Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä työkalu on kaikki mitä perheesi tarvitsee pysyäkseen turvassa verkossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä työkalu on kaikki mitä perheesi tarvitsee pysyäkseen turvassa verkossa

Käytännössä kaikki, mitä teemme nykyään, työstä viestintään, on tavalla tai toisella yhteydessä Internetiin. Tämä liitettävyys tarjoaa paljon mukavuutta, mutta se on myös täynnä vaaroja – ja joskus perusvirustorjuntaohjelmisto ei riitä. Hyvä uutinen on, että McAfee Total Protection sisältää kaiken, mitä tarvitset pitääksesi itsesi ja perheesi turvassa sekä kotona että tien päällä, ja se tarjoaa laajan suojan haittaohjelmia, hakkereita, identiteettivarkaita, tiedusteluja ja muita digitaalisia uhkia vastaan. Tässä on mitä se voi tehdä.

McAfee-tuotemerkki on lähes synonyymi virustorjuntaohjelmistolle, ja se on ollut alan yleinen nimi vuosikymmeniä. McAfee Total Protection käyttää kuitenkin täydellisempää lähestymistapaa kuin yksinkertainen virustorjuntaohjelmisto: Se on täydellinen, all-in-one-suojauspaketti, joka suojaa sinua ja perhettäsi viruksilta ja muilta haittaohjelmilta, mutta myös ei-toivotulta valvonnalta, identiteettivarkauksilta, turvattomuuksilta. liitännät ja paljon muuta. Se sopii erinomaisesti perheille, ja nimesimme sen myös parhaaksi virustorjuntaohjelmistoksi yrityksille, koska se tarjoaa laajan suojan useille käyttäjille.

Palkitun virussuojauksen lisäksi yksi McAfee Total Protectionin merkittävimmistä ominaisuuksista on Secure VPN. Näin voit muodostaa turvallisen yhteyden Wi-Fi-verkkoon muuhun kuin paikalliseen langattomaan verkkoon. Ei ole mikään salaisuus, että julkinen Wi-Fi on yksi riskialttiimmista tavoista käyttää Internetiä, mutta melkein kaikki meistä ovat käyttäneet sitä jossain vaiheessa. Ongelmat johtuvat siitä, että et voi hallita julkisia Wi-Fi-verkkoja, joihin muodostat yhteyden. Tämä tarkoittaa, että et voi olla täysin tietoinen verkon omistajan turvatoimista (jos sellaisia ​​on) tai siitä, kuka muu verkkoa käyttää ja mitä he tekevät sillä.

Tämä ei ehkä ole suuri huolenaihe yleisessä verkkoselailussa, mutta jos kirjaudut henkilökohtaisille tileillesi, lähetät sähköposteja tai lähetät arkaluontoisia tietoja, vaarannat todennäköisesti itsesi käyttäessäsi mitä tahansa julkista Wi-Fi-verkkoa (ja vain siksi, että verkko on salattu ja vaatii salasanan, ei tarkoita, että se on turvallinen). McAfee Total Protection Secure VPN ratkaisee tämän turvaamalla yhteytesi automaattisesti pankkitason salauksella ja reitittämällä sen suojatun kanavan kautta aina, kun muodostat yhteyden julkiseen Wi-Fi-verkkoon tai muuhun hotspotiin. Sinun ei tarvitse aktivoida sitä, joten ei ole mahdollista, että unohdat käyttää sitä.

🔥 Empfohlen:  Bing Chat voi pian hämmentyä liikkeellä ollessasi

Tämän avulla voit surffata verkossa, suoratoistaa videoita, tehdä ostoksia tai pankkia verkossa sekä muita toimintoja, joita haluat tehdä poissa uteliailta, turvallisesti ja yksityisesti. Suojattu VPN toimii myös tietokoneilla, älypuhelimilla, tableteilla ja muilla laitteilla sekä kotona että tien päällä, joten toimintasi, tietosi ja jopa sijaintisi ovat kaikki piilossa huonoilta toimijoilta. Windows-tietokoneiden lisäksi McAfee Total Protection tarjoaa laitteiden välisen suojan, joka laajentaa mielenrauhasi Mac-tietokoneisiin ja iOS- tai Android-mobiililaitteisiin, joten voit nauttia turvallisuudesta kotona ja tien päällä kaikissa yhteensopivissa laitteissasi.

Toinen ominaisuus, josta pidämme McAfee Total Protectionissa, on henkilöllisyyden valvonta. Mitä tulee online-uhkiin, olet luultavasti enemmän huolissasi siitä, että joku saa pääsyn henkilötunnuksesi, pankkitunnukseesi ja muihin vastaaviin arkaluontoisiin tietoihisi, kuin siitä, että hakkeri saa YouTube-salasanasi. Identiteettivarkaudet ovat miljardien dollarien rikollinen ala (jos sitä niin kutsutte), ja jos tietosi vaarantuvat, varhainen havaitseminen ja nopeat toimet ovat elintärkeitä tietojen laittoman käytön estämiseksi. Identiteettisuojauspalvelu lisää ylimääräisen suojakerroksen valvomalla luottotietojasi havaitakseen loukkaukset ja luvaton käyttöoikeudet heti, kun se tapahtuu.

Jos esimerkiksi tietovaras yrittää avata tilin kirjautumistiedoillasi, McAfee Identity Protection Service varoittaa yrityksestä ja opastaa sinua tekemään seuraavaksi. Se valvoo myös pimeää verkkoa (jossa varastettuja identiteettitietoja ostetaan ja myydään) ja havaitsee, päätyvätkö tietosi vääriin käsiin. Saat myös suojauspisteen, jota McAfee Identity Protection Service käyttää online-suojasi vahvuuden seuraamiseen ja tiukentamiseen sekä heikkouksien korjaamiseen tarvittaessa. Jos haluat vielä uuden suojan, päivitetty McAfee Total Protection Ultimate -sopimus oikeuttaa sinut miljoonan dollarin identiteettipetosvakuutukseen ja auttamaan luottojen palautusprosessissa.

Saatavilla on useita McAfee Total Protection -paketteja tarpeidesi mukaan, joten sinun ei tarvitse maksaa ominaisuuksista tai käyttöoikeuksista, joita et käytä. Uudet asiakkaat voivat rekisteröityä yhden laitteen tai yksittäisen liittymän käyttöön 85 dollarin tutustumishintaan vuodessa, mikä antaa sinulle yhden vuoden lisenssin yhdelle käyttäjälle. Multiple-Device-sopimus tarjoaa viisi lisenssiä 70 dollarilla kahdeksi vuodeksi – 85 dollarin alennus vuodessa. Lopuksi Family Coverage -suunnitelma antaa sinulle 10 lisenssiä 80 dollarilla kahdeksi vuodeksi, mikä säästää 105 dollaria vuodessa. Kumpikin näistä on hieno valinta perheille tai pienille yrityksille, mutta myös organisaatioille, joissa on suuria tiimejä. Niiden, jotka haluavat ylimääräisiä henkilöllisyyden suojausominaisuuksia, kannattaa harkita McAfee Total Protection Ultimate -pakettia. Tämä mahdollistaa rajoittamattoman määrän käyttäjiä ensimmäisen vuoden 70 dollarin tutustumishintaan, joka on siisti 90 dollarin alennus.

🔥 Empfohlen:  10 parasta AliExpress Dropshipping -sovellusta Shopifylle