nousut ja laskut ympäri vuoden. Joskus on vaikeaa suunnitella, kun kassavirtasi on epäjohdonmukainen. Mutta tämä johtuu pääasiassa siitä, että emme painosta kovasti markkinoinnissa, ja suurin osa asiakkaistamme ohjataan meille erinomaisen työmme muiden asiakkaiden kanssa.

Hänen ylpein saavutuksensa

Minun on sanottava, että suurin saavutuksemme on ollut kykymme auttaa +300 (pian 400) ihmistä saamaan jalkaproteesi ja vaikuttamaan merkittävästi elämäänsä.

Minulla oli etuoikeus vierailla yhdessä Tansanian keskuksista lokakuussa 2022 ja näin hienoa työtä tekemässä. Tapasin Ruthin, 13-vuotiaan tytön, joka asuu 5 veljensä ja sisarensa kanssa ja jolle on yksi jalkaproteesimme. Hän on hyvin seurallinen ystäviensä kanssa ja toivoo pääsevänsä sairaanhoitajaksi koulun päätyttyä auttaakseen muita.

Nämä ovat inspiroivia tarinoita, jotka tekevät kaikesta sen arvoista. Suurin saavutukseni yrittäjänä on tietää, että olemme auttaneet niin monia ihmisiä ja autamme heitä jatkossakin. Sillä, mitä teemme kasvumarkkinointitoimistona Lontoossa, on kauaskantoinen vaikutus Afrikassa.

Opetuksia, jotka hän on oppinut matkan varrella

Tiedän nyt monia asioita, joita en aloittaessani tiennyt, mutta mielestäni nämä kaksi tulevat mieleen:

 • Opi sanomaan EI
 • Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea

Opi sanomaan ei ihmisille, jotka ovat negatiivisia, sekä asiakkaille, joilla on epärealistisia odotuksia. Kun aloitat, otat sen minkä voit saada ja kasvat sitä mukaa, kun saat lisää asiakkaita. Vääräntyyppisten asiakkaiden kanssa työskenteleminen estää kuitenkin oikeantyyppisten asiakkaiden löytämisen. Tiedä arvosi äläkä sano enempää kuin sanot kyllä.

Varmista, että ympäröit itsesi oikeilla ihmisillä. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea. Rakenna voimakas tiimisi ihmisistä, joihin voit luottaa auttamaan sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Afrikkalainen sanonta kuuluu: “Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin, mutta jos haluat mennä pitkälle, menkää yhdessä.” Ympäröiminen erinomaisilla ihmisillä auttaa ajattelutapaasi ja antaa sinulle itseluottamusta skaalata ja kasvattaa liiketoimintaa. Se, että olet yrityksen omistaja, ei tarkoita, että sinun pitäisi olla älykkäin henkilö tai tehdä kaikki.

Garethin suurin virhe

Ihmisenä olen liian luottavainen ihmisiin ja uskon, että maailma on hyvä paikka. On ollut aikoja, jolloin olemme työskennelleet asiakkaiden kanssa joko kiireellisten tilausten tai viime hetken määräaikojen suhteen ilman oikeita menettelytapoja. Joten muutaman kerran asiakkaat ovat vain kadonneet maksamatta meille tekemästämme työstä tai he ovat yksinkertaisesti loppuneet rahasta.

Haluan ylitoimittaa asiakkaillemme, joten otan heidän sanansa ja jatkamme eteenpäin. Sitten kun on maksuaika, ne vain katoavat.

Minun on oltava enemmän liiketoimintakeskeinen lähestymistavassamme, ja jos asiat ovat niin kiireellisiä tai määräaika lähestyy kovaa vauhtia, niin varat on asetettava saataville. Se on hyvin surullista, mutta muutama yritys on tehnyt niin meille, mutta olen nyt paljon viisaampi.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Ei ole parempaa aikaa aloittaa yritys kuin nyt. Siellä on niin monia mahdollisuuksia, ja kun avaat mielesi, näet ne. Tässä on joitain neuvoja, jotka ovat auttaneet minua.

 • Ennen kuin ostat osakkeita, rakennat verkkosivuston tai tarjoat palvelua, testaa ensin markkinoita. Tarvitsevatko markkinat sitä, mitä tarjoat? Jos vastaus on kyllä, skaalaa; Jos vastaus on ei, olet säästänyt itsellesi tuhansia.
 • Yrityksen pyörittäminen ei välttämättä tarkoita myymiäsi tuotteita ja palveluita, vaan ajattelutapaasi. Suosittelen jokaiselle yritystä aloittavalle valmentajan hankkimista, joka auttaa heitä alkuvaiheessa. Kaikilla maailman parhailla urheilijoilla on valmentajat, joten miksi et saisi?
 • Ole ketterä ja liiku nopeasti. Kokeile jotain. Jos se toimii, hienoa! Jos ei, jatka eteenpäin. Jatka iterointia ja vaihtamista, kunnes löydät lempipaikkasi. Suurempien, vakiintuneiden yritysten sopeutuminen kestää kauan; tämä on sinun eduksesi. Nopea markkinoille saattaminen päihittää tuotteiden täydellisyyden viikon jokaisena päivänä.
 • Aloita järjestelmien ja menettelytapojen rakentaminen yritykseesi, jotta voit selviytyä työstäsi. Haluat työskennellä yrityksesi parissa, etkä siinä, joten sinun on otettava osaamisesi ja järjestelmätettävä prosessi saadaksesi muut tekemään työn puolestasi.

Nämä ovat vain muutamia ehdotuksia päähäni. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet perustamassa yritystä ja tarvitset jonkun, jolle puhua.