Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä uusi ChatGPT-ominaisuus voisi laajentaa käytettävyyttä huomattavasti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä uusi ChatGPT-ominaisuus voisi laajentaa käytettävyyttä huomattavasti

ChatGPT on yksinkertainen, suoraviivainen sovellus. Se on tyhjä laatikko kirjoittamista varten, eikä paljon muuta.

Mutta AI-harrastaja Rowan Cheungin mukaan jotkut ChatGPT Plus -käyttäjät ovat ilmoittaneet, että testataan ja otetaan käyttöön uusi ominaisuus, joka lisää joitakin tapoja kaventaa kehotteita saadaksesi hieman kohdistetumman vastauksen.

🚨 Murtuminen:

Jotkut ChatGPT-käyttäjät ilmoittavat uudesta mini-vaihtoapuohjelmasta.

Tämän avulla käyttäjät voivat pyytää ChatGPT:tä paljon nopeammin, ja se voi olla kehotemallien aloitus 👀
pic.twitter.com/rihWF3FyMA

— Rowan Cheung (@rowancheung) 29. maaliskuuta 2023

Cheungin lähettämässä videossa näet pudotusvalikon, jossa on yksinkertaisia ​​​​toimintoja, joilla voit muokata tuloksia. Voit selventää, havainnollistaa, laajentaa, selittää, kirjoittaa uudelleen tai lyhentää. Ei ole vaikea nähdä, kuinka tällainen valikko mahdollistaa sinun paikantaa tarkalleen, millaisen tuloksen tavoittelet.

Tällaisia ​​työkaluja olemme nähneet Microsoftin kokeilevan Bing Chat -työkalussaan, joka on myös rakennettu OpenAI:n suurille kielimalleille. Voit valita eri sävyistä, muodoista ja pituuksista – sekä valita Chat-, Kirjoita- ja Insights-paneelien välillä. Jopa näiden vaihtoehtojen lisäksi Bing Chat tarjoaa sinulle laajemman valikoiman Creative-, Balanced- ja Precise-tiloja, mikä tekee niistä helpompia työkaluja aloittelijalle. Microsoftilla on samanlainen tapa säätää vastauksia Bing Image Creatoriin ja muihin Microsoft Office Copilot -toteutuksiin.

Tämäntyyppiset valikot ja vaihtoehdot voivat kuitenkin myös alkaa tuntua rajoittavan käyttäjän luovuutta. Mahdollisuus pyytää tekoälyä tekemään mitä tahansa tekee siitä niin voimakkaan.

Toistaiseksi ei ole kerrottu, ovatko uudet avattavat valikot ChatGPT Plusin pysyvä ominaisuus – vai onko se vain jotain, jota OpenAI testaa parhaillaan.

🔥 Empfohlen:  DuckDuckGon uusi selain voi auttaa pitämään Mac-käyttäjät turvassa verkossa