Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä ChatGPT-vaihtoehto on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja saatavilla nyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä ChatGPT-vaihtoehto on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja saatavilla nyt

Ensimmäinen avoimen lähdekoodin AI-chatbot ChatGPT:n tapaan on saapunut, ja se on tullut erityisen hyödylliseen aikaan. ColossalChat on tehokas vaihtoehto, joka käyttää RHLF-putkilinjaa, joka on samanlainen kuin OpenAI:n GPT-4-malli, joka toimii ChatGPT:llä, ja se on heti käytettävissä.

ChatGPT on tietysti edelleen johtava AI-chatbot ja pitää paljon kiireisenä. Mutta yritin vain kirjautua sisään nyt ja huomasin, että se oli täynnä, joten se ei ole käytettävissä. Tämä on yleinen ongelma palvelussa. ColossalChat puolestaan ​​on täysin avoin ja valmis käytettäväksi ilmaiseksi.

ColossalChat-runo ChatGPT:stä tulee MacBookin näytölle. Kuva: Alan Truly

Tämä uusi AI-chatbot voi kirjoittaa koodia, vastata älykkäästi pyyntöihin ja keskustella kuten OpenAI:n ratkaisu. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi osoitteessa chat.colossalai.org, eikä sinun tarvitse edes kirjautua sisään tai luoda tiliä.

ColossalChatin suojatoimien nopea testi paljasti, että sillä on joitain, mutta se on rennompi kuin ChatGPT. Se ei halunnut puhua pommeista, mutta se jakoi neuvoja halvoista savukkeista.

Erään sen kehittäjistä, Yang Youn, Medium-viestin mukaan ColossalChatin Coati-suurkielimalli perustuu LLaMA:han, Metan avoimen lähdekoodin laajaan kielimalliin, jota on sitten jalostettu vastaamaan tavalla, joka muistuttaa enemmän ChatGPT:tä. Itse asiassa sinä huudat, että ColossalChat on “lähin projekti ChatGPT:n alkuperäistä teknistä reittiä”.

LLaMAa voidaan käyttää suoraan, jos voit rakentaa projektin tietokoneellesi. Sen tulokset eivät kuitenkaan ole yhtä kiinnostavia kuin ChatGPT:n tai Colossalin tulokset.

RHLF on ColossalChatin ja ChatGPT:n olennainen ominaisuus. Se tarkoittaa oppimisen vahvistamista ihmisten palautteesta, samalla tavalla kuin eläimiä opetetaan tekemään temppuja. Kun tekoälyvaste on sopiva, se palkitaan, mikä auttaa verkkoa ymmärtämään ihmisten mieltymyksiä.

On liian aikaista tietää, onko ColossalChat verrattavissa ChatGPT:n uusimpaan versioon, joka käytti GPT-3.5:tä ja pystyi käsittelemään vain tekstiä. OpenAI:n uusin päivitys tuo multimodaalisen syötteen, jonka avulla voidaan lähettää kuvia, jotka auttavat chatbotille visuaalisesti kertomaan siitä, mitä yrität tehdä tai mitä kysyt.

🔥 Empfohlen:  Hybriditiimien johtaminen: Opas kirkkaaseen uuteen aikakauteen

Microsoftin BingChat on toinen ChatGPT-vaihtoehto, ja se käyttää GPT-4:ää tekstin syöttämiseen ja vastauksiin. Bing Chat voi myös luoda kuvia nyt Bing Image Creator -nimisen ominaisuuden kautta.

On epätodennäköistä, että ColossalChat ohittaisi ChatGPT:n laajuudeltaan, ominaisuuksiltaan tai suosioltaan, mutta on hyvä, että on vaihtoehtoja, varsinkin kun ChatGPT saavuttaa kapasiteetin.