Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä Applen vuotaja paljasti juuri monia muutoksia iOS 17:lle ja iPhone 15:lle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä Applen vuotaja paljasti juuri monia muutoksia iOS 17:lle ja iPhone 15:lle

Applen odotetaan julkaisevan iOS 17:n myöhemmin tänä vuonna – ja meillä on nyt parempi käsitys siitä, miltä se näyttää. Uusi vuoto paljastaa, että yritys suunnittelee suuria muutoksia Music- ja Home-sovelluksiinsa sekä uuden sovelluksen sisällyttämistä huhutuille kuulokkeilleen.

Raportti on peräisin LeaksAppleProlta, joka on vuosien mittaan osuma-or-miss-vuotoja. Tämän mukaan myöhemmin tänä vuonna tulevan iOS 17 -päivityksen odotetaan olevan vähäinen. Toisin kuin viime vuonna, suuria visuaalisia päivityksiä ei odoteta, vaan sisäänrakennetut iPhone-sovellukset kohdistetaan pienillä päivityksillä ja päivityksillä. Musiikki-, Home- ja Find My -sovelluksen muutoksista on raportoitu, mutta yksityiskohtia on vain vähän.

Christine Romero-Chan / Digitaaliset trendit

Applen iOS 17:n odotetaan tulevan iPhone 15:n rinnalle, ja sellaisenaan se sisältää koodia, joka pilaa osan Applen suunnitelmista. Tämän myötä yrityksen uskotaan tekevän joukon muutoksia – mukaan lukien Dynamic Islandin tuominen kaikkiin tänä vuonna myytäviin iPhone-puhelimiin. Viime vuonna Dynamic Island rajoittui kalliimpiin iPhone 14 Pro- ja iPhone 14 Pro Max -puhelimiin. Uusi koodianalyysi näyttää vahvistavan tämän ja huomauttaa myös, että Apple siirtyy USB-C:hen tänä vuonna. Apple oli aiemmin vahvistanut aikovansa ottaa USB-C:n käyttöön iPhonessa, vaikka joidenkin analyysien mukaan yhtiö olisi valinnut sen sijaan täysin langattoman iPhonen.

Applen iOS, kuten Android, on ollut kypsä muutaman vuoden ajan. Vaikka lisää räätälöintiä on aina tervetullutta – ja iOS 16:n lukitusnäytöt ja Android 12:n ja 13:n materiaali Teet varmasti suuria sysäyksiä tähän suuntaan – täällä on todennäköisesti vähemmän. Se ei ole huono asia. Olemme äskettäin väittäneet, että jotkin näistä suurista päivityksistä ovat hämmentäviä tavallisten käyttäjien kannalta ja sisältävät joukon bugeja, joita on lyöty pitkän ja tuskallisen ajanjakson aikana. Ei hätää, jos iOS 17 on tylsää!

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas maksettuun B2B-mainontaan

Ainakin voimme pitää tätä raporttia (tosin suolanjyvänä) merkkinä siitä, että älypuhelinpäivitykset ovat edelleen lähitulevaisuudessa instrumentaalisia mutta näkymättömiä.